دوستان سلام
وقتتون بخیر ...
در راستای محدودیت های جدید بایننس ... تا جایی که تو سایت خودشون و اطلاعیه های رسمی سایتشون خوندم فقط اعمال محدودیت برای اونهایی که وریفای نکرده بودند حدود 0.06 BTC بود و من جایی ندیدم که بگه تا فرضاً فلان تاریخ KYC رو اجباری میکنیم و همه باید اکانتشون وریفای بشه تا بتونند برداشت داشته باشند ... اگر جایی گفته که تا تاریخ x قراره KYC رو تمام اکانت ها اجباری بشه و بدون اون هیچ فعالیتی نمیتونند بکنن میشه لینک خبرش رو بدید؟
پیشاپیش ممنون
- با توجه به محدودیت های KYC صرافی ها ... کدوم صرافی رو پیشنهاد میدید که بشه توش بدون نیاز به KYC فعالیت کرد یا کوینی رو هولد کرد؟ البته با فرض اینکه با آی پی ایران لاگین نکنی.
دیروز یک اپدیت داد میزان درامد slp از 150 تا کرد 75 سر همون قیمت اکسی های بازی تو مارکت ریزش داشته یا اینکه همه دارن اکسی ها ضعیف میفروشن دنبال اکسی قوی هستند
فک کنم بازار به همین واکنش داد ریخت[emoji778]️Breaking[emoji778]️
#PolyNetwork under attack assets has been transferred to hacker's following addresses.
The largest ever DeFi exploit with over $600M stolen across Ethereum, BSC, and Polygon.
Important Notice: We are sorry to announce that #PolyNetwork was attacked on BinanceChain, ethereum and 0xPolygon.
The hacker stole $273 million of Ethereum tokens, $253 million in tokens on Binance Smart Chain and $85 million in USDC from Poly Network[emoji3544]
Impressive. It really is the biggest DeFi hack to date
بازار صرفا بخاطر برخورد به مقاومت اصلاح خوردهفک کنم بازار به همین واکنش داد ریخت
وگرنه خبر سناتور ها از دیروز تاثیر چندانی نذاشته بود
این خبر ک پیچید قرمز شد :|
اره زون مقاومتی 46 هم هست که تو تایم فریم دیلیبازار صرفا بخاطر برخورد به مقاومت اصلاح خورده
ارز دیجیتال در تالار شیشهای؛ احتمال ورود رمز ارزها در بورس وجود دارد
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره احتمال قانونی شدن معاملات رمز ارزها در بورس گفت در حال حاضر رمز ارزها از هیچ جایگاهی در بازار سرمایه برخوردار نیستند. وی افزود ظرفیت قانونی رمز ارزها در کشور فقط در مرحله استخراج است، رمز ارز نوعی کالا است که در اختیار وزارت صنعت قرار دارد و مجوز می دهد تا عدهای آن را استخراج کنند، فعالیت رمز ارز تا این قسمت قانونی است و ما مشکلی با آن نداریم.
یعنی آگوست 2013 از 13 دلار شده 1000 ؟؟؟!!
یعنی آگوست 2013 از 13 دلار شده 1000 ؟؟؟!!
اگر اون اسمش کندل سبزه پس اینایی که الانه چیه
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk