• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
این که به نهایت یک تکنیک برسی و بتوننی داخلش تغییر ایجاد کنی و به شکل بهتری اجراش کنی این میشه یک نوع هنکا

حتی گاهی مواقی زمان گلاویزی یک تکنیک تو ذهنت میاد که وجود خارجی نداره اما اجراش کارایی داره

تشکر میکنم.
1-استاد به نفوذ داخل بدن حریف تو ژاپنی چی میگن؟ من شنیدم سوکوری یا یه همچین چیزی ولی مطمئن نیستم.
2-تا اونجایی که میدونم تکنیکهای جودو چهار مرحله داره: نفوذ-کشش(کوزوشی)-برهم زدن تعادل-اجرا میخواستم اسم استاندارد ژاپنیش رو بپرسم،متاسفانه تنها ورزش ژاپنی که با فرهنگ ما خیلی قاطی شده همین جودو هست،شمارشها همه فارسی! مرتب صلوات و بازهم صلوات،اسم تکنیکها رو هم کلا به زبون فارسی تغییر دادن،به کوشی(کمر) میگن غووشی!؛ایپون سئو ناگه به شکل ایپون سویی ناگه تغییر شکل داده.
3-ابتدا به مربی احترام گذاشته میشه و بعد شومن!؛ارشد رو "اودوگانی" تلفظ میکنن که من تا حالا نشنیدم و این رو هم میخواستم بپرسم که غیر از سمپای چه لفظهایی استفاده میشه؟
4-در آیکیدو مراحل اجرای تکنیکها چجوریه؟ آیا قاعده کلی وجود داره؟ به زبون ساده و تعریف خودم:رهایی-منحرف کردن انرژی حریف-همسو شدن با حریف-اجرا(ناگه یا کاتامه وازا یا هر دو)-قفل
5-تکنیکهای شیمه چرا در انتهاشون جیمه دارن؟ آیا شیمه و جیمه با هم تفاوت دارن؟
6-کانسس یا کانستس و گارامی به چه معنین؟
7-شکل فونتیک هنکا رو بفرمایید(نمیدونم اولش فتحه داره یا کسره)
با تشکر از شما که علمتون رو با ما به اشتراک میزارین.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مشاهده پیوست 185251

معروفترين خانواده نينجاها = هاتوري - موموچي و فوجي باياشي بودند .
اسامي متوليان اين هنر كه در ترويج وشناخت اين ورزش تلاش بسياركرده اند .
.
.
.
كاتوتانزو:نينجايي كه توانست طلسم قلعه سووا را بشكند و با استفاده از پنج نينجاي ديگر كه در خندق خود را معلق كرده بودند توانست قلعه را تصاحب كنند .
.
سلامی دوباره به همگی
استاد ممنون از این مطلب خیلی خوب و جالبت این مطلب نشان میده که کسی که میره به سمت یه رشته ورزشی اونم هنرهای رزمی فقط نباید به فکر گنده کردن بدن و قوی کردن خودش باشه باید فکر کرد استعداد داشت نه توی اون ورزش خواست این اسمش با خودش است هنر رزمی باید هنر داشت رزم فقط جنگیدن و مبارزات تن به تن نیست قدر فکر و ذهن و استعداد آدمیست
همونطور که خیلی از این اساتید بزرگی که نام بردید مثل تغییر لباس و قیافه و یا سلاح های عجیب از هنر و استعداد و عقلشان استفاده کردند نه اینکه متکی به قدرت بدنی و یا آمادگی بدنیشان باشند.
و این شنان میدهد یک رزمی کار باید همه فن حریف باشد یک نابغه مطلغ در درس و فکر و یا یک غول مطلق در قدرت بدنی هیچگاه کافی نیست....ممنون من که این درسو از این مطلب گرفتم

اها یه چیزه دیگه من اصولا دنبال حاشیه هم زیاد میرم :blush:الان برام خیلی جال شده که این طلسم که بلد کردم بالا چی بوده افسانه بوده یا قدرت دفاعی اون قلعه رو طلسم میگفتن؟
در حدود پنج قرن قبل از ميلاد ، يك راهب هندي بنام “” بودهيدهارما “” كه با نامهاي ( تامو ) و( داروماتائيشي ) هم از او ياد مي شود ،بقصد اشاعه تعليمات مذهبي ،

از هند راهي چين شد .تعاليم راهب تامو شامل مجموعه اي از تمرينات پرهيزگاري و قواعد خشك انضباطي بود كه بواسطه وضعيت جسماني ضعيف ، پيروان وي طاقت تحمل آموزشهاي او را نداشته و بتدريج دچار ضعف و بيحالي مي شدند . لذا تامو حركاتي را براي تقويت بنيه جسماني شاگردان خود ابداع نمود كه به ( 18 حركت دست لوهان ) معروف شد . اين حركات بتدريج گسترش يافته و پايه و اساس سبك هاي ووشو را تشكيل دادند .
.
.
.[
/QUOTE]

استاد شما از این حرکات آگاهی دارین اگه دارین ممنون میشم که به ماهم آموزش بدین
یه سوال دیگه اینکه چرا 18 حرکت دست لوهان؟ یعنی این حرکات برای قوی کردن عضلات دست فقط به کار میرفتن؟

قسمتی از دست نوشته فوجی بایاشی ریوهاکو

در مورد آموزش ماساژ برای تعادل یک جنگجو به روش آنما

که در این روش برای تقویت انرژی درون از روش خاصی از تنفس Meiso Kokyu یا به عبارتی مدیتیشن تنفس استفاده میشه. که باعث میشه Kiketsu خون و انرژِی در کل بدن پخش بشه.
دوستانی که میخوان از این روش قدیمی مدرسه Fujibayashi Anma بدونن بگن تا من ترجمه کنم واسشون

مشاهده پیوست 185951
ماساژ یکی از نیازهای ضروری ورزشکارای ماست که متاسفانه مثلا خودم میگم تا حالا ماساژ داده نشدم و اینکه خیلی میتونه مفید باشه البته در موارد نادری در کنار افرادی به ظاهر بلد ماساژ حضور داشتیم که همون مقداری که از این علم میدانستنم باعث از این رو به اونرو شدن بدن شده ولی ماساژ به معنای واقعی چیزیه که ماها اصلا بهش اهمیت نمیدیم و میدونم بعدا هم ضربشا میخوریم.
البته بازم خوش به حال پولدار ها که خونشان از ما رنگین تره.....

نصف النهار مخفی نقاط مرگ در مکاتب جنگی.

. به صورت یک خط مشخص شده و نقاط مرک روی نصف النهار مشخص شده

نقطه ای که دایره قرمز رنگ کشیدم نقطه کیاهو هست که یک تماس کوچک به این نصف النهار شک عجیبی به بدن وارد میکند قابل توجه جناب فایت666 ;)

مشاهده پیوست 186026

استاد اون قسمت قرمز رنگشو زیاد توی عقل من نمیگنجه ولی اگه هونو نزدیک به یه سانت بیاری پایین بیشتر قبول دارم:D
قسمت کناری شکم پهلوها خیلی به ضربه حساسن حالا از یه انگشت بگیر تا یه ضربه سنگین که سنگینی ضربه بیشتر به کلیه ها فشار میاره و باعث گرفتگی نفس میشه خیلی بد شایدم به شش ها میرسه چون حتی از قسمتی کخ زیر سینه هست و به که به نفس گیر مشهوره بد تر نفس آدم میگیرهو کاملا عمیق
ولی خوب کنار پهلو همونطور که میدانم همه تجربشا توی مجالس دوستانه و مسخره بازی های الکی داشتیم به یه ضربه کوچیک انگشت بد جور به طرف شک وارد میشه وخصوصا تو خانم ها!
ولی خوب همینشم برای همه یکسان نیست مثلا خودمن اصلان حساس نیستم شاید 10 درصد حساس باشم ولی توی افراد مختلفی تست کردم از چاق و لاغر تا بدن اسپرت! اینطوری بودن
وهمیشه برام سوال بود که این نقطه مگه چیه؟ تا الان به این پست شما رسیدم؟آیا واقعا دلیلش همین نصف النهار؟و اینکه این نصف النهار یه خط زنجیره ای رو از گردن به پایین نشان میده آیا رگی یا چیزی در این زنجیره هست که باعث این ضعف آدم میشه؟
و اینکه اون کنار پاها هم شاملش میشه؟واقعا؟!
ممنون
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
دیدم تاپیک رو به مسائل پزشکی مخصوص رزمی کارا میره گفتم ماهم بی نصیب نشیم!
اساتید عزیز
یه مشکلی که من دارم اینه که پاهام خیلی سنگینه !
یعنی چه موقعه کار کردن توی باشگاه چه موقع نشستو برخواست و دویدن کاملا احساس میشه
مثلا توی مبارزه یا میت زدن همیشه اساتید باشگاه و ارشد تر ها میگن که سفت پانزن - سنگین پا نزن - شل پا بزن یا بهتره بگم لخت پا بزن
د کل میگن موقع کار بدن تو سفت میگری و باید خودتو لخت بگیری(مختص تکواندو)
گهگاهی سعی میکنم و خودمو لخت میکنم ضرباتم خیلی بهتر و سریعتر میشه ولی دوباره به همون سبک قبلیه خودم برمیگردم
و فکر میکنم هرچی محکم تر و سفت تر پا بزنم ضرباتم محکم تره؟!
ولی بعد اینکه لخت پا میزدم دیدم نه هرچی سرعت پا بیشتر باشه قدرت و نفوذشم بیشتر میشه
چکار کنم دیگه شاید ساتار بدنم اینطوریه
طوری که وقتی چهار زانو میشینم شیاد نتونم دو دقیقه اینطوری بشینم و کاملا به فشاری که پای روییم(پار راستم) به پای زیریم (چپم) میاره پی میبرم و متوجه میشم خیلی هم سفت میشینم ؟
چرا اینطوریم؟ آیا بدن من با این تماثیل برای رشته ای مثه کیوکشین که به عنوان رشته دوم دارم میرم بهتر نیست؟
در ضمن همونطور که حتما دیدین و از نقطه ضعفای تکواندو به شمار میره زمین خوردن بیش از حد ورزشکارا در حال اجرای فن و مبارزس
ولی من اصلا اینطوری نیستم شاید توی 10 تا مبارزه یک یا دوبار زمین بخورم و بیشتر هم با قدرت بدنیم حریامو زمین میزنم که اونا اخطار میگیرن:blush:
نظرتان چیه راهی باری فرار از این قضیه هست؟
پ.ن(عموما به صورتی میشینم که پای راستم درازه و خیلی کم میتونم پای جمع بشینم حتی سر سفره مثه پیرمردا میشنیم)
پ.ن2 : اینم بگم که 10 سال پیش زانوی پای راستم آسیب دید و دو سال از ورزش منع شدم ولی خوشبختانه به عمل نرسید(ضعیف شدن و پاره شدن تاندون ها زانو)
هووووف خسته نباشید و ممنون که این همه را خواندید:blush:
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نصف النهار مخفی نقاط مرگ در مکاتب جنگی.

. به صورت یک خط مشخص شده و نقاط مرک روی نصف النهار مشخص شده

نقطه ای که دایره قرمز رنگ کشیدم نقطه کیاهو هست که یک تماس کوچک به این نصف النهار شک عجیبی به بدن وارد میکند قابل توجه جناب فایت666 ;)

مشاهده پیوست 186026

وقتی این عکس را میبینم ، بی اختیار به یاد خط سیر طحال و صفرا در طب سوزنی می افتم . :lol:

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
وقتی این عکس را میبینم ، بی اختیار به یاد خط سیر طحال و صفرا در طب سوزنی می افتم . :lol:

e99288e781b86(1).jpg

بله جناب فایت666 نقاط کیشو یوگی هورو در طب سوزنی هم کاربرد داره و از اون به عنوان (دروازه های آتشین مرگ) یاد میشه.
که کاملا با نقاط حساس در چین (دیماک) فرق داره

و آن تصویر خود نصف النهار درگاه هایی حیاتی طب سوزنی رو داره نشون میده که کیوشو یوگی هورو به معنا میکشه

و تقریبا میشه گفت دانشش از خود طب سوزنیش گرفته شده. حتی در بعضی مواقع تومبارزه سوزن رو در همین نواحی به طور سریع وارد میکردن

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تشکر میکنم.
1-استاد به نفوذ داخل بدن حریف تو ژاپنی چی میگن؟ من شنیدم سوکوری یا یه همچین چیزی ولی مطمئن نیستم.
2-تا اونجایی که میدونم تکنیکهای جودو چهار مرحله داره: نفوذ-کشش(کوزوشی)-برهم زدن تعادل-اجرا میخواستم اسم استاندارد ژاپنیش رو بپرسم،متاسفانه تنها ورزش ژاپنی که با فرهنگ ما خیلی قاطی شده همین جودو هست،شمارشها همه فارسی! مرتب صلوات و بازهم صلوات،اسم تکنیکها رو هم کلا به زبون فارسی تغییر دادن،به کوشی(کمر) میگن غووشی!؛ایپون سئو ناگه به شکل ایپون سویی ناگه تغییر شکل داده.
3-ابتدا به مربی احترام گذاشته میشه و بعد شومن!؛ارشد رو "اودوگانی" تلفظ میکنن که من تا حالا نشنیدم و این رو هم میخواستم بپرسم که غیر از سمپای چه لفظهایی استفاده میشه؟
4-در آیکیدو مراحل اجرای تکنیکها چجوریه؟ آیا قاعده کلی وجود داره؟ به زبون ساده و تعریف خودم:رهایی-منحرف کردن انرژی حریف-همسو شدن با حریف-اجرا(ناگه یا کاتامه وازا یا هر دو)-قفل
5-تکنیکهای شیمه چرا در انتهاشون جیمه دارن؟ آیا شیمه و جیمه با هم تفاوت دارن؟
6-کانسس یا کانستس و گارامی به چه معنین؟
7-شکل فونتیک هنکا رو بفرمایید(نمیدونم اولش فتحه داره یا کسره)
با تشکر از شما که علمتون رو با ما به اشتراک میزارین.

با سلام و درود

1.تو ژاپنی نفوذ به داخل بدن حریف میگن : یودو کوسورو

2. در مورد سوال دومت یکمی جا بجا گفتی نفوذ (یودوکوسورو) / برهم زدن تعادل (کوزوشی) / کشش (دوراکو) / اجرا (جیکوسورو)

در مورد صلوات فرسادن هم من کاملا با شما موافقم و.................................

3.در مورد ری شیکی ( احترامات ) خیلی متاسفم برای جامعه رزمی ایران . در اصل تلفظ صحیح کلمه سنپای، شینیای هست. در بعضی مکاتب جوکئوشا هم میگن.

4. بله قاعده کلی انرژی حریف-همسو شدن با حریف و جیکوسورو ;)

5.تقریبا جیمه و شیمه هردو به یک معناست ولی جیمه قدیمیتره تلفظش

6.در بعضی مواقع کانست هم میگن به معنای شکستن مفصل هست. تو مکاتب جنگی ضربه به مفاصل میگن : کوشی جوتسو

7.henka متوجه شدی؟

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلامی دوباره به همگی
استاد ممنون از این مطلب خیلی خوب و جالبت این مطلب نشان میده که کسی که میره به سمت یه رشته ورزشی اونم هنرهای رزمی فقط نباید به فکر گنده کردن بدن و قوی کردن خودش باشه

اها یه چیزه دیگه من اصولا دنبال حاشیه هم زیاد میرم :blush:الان برام خیلی جال شده که این طلسم که بلد کردم بالا چی بوده افسانه بوده یا قدرت دفاعی اون قلعه رو طلسم میگفتن؟
در حدود پنج قرن قبل از ميلاد ، يك راهب هندي بنام “” بودهيدهارما “” كه با نامهاي ( تامو ) و( داروماتائيشي ) هم از او ياد مي شود ،بقصد اشاعه تعليمات مذهبي ،

از هند راهي چين شد .تعاليم راهب تامو شامل مجموعه اي از تمرينات پرهيزگاري و قواعد خشك انضباطي بود كه بواسطه وضعيت جسماني ضعيف ، پيروان وي طاقت تحمل آموزشهاي او را نداشته و بتدريج دچار ضعف و بيحالي مي شدند . لذا تامو حركاتي را براي تقويت بنيه جسماني شاگردان خود ابداع نمود كه به ( 18 حركت دست لوهان ) معروف شد . اين حركات بتدريج گسترش يافته و پايه و اساس سبك هاي ووشو را تشكيل دادند .
.
.
.[
/QUOTE]

استاد شما از این حرکات آگاهی دارین اگه دارین ممنون میشم که به ماهم آموزش بدین
یه سوال دیگه اینکه چرا 18 حرکت دست لوهان؟ یعنی این حرکات برای قوی کردن عضلات دست فقط به کار میرفتن؟

ماساژ یکی از نیازهای ضروری ورزشکارای ماست که متاسفانه مثلا خودم میگم تا حالا ماساژ داده نشدم و اینکه خیلی میتونه مفید باشه البته در موارد نادری در کنار افرادی به ظاهر بلد ماساژ حضور داشتیم که همون مقداری که از این علم میدانستنم باعث از این رو به اونرو شدن بدن شده ولی ماساژ به معنای واقعی چیزیه که ماها اصلا بهش اهمیت نمیدیم و میدونم بعدا هم ضربشا میخوریم.
البته بازم خوش به حال پولدار ها که خونشان از ما رنگین تره.....

استاد اون قسمت قرمز رنگشو زیاد توی عقل من نمیگنجه ولی اگه هونو نزدیک به یه سانت بیاری پایین بیشتر قبول دارم:D
قسمت کناری شکم پهلوها خیلی به ضربه حساسن حالا از یه انگشت بگیر تا یه ضربه سنگین که سنگینی ضربه بیشتر به کلیه ها فشار میاره و باعث گرفتگی نفس میشه خیلی بد شایدم به شش ها میرسه چون حتی از قسمتی کخ زیر سینه هست و به که به نفس گیر مشهوره بد تر نفس آدم میگیرهو کاملا عمیق
ولی خوب کنار پهلو همونطور که میدانم همه تجربشا توی مجالس دوستانه و مسخره بازی های الکی داشتیم به یه ضربه کوچیک انگشت بد جور به طرف شک وارد میشه وخصوصا تو خانم ها!
ولی خوب همینشم برای همه یکسان نیست مثلا خودمن اصلان حساس نیستم شاید 10 درصد حساس باشم ولی توی افراد مختلفی تست کردم از چاق و لاغر تا بدن اسپرت! اینطوری بودن
وهمیشه برام سوال بود که این نقطه مگه چیه؟ تا الان به این پست شما رسیدم؟آیا واقعا دلیلش همین نصف النهار؟و اینکه این نصف النهار یه خط زنجیره ای رو از گردن به پایین نشان میده آیا رگی یا چیزی در این زنجیره هست که باعث این ضعف آدم میشه؟
و اینکه اون کنار پاها هم شاملش میشه؟واقعا؟!
ممنون
یا علی

بله در کل باید بگم تنها تکنیک و فن بدرد نمیخوره تاکتیک هم مهمه که مکاتب جنگی سرشار از تاکتیک هست.

در مورد 18 حرکت لوهان هم باید بگم بله من 18 حرکتش رو بلدم در خدمتم اگر خواستی

در مورد طلسم هم سیستم دفاعی بوده

در مورد نصف النهار نقاطی هست که رگ اصلی و عصب کنار هم افتادن . بله حساس به درد وحشتناک که آرزوی مرگ میکنی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بله در کل باید بگم تنها تکنیک و فن بدرد نمیخوره تاکتیک هم مهمه که مکاتب جنگی سرشار از تاکتیک هست.

در مورد 18 حرکت لوهان هم باید بگم بله من 18 حرکتش رو بلدم در خدمتم اگر خواستی

در مورد طلسم هم سیستم دفاعی بوده

در مورد نصف النهار نقاطی هست که رگ اصلی و عصب کنار هم افتادن . بله حساس به درد وحشتناک که آرزوی مرگ میکنی
ممنون از توضیحات خوب و خلاصه و کاملت

مگه میشه نخوام بدونم ممنون میشم اگه آموزش بدی(کلن مربوط به دستن) چون دستاتم کمی ضعیف تشریف دارن
ممنون
یا علی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
میلاد جان!
اگر امکانش هست،در خصوص کوشی جوتسو که قبلا گفتین بیشتر توضیح بدین،هدفم بیشتر مطلع شدن در مورد شکستن مفاصل دست هستش،تنها چیزی که بلدم جیوجی گارامی (juji garami)هست نمیدونم تکنیکهایی مثل کوته گائشی هم در این خانواده هستن یا نه.
pe_av_02.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون از توضیحات خوب و خلاصه و کاملت

مگه میشه نخوام بدونم ممنون میشم اگه آموزش بدی(کلن مربوط به دستن) چون دستاتم کمی ضعیف تشریف دارن
ممنون
یا علی

ممنون ازز فعالیت شما در تاپیک

امیدوارم همیشه فعال باشید .

به زودی به شما یاد خواهم داد.

با تشکر از حسن توجه شما به تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد جان!
اگر امکانش هست،در خصوص کوشی جوتسو که قبلا گفتین بیشتر توضیح بدین،هدفم بیشتر مطلع شدن در مورد شکستن مفاصل دست هستش،تنها چیزی که بلدم جیوجی گارامی (juji garami)هست نمیدونم تکنیکهایی مثل کوته گائشی هم در این خانواده هستن یا نه.
مشاهده پیوست 187482

به زودی در مورد کوشی جوتسو مفصل بحث خواهم کرد

در مورد مواردی که گفتی تو دسته کوشی جوتسو نیستن

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به دوستان برای زنگ تفریح یه کلیپ 952KB میزارم که والا من نمیدونم چی بگم . این کلیپ مربوط به یکی از سبک های ایرانیه . البته نمیخوام به اون سبک بی احترامی کنم . :)
http://uplod.ir/pzv6trs2nl4y/6.avi.htm

در ضمن همونطور که قبلا هم گفته بودم به زودی اطلاعاتی در مورد شیهان مهدیزاده ( مسئول ای آی دو و کاراته گوجوریو و .......) در اختیارتان میگذارم .

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
باسلام خدمت دوستان واستاد میلاد. دوستان این لینک دانلود پژوهشهای نظری من درباره فلسفه هنرهای رزمی بدون سلاح است. از دوستان درخواست بررسی ونظر آنان را دارم که البته قسمتهای کلیدی آنرا قبلا برای شما د ر این اطاق گفتگو به عرض رسانده بودم.استاد میلاد با عرض پوزش از عدم تماس با شما باید بگویم که فعلا کار جدی بر روی این مطالب به علت مشغولیتهای ذهنی ندارم ولی تفریحی را دارم البته قبلا قصد داشتم بااین مطالب یک نفع مادی و معنوی را ببرم که الن آمادگی پرداختن به آن را ندارم.استاد اگر ممکن است شما این مطالب را کاملتر کرده واگر صلاح دانستید همانطور که قبلا گفته بودید آنرا در اینترنت به اشتراک بگزارید،البته هرچقدر که صلاح می دانید. البته استاد من یکسری از مطالبی را که در تعامل فکری با شما در این اطاق گفتگو به ذهنم رسیده بود را با اجازه شما به این مطالب اضافه کردم.
http://pastelink.me/dl/f49039
موفق باشید
شاهین نجف قلی زاده

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
باسلام خدمت دوستان واستاد میلاد. دوستان این لینک دانلود پژوهشهای نظری من درباره فلسفه هنرهای رزمی بدون سلاح است. از دوستان درخواست بررسی ونظر آنان را دارم که البته قسمتهای کلیدی آنرا قبلا برای شما د ر این اطاق گفتگو به عرض رسانده بودم.استاد میلاد با عرض پوزش از عدم تماس با شما باید بگویم که فعلا کار جدی بر روی این مطالب به علت مشغولیتهای ذهنی ندارم ولی تفریحی را دارم البته قبلا قصد داشتم بااین مطالب یک نفع مادی و معنوی را ببرم که الن آمادگی پرداختن به آن را ندارم.استاد اگر ممکن است شما این مطالب را کاملتر کرده واگر صلاح دانستید همانطور که قبلا گفته بودید آنرا در اینترنت به اشتراک بگزارید،البته هرچقدر که صلاح می دانید. البته استاد من یکسری از مطالبی را که در تعامل فکری با شما در این اطاق گفتگو به ذهنم رسیده بود را با اجازه شما به این مطالب اضافه کردم.
pastelink.me | the easiest way to share files online
موفق باشید
شاهین نجف قلی زاده

با تشکر و درود فراوان از شما
ممنون از حرکت قشنگ شما

ادب و فعالیت دوستان در تاپیک موجب افزایش کارایی تاپیک هنرهای رزمی میشه

ممون از حسن توجه دوستان

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به دوستان برای زنگ تفریح یه کلیپ 952KB میزارم که والا من نمیدونم چی بگم . این کلیپ مربوط به یکی از سبک های ایرانیه . البته نمیخوام به اون سبک بی احترامی کنم . :)
Download 6.avi

در ضمن همونطور که قبلا هم گفته بودم به زودی اطلاعاتی در مورد شیهان مهدیزاده ( مسئول ای آی دو و کاراته گوجوریو و .......) در اختیارتان میگذارم .

با سلام

بازم مثل همیشه گل کاشتید

در مورد فیلم کمی توضیح دهید ممنون با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام

بازم مثل همیشه گل کاشتید

در مورد فیلم کمی توضیح دهید ممنون با تشکر

ممنون . بله توضیح میدهم .
این کلیپ مربوط به یه سبک ایرانی به اسم نیرو است که آقای امیر لطفی آزاد در حدود سال های 1990-1991 بنیان گذاری کردند . به گفته خودشون در این سبک به تنفس و نیروی حیات توجه خاصی میشه . این کلیپ هم مربوط به یکسری تمرینات این رشته است که به یک ورقه فلزی ضربه میزنند . صرفاً جهت اطلاع این کلیپ را گذاشتم . نه طرفدار این سبک هستم و نه ....

در مورد شیهان مهدیزاذه هم به اطلاعات خوبی رسیدم . فعلا در مکاتبات ژاپنی ام گیر کردم . با کمک یکی از دوستانم که در دانشگاه زبان ژاپنی خونده ، سلسله مکاتباتی با مدارس و دوجو های ژاپن داشتم که به زودی و با کامل شدن تحقیقاتم در اختیارتان میگذارم .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
»هاپکیدو چیست؟

هاپکیدو (Hapkido) یکی ازپرطرفدارترین هنرهای رزمی کره ای است که درسراسردنیا نامی آشنا است که با استقبال بسیاری روبروست ودرحال حاضرگسترش و توسعه روزافزونی دارد. کشورکره که مهد هنرهای رزمی دنیا می باشد، منبع وسرچشمه این رشته ورزشی پرکابرد ومطلوب می باشد. هاپکیدو درکشورکره به تمام نیروهای پلیس آموزش داده می شود وپلیسهای سراسردنیا ونیروهای امنیتی تمام کشورها،FBI و...آموزش می بینند وازفنون ومهارتهای این رشته بهره میبرند.
درایران نیزاین رشته ورزشی پرطرفدار، علاوه بر مجموعه های ورزشی درتهران،کرج واغلب استانها وشهرستانها وحتی کشورهای همسایه وخاورمیانه (Middle East) به علاقمندان این هنررزمی آموزش داده میشود.همچنین هاپکیدو دربسیاری از ارگانهای دولتی، ارتش، ****، نیروی انتظامی، دانشگاههای افسری آموزش داده می شود.

معنای هاپکیدو:
یعنی روش وسبک هماهنگی اعضای بدن واستفاده از این هماهنگی با قدرت بدنی هرفرد. بدین معنی که هرفردی باهرقدرت بدنی که دارد با هماهنگی اعضای بدن خودو دانستن فنون ومهارتهای هاپکیدو میتواند ازخود درهرشرایطی وبا دست خالی (Free Hand)دفاع کندواز نیرو و قدرت بدنی حریف علیه خودش استفاده کند. بعبارت دیگرازهاپکیدو بمعنای دفاع شخصی تعبیرمی شود.

Hap‌‌ : means Unify or coordinate : همــاهنـــــگ کـــــردن
Ki : means mental and/or physical energy : انرژی جسمی/ذهنی
Do : means a way of life, or the "path" or "way" of coordinating : راه و روش هماهنگی​
"هاپکیدو: راه و روش هماهنگ کردن انرژی و قدرت جسمی وذهن انسان برای هرفرد"
هاپکیدو هنرمشرق زمین وعصاره تمام ورزشهای رزمی است.هنررزمی هاپکیدو با استفاده ازقوای جسمی وقوای ذهنی وتقویت آن وبا استفاده از مهارتهاو تکنیک های آن و دانستن نقاط ضعف وحساس بدن و فشاربروی نقاط حساس وعصبی بدن، با قفل کردن وشکستن مفاصل به فرد مهارتها و فنون لازم برای دفاع از خود درهرشرایطی وبا هر آمادگی جسمانی وقدرت بدنی را می دهد وبا اقرایش اعتماد به نفس قدرت درونی وروانی افراد را تقویت و قوی می کند.هیچ گونه محدودیت سنی و ضعف جسمان ندارد و درتمام سنین ازکودک گرفته تا فردسالمند می تواند با استفاده ازآموزش فنون هاپکیدو بهره گرفته وازخود درهر شرایطی دفاع کند.
این هنررزمی علاوه بر ورزش که برای سلامتی افراد مفید می باشد برای همه بویژه برای قشرآسیب پذیر جامعه بخصوص برای بانوان وکودکان وجوانان که همه روزه درمعرض خطر میباشند، بسیارلازم، مفید وکاربردی می باشد.

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
»هاپکیدو چیست؟

هاپکیدو (Hapkido) یکی ازپرطرفدارترین هنرهای رزمی کره ای است که درسراسردنیا نامی آشنا است که با استقبال بسیاری روبروست ودرحال حاضرگسترش و توسعه روزافزونی دارد. کشورکره که مهد هنرهای رزمی دنیا می باشد، منبع وسرچشمه این رشته ورزشی پرکابرد ومطلوب می باشد. هاپکیدو درکشورکره به تمام نیروهای پلیس آموزش داده می شود وپلیسهای سراسردنیا ونیروهای امنیتی تمام کشورها،FBI و...آموزش می بینند وازفنون ومهارتهای این رشته بهره میبرند.
درایران نیزاین رشته ورزشی پرطرفدار، علاوه بر مجموعه های ورزشی درتهران،کرج واغلب استانها وشهرستانها وحتی کشورهای همسایه وخاورمیانه (Middle East) به علاقمندان این هنررزمی آموزش داده میشود.همچنین هاپکیدو دربسیاری از ارگانهای دولتی، ارتش، ****، نیروی انتظامی، دانشگاههای افسری آموزش داده می شود.

معنای هاپکیدو:
یعنی روش وسبک هماهنگی اعضای بدن واستفاده از این هماهنگی با قدرت بدنی هرفرد. بدین معنی که هرفردی باهرقدرت بدنی که دارد با هماهنگی اعضای بدن خودو دانستن فنون ومهارتهای هاپکیدو میتواند ازخود درهرشرایطی وبا دست خالی (Free Hand)دفاع کندواز نیرو و قدرت بدنی حریف علیه خودش استفاده کند. بعبارت دیگرازهاپکیدو بمعنای دفاع شخصی تعبیرمی شود.

Hap‌‌ : means Unify or coordinate : همــاهنـــــگ کـــــردن
Ki : means mental and/or physical energy : انرژی جسمی/ذهنی
Do : means a way of life, or the "path" or "way" of coordinating : راه و روش هماهنگی​
"هاپکیدو: راه و روش هماهنگ کردن انرژی و قدرت جسمی وذهن انسان برای هرفرد"
هاپکیدو هنرمشرق زمین وعصاره تمام ورزشهای رزمی است.هنررزمی هاپکیدو با استفاده ازقوای جسمی وقوای ذهنی وتقویت آن وبا استفاده از مهارتهاو تکنیک های آن و دانستن نقاط ضعف وحساس بدن و فشاربروی نقاط حساس وعصبی بدن، با قفل کردن وشکستن مفاصل به فرد مهارتها و فنون لازم برای دفاع از خود درهرشرایطی وبا هر آمادگی جسمانی وقدرت بدنی را می دهد وبا اقرایش اعتماد به نفس قدرت درونی وروانی افراد را تقویت و قوی می کند.هیچ گونه محدودیت سنی و ضعف جسمان ندارد و درتمام سنین ازکودک گرفته تا فردسالمند می تواند با استفاده ازآموزش فنون هاپکیدو بهره گرفته وازخود درهر شرایطی دفاع کند.
این هنررزمی علاوه بر ورزش که برای سلامتی افراد مفید می باشد برای همه بویژه برای قشرآسیب پذیر جامعه بخصوص برای بانوان وکودکان وجوانان که همه روزه درمعرض خطر میباشند، بسیارلازم، مفید وکاربردی می باشد.
مطلب شما درمورد اهمیت این روش رزمی جالب است ولی من می خواهم بدانم که این روش رزمی در دسته روشهای گلاویزی است یاضربه ای؟واگر دسته روشهای گلاویزی است از فنون مبتنی بر ایجاد عدم تعادل پویا در آن استفاده می شود یا ایستا؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مطلب شما درمورد اهمیت این روش رزمی جالب است ولی من می خواهم بدانم که این روش رزمی در دسته روشهای گلاویزی است یاضربه ای؟واگر دسته روشهای گلاویزی است از فنون مبتنی بر ایجاد عدم تعادل پویا در آن استفاده می شود یا ایستا؟

این رشته هم ضربه ای هم قفل مفاصل دارد و ضربه به نقاط حساس هم دارد اما اطلا عات بیشتری زیاد در موردش ندارم

بالا