• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کیف پول لجر از شبکه بایننس اسمارت‌چین پشتیبانی می‌کند

🔹 کاربران کیف پول سخت‌افزاری لجر از امروز می‌توانند تراکنش‌های بایننس اسمارت چین شامل رمز ارز BNB (توکن بومی شبکه BSC) و توکن‌هایی با استاندارد BEP20 را به صورت امن مدیریت کنند. این امکان از طریق نرم‌افزار لجر لایو (Ledger Live) فراهم شده است.

🔹 ابتدا باید برنامه بایننس اسمارت چین را روی کیف پول سخت افزاری لجر نصب کنید. سپس به تب اکانت بروید و در آنجا حساب Binance Smart Chain بسازید. پس از آن آدرس را تایید کنید و به راحتی توکن‌های BEP20 را به کیف پول لجر خود واریز کنید.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دوستان به نظرتون بیت کوین اصلاح شدید خواهد داشت یا نه ؟
مثل همین چند ماه پیش

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
عشقا فرق staking و saving توی بایننس چی بید ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
1628956967882.png

تقاطع طلایی (به انگلیسی Golden Cross):

یک سیگنال صعودی در نمودارهای قیمت است که در آن یک میانگین متحرک نسبتا کوتاه‌مدت یک میانگین متحرک بلندمدت را قطع کرده و از آن بالاتر می‌رود.

بنابراین تقاطع طلایی یک الگوی شکست قیمت است که شروع یک بازار گاوی را وعده می‌دهد.

این تقاطع از عبور و بالاتر رفتن میانگین متحرک کوتاه مدت (مانند میانگین متحرک 15 روزه) یک ورقه بهادار از میانگین متحرک بلندمدت (مانند میانگین متحرک 50 روزه) یا سطح مقاومت (resistance level) آن تشکیل می‌شود.

به عبارت دیگر زمانی که یک میانگین متحرک کوتاه‌مدت، از یک میانگین متحرک بلندمدت‌تر به سمت بالا عبور کند، تقاطع طلایی اتفاق افتاده است.

درحالیکه اندیکاتورهای بلندمدت وزن بیشتری دارند، تقاطع طلایی نشان‌دهنده یک بازار گاوی قریب‌الوقوع است. این سیگنال معاملاتی با افزایش حجم معاملات تقویت می‌شود.

✔️تقاطع طلایی یک الگوی نموداری در تحلیل تکنیکال است که پتانسیل افزایش قیمتی قابل توجه را نشان می‌دهد.

✔️در یک نمودار، تقاطع طلایی هنگامی رخ می‌دهد که میانگین متحرک کوتاه مدت یک دارایی، میانگین متحرک بلندمدت آن را قطع کرده و بالاتر برود.

✔️تقاطع طلایی را می‌توان در تقابل با تقاطع مرگ (death cross) قرار داد که نشان‌دهنده یک بازار خرسی قریب‌الوقوع است.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بیت کوین :دی 😁
البته تا اینجایی که اصلاح کرد مورد انتظار بود
معمولا تا وسط کندلای بلند بدون شدو یا با شدو خیلی کوچیک یه اصلاح جزئی میدن ( البته تا جایی که من دید ، میتونه درست نباشه )
و اینم تا وسط کندل روزانه بود تقریبا
اما در مجموع توتال و خود بیت چون تو یه زون مقاومتین بخصوص توتال ممکنه یکم اذیت کنه
دامیننس تتر هم به دویست روزه برخورد کرده

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
وقتی دث کراس اتفاق افتاد یکی از دوستان گفت برو نمودار رو چک کن ببین چقد کراس های فیک داشته نمیشه گفت با کراسش قطعا روند عوض شده
نسبت به 2018 هم تحلیل گر ها دانش بیشتری کسب کردن و هم چارت پخته تر شده
بنظرم کنار تکنیکالی که صرفا رو چارت بیت پیاده میکنیم باید شاخص های توتال ، دامیننس تتر رو هم چک کنیم
توی این ریزشی که از 64 اومد اواخرش چارت توتال سیگنال های بهتری به من میداد

Captive

لایک‌ها
16,664
وقتی دث کراس اتفاق افتاد یکی از دوستان گفت برو نمودار رو چک کن ببین چقد کراس های فیک داشته نمیشه گفت با کراسش قطعا روند عوض شده
نسبت به 2018 هم تحلیل گر ها دانش بیشتری کسب کردن و هم چارت پخته تر شده
بنظرم کنار تکنیکالی که صرفا رو چارت بیت پیاده میکنیم باید شاخص های توتال ، دامیننس تتر رو هم چک کنیم
توی این ریزشی که از 64 اومد اواخرش چارت توتال سیگنال های بهتری به من میداد

به نظر من تشخیص روند مثل باشگاه بدنسازی میمونه :دی، اینکه ما فقط بریم باشگاه یا مثلا تغذیه مان خوب باشه موفق نمیشیم و نخواهیم شد، خواب کافی و با کیفیت هم نیازه.

حالا وقتی گلدن کراس یا دد کراس اتفاق می افته نباید فقط به این اتفاق اکتفا کرد و پوزشین گرفت، برای تشخیص صحیح روند به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت باید خیلی از مسائل رو مورد بررسی قرار داد.

یکی از مواردی که به نظر من خیلی مهمه استخراج دیتا هست کاری که گلس نود انجام میده و باورم بر این هست که خیلی میتونه به تریدر برای گرفتن پوزیشن صحیح کمک کنه.

این هم باید مد نظر داشته باشیم که حتی بزرگان :دی هم اشتباه میکنند چه برسه به من و امثالهم، دقیقا مثل دوستانی که در همین تاپیک میگفتن بیت کوین هیچوقت به ATH نمیرسه که اون موقع منظورشون 20ک بود...

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام به روی ماهت :LOL: بله اجازه خروج گرفتم فقط برای اکانت دوم گفتم من از ایرانم و اجازه برداشت میخوام اکانت اول خیلی وقته لاگین نکردم

رفتم کوینکس اصلا وحشتناک کنده نمیدونم سیستمم ضعیفه یا کلا اینجوریه
اگر تغییر آی پی استفاده میکنید ممکنه از اون باشه ولی آره کنده تر از باینننس هست.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
Verify your account by August 19th

In order to increase your account security and give you continued access to our crypto withdrawal function, please complete the identity verification process by August 19th.

If you are unable to complete verification before August 19th (11:59 PM UTC), your crypto withdrawal limit will be reduced to 0.06 BTC.

امروز بایننس این ایمیل رو ارسال کرد و گفته تا قبل از 19 آگوست بخش برداشت بدون وریفای محدود به 0.06 بیتکوین شده و بعد از این تاریخ برای برداشت نیاز به وریفای هست. اکانت رو از 2017 استفاده میکردم البته یک ماه پیش موجودی رو خارج کرده بودم.

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
Verify your account by August 19th

In order to increase your account security and give you continued access to our crypto withdrawal function, please complete the identity verification process by August 19th.

If you are unable to complete verification before August 19th (11:59 PM UTC), your crypto withdrawal limit will be reduced to 0.06 BTC.

امروز بایننس این ایمیل رو ارسال کرد و گفته تا قبل از 19 آگوست بخش برداشت بدون وریفای محدود به 0.06 بیتکوین شده و بعد از این تاریخ برای برداشت نیاز به وریفای هست. اکانت رو از 2017 استفاده میکردم البته یک ماه پیش موجودی رو خارج کرده بودم.

خودشونم بلاتکلیفن، چند بار گفته بدون وریفای کلا نمیتونی خارج کنی ولی اینجا گفته اگه وریفای نکنی به 0.06 کاهش پیدا میکنه.

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان یه حسی بهم میگه بول ترپ هست.

ببخشید ولی تله گاوی رو برای رشدهای ناگهانی و کوتاه مدت به کار میبرن، بیت از 29ک شده 48ک این چه تله ای هست؟ :دی

4 تا کندل سبز هفتگی زده بیت و اتر.

پ.ن: الان کسانی که فروش زدن و منتظر 20ک بودن واقعا متضرر شدن و افرادی هم که به موقع نفروشن طبیعتا باز متضرر میشن و مقصر هم خودشون هستند، در واقع یک کریپتو کار باید از ترس و طمع همیشه دوری کنه.

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
ببخشید ولی تله گاوی رو برای رشدهای ناگهانی و کوتاه مدت به کار میبرن، بیت از 29ک شده 48ک این چه تله ای هست؟ :دی

پ.ن: الان کسانی که فروش زدن و منتظر 20ک بودن واقعا متضرر شدن و افرادی هم که به موقع نفروشن طبیعتا باز متضرر میشن و مقصر هم خودشون هستند، در واقع یک کریپتو کار باید از ترس و طمع همیشه دوری کنه.
به نظر شما بیت ریزشیه یا از روی 45 کا بر میگرده

Captive

لایک‌ها
16,664
به نظر شما بیت ریزشیه یا از روی 45 کا بر میگرده

ببینید بازار که به نظر من اهمیت نمیده که :دی، شما باید خودتون از لحاظ بنیادی، تکنیکال و روانشناسی، بازار رو بررسی و تحلیل کنی و استراتژی داشته باشی.

تکنیکالی: میگه تا وقتی بالای 43 باشه اوضاع اکی هست و میتونه تا 49-51 هم رشد کنه. ( در این محدوده افرادی که پول لازم هستند و یا قصد نوسان گیری دارن ) میتونند درصدی از موجودیشون رو بفروشن.

در صورتی که 51ک رو با قدرت رد کنه، رشد تا 56-57ک محتمل هست.

بنیادی و روانشناسی بازار که خودم دنبال میکنم و بهش علاقه دارم :دی، میگه فروش در این نقطه اشتباه هست و احتمال داره جا بمونی و شخصا تا ATH زده نشه بالای 95% از موجودی رو نگه خواهم داشت.

#نظر_کاملا_شخصی

Captive

لایک‌ها
16,664
ببینید بازار که به نظر من اهمیت نمیده که :دی، شما باید خودتون از لحاظ بنیادی، تکنیکال و روانشناسی، بازار رو بررسی و تحلیل کنی و استراتژی داشته باشی.

تکنیکالی: میگه تا وقتی بالای 43 باشه اوضاع اکی هست و میتونه تا 49-51 هم رشد کنه. ( در این محدوده افرادی که پول لازم هستند و یا قصد نوسان گیری دارن ) میتونند درصدی از موجودیشون رو بفروشن.

در صورتی که 51ک رو با قدرت رد کنه، رشد تا 56-57ک محتمل هست.

بنیادی و روانشناسی بازار که خودم دنبال میکنم و بهش علاقه دارم :دی، میگه فروش در این نقطه اشتباه هست و احتمال داره جا بمونی و شخصا تا ATH زده نشه بالای 95% از موجودی رو نگه خواهم داشت.

#نظر_کاملا_شخصی

مورد دیگه هم اینکه:

حتما دامیننس بیت رو چک کنید، تا زمانی که دامیننس کاهشی باشه بعیده ریزش خطرناکی داشته باشیم، هر وقت هم دامیننس شروع به رشد کرد باز باید بررسی کنیم ببینیم آیا بیت سیزن هست یا پایان بازی.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353

یه حسی میگه به زودی اسپایک دارم. :rolleyes: o_O

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان به نظر شما آینده "ADA" در سال های دیگر به چه شکل خواهد بود؟
سرمایه گزاری و HOLD بلند مدت به نظرتون ارزشمند خواهد بود؟

بالا