• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
هووووم. جالب شد.
البته من کار رو خودم خراب کردم . با ip دیگه رفتم برای دور زدن تحریم هلند.ممکنه از این باشه ... چون من خیلی مراقبم اصلا کوکی ها رو کامل بستم .gmail ندادم. ساعتم برای ایران نیست. و...
بعدش این که میخاستم به تترلند تتر بفرستم. شاید آدرس اونا رفته داخل بلک لیست. مبلغشم نزدیک 480 تتر بود.
احتمال زیاد تغییر آی پی مشکل ساز بوده ولی چرا میخواستی بفرستی تترلند ! اول به کیف پول خودت میزدی بعد میفرستادی اونجا ,
نهایت 1$ کارمزد بیشتر میدادی ولی مطمئن بودی اول به دست خودت میرسه

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

به نظر من با وی *ی اس احتمال اینکه بفهمه شما از ایران هستید خیلی کمه ولی میفهمه که دارید از این نوع سرویس استفاده میکنید.

در مورد گوشی تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که کلا سیمکارت روی گوشی نباشه، از حساب هم لاگ اوت نکنید + آی پی هم تغییر نکنه ( مشکلی نباید پیش بیاد )

مواردی که منجر به مسدود شدن حساب و یا هشدار میشه در 99% موارد به صورت اتومات هست و سیستم تشخیص میده و به صورت دستی نیست.

در مورد کشور ممنوعه: به آلمان کانادا و آمریکا هم گیر میده.
سلام
اپ موبایل بنظرم لوکیشن رو اسنیف میکنه

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان بایننس حسابمو بخاطر اینکه اکانت دومم بود مسدود کرد مجبور شدم برای خارج کردن سرمایه ام بگم از ایرانم و در خواست خالی کردن حساب بدم متاسفانه پیامهای دوستان رو نخونده بودم که آدرس کشور دیگه ای رو با مشخصات خودشون دادن وریفای کرده بودن
حالا من چطور میتونم دوباره بایننس فعالیت کنم ؟
برگردم اکانت اولم ؟ یا یه اکانت جدید بسازم اصلا اکانت جدید با این PC خودم میشه یا دیگه این لو رفته کلا ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دوستان تجربه خرید spot از کوینکس داشتین؟
مشکل خاصی نداره ؟
خیلی فرق نداره با بایننس؟
بیشتر منظورم کندل هاش هست چون داخل فیوچرز کندل های خیلی بدی میبنده گاهی اوقات حد ضرر رو سریع میزنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان تجربه خرید spot از کوینکس داشتین؟
مشکل خاصی نداره ؟
خیلی فرق نداره با بایننس؟
بیشتر منظورم کندل هاش هست چون داخل فیوچرز کندل های خیلی بدی میبنده گاهی اوقات حد ضرر رو سریع میزنه
من اوایل با کوینکس کار میکردم , مشکلی نداره , تنها مشکلش حجم پایین معاملات هست

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
امکانش خیلی کمه ... میدونم که با آی پی ایران مشکل داره خیلی حواسم هست وی پی قطع نشده باشه ... سرویس استیبلی دارم.
تو پرمیژن های خود اپلیکیشن بایننس گوشی اصلا دسترسی به لوکیشن تعریف نشده ...

تنها حدسم اینه که یوزر و پس چون سیو هست بدون ورود به برنامه ، خود برنامه هر از گاهی میخواد لاگین کنه ببینه نوتیفیکیشنی یا آننونسمنتی نداشته باشه.

یه سئوال دیگه؟
بایننس هم مثل پیپال هست قوانینش؟ یعنی اگر یبار سهواً هم با آی پی ایران سعی در لاگین کردن داشته باشی حساب رو برای همیشه میبنده یا نه اگر استمرار داشته باشه ممکنه جلوی ورودت رو بگیره؟
ببین همونطور که دوستمون هم گفت کلا این موارد رو غیردستی بررسی میکنن. حتی وریفای اتومات و سیستمی همون لحظه که مدارک میفرستی تایید یا رد میکنه.

نه بایننس سختگیری پیپل رو نداره و اصولا فقط لیمیت میکنه و اگر بفهمه ایرانی هم هستی معمولا بهتون مهلت خروج سرمایه میده. هرچند من برای سرمایه بالا دیدم که هنوز بهش اجازه خروج سرمایه نمیده...

در مجموع خود بایننس بی میل نیست با ایران و ... کار کنه اما دولت ها نمیزارن و اونم نمیتونه از نظم جهانی پیروی نکنه به خاطر همین بیشتر این کارا رو تحت فشار و به خاطر ساکت کردن ادعای بقیه میکنه. مثلا بگه من دارم تمامی قوانین مالی و مربوط به پولشویی رو رعایت میکنم... نمونشم همین که تا الان ان تا کاربر از این کشورها اخراج کردم یا کشورهایی که درخواست داشتن داریم کاربراشون رو احراز هویت میکنیم و ... وگرنه دست خودشون بودمطمئنم هیچگونه احراز هویتی انجام نمیدادن :)

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فکر میکنم قیمت خرید بالاتر هست تا بایننس
درسته؟
تفاوت انچنانی نداره فقط بعضی مواقع ممکنه به قیمت مد نظر سفارشی که ثبت کردی برسه ولی در لحظه خریدت انجام نشه ,

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
احتمال زیاد تغییر آی پی مشکل ساز بوده ولی چرا میخواستی بفرستی تترلند ! اول به کیف پول خودت میزدی بعد میفرستادی اونجا ,
نهایت 1$ کارمزد بیشتر میدادی ولی مطمئن بودی اول به دست خودت میرسه
من erc20 داشتم واس خاطر همین همیشه مستقیم میفرستادم تترلند. اگر دقت کرده باشی دنبال والت تتر TRC20 میگشتم. الان که پیدا کردم دقیقا همین کارو میکنم.

اینم چقدر زشت شد : اه اه

ugly121212.jpg

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان بایننس حسابمو بخاطر اینکه اکانت دومم بود مسدود کرد مجبور شدم برای خارج کردن سرمایه ام بگم از ایرانم و در خواست خالی کردن حساب بدم متاسفانه پیامهای دوستان رو نخونده بودم که آدرس کشور دیگه ای رو با مشخصات خودشون دادن وریفای کرده بودن
برگردم اکانت اولم ؟ یا یه اکانت جدید بسازم اصلا اکانت جدید با این PC خودم میشه یا دیگه این لو رفته کلا ؟
کسی نبود به یاری ما بشتابد ؟:rolleyes: البته تاریخ خالی کردن حسابم قبل اینه که بچها اینجوری وریفای کنن

Captive

لایک‌ها
16,664

سلام

خب الان اجازه ی خروج بهتون داده؟ هر 2 اکانت رو تایید کردید که برای 1 نفر هست؟

بهترین کار اینه که سرمایتون رو تو سایت هایی که با ایران مشکلی ندارن تقسیم کنید، اگر میخواهید باز با بایننس کار کنید پیشنهاد من اینه که اکانت جدید روی یک دیوایس جدید بسازید + اینکه موارد مربوط به وریفای بیسیک رو هم مد نظر داشته باشید.

پ.ن: این تاپیک رو هم مرور کنید، اطلاعات خوبی درج شده.

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

خب الان اجازه ی خروج بهتون داده؟ هر 2 اکانت رو تایید کردید که برای 1 نفر هست؟

بهترین کار اینه که سرمایتون رو تو سایت هایی که با ایران مشکلی ندارن تقسیم کنید، اگر میخواهید باز با بایننس کار کنید پیشنهاد من اینه که اکانت جدید روی یک دیوایس جدید بسازید + اینکه موارد مربوط به وریفای بیسیک رو هم مد نظر داشته باشید.

پ.ن: این تاپیک رو هم مرور کنید، اطلاعات خوبی درج شده.

سلام به روی ماهت :LOL: بله اجازه خروج گرفتم فقط برای اکانت دوم گفتم من از ایرانم و اجازه برداشت میخوام اکانت اول خیلی وقته لاگین نکردم

رفتم کوینکس اصلا وحشتناک کنده نمیدونم سیستمم ضعیفه یا کلا اینجوریه

Captive

لایک‌ها
16,664

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
کند نیست، احتمالا با چیز میز میری اون مشکل داره. :دی
آقا نظرت درمورد صرافی غیرمتمرکز چیه مثلا پنکک یونی اسوپ ؟ شنیدم نمیصرفه یعنی انتقال بدی صرافی کارتو انجام بدی کمتر هزینه میبره
حیف یه صرافی درست درمون نداریم صرافی غیرمتمرکزم فقط خرید و فروشه رسما امکاناتی نیس

Captive

لایک‌ها
16,664
آقا نظرت درمورد صرافی غیرمتمرکز چیه مثلا پنکک یونی اسوپ ؟ شنیدم نمیصرفه یعنی انتقال بدی صرافی کارتو انجام بدی کمتر هزینه میبره
حیف یه صرافی درست درمون نداریم صرافی غیرمتمرکزم فقط خرید و فروشه رسما امکاناتی نیس

متاسفانه یا خوشبختانه چون همیشه با متمرکز کار میکردم و میکنم این فرصت نصیبم نشده که یونی سواپ و.. رو تست کنم، البته در کنار مزایایی که دارن یه سری معایب هم دارن مثل همین کارمزد

این پست زیر رو بررسی بکنید شاید به دردتون بخوره

بالا