• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بی صبرانه منتظر این اطلاعاتی که در مورد شیهان مهدیزاده اشاره کردید هستم. این اطلاعات خوب که گفتید، اطلاعاتی مثبت در مورد ایشونه یا منفی؟ در مورد کدوم یکی از هنرهای رزمی که ایشون کار میکنن؟ به هر حال خوشحال میشم که زودتر بتونم از ای مطالبی که گفتید استفاده کنم، مخصوصا اگه در مورد ای آی دو باشه.
اگه در این مورد مطلب گذاشتید ممنون میشم از طریق پیغام خصوصی به من خبر بدید، چون من خیلی کم وقت پیدا میکنم به تاپیک سر بزنم و نمیخوام مطلبتون رو از دست بدم.

با سلام به شما . مطالبم در مورد ایشون کاملا مثبت است . :happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
البته من چیزهایی هم درمورد نژند شنیده بودم ولی تو استان خودمون کسی رو میشناسم که هاپکیدو سبک هانمینجوک کار میکنه که رئیس سبکش in sun seo هست کارش خوبه راجع بهش زیاد تحقیق کردم. بازم ممنون

بله دوست من . البته در نهایت نظر خودتون به نظر من اولویت داره . گفتنی ها را گفتم . اگر میگید تحقیق کردید ، من دیگه حرفی ندارم . :)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود به شما جناب فایت 666

از فعالیت بسیار چشمگیرت تو تاپیک ممنونم .

امیدوارم استارت خوبی از انرژی کی یا چی در تاپیک بزن. موافقم...

ممنون از حسن توجه دوستانی چنین شما در تاپیک

ممنون از شما . به هر حال شما استاد مایی . حتما در مورد انرژی کی ( چی ) مطالبم را میگذارم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
باتشکر از شما به نکته ای در مورد این مقاله اشاره کنم واینکه هدف این مقاله روشن کردن دلایل متفاوت شدن سبکهای مختلف رزمی است نه فنون به کاربرده شده در آن. اهمیت آن هم در این است که به این ترتیب دیگر تکلیف یک مبارز باخودش در یک مبارزه واقعی روشن است که باید به دنبال چه چیزی از بکاربردن فنونش باشد تا با تمرکز بر روی نحوه عملش شک وتردید از ذهنش بیرون برود وهمانطور که شما اشاره کردید بتواند تواناییهای آموزش یافته در سبکش را درونی کند وگرنه یک مبارز چون بین انتظارات خودش و سبکش نمی تواند هماهنگی ایجاد کند نمی تواند این تواناییها را در خودش درونی کند که هدف من از نوشتن این مطالب یا به دنبال این تحقیق رفتن این بود که بفهمم این هنر یا روش جنگی را چگونه می توان در ذهن درونی کرد؟ودیدم برای این کار باید هدف ویا همان فلسفه هر هنر رزمی یا روش رزمی را پیدا کرد که برای حل این مسئله بهتر از هرچیزی دیدم که باید مبارزه واقعی را بصورت یک مسئله درآورم وبه آن پاسخ دهم که به مبارزه A با B رسیدم وپیامدهای آنرا بوسیله تجربیاتم و منطق موجود در مسئله بررسی کردم وبه 5 واکنش امکان پذیر رسیدم و متوجه شدم که هر سبکی در واکنش به یکی از این 5 روش تخصصی شده است و هرسبکی باید در قالب پاسخ به یک مبارزه در غالب یک از این 5 روش تخصصی شده باشد ودانستن این موضوع باعث بالا رفتن قدرت تمرکز ویادگیری درونی این مهارتها می شود چون ذهن دیگر می تواند در یک واکنش ارادی با خلاقیت در تاکتیک به اجرای فنون برای به اجرا در آمدن استراتژیها در مبارزه شود واین نکته کشف شده می تواند باعث دسته بندی وبالابردن قدزت انتخاب در یادگیری و بکار بردن این روشها برای علاقه مندان شود،وگرنه همچنان باید به این سوال مبتدیان جواب دهیم ویا خود استادان(که هیچ بقالی نمی گوید ماست من ترش است) که چه سبک رزمی بهتر است واین پرسش وقتی فلسفه هنرهای رزمی مشخص نباشد همچنان ادامه داردو نمیتوان جلوی سواستفاده کنندگان را چه در ایران وچه درخارج ازایران راگرفت.
با تشکر

بله . درست میگویید . اما نمی توان نوع فن را از سبک جدا کرد . در واقع نوع و نحوه اجرای فنون است که سبکی را در دسته گلاویزی و ... جایگذاری میکند که این برمیگردد به دینامیک حرکتی . البته نباید طرز تفکر در اون سبک مثل مسائل فلسفی و غیره را نادیده گرفت .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
بله . درست میگویید . اما نمی توان نوع فن را از سبک جدا کرد . در واقع نوع و نحوه اجرای فنون است که سبکی را در دسته گلاویزی و ... جایگذاری میکند که این برمیگردد به دینامیک حرکتی . البته نباید طرز تفکر در اون سبک مثل مسائل فلسفی و غیره را نادیده گرفت .
البته ما باهم اختلافی نداریم .فقط حرف من این است که به هنر جو باید گفته شود که هدف هرسبکی در مبارزه چیست دفاع، حمله ی یا مثلا در تای چی چوان هردو ومنظور من هم از فلسفه ،فلسفه های اجتماعی نیست ولی جهان بینی فرد هم می تواند در انتخاب یک استراتژی در نبرد موثر باشد مانند سبکهای نرم که گفته می شود در چین تحت تاثیر فلسفه تائو بنیان گذاشته شد اما به هر حال شما در واکنش به هر مبارزه ای مجبور به انتخاب نوع استراتژی هستید یعنی طرح ذهنی حالا دفاع کنم یا حمله کنم ویا با حریف گلاویز شوم که در سبکهای رزمی این را آموزش می دهند که چه فنونی را وچگونه برای اجرای نقشه خود به اجرا گزارید فقط نظر من این است که در یک مبارزه حرفه ای استراتژی قبل از اجرای فن انتخاب می شود ولی یک مبارزه خیابانی وتحت مبارزان غیر حرفه ای هر فنی ممکن است به اجرا در آید ولی یک دعوا کننده حرفه ای یا همان مبارز بر اساس تمرینات هدفمند یا فلسفه مند از قبل نحوه ونقشه دعوای خود را انتخاب و آموزش دیده است وفقط ممکن است این مشکل پیش آید که در دعوا ممکن است حریف حرکت دلخواه ما را برای اجرای فنون تحت استراتژی مورد نظر را اجرا نکند که در این مورد به نظرم اگر فردی کاتا یا فرم را نه بر اساس رقص بلکه به عنوان یک تمرین ذهنی برای یک مبارزه واقعی که شامل استراتژی وتاکتیک و همینطور خود فنون حملهو دفاع ودرضمن تنفس صحیح است را درست به اجرا گزارد می تواند طوری مبارزه کند که به حالت غیر منتظره در مبارزه بر نخورد که هر کاتایی هم تاکتیکهای مختلف از یک استراتژی را در شرایط مختلف آموزش می دهد واگر واقعا یک استراتژی خاص در مبارزه جواب نداد در آنوقت آن فرد باید به فکر گسترش دانش مبارزاتی خود بوسیله یادگیری سبک جدید با فنون لازم برای اجرای آن استراتژی برود وبه هرحال بنظر من در یک مبارزه مطالعه شده ابتدا استراتـژی یعنی طرح ذهنی مبارزه است که ریخته شده است و.سپس فنون یا نماد عینی طرح ذهنی که استراتژی است به اجرا در میآید چون همانطور که می دانید انسان اول فکر می کند وسپس عمل می کند.
استراتژی یعنی طرح ذهنی ایجاد شده بوسیله ذهن مبتنی بر داده ها ی ذهنی از قبل دریافت شده که از مقایسه بین وضع مطلوب ووضع موجود که هردو داده های ذهنی از قبل بوده در ذهن که بینشان بامقایسه هدمند که کمال مطلوب به ما می دهد شکل می گیرد.
وتاکتیک که طرح ترتیب ذهنی اجرای فن برای به اجرا در آمدن استراتژی است که باید به طور خلاقانه در زمان مبارزه مدام با توجه به شرایط آن مانند تعدادمبارزین، مهارت و مکان زاویع وسلاح آنان مرتب بروز شود.
وفن تجلی مادی طرح ذهنی چگونه اجرا کردن استراتژی بوسیله اعضا یا ابزار مبارزه است.
فقط حرف من این است که فنون بدون آموزس تئوریک هدف وفلسفه یک سبک واستراتژی آن کسی را مبارز نمی کند چون چنین فردی فنی را یادگرفته که نمی داند کجا از آن استفاده کن ودر ضمن چگونه این فنون را با هم باکیفیت بالا ترکیب کند.
واینکه شما می فرمایید نمی توان نوع فن را از سبک جدا کرد باید بگویم که نمی توان نوع فن را از استراتژی جدا کرد.هرچند که فکر می کنم که اصلا اختلافی با هم نداریم وسبک واستراتژِی با هم مترادف هستند هرچند که در سبک به غیر از استراتژی شامل تکنیک وتاکتیک هم می شود.
با تشکر

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
البته ما باهم اختلافی نداریم .فقط حرف من این است که به هنر جو باید گفته شود که هدف هرسبکی در مبارزه چیست دفاع، حمله ی یا مثلا در تای چی چوان هردو ومنظور من هم از فلسفه ،فلسفه های اجتماعی نیست ولی جهان بینی فرد هم می تواند در انتخاب یک استراتژی در نبرد موثر باشد مانند سبکهای نرم که گفته می شود در چین تحت تاثیر فلسفه تائو بنیان گذاشته شد اما به هر حال شما در واکنش به هر مبارزه ای مجبور به انتخاب نوع استراتژی هستید یعنی طرح ذهنی حالا دفاع کنم یا حمله کنم ویا با حریف گلاویز شوم که در سبکهای رزمی این را آموزش می دهند که چه فنونی را وچگونه برای اجرای نقشه خود به اجرا گزارید فقط نظر من این است که در یک مبارزه حرفه ای استراتژی قبل از اجرای فن انتخاب می شود ولی یک مبارزه خیابانی وتحت مبارزان غیر حرفه ای هر فنی ممکن است به اجرا در آید ولی یک دعوا کننده حرفه ای یا همان مبارز بر اساس تمرینات هدفمند یا فلسفه مند از قبل نحوه ونقشه دعوای خود را انتخاب و آموزش دیده است وفقط ممکن است این مشکل پیش آید که در دعوا ممکن است حریف حرکت دلخواه ما را برای اجرای فنون تحت استراتژی مورد نظر را اجرا نکند که در این مورد به نظرم اگر فردی کاتا یا فرم را نه بر اساس رقص بلکه به عنوان یک تمرین ذهنی برای یک مبارزه واقعی که شامل استراتژی وتاکتیک و همینطور خود فنون حملهو دفاع ودرضمن تنفس صحیح است را درست به اجرا گزارد می تواند طوری مبارزه کند که به حالت غیر منتظره در مبارزه بر نخورد که هر کاتایی هم تاکتیکهای مختلف از یک استراتژی را در شرایط مختلف آموزش می دهد واگر واقعا یک استراتژی خاص در مبارزه جواب نداد در آنوقت آن فرد باید به فکر گسترش دانش مبارزاتی خود بوسیله یادگیری سبک جدید با فنون لازم برای اجرای آن استراتژی برود وبه هرحال بنظر من در یک مبارزه مطالعه شده ابتدا استراتـژی یعنی طرح ذهنی مبارزه است که ریخته شده است و.سپس فنون یا نماد عینی طرح ذهنی که استراتژی است به اجرا در میآید چون همانطور که می دانید انسان اول فکر می کند وسپس عمل می کند.
استراتژی یعنی طرح ذهنی ایجاد شده بوسیله ذهن مبتنی بر داده ها ی ذهنی از قبل دریافت شده که از مقایسه بین وضع مطلوب ووضع موجود که هردو داده های ذهنی از قبل بوده در ذهن که بینشان بامقایسه هدمند که کمال مطلوب به ما می دهد شکل می گیرد.
وتاکتیک که طرح ترتیب ذهنی اجرای فن برای به اجرا در آمدن استراتژی است که باید به طور خلاقانه در زمان مبارزه مدام با توجه به شرایط آن مانند تعدادمبارزین، مهارت و مکان زاویع وسلاح آنان مرتب بروز شود.
وفن تجلی مادی طرح ذهنی چگونه اجرا کردن استراتژی بوسیله اعضا یا ابزار مبارزه است.
فقط حرف من این است که فنون بدون آموزس تئوریک هدف وفلسفه یک سبک واستراتژی آن کسی را مبارز نمی کند چون چنین فردی فنی را یادگرفته که نمی داند کجا از آن استفاده کن ودر ضمن چگونه این فنون را با هم باکیفیت بالا ترکیب کند.
واینکه شما می فرمایید نمی توان نوع فن را از سبک جدا کرد باید بگویم که نمی توان نوع فن را از استراتژی جدا کرد.هرچند که فکر می کنم که اصلا اختلافی با هم نداریم وسبک واستراتژِی با هم مترادف هستند هرچند که در سبک به غیر از استراتژی شامل تکنیک وتاکتیک هم می شود.
با تشکر
البته سوء تفاهم نشود . بنده نمی خواستم از شما اشکال و اشتباه بگیرم . :blush: حرف شما ، حرف حساب است و حرف حساب جواب نداره . با شما موافق هستم . من در نظرم نوع دیگری از تقسیم بندی بود . چون به نظرم عوامل بیشتری در تقسیم بندی سبک ها دخیل هستند . با آرزوی موفقیت برای شما .

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام کجا هستید جناب لیا ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آقا میلاد عزیز :happy: واقعا شرمنده که خیلی کم پیدا هستم. سربازیه دیگه اونم توی این ماه عزیز یکم شرایطو سخت کرده و نتونستم سر بزنم به این تاپیک. :blush:
راستش پیرو اون صحبتهایی که با هم داشتیم دیدم که فعلا شرایط و امکاناتشو ندارم ولی خب نباید این دلیل باشه که فعلا دست رو دست بذارم. :rolleyes:
تو فکر این بودم که سری به دوجوی شیهان مهدیزاده بزنم. یکشنبه ها و 5شنبه ها تمرین ای آی دو دارن، از نزدیک میخوام یه جلسه تمرینشونو ببینم و یه سری سوال بپرسم و از این کارا :happy:
ایشالا اگه قسمت بود فعلا توی ایران و پیش ایشون شروع به کار کنم :D تا ایشالا بعدش ببینیم خدا چی میخواد :rolleyes:
برای همین پست دوست خوبمون firenight666 برام جلب توجه کرد :cool:

با سلام به شما . مطالبم در مورد ایشون کاملا مثبت است . :happy:

سلام دوست من :happy:
خب خدا رو شکر :D پس منتظر مطلب خوبتون میمونم. فکر میکنم قابل اعتماد ترین استاد ای آی دو در ایران ایشون باشن اونم با این درجه :f34r:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من :happy:
خب خدا رو شکر :D پس منتظر مطلب خوبتون میمونم. فکر میکنم قابل اعتماد ترین استاد ای آی دو در ایران ایشون باشن اونم با این درجه :f34r:

حتما . حقیقت موضوع اینست :: اول که به دنبال اطلاعاتی در مورد شیهان مهدیزاده بودم ، به دنبال این میگشتم که آیا ایشون واقعا ، مقام ها و احکامی که دارند واقعی هست یا نه . هر چه قدر بیشتر تحقیق کردم بیشتر فهمیدم که ایشون فردی زحمت کشیده و قابل احترام هستند . حال با این اوصاف اگر بخواهم همه مطالب در مورد ایشون را در فروم بگذارم ، نوعی تبلیغ به شمار می آید . به خاطر همین به محض کامل شدن مطالبم ، به دوستانی که خواهان این اطلاعات باشن پیام خصوصی میدهم . مخصوصا جناب lya . و بقیه دوستان .

• Like
Reactions: lya

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد تنفس در پست های بعدی صحبت میکنم . چون مجبورم از انرژی ki یا chi صحبت کنم ، که در اینجا در حال حاضر با استاد میلاد هنوز به نتیجه نرسیدیم اگر ایشون تایید بکنند ، بنده در مورد تنفس جنینی و بقیه مطالب تنفس مطلب مینویسم .

از مطالب شما استفاده کردم و یاد گرفتم. خیلی ممنونم.
بحث تنفس و انرژی درون، بحث مفید و همین طور سوال برانگیزی هست. خوشحال می شم که ادامه بدید ...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها سلام دوباره

من رباط صلیبی زانوم هموطور که قبلا هم گفتم اردیبهش ماه کشیده شدش
تا مرداد باشگاه رو ول کردم،اما دلم نیومد و دوباره دارم میرم
ولی هم موقع رزمی و هم دوچرخه سواری هر از گاهی همون محل درد میگیره
چی کار کنم واسه بهبودش ؟
:(

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بچه ها سلام دوباره

من رباط صلیبی زانوم هموطور که قبلا هم گفتم اردیبهش ماه کشیده شدش
تا مرداد باشگاه رو ول کردم،اما دلم نیومد و دوباره دارم میرم
ولی هم موقع رزمی و هم دوچرخه سواری هر از گاهی همون محل درد میگیره
چی کار کنم واسه بهبودش ؟
:(

با سلام معمولا 6 تا 9 ماه استراحت می خواد . اگه به زانو فشار بیاری احتمال آسیب جدی تر هست . دکتر رفتی ؟؟ یکی از دوستانم همینطوری شد . دقیقا خرداد ماه بود . خیلی بهش گفتم به پاهات فشار نیار . اما گوش نکرد . هنوز که هنوزه زانوش درد داره . باید با یکسری باند کشی و چسبی سفت ببندیش تا در جهات مختلف حرکتش کمتر بشه . تا مدت ها نباید پاتو خم کنی . امیدوارم زودتر خوب بشی .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام به همه دوستان . قصد دارم در مورد انرژی درونی بنویسم . امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرد .
قسمت اول از پنج قسمت
Qi یا Chi عبارتست از نیروی حیاتی که به نظر می آید در تمامی سلول های ما وجود دارد . از آنجایی که بدن دارای الکتریسیته ساکن است و انتقال پیام از اعصاب به مغز به همین علت است ، میتوان ماهیت Qi را همین الکتریسیته زیستی نامید . که متابولیسم بدن آنرا تولید کرده است . زمانی که با روش های درست و اصولی Qi را ذخیره کنیم و این ذخیره به حداکثر خودش برسد ، Qi توسط جسم مادی آشکار میشود و آنگاه ما می توانیم از سلامتی و طول عمر بیشتر برخوردار بشویم و به ....... چیزهای دیگری برسیم. محل اولیه قرارگیری Qi در ناحیه هارا ( دان تین ) ( ناحیه ای وسط شکم و دنبالچه یا بهتر بگم انتهای ستون فقرات ) قرار دارد . جهت افزایش Qi به سطحی بالاتر باید نسبت به چگونگی ذخیره Qi در دان تین و چگونگی هدایت آن به سمت بالا در جهت ستون فقرات تا مغز جهت فعال سازی سلول های مغز برای ایجاد انرژی بیشتر آگاهی کافی داشته باشیم . تنفس جنینی عاملی مهم برای رسیدن به این موضوع میباشد . علت نامگذاری این تنفس به نام جنینی این است که ، جنین در بود تولد خود از عضلات سینه برای تنفس استفاده نمیکند . در واقع از عضلات شکم خود برای تنفس استفاده میکند .
تا قسمت بعدی .......

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با سلام به همه دوستان . قصد دارم در مورد انرژی درونی بنویسم . امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرد .
قسمت اول از پنج قسمت
Qi یا Chi عبارتست از نیروی حیاتی که به نظر می آید در تمامی سلول های ما وجود دارد . از آنجایی که بدن دارای الکتریسیته ساکن است و انتقال پیام از اعصاب به مغز به همین علت است ، میتوان ماهیت Qi را همین الکتریسیته زیستی نامید . که متابولیسم بدن آنرا تولید کرده است . زمانی که با روش های درست و اصولی Qi را ذخیره کنیم و این ذخیره به حداکثر خودش برسد ، Qi توسط جسم مادی آشکار میشود و آنگاه ما می توانیم از سلامتی و طول عمر بیشتر برخوردار بشویم و به ....... چیزهای دیگری برسیم. محل اولیه قرارگیری Qi در ناحیه هارا ( دان تین ) ( ناحیه ای وسط شکم و دنبالچه یا بهتر بگم انتهای ستون فقرات ) قرار دارد . جهت افزایش Qi به سطحی بالاتر باید نسبت به چگونگی ذخیره Qi در دان تین و چگونگی هدایت آن به سمت بالا در جهت ستون فقرات تا مغز جهت فعال سازی سلول های مغز برای ایجاد انرژی بیشتر آگاهی کافی داشته باشیم . تنفس جنینی عاملی مهم برای رسیدن به این موضوع میباشد . علت نامگذاری این تنفس به نام جنینی این است که ، جنین در بود تولد خود از عضلات سینه برای تنفس استفاده نمیکند . در واقع از عضلات شکم خود برای تنفس استفاده میکند .
تا قسمت بعدی .......

سلام خدمت شما دوست عزیز میخواستم بدونم شما چند تا از استادای هاپکیدو در کشور رو میشناسین؟ شما استاد جلالی که در خراسان هستند رو میشناسین؟ باتشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام خدمت شما دوست عزیز میخواستم بدونم شما چند تا از استادای هاپکیدو در کشور رو میشناسین؟ شما استاد جلالی که در خراسان هستند رو میشناسین؟ باتشکر

درود . فقط استاد های تهران و اصفهان ، یزد ......... را میشناسم . البته آقای امین جلالی را هم کم و بیش میشناسم . این سازمانی که شما ازش اسم بردید ( هانمینجوک ) در حال تغییر و تحول است حالا معلوم نیست زیر نظر Kido بره یا اینکه با کوک سول تلفیق بشه !! در هر صورت تا چند روز دیگه خبر محکم و موثق به شما میدهم که آیا ایشون رسمیت دارند یا نه .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود . فقط استاد های تهران و اصفهان ، یزد ......... را میشناسم . البته آقای امین جلالی را هم کم و بیش میشناسم . این سازمانی که شما ازش اسم بردید ( هانمینجوک ) در حال تغییر و تحول است حالا معلوم نیست زیر نظر Kido بره یا اینکه با کوک سول تلفیق بشه !! در هر صورت تا چند روز دیگه خبر محکم و موثق به شما میدهم که آیا ایشون رسمیت دارند یا نه .

با تشکر از راهنمایی های خوبتون اقای جلالی نماینده این سبک در استان خراسان هستند! ممنون میشم اگه خبرشو بهم بدین که رسمیت دارن یانه؟

راستی این کوک سول که گفتین میشه راجع بهش توضیح بدین؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مشارکت در این تاپیک خیلی خوبه دوستان اگه ممکنه فعالیت رو یکم بیشتر کنن دو روزه فعالیت ها کم شده!!!!ممنون

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
با سلام معمولا 6 تا 9 ماه استراحت می خواد . اگه به زانو فشار بیاری احتمال آسیب جدی تر هست . دکتر رفتی ؟؟ یکی از دوستانم همینطوری شد . دقیقا خرداد ماه بود . خیلی بهش گفتم به پاهات فشار نیار . اما گوش نکرد . هنوز که هنوزه زانوش درد داره . باید با یکسری باند کشی و چسبی سفت ببندیش تا در جهات مختلف حرکتش کمتر بشه . تا مدت ها نباید پاتو خم کنی . امیدوارم زودتر خوب بشی .

عکس گرفتم والا.دکترم عمومی رفتم فقط عکسمو دید.گفت تا شهریور خوب میشه.که نشده
الان هم نیاز هست پامو ببندم؟ فقط موقع کیوکوشین با زانوبند میبندم
بعد اینکه دوچرخه سواری خیلی مضره؟:confused:
دست خودم نیست اعتیاد دارم.نمیشه ادامة بدم منتها زین رو بیارم بالا که کمتر خم شه
یا مثلا پامو ببندم ؟
مرسی از راهنمایاتون
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
راستی بچه ها استاد مارو تو کیوکوشین میشناسین؟
دان 4 هستش.موسی باقری
2هفته پیشم تایلند دوم شد

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
راستی بچه ها استاد مارو تو کیوکوشین میشناسین؟
دان 4 هستش.موسی باقری
2هفته پیشم تایلند دوم شد

بله موسی باقری را میشناسمش .

زانویت را حتما ببند و زین دوچرخه را هم بالاتر بیاور . باید پیش متخصص بری . اگر به زانویت اهمیت ندی ، آسیب بیشتری میبینی .

بالا