مشارکت در این تاپیک خیلی خوبه دوستان اگه ممکنه فعالیت رو یکم بیشتر کنن دو روزه فعالیت ها کم شده!!!!ممنون
شما در سازمان هانمینجوک کسی را به اسم مسعود سودمند میشناسید ؟؟
مشارکت در این تاپیک خیلی خوبه دوستان اگه ممکنه فعالیت رو یکم بیشتر کنن دو روزه فعالیت ها کم شده!!!!ممنون
بله موسی باقری را میشناسمش .
زانویت را حتما ببند و زین دوچرخه را هم بالاتر بیاور . باید پیش متخصص بری . اگر به زانویت اهمیت ندی ، آسیب بیشتری میبینی .
راستی بچه ها استاد مارو تو کیوکوشین میشناسین؟
دان 4 هستش.موسی باقری
2هفته پیشم تایلند دوم شد
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
شما در سازمان هانمینجوک کسی را به اسم مسعود سودمند میشناسید ؟؟
راستی بچه ها استاد مارو تو کیوکوشین میشناسین؟
دان 4 هستش.موسی باقری
2هفته پیشم تایلند دوم شد
سلام خدمت شما راستش نه همچین کسی رو نمیشناسم برای چی؟؟؟
با سازمان کیدو که سبک هانمینجوک هاپکیدو یکی از زیر مجموعه هایش است مکاتبه ای داشتم . نمایندگی این سازمان در ایران با آقای مسعود سودمند است . الان ایشون دان 5 هستند البته در تهران هستند. آقای امین جلالی هم در اموری به ایشون کمک میکنند . خوب حداقل خوبه که یک سازمان رسمی و واقعی هاپکیدو در ایران داریم . از شما ممنون هستم که بحث سبک هاپکیدو ( هانمینجوک ) را پیش کشیدید . اما یک سوالی که برایم مطرح است ، اینه که در هاپکیدو قدیمی که توسط استاد چوی ابداع شد و بعد ها توسط شاگردش تغییر کرد ، چیزی به نام فرم یا همون هیانگ نداشته . پس چرا الان در هاپکیدو هانمینجوک هیانگ داریم . بگذریم . اصل موضوع این بود که آیا ما سازمان رسمی هاپکیدو در ایران داریم ؟؟ که مشخص شد داریم . موفق باشید .
سلام خدمت شما بسیار ممنون از راهنمایی های خوبتون پس به نظر شما اگه من سبک هاپکیدو هانمینجوک رو برم پیش آقای جلالی خوبه؟
خوب.نظرتون چیه در موردش ؟
اخه الان برم پیش متخصص چى میخواد بگه؟ دوباره میگه برو ام ار ای.چیز دیگه میگه؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید بزرگ و برجسته ,امیدوارم بی ادبی منو ببخشید ولی میخواستم اندک اطلاعاتی رو که در زمینه حرکات غیر ارادی رو دارم برای استفاده شما دوستان بگم هرچند میدونم شما از اون باخبر هستید..نوشته اصلی توسط firenight666![]()
![]()
سلام به شما دوست عزیز ::
مطالب شما را خواندم . اگر اجازه بدهید پیشنهادی برای شما دارم . توصیه میکنم در کنار تحقیقات خود ، حرکت شناسی هم بگنجانید . ما سه دسته حرکت داریم :: 1)حرکات ارادی 2) حرکات غیر ارادی 3) حرکات درونی
مطالبی مثل بازتاب حرکت یا بازسازی حرکت در مخچه ( مثل تجسم نوشتن روی سنگ و ..... ) میتوانند در تقسیم بندی شما تحول ایجاد کند .
( دفاع و حمله تابعی از موارد فوق است )
و اما تنفس . در بعضی از رشته های رزمی فقط نفس میزنند . به عبارت دیگر فقط نفس میسوزانند . اما در بعضی دیگر از رشته های رزمی تنفس جنینی دارند و .....
دیگه نظری ندارم .![]()
با آرزوی موفقیت برای شما
راستی شما چه سبکی کار میکنید ؟؟
با تشکر از مطالب شما.ابتدا تعریف دقیقی از حرکات ارادی ،غیرل ارادی ودرونی بدهید.
اما با توجه به تصورات خودم باید بگوبم که انتخاب استراتژی وتاکتیک ارادی است و اجرای فن یا تکنیک درونی است.
اما درمورد منظور خود از تنفس توضیح بیشتری دهید. اگر در این مورد منظور شما از نفس سوزاندن نفس از قفسه سینه است و تنفس از دیافراگم تنفس جنینی که باید بگویم در بحث سبک شناسی در عامل 5 به وجود روشهای لازم برای حفظ وگسترش انرژی در بدن مطرح کرده ام ولی این موضوع تعیین کننده انتخاب استراتژی حمله ای ویا دفاعی مبارزه نخواهد بود چون همانطور که گفتم استراتژِی مبارزه به همراه تاکتیک آگاهانه انتخاب میشوند وبقیه عوامل درسبک شناسی به تبعیت از استراتژی است که شکل می گیرند.
اما همه این موارد در کاتا سعی در یادگیری می شود.چه اجرای استراتژی،چه تاکتیک وچه تنفس.که طی آن سعی میشود بین حرکات ارادی ،غیر ارادی و درونی به شکل صحیح آن هماهنگی در اجرا پدید آید.
وتاجایی که من می دانم اساتید بزرگ رزمی ابتدا استراتژی مبارزاتی خود را انتخاب کرده اند وسپس موارد سبک شناسی را برای ایجاد توانایی لازم در هنر آموزان (البته اگر استاد میلاد ایراد نگیرد)شکل وابدا کرده اند یعنی شما ایتدا از نظر منطقی در یک مبارزه نحوه مبارزه خود را انتخاب می کنید وسپس توانایی لازم را برای به اجرا درآوردن آن شیوه مبارزه ای تنظیم ودر خود پرورش می دهید.
البته هرکسی ممکن است در یکسری از توانایی هایی که در بحث سبک شناسی مطرح است توانایی متفاوتری نسبت به فرد دیگری داشته باشد که آن توانایی و ویژگی برجسته به او کمک می کند که در اجرای یک استراتژی نسبت به استراتژی دیگر موفقتر باشد که
به طور طبیعی در اجرای آن موفقتر خواهد بود.
ودر ضمن من به طور تفریحی به این مطالب می پردازم واگر شما وقت و علاقه آن را دارید مفاهیم مورد نظر در آن را بسط وگسترش دهید
من حدود 20 سال است که ورزش رزمی را دنبال نمی کنم.
اما دوستان می توانندبا تکمیل کردن نواقص این مطالب حجم مفید این فایل PDF را افزایش دهند.
اما اگر این مطالب جواب نکات شما نبود تعریف مفاهیم مورد نظر را دقیقتر بیان کنید.
باتشکر
می خواستم همین جا از صمیم قلب از استاد میلاد نینجا تشکر کنم .
استاد میلاد ، شما چشم من را به فلسفه سبک های رزمی و حقیقت پنهان آن و مخصوصا سبک های ژاپنی باز کردید .
متشکرم .
لطفا لینک ها و منابع ایشون رو بگذاریدبا سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید بزرگ و برجسته ,امیدوارم بی ادبی منو ببخشید ولی میخواستم اندک اطلاعاتی رو که در زمینه حرکات غیر ارادی رو دارم برای استفاده شما دوستان بگم هرچند میدونم شما از اون باخبر هستید..
من مدتی سبکی به نام resdooکار کردم که بنیانگذارش گرند مستر قلی زاده ایرانیه و به جرات میتونم بگم مانند ایشون توی ایران از انگشتان یه دست کمتره ..
ایشون سبکی رو از دفاع شخصی بنیانگذاری کردن که دفاع شخصی بر اساس بازتاب شرطی هستش و واقعا محشره و بنده بخاطر اینکه اعتقاد دارم کسی اگه چیزی رو بخواد دنبالش میره بنابراین زحمتشو به خودتون واگذار میکنم وبا یک سرچ کوچک با زبان فرسی در گوگل به نام بازتاب شرطی از فلسفه اون آگاه میشد و اگه براتون جالب بود بنده در خدمت هستم ولینک های تصویری کار استاد رو در اختیارتون میزارم .
استاد میشه ی در مورد سویی جوتسو مطالبی بنویسید ؟؟
با درود فراوان ار نقش فعال اخیر شما در تاپیک
ممنون از حسن توجه شما در تاپیک
من آقای جلالی را کم و بیش میشناسم . اما در مورد کار ایشون چندان اطلاع ندارم . اگر ایشون رسمیت نداشتن ، صد در صد آقای سودمند میگفتند . اما همانطور که گفتم ، آقای جلالی هم پای آقای سودمند سبک هاپکیدو هانمینجوک را در ایران هدایت میکنند . فکر نمیکنم مشکلی باشه . موفق باشید .
در مورد سویی جوتسو
بطور کامل بحث خواهم کرد
با سلام خدمت تمامی اساتید بزرگ طبق فرمایش استاد میلاد که بنده نوازی فرمودن و از من خواستن که لینک بذارم بنده اطاعت امر میکنم.. امیدوارم تمامی اساتید بزرگوار بی ادبی منه تازه وارد رو ببخشند****لطفا لینک ها و منابع ایشون رو بگذارید
و................
با سلام خدمت تمامی اساتید بزرگ طبق فرمایش استاد میلاد که بنده نوازی فرمودن و از من خواستن که لینک بذارم بنده اطاعت امر میکنم.. امیدوارم تمامی اساتید بزرگوار بی ادبی منه تازه وارد رو ببخشند****
{در این لینک ها بنده قصد تبلیغ نداشته و صرفا جهت آشنایی دوستان و بالا بردن هرچه بیشتره دانش و اطلاعات در مورد سبک های موجود در دنیا وایران میباشد}
این لینک کیوشو استاد هست:kyusho in horting iran - YouTube
Iran Horting-pressure point 3.mpg - YouTube
Iran Horting pressure point 4 - YouTube
Knife & pressure point (Iran Horting).mpg - YouTube
Iran Horting knife defense - YouTube
Iran Horting-MMA .mp4 - YouTube
kyusho in horting iran - YouTube
Horting Iran(3) - YouTube
Horting iran (kamran hossein qolizade) - YouTube
Iran Horting-pressure point.mpg - YouTube
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لطف کنید کلیپ ها رو تا آخر نگاه کنید*************