• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شونین کی شیوه راه رفتن بی صدای یک نینجا ( هیولای تاریکی)

10 روش راه رفت بی صدا:

نوکی آشی: گام یواشکی

سوری آشی: گام خیزشی

شیمه آشی: گام محکم (خفه کردن صدا)

تابی آشی: گام پرشی

کاته آشی: گام تک پا

وو آشی: گام حیوانی

کو آشی: گام کوتاه

کیزامی آشی: گام بلند

واری آشی: گام سریع

تسو اینه آشی : گام معمولی

205546_1996483793225_5298827_n.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نصف النهار مخفی نقاط مرگ در مکاتب جنگی.

. به صورت یک خط مشخص شده و نقاط مرک روی نصف النهار مشخص شده

نقطه ای که دایره قرمز رنگ کشیدم نقطه کیاهو هست که یک تماس کوچک به این نصف النهار شک عجیبی به بدن وارد میکند قابل توجه جناب فایت666 ;)

acupuncture-chart.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نصف النهار مخفی نقاط مرگ در مکاتب جنگی.

. به صورت یک خط مشخص شده و نقاط مرک روی نصف النهار مشخص شده

نقطه ای که دایره قرمز رنگ کشیدم نقطه کیاهو هست که یک تماس کوچک به این نصف النهار شک عجیبی به بدن وارد میکند قابل توجه جناب فایت666 ;)

مشاهده پیوست 186026

استاد . ممنون از اطلاعاتی که در این چند صفحه گذاشتی . لذت بردم . جداً خسته نباشید . باز هم تشکر میکنم .

در مورد این عکسی که گذاشتید :: اگر راستشو بخواهید ، جایی که به من انگشت زدن اینجا نبود . دقیقا نقطه ای بود که بالای این دایره است . ممنون از اینکه پیگیر مشکلی هستید که برای من پیش اومده .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد میلاد یه سوال دارم :: هوکوتوریو جوجیتسو یه سبک جدید (از فنلاند) ولی نه چندان جالب است . حالا کاری با خود سبک ندارم سوالی که دارم اینه که هوکوتوریو به چه معناست ؟؟

یه موضوع :: هر چی بیشتر تحقیق میکنم پی میبرم که کوسن جودو بیشتر شبیه جوجیتسو قدیمی است تا جوجیتسو الان .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد یه سوال دارم :: هوکوتوریو جوجیتسو یه سبک جدید (از فنلاند) ولی نه چندان جالب است . حالا کاری با خود سبک ندارم سوالی که دارم اینه که هوکوتوریو به چه معناست ؟؟

یه موضوع :: هر چی بیشتر تحقیق میکنم پی میبرم که کوسن جودو بیشتر شبیه جوجیتسو قدیمی است تا جوجیتسو الان .

با سلام و درود به شما

در مورد هوکوتو ریو باید بگم چنین مدرسه ای اصلا در ژاپن وجود نداشته و نداره.

در اصل این کلمه به معنای ( شیوه یا روش ستاره شمالی) هست. شیوه های مدرن آمیخته با جوجیتسو موریس و کیک بوکسینگ.

در مورد جودو هم باید بگم تنها کیهون وازاهای درون جودو شبیه جوجیتسو هست اما درون جودو چیزی به نام هنکا وجود نداره که راز وحشی بودن یک مبارز همان هنکا هست ;)

ممنون از حسن توجه شما

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام خدمت یکی از اساتید قدیمی تاپیک

دقیقا کجای زانوت هست؟؟

اگر دیدی تو نشستن و پاشدن درد میگیره مسئله جدی هست و روغن شترمرغ استفاده کن. فاصه مفصل پات
اگر دیدی ذر هر حالتی درد داره مدتی از تمرین دور شو

ولی دقیقن بگو کجای پات و چند وقته واطلاعات کامل بده

ممنون از حسن توجه شما
ممنون از جوابتون،بغلهای کشکک هستش، هر دو طرفش ،توی نشستن و برخاستن درد نداره ،بیشتر وقتی در یه حالت بی حرکت میشه درد داره،مثلا خواب که پا زیاد تکون نمیخوره و یا ایستادن. زمانش نزدیک به یه ماه هست. و مرتبا کم و زیاد میشه، اغلب اوقات توی تمرین وقتی گرمم دردش یادم میره.
تو عکس ببینید،اون قسمت های آبی دو طرف:
70f45763be805881ba4103393e04e300.jpg

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام و درود به شما

در اصل این کلمه به معنای ( شیوه یا روش ستاره شمالی) هست. شیوه های مدرن آمیخته با جوجیتسو موریس و کیک بوکسینگ.

در مورد جودو هم باید بگم تنها کیهون وازاهای درون جودو شبیه جوجیتسو هست اما درون جودو چیزی به نام هنکا وجود نداره که راز وحشی بودن یک مبارز همان هنکا هست ;)

ممنون از حسن توجه شما

هنکا یعنی چی استاد؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یعنی اگر کسی تو اون نقاط بزنه میمیره ..؟

سلام دوست من

کیوشو جوتسو ( دانش شیوه نقاط حساس) نیاز به تخصص و دانش خاص خود داره. بله دوست من این ها نقاط مرگ هستن. وبعضی نقاطش حساس به درد در حد مرگ طوری که طرف آرزوی مرگ میکنه.

نحوه و شکل وارد کردن ضربه خاص و مخصوص این نصف النهار میباشد

تو ژاپن کسانی که این شیوه رو بلد بودن میگفتن شیوه گودال سیاه

برای اطلاعات بیشتر توضیحش در این مکان جایز نیست و تکنیک های مخفی و خطرناکی هست. در پست خصوصی تا حد خاص میتوانم برایتان توضیح دهم. اما محدود

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون از جوابتون،بغلهای کشکک هستش، هر دو طرفش ،توی نشستن و برخاستن درد نداره ،بیشتر وقتی در یه حالت بی حرکت میشه درد داره،مثلا خواب که پا زیاد تکون نمیخوره و یا ایستادن. زمانش نزدیک به یه ماه هست. و مرتبا کم و زیاد میشه، اغلب اوقات توی تمرین وقتی گرمم دردش یادم میره.
تو عکس ببینید،اون قسمت های آبی دو طرف:
مشاهده پیوست 186134

پس یکم تورم مفصلی و مایع بین مفصلی داری نگران نباش

مرتب با روغن شتر مرغ تو آفتاب زانوت رو چرب کن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هنکا یعنی چی استاد؟

در اصل معنی خود هنکا یعنی تغییر

هنکا خودش دانش فراوان میخواد و یک متخصص رزمی خوب میتونه هنکا کنه

خیلی تفسیر پیچیده ای داره چون بستگی به خود آدم داره اما یکم واست میشکافم

ببین مثلا شما یاد میگیری تکنیک اوچیماتا رو چطوری بزنی اما اینقدر این تکنیک رو تمرین میکنی که از مرز دانش اجرای تکنیک رد میشی و میتونی توش تغییر ایجاد کنی و تکنیک رو بهتر ایجاد کنی.

هر کسی نمیتونه به مرز هنکا برسه اما یک استاد متخصص میتونه

در یک مبارزه واقعی شاید نتونی تکنیک رو به درستی یا این که اصلا بتونی انجامش بدی اینجاست که هنکا به وسط میاد و این که چه تکنیکی اجرا کنی که حریف از پا در بیاد

گاهی وقتا تکنیک تو مغزت ساخته میشه و........... اجرا میکنی.
گاهی تکنک تا مرز مرگ تو مغزت ساخته میشه و تغییر توش ایجاد میکنی مثلا اول دستش میشکنی بعد پاش بعد دندش و در آخرش گردن رو میشکنی نهایت تخریب ;) هنکا

فلسفه غلیظی داره که بهتر از این نمیتونم توضیح بدم

باید عملی هم باشه

ممنون از حسن توجه شما

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
پس یکم تورم مفصلی و مایع بین مفصلی داری نگران نباش

مرتب با روغن شتر مرغ تو آفتاب زانوت رو چرب کن

از کجا میتونم اصلش رو بدست بیارم؟ واقعا ممنون از توضیح خوبت خیالم راحت شد.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
در اصل معنی خود هنکا یعنی تغییر

هنکا خودش دانش فراوان میخواد و یک متخصص رزمی خوب میتونه هنکا کنه

خیلی تفسیر پیچیده ای داره چون بستگی به خود آدم داره اما یکم واست میشکافم

ببین مثلا شما یاد میگیری تکنیک اوچیماتا رو چطوری بزنی اما اینقدر این تکنیک رو تمرین میکنی که از مرز دانش اجرای تکنیک رد میشی و میتونی توش تغییر ایجاد کنی و تکنیک رو بهتر ایجاد کنی.

هر کسی نمیتونه به مرز هنکا برسه اما یک استاد متخصص میتونه

در یک مبارزه واقعی شاید نتونی تکنیک رو به درستی یا این که اصلا بتونی انجامش بدی اینجاست که هنکا به وسط میاد و این که چه تکنیکی اجرا کنی که حریف از پا در بیاد

گاهی وقتا تکنیک تو مغزت ساخته میشه و........... اجرا میکنی.
گاهی تکنک تا مرز مرگ تو مغزت ساخته میشه و تغییر توش ایجاد میکنی مثلا اول دستش میشکنی بعد پاش بعد دندش و در آخرش گردن رو میشکنی نهایت تخریب ;) هنکا

فلسفه غلیظی داره که بهتر از این نمیتونم توضیح بدم

باید عملی هم باشه

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون.
من اوسوتوگاری رو تقریبا 8 سال پیش یاد گرفتم و تنها تکنیک جودو بود که بلد بودم،و تقریبا به تمام زوایاش واقفم و الان محاله اراده کنم برای زدنش و حریفم نخوره چون تمام راههای فرار و بدل و شکل های تخلیه یا جذب انرزی رو توی ذهنم بدست اوردم،این به معنای هنکاست؟ یا فقط باید به کشتن برسه؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام و درود به شما

ممنون از حسن توجه شما

بسیار متشکرم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون.
من اوسوتوگاری رو تقریبا 8 سال پیش یاد گرفتم و تنها تکنیک جودو بود که بلد بودم،و تقریبا به تمام زوایاش واقفم و الان محاله اراده کنم برای زدنش و حریفم نخوره چون تمام راههای فرار و بدل و شکل های تخلیه یا جذب انرزی رو توی ذهنم بدست اوردم،این به معنای هنکاست؟ یا فقط باید به کشتن برسه؟

این که به نهایت یک تکنیک برسی و بتوننی داخلش تغییر ایجاد کنی و به شکل بهتری اجراش کنی این میشه یک نوع هنکا

حتی گاهی مواقی زمان گلاویزی یک تکنیک تو ذهنت میاد که وجود خارجی نداره اما اجراش کارایی داره

بالا