دوستان لطفا نظراون درباره قیمت بیت کوین یگید به نظرتون کی به 20 هزار بر میگرده
فعلا که دیشب پولم رو دادم زدکش رو 30 درصد ضرره. قیمت yobit و wex مثل هم بود گفتم زدکش بخرم از yobit بفرستم وکس. ولی هنوز ویتدارو رو حالت pending هستiota چند وقت دیگه فکر کنم بریزه اصلا قیمتش به تعدادش نمیخوره
eos همین حالا بگیر تا 25$ تا 1 یا 2 هفته دیگه میره یه نوسان بگیر دوباره بخر برای سال دیگه که بالای 100 دلاره
omg و لایت فراموش نشه.
بیت کوین باید بگه اینکه شما بالا هستید به خاطر کنه. من سقوط کنم شما هم سقوط می کنید.دوستان میبینید برخی دوستان میگفتن بیت کوین بریزه کوین ما بالا بره الان که چیزی نشده همه کوین ها ارزششون کم شده همین اتریوم که کلا سیستم جدایی داره از نزدیکی 1000 دلار اومد 727 و بقیه هم همینطور البته سال قبل هم قبل کریسمس همین بود
تو بلاک چین تراکنشی هست؟ وکس tx id داده؟دوستان ما یک مبلغی بیت کوین در wex داشتیم الان زدیم برداشت به کیف پول از حساب کاربری کسر شد اما به کیف پول در بلاک چین نیومد هیچ تراکنشی براش ثبت نشده به wex تیکت زدیم کسی تجربه ای داره؟
نخیر دش هم 50 درصد سقوط کرد. دیروز 1500 بودقیمت دش حول وحوش هزار هست
یعنی قبل از "صعود و سپس سقوط" کریپتو ها هنوز تغیری نکرده
بنابراین "دش" یکی از امن ترین جاها برای پیشگیری از این سقوط بود
انگار کندل ها داره سبز میشه شاید 12500 مناسب ترین قیمت برای خرید بود. شاید این دفعه بره بالا 20000 رو رد کنه.بخرید بیتکوین دیگه همچین فرصتی گیرتون نمیاد
مشاهده پیوست 1048194
چرا تبدیل به دلار نمی کنی بعد دلارها رو بفروشی؟ فی بیت کوین هم نمیخورهدوستان یه صزافی که انی بیتکوین پرداخت بابت ریال کنه جز دات ای ار و وب پورس معتبر برا مبلغ بالا سراغ دارین ؟؟
با توجه به اینکه سهامداران اصلی بیتکوین امریکایی هستن تا ۲ ژانویه شایدنخیر دش هم 50 درصد سقوط کرد. دیروز 1500 بود
نمیدونم چرا اینجا کمتر درباره دش میگفتن . قیمتش مثل اتریوم بود اترویم تا نزدیکای 900 اومد اما دش تا 1600
انگار کندل ها داره سبز میشه شاید 12500 مناسب ترین قیمت برای خرید بود. شاید این دفعه بره بالا 20000 رو رد کنه.
میگن سال نو بازار رکود پیدا میکنه از کی شروع میشه؟
چرا تبدیل به دلار نمی کنی بعد دلارها رو بفروشی؟ فی بیت کوین هم نمیخوره
نخیر دش هم 50 درصد سقوط کرد. دیروز 1500 بود
نمیدونم چرا اینجا کمتر درباره دش میگفتن . قیمتش مثل اتریوم بود اترویم تا نزدیکای 900 اومد اما دش تا 1600
انگار کندل ها داره سبز میشه شاید 12500 مناسب ترین قیمت برای خرید بود. شاید این دفعه بره بالا 20000 رو رد کنه.
میگن سال نو بازار رکود پیدا میکنه از کی شروع میشه؟
چرا تبدیل به دلار نمی کنی بعد دلارها رو بفروشی؟ فی بیت کوین هم نمیخوره
پس تا اون موقع امکانش هست قیمتها به اصطلاح ریکاوری بشهبا توجه به اینکه سهامداران اصلی بیتکوین امریکایی هستن تا ۲ ژانویه شاید
بیتکوین کمتر از ۱۱۵۰۰ نمیشه
برای ویتدراو من مشکلی با c-cex نداشتم همیشه نسبتا سریع بوده. مگه یکی دو مورد. از yobit - livecoin - exmo سریعتر بوده. yobit که از دیشب برداشت زدکش من رو in process هستمن میخوام بیت بخرم داداش ن بفروشم الان سی سکس خوبه برا خرید بیت امنه
فعلا که دیشب پولم رو دادم زدکش رو 30 درصد ضرره. قیمت yobit و wex مثل هم بود گفتم زدکش بخرم از yobit بفرستم وکس. ولی هنوز ویتدارو رو حالت pending هست
ببینیم کی باز میره بالا
بیت کوین باید بگه اینکه شما بالا هستید به خاطر کنه. من سقوط کنم شما هم سقوط می کنید.
تو بلاک چین تراکنشی هست؟ وکس tx id داده؟
تراکنش ناموفق زیاد داره دیر می رسه