Arash365
Registered User
https://coinmarketcap.com/currencies/worldcore/#charts
این Volume فضایی برنامه اش چیه ؟
این Volume فضایی برنامه اش چیه ؟
عزیز من تا حالا از Exodus استفاده نکردم. شما و دیگر دوستانی که استفاده کردین ممنون میشم نظرتون رو بدونم. خوبه؟ امنیتش و ...؟ راضی هستین؟بلاخره نسخه ی جدید Exodus که قرار بود 18 ژانویه منتشر بشه، امروز(به وقت آمریکا) منتشر شد.
چرا ADA و XLM اضافه نکرد...بلاخره نسخه ی جدید Exodus که قرار بود 18 ژانویه منتشر بشه، امروز(به وقت آمریکا) منتشر شد.
11 کریپتو جدید رو پشتیبانی می کنه که البته خیلی ها رو در نسخه ی Eden به طور آزمایشی قرار داده بودند.
و یه گزینه هم برای حل مشکل کسانی که به اشتباه ETH رو به ولت ETC فرستاده اند، اضافه شده است.
اگر مثل من Status رو در نسخه ی Beta یا همون Eden نگه داری می کردین به نسخه ی اصلی منتقل کنید
چون شرکتش هیچ تضمینی برای Eden نداده.
![]()
برنامه ی بعدی شرکت اضافه کردن تتر است.
1.43.1 (January 18, 2018)
General
Wallet
- Exodus now clears any unnecessary whitespace from backup links. Previously if a user had hidden trailing whitespace the password would be incorrect.
Developer
- Users can now claim Bitcoin Gold (BTG). View step-by-step instructions.
- Bitcoin Gold (BTG), Status (SNT), 0x (ZRX), Bancor (BNT), iExec RLC (RLC), Edgeless (EDG), Wings (WINGS), FirstBlood (1ST), WeTrust (TRST), Matchpool (GUP) and Numeraire (NMR) are here. Upgrade to version 1.43.0 to send, receive and exchange new assets.
- The developer menu now has a "Sweep for Ethereum" and "Sweep for Ethereum Classic" for users who accidentally send ETH to ETC and vice versa.
عزیز من تا حالا از Exodus استفاده نکردم. شما و دیگر دوستانی که استفاده کردین ممنون میشم نظرتون رو بدونم. خوبه؟ امنیتش و ...؟ راضی هستین؟
راستش طرز کار این والت رو من تا اونجایی که متوجه شدم والت آنلاین هست و فقط یه رابط کاربری به صورت نرم افزار بهتون میده. درسته؟ کلد والت که نیست؟
بیشتر ارزهایی که در ShapeShift باشه رو اضافه می کنن.چرا ADA و XLM اضافه نکرد...
بینهایت ممنون از توضیحات کاملتون. این والت یعنی تمام شبکه رو هر سری مثل کلدوالتها دانلود میکنه روی سیستم کاربر و سینک میشه یا نه؟ اگر دانلود نمیکنه پس والت آنلاین هست و نمیشه گفت آفلاین.راستش من اکسودوس رو بیشتر به جهت اطمینان خاطر استفاده می کنم. یعنی سرمایه اصلی رو در اکسودوس نگه داری می کنم.
طبق ادعای سازنده ، فقط history تراکنش ها روی سرور ذخیره میشهاما برای اطمینان یک بکاپ هم روی سرور خود اکسودوس قرار داده میشه که اگر ویندوز عوض کردین دسترسی داشته باشین. و لینکش به ایمیل شما ارسال میشه
بینهایت ممنون از توضیحات کاملتون. این والت یعنی تمام شبکه رو هر سری مثل کلدوالتها دانلود میکنه روی سیستم کاربر و سینک میشه یا نه؟ اگر دانلود نمیکنه پس والت آنلاین هست و نمیشه گفت آفلاین.
پس حسنش در این صورت همین دادن پرایوت کی و پشتیبانی از کوینهای متفاوت و تبدیل هست. درسته؟
طبق ادعای سازنده ، فقط history تراکنش ها روی سرور ذخیره میشه
http://support.exodus.io/article/46-where-are-my-private-keys-stored
The private keys to your blockchain assets are generated and encrypted locally and stored on your computer. These keys are never stored on the cloud, and they remain 100% for your eyes only, 100% in your control.
The Exodus backup system only backs up encrypted metadata (transaction data) - no keys are ever stored on any servers. In addition, this metadata is encrypted so the backup remains secure to you with your password. This is another way of saying your backup files are useless to anyone else, only you with your password, can read and use your data.
لطفا توضیح میدید بعدش چطوری میتونیم دریافت کنیم؟عزیز کد ننوشته تو پست قبلی آدرس بلاک رو داده که تو این بلاک انجام میشه. اینجام گفته به سایت مراجعه کنید تا ببینید چه والتهایی پشتیبانی میشه. کار خاصی نیست انجام بدین فقط تو والتهای زیر باید در زمان فورک اتر داشته باشید.
اگه برین به آدرس زیر:
etherzero.org
در منوی بالایی روی Wallets کلیک کنید. لیست والتهایی که پشتیبانی میشه رو میاره (من اینجا کپی کردم)
Compatible Wallets
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خب عزیز تو همون پستی که ازم نقل قول کردین گفتم که:لطفا توضیح میدید بعدش چطوری میتونیم دریافت کنیم؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
گفته بودم بیخیال hitbtc شید.الان برید پیج reddit و توییترشون رو ببینید خیلی ها مشکل شما رو دارن.مقداری ترون از binance به hitbtc فرستادم یک روزه معلوم نیست چه به سرش اومده البته تراکنش کانفیرم خورده ولی توی هیت وارد نشده اومدم خیر سرم اربیتراژ کنم یک بار
کوین های معروف برداشتشون مشکل نداره فعلا.اگزودوس عالیه و خیلی هم سادس رابط کاربریش
پرایویت کی هم میده
این hitbtc کاش همون روز که سرمایم مکس شد میفروختم و ارزهای اگزودوس رو میخریدم خیالمون هم راحت میشد
عجب اوضاعی درست کرده برامون
سلام میشه بگید که پاسپورت آمریکاییی میخواد حتما یا جای دیگه هم قبوله مثل فنلاند مثلا؟روی Tzero حساب کرده بودم که ظاهراً باید قیدش رو بزنیم چون برای Pre-Sale Period (که چند روز دیگه شروع میشه ) ایمیل فرستادن که روی تایید هویت خیلی حساسن
سلفی از پاسپورت آمریکا از کجام بیارم؟:general208:
یکی دو هفته پیش 100 میلیون دلار به این ICO تزریق شده که به نظر میرسه شروعش با مارکت کپ صد میلیون دلاری باشه. ( جدا از فروش Token)
tZERO to Trade KODAKCoin on Its Future U.S. Regulated Security Token Trading Platform
چه مقدار یعنی؟ 613 تا فی میگیریه هیت بی سی بصرفه بود براتون؟؟؟مقداری ترون از binance به hitbtc فرستادم یک روزه معلوم نیست چه به سرش اومده البته تراکنش کانفیرم خورده ولی توی هیت وارد نشده اومدم خیر سرم اربیتراژ کنم یک بار