این که به نهایت یک تکنیک برسی و بتوننی داخلش تغییر ایجاد کنی و به شکل بهتری اجراش کنی این میشه یک نوع هنکا
حتی گاهی مواقی زمان گلاویزی یک تکنیک تو ذهنت میاد که وجود خارجی نداره اما اجراش کارایی داره
تشکر میکنم.
1-استاد به نفوذ داخل بدن حریف تو ژاپنی چی میگن؟ من شنیدم سوکوری یا یه همچین چیزی ولی مطمئن نیستم.
2-تا اونجایی که میدونم تکنیکهای جودو چهار مرحله داره: نفوذ-کشش(کوزوشی)-برهم زدن تعادل-اجرا میخواستم اسم استاندارد ژاپنیش رو بپرسم،متاسفانه تنها ورزش ژاپنی که با فرهنگ ما خیلی قاطی شده همین جودو هست،شمارشها همه فارسی! مرتب صلوات و بازهم صلوات،اسم تکنیکها رو هم کلا به زبون فارسی تغییر دادن،به کوشی(کمر) میگن غووشی!؛ایپون سئو ناگه به شکل ایپون سویی ناگه تغییر شکل داده.
3-ابتدا به مربی احترام گذاشته میشه و بعد شومن!؛ارشد رو "اودوگانی" تلفظ میکنن که من تا حالا نشنیدم و این رو هم میخواستم بپرسم که غیر از سمپای چه لفظهایی استفاده میشه؟
4-در آیکیدو مراحل اجرای تکنیکها چجوریه؟ آیا قاعده کلی وجود داره؟ به زبون ساده و تعریف خودم:رهایی-منحرف کردن انرژی حریف-همسو شدن با حریف-اجرا(ناگه یا کاتامه وازا یا هر دو)-قفل
5-تکنیکهای شیمه چرا در انتهاشون جیمه دارن؟ آیا شیمه و جیمه با هم تفاوت دارن؟
6-کانسس یا کانستس و گارامی به چه معنین؟
7-شکل فونتیک هنکا رو بفرمایید(نمیدونم اولش فتحه داره یا کسره)
با تشکر از شما که علمتون رو با ما به اشتراک میزارین.