• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
بلاخره نسخه ی جدید Exodus که قرار بود 18 ژانویه منتشر بشه، امروز(به وقت آمریکا) منتشر شد.
11 کریپتو جدید رو پشتیبانی می کنه که البته خیلی ها رو در نسخه ی Eden به طور آزمایشی قرار داده بودند.
و یه گزینه هم برای حل مشکل کسانی که به اشتباه ETH رو به ولت ETC فرستاده اند، اضافه شده است.
اگر مثل من Status رو در نسخه ی Beta یا همون Eden نگه داری می کردین به نسخه ی اصلی منتقل کنید
چون شرکتش هیچ تضمینی برای Eden نداده.

11-new-assets.jpg

برنامه ی بعدی شرکت اضافه کردن تتر است.
1.43.1 (January 18, 2018)
General
  • Exodus now clears any unnecessary whitespace from backup links. Previously if a user had hidden trailing whitespace the password would be incorrect.
Wallet
  • Users can now claim Bitcoin Gold (BTG). View step-by-step instructions.
  • Bitcoin Gold (BTG), Status (SNT), 0x (ZRX), Bancor (BNT), iExec RLC (RLC), Edgeless (EDG), Wings (WINGS), FirstBlood (1ST), WeTrust (TRST), Matchpool (GUP) and Numeraire (NMR) are here. Upgrade to version 1.43.0 to send, receive and exchange new assets.
Developer
  • The developer menu now has a "Sweep for Ethereum" and "Sweep for Ethereum Classic" for users who accidentally send ETH to ETC and vice versa.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
بلاخره نسخه ی جدید Exodus که قرار بود 18 ژانویه منتشر بشه، امروز(به وقت آمریکا) منتشر شد.
عزیز من تا حالا از Exodus استفاده نکردم. شما و دیگر دوستانی که استفاده کردین ممنون میشم نظرتون رو بدونم. خوبه؟ امنیتش و ...؟ راضی هستین؟
راستش طرز کار این والت رو من تا اونجایی که متوجه شدم والت آنلاین هست و فقط یه رابط کاربری به صورت نرم افزار بهتون میده. درسته؟ کلد والت که نیست؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
11 کریپتو جدید رو پشتیبانی می کنه که البته خیلی ها رو در نسخه ی Eden به طور آزمایشی قرار داده بودند.
و یه گزینه هم برای حل مشکل کسانی که به اشتباه ETH رو به ولت ETC فرستاده اند، اضافه شده است.
اگر مثل من Status رو در نسخه ی Beta یا همون Eden نگه داری می کردین به نسخه ی اصلی منتقل کنید
چون شرکتش هیچ تضمینی برای Eden نداده.

11-new-assets.jpg

برنامه ی بعدی شرکت اضافه کردن تتر است.
1.43.1 (January 18, 2018)
General
  • Exodus now clears any unnecessary whitespace from backup links. Previously if a user had hidden trailing whitespace the password would be incorrect.
Wallet
  • Users can now claim Bitcoin Gold (BTG). View step-by-step instructions.
  • Bitcoin Gold (BTG), Status (SNT), 0x (ZRX), Bancor (BNT), iExec RLC (RLC), Edgeless (EDG), Wings (WINGS), FirstBlood (1ST), WeTrust (TRST), Matchpool (GUP) and Numeraire (NMR) are here. Upgrade to version 1.43.0 to send, receive and exchange new assets.
Developer
  • The developer menu now has a "Sweep for Ethereum" and "Sweep for Ethereum Classic" for users who accidentally send ETH to ETC and vice versa.
چرا ADA و XLM اضافه نکرد...

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
عزیز من تا حالا از Exodus استفاده نکردم. شما و دیگر دوستانی که استفاده کردین ممنون میشم نظرتون رو بدونم. خوبه؟ امنیتش و ...؟ راضی هستین؟
راستش طرز کار این والت رو من تا اونجایی که متوجه شدم والت آنلاین هست و فقط یه رابط کاربری به صورت نرم افزار بهتون میده. درسته؟ کلد والت که نیست؟

راستش من اکسودوس رو بیشتر به جهت اطمینان خاطر استفاده می کنم. یعنی سرمایه اصلی رو در اکسودوس نگه داری می کنم.
بهترین ولت برای ما ایرانی ها ( با توجه به شرایط سیاسی) ولت آفلاین است.
من موقعی که به دنبال یک ولت بودم که سرمایه اصلیم رو در اون نگه داری کنم سه مولفه برام اهمیت داشت:
1- Anonymity یا ناشناس بودن کاربر ( به خاطر تحریم و اطمینان از بلاک نشدن)
2- قابل استفاده بودن در ویندوز
3- تنوع Assest یا ارزهای مجازی

در وبسایت CryptoCompare شما می بینید که اکسودوس از این نظر رتبه 1 رو کسب کرده ( رتبه ی بالاتر Sponsored هست و برای ویندوز ارائه نشده)
Exodus_New_BB.jpg

در مورد کاربری اکسودوس هم اینکه شرکتش اعلام کرده به زودی اپلیکیشن اندروید رو می ده.
و یک شرکت در حال پیشرفت است و هر دو هفته آپدیت میده. مثلا امروز 11 کریپتو جدید رو اضافه کردن
اما در مورد دسترسی به ولت :
ولت شما در اصل بر روی سیستم خودتون ذخیره میشه :
برای من اینطور که چک کردم در آدرس زیر ذخیره میشه
Wallet.png

اما برای اطمینان یک بکاپ هم روی سرور خود اکسودوس قرار داده میشه که اگر ویندوز عوض کردین دسترسی داشته باشین. و لینکش به ایمیل شما ارسال میشه
برنامش طوریه که اجازه دسترسی به Private Keys رو میده به این شکل : یعنی شما به همه ی جزئیات ولت خود دسترسی دارید.
Exodus_Export.png

در مورد Exchange :
اکسچینج این برنامه تحت پلتفرم ShapeShift عمل می کنه
یعنی وقتی ارزی رو تبدیل کنید مثل این می مونه به صورت دستی در ShapeShift تبدیل رو انجام دادید. با این تفاوت که اینجا کاراش رو اکسودوس می کنه.
ارزهایی که در اکسودوس تا به امروز پشتیبانی می شن :
Exodus_Wallet_RDMP1.jpg

این هم نقشه ی راه یا همون Road Map اکسودوس

Exodus_Wallet_RDMP2.jpg

با اینکه سازنده ی اکسودوس Daniel Castagnoli در ویدئوی تبلیغاتی به این حفظ حریم افراد و مستقل بودن شرکتش خیلی تاکید داره ولی چون یک شرکت امریکایی است نمیشه گفت صد درصد مشکلی پیش نمیاد.

Last edited:

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
چرا ADA و XLM اضافه نکرد...
بیشتر ارزهایی که در ShapeShift باشه رو اضافه می کنن.
در Road Map هم Stellar و Cardano رو ندیدم.
ولی در نهایت درخواست کاربران که زیاد بشه مجبورن اضافه کنن.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
راستش من اکسودوس رو بیشتر به جهت اطمینان خاطر استفاده می کنم. یعنی سرمایه اصلی رو در اکسودوس نگه داری می کنم.
بینهایت ممنون از توضیحات کاملتون. این والت یعنی تمام شبکه رو هر سری مثل کلدوالتها دانلود میکنه روی سیستم کاربر و سینک میشه یا نه؟ اگر دانلود نمیکنه پس والت آنلاین هست و نمیشه گفت آفلاین.
پس حسنش در این صورت همین دادن پرایوت کی و پشتیبانی از کوینهای متفاوت و تبدیل هست. درسته؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اما برای اطمینان یک بکاپ هم روی سرور خود اکسودوس قرار داده میشه که اگر ویندوز عوض کردین دسترسی داشته باشین. و لینکش به ایمیل شما ارسال میشه
طبق ادعای سازنده ، فقط history تراکنش ها روی سرور ذخیره میشه

http://support.exodus.io/article/46-where-are-my-private-keys-stored

The private keys to your blockchain assets are generated and encrypted locally and stored on your computer. These keys are never stored on the cloud, and they remain 100% for your eyes only, 100% in your control.

The Exodus backup system only backs up encrypted metadata (transaction data) - no keys are ever stored on any servers. In addition, this metadata is encrypted so the backup remains secure to you with your password. This is another way of saying your backup files are useless to anyone else, only you with your password, can read and use your data.

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
بینهایت ممنون از توضیحات کاملتون. این والت یعنی تمام شبکه رو هر سری مثل کلدوالتها دانلود میکنه روی سیستم کاربر و سینک میشه یا نه؟ اگر دانلود نمیکنه پس والت آنلاین هست و نمیشه گفت آفلاین.
پس حسنش در این صورت همین دادن پرایوت کی و پشتیبانی از کوینهای متفاوت و تبدیل هست. درسته؟
Exodus_Export_Wallet.png

در این قسمت Wallet رو در اختیار شما قرار میده اما این همون فایل هایی هست که در Appdata ذخیره میشن. ( خود برنامه در آدرسی جدا نصب میشه)
فایلی تحت عنوان .dat ندیدم داشته باشه.
مهم اینه با داشتن Private Keys یه جورایی به خود ولت دسترسی دارید.

طبق ادعای سازنده ، فقط history تراکنش ها روی سرور ذخیره میشه

http://support.exodus.io/article/46-where-are-my-private-keys-stored

The private keys to your blockchain assets are generated and encrypted locally and stored on your computer. These keys are never stored on the cloud, and they remain 100% for your eyes only, 100% in your control.

The Exodus backup system only backs up encrypted metadata (transaction data) - no keys are ever stored on any servers. In addition, this metadata is encrypted so the backup remains secure to you with your password. This is another way of saying your backup files are useless to anyone else, only you with your password, can read and use your data.

درسته . همون metadata ذخیره میشه که برای ما که پسورد رو انتخاب کردیم قابل دسترسی است.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
مقداری ترون از binance به hitbtc فرستادم یک روزه معلوم نیست چه به سرش اومده البته تراکنش کانفیرم خورده ولی توی هیت وارد نشده اومدم خیر سرم اربیتراژ کنم یک بار

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
عزیز کد ننوشته تو پست قبلی آدرس بلاک رو داده که تو این بلاک انجام میشه. اینجام گفته به سایت مراجعه کنید تا ببینید چه والتهایی پشتیبانی میشه. کار خاصی نیست انجام بدین فقط تو والتهای زیر باید در زمان فورک اتر داشته باشید.
اگه برین به آدرس زیر:
etherzero.org
در منوی بالایی روی Wallets کلیک کنید. لیست والتهایی که پشتیبانی میشه رو میاره (من اینجا کپی کردم)
Compatible Wallets

لطفا توضیح میدید بعدش چطوری میتونیم دریافت کنیم؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
لطفا توضیح میدید بعدش چطوری میتونیم دریافت کنیم؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خب عزیز تو همون پستی که ازم نقل قول کردین گفتم که:
کار خاصی نیست انجام بدین فقط تو والتهای زیر باید در زمان فورک اتر داشته باشید.
البته من زیاد به فورک و اینا توجه نمیکنم کلا. اینم رفتم یه مقدار سایتشون اینا رو دیدم نوشته. شاید هم من یه چیزی رو اشتباه کرده باشم که دوستان دیگه حتما اصلاح کنند.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
مقداری ترون از binance به hitbtc فرستادم یک روزه معلوم نیست چه به سرش اومده البته تراکنش کانفیرم خورده ولی توی هیت وارد نشده اومدم خیر سرم اربیتراژ کنم یک بار
گفته بودم بیخیال hitbtc شید.الان برید پیج reddit و توییترشون رو ببینید خیلی ها مشکل شما رو دارن.
برداشت XEM خود من 8 روزه رو پندینگه.ساپرتشون هم که یه بوت گذاشتن هر دفه یه متنو کپی پیست میکنه تحویلت میده مشکلو حل نمیکنن.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگزودوس عالیه و خیلی هم سادس رابط کاربریش

پرایویت کی هم میده

این hitbtc کاش همون روز که سرمایم مکس شد میفروختم و ارزهای اگزودوس رو میخریدم خیالمون هم راحت میشد

عجب اوضاعی درست کرده برامون

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
اگزودوس عالیه و خیلی هم سادس رابط کاربریش

پرایویت کی هم میده

این hitbtc کاش همون روز که سرمایم مکس شد میفروختم و ارزهای اگزودوس رو میخریدم خیالمون هم راحت میشد

عجب اوضاعی درست کرده برامون
کوین های معروف برداشتشون مشکل نداره فعلا.
مثل doge و btc و...

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
روی Tzero حساب کرده بودم که ظاهراً باید قیدش رو بزنیم چون برای Pre-Sale Period (که چند روز دیگه شروع میشه ) ایمیل فرستادن که روی تایید هویت خیلی حساسن
سلفی از پاسپورت آمریکا از کجام بیارم؟:general208:
یکی دو هفته پیش 100 میلیون دلار به این ICO تزریق شده که به نظر میرسه شروعش با مارکت کپ صد میلیون دلاری باشه. ( جدا از فروش Token)

tZERO to Trade KODAKCoin on Its Future U.S. Regulated Security Token Trading Platform
سلام میشه بگید که پاسپورت آمریکاییی میخواد حتما یا جای دیگه هم قبوله مثل فنلاند مثلا؟
بعد وقتی تو اکسچنج داره معامله میشه سلفی و پاسپورت میخواد چیکار؟
قیمت برای شروع بالای 5 دلار زیاد نیست ؟ دقیقا کار و برنامه اش چیه ؟

thefirst

Registered User
لایک‌ها
74
چه مقدار یعنی؟ 613 تا فی میگیریه هیت بی سی بصرفه بود براتون؟؟؟
مقدارتون کمتر ازین عدد بوده؟

بالا