• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
1- استاد میلاد لطفا در باره مکاتب جنگی توضیح بیشتری دهید.
2- درمورد فلسفه هنر های رزمی واستراتژی هنرهای رزمی باید بگویم که:
الف - جهان بینی یک فرد استراتژی مبارزه ای یک فرد را مشخص می کند اگر جهان بینی یک فرد دیدگاه جسورانه ای به او دهد استراتژِی او حمله ای خواهد شد واگر به موارد اخلاقی اهمیت بیشتری دهد وبه نوعی موضع گیری محافظه کاری داشته باشد استرا تژِی او دفاعی خواهد بود.
ب- نوع استراتژِی ، نوع تکنیک یا فن را مشخص می کند.
ج- نوع فن طرز ایستادن را بر روی زمین برای آن فرد تعیین می کند.
بنابر این از دید شما چه چیز دیگری می تواند به غیراز این عوامل تعیین کننده استراتژی کلی یک سبک باشد؟
با تشکر

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
1- استاد میلاد لطفا در باره مکاتب جنگی توضیح بیشتری دهید.
2- درمورد فلسفه هنر های رزمی واستراتژی هنرهای رزمی باید بگویم که:
الف - جهان بینی یک فرد استراتژی مبارزه ای یک فرد را مشخص می کند اگر جهان بینی یک فرد دیدگاه جسورانه ای به او دهد استراتژِی او حمله ای خواهد شد واگر به موارد اخلاقی اهمیت بیشتری دهد وبه نوعی موضع گیری محافظه کاری داشته باشد استرا تژِی او دفاعی خواهد بود.
ب- نوع استراتژِی ، نوع تکنیک یا فن را مشخص می کند.
ج- نوع فن طرز ایستادن را بر روی زمین برای آن فرد تعیین می کند.
بنابر این از دید شما چه چیز دیگری می تواند به غیراز این عوامل تعیین کننده استراتژی کلی یک سبک باشد؟
با تشکر

با سلام و درود فراوان

چشم اگر مطالب گذشته من رو پیدا نکردی و موفق به خواندنش نشدی من سعی میکنم تفاوت ها رو واست مو شکافی کنم.

در مورد نوع استراتژِی نکات شما کاملا در سته اما توجه داشته باش استراتژِی بدون تاکتیک همراه با تکنیک هیچ مفهومی ندارد.

ونوع فن طرز اسقرار نسبت به اجرای شکل تکنیک برای فرد مشخص میکند.

ممنون از حسن توجه شما

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
استاد میلاد از لطف شما در پاسخ دهی به این مطالب ممنونم.
اما در مورد مطلب شما با این عنوان که:
استراتژِی بدون تاکتیک همراه با تکنیک هیچ مفهومی ندارد.
باید بگویم گه من تعاریف زیر را از این مفاهیم دارم:
1- استراتژی یعنی نقشه حل مشکلات که از مقایسه بین وضع موجود با وضع مطلوب بدست آمده است.
2- تاکتیک یعنی ترتیب اجرای فنون یا همان تکنیکها برای اجرای استراتژی با توجه به موقعیت موجود.
3-تکنیک یا فن یعنی اعمالی که ما برای رسیدن به یک اثر مشخص از خود نشان می دهیم.
اما درمورد نحوه آموزش این موارد باید گفت که آموزش این موارد در کاتا یا فرم آموزش داده می شود ودرحقیقت آموزش کاتا یعنی آموزش تاکتیک یا ترتیب اجرای فنون در موقعیتهای مختلف چه ازنظر فاصله ،زاویه و تعداد وسلاح آنان می باشد.
وکاتاهای مختلف در حقیقت یعنی آموزش تاکتیکهای مختلف.
اما اشکال شما ممکن است بر این اساس گرفته شود که در مبارزه ممکن است انسان از نظر عوامل شکل دهنده یک مبارزه از قبیل نفرات،مهارت و سلاح آنان با شرایطی روبرو شود که یک استراتژی کلی یک سبک جوابگو نباشد که این ایراد شما می تواند درست باشد و من فکر می کنم که سبکهای نرم ویا حداقل تای چی چوان برای مبارزه بر اساس چندین استراتژِی مبارزه تعیین شده است به این ترتیب:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
یک نکته که درباره سبک تای چ چوان قابل مطرح کردن وتفکر است این است که این سبک شاید دارای هردو جنبه سبکهای دفاعی و حمله ای باشد چون در این سبک مبارز در هنگام حمله حریف دفاع می کند و در هنگام دفاع حریف حمله حداقل در کتابها این استراتژی برای این سبک گزارش شده است وبه این دلیل روش آموزش وحرکت این سبک نرم است چون در این سبک مبارز مجبور است که دارای انعطاف پذیری در واکنش باشد که این انعطاف پذیری ایجاب می کند که مبارز بدن نرم و انعطاف پذیری برای پیدا کردن شرایط تغییرو واکنش بر اساس ذهن مبارز باشد که بر اساس طرح حریف ریخته شده است در این شرایط مبارز استراتژی دفاعی ویا حمله ای و گاهی اوقات گلاویزی را دارد که باید بدن نرم وسیستم عصبی ،عضلانی،جریان خون وتنفس آرام وکاملا تحت کنترل ذهن باشد تا بتواند در هنگام تغییر استراتژی واکنش لازم توسط بدن در زمان مورد نظر را پیدا کند.به طور کلی سبکهای نرم به این دلیل نرم خوانده می شوند که مبارز بدلیل انعطاف پذیری در استراتژی مبارزه باید دارای بدن انعطاف پذیر ،تحت کنترل و آرام شده ای توسط ذهن را داشته باشد تا طی آن بتواند استراتژی خلاقانه و متنوعی را در هنگام مبارزه اعمال نماید.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک نکته که درباره سبک تای چ چوان قابل مطرح کردن وتفکر است این است که این سبک شاید دارای هردو جنبه سبکهای دفاعی و حمله ای باشد چون در این سبک مبارز در هنگام حمله حریف دفاع می کند و در هنگام دفاع حریف حمله حداقل در کتابها این استراتژی برای این سبک گزارش شده است وبه این دلیل روش آموزش وحرکت این سبک نرم است چون در این سبک مبارز مجبور است که دارای انعطاف پذیری در واکنش باشد که این انعطاف پذیری ایجاب می کند که مبارز بدن نرم و انعطاف پذیری برای پیدا کردن شرایط تغییرو واکنش بر اساس ذهن مبارز باشد که بر اساس طرح حریف ریخته شده است در این شرایط مبارز استراتژی دفاعی ویا حمله ای و گاهی اوقات گلاویزی را دارد که باید بدن نرم وسیستم عصبی ،عضلانی،جریان خون وتنفس آرام وکاملا تحت کنترل ذهن باشد تا بتواند در هنگام تغییر استراتژی واکنش لازم توسط بدن در زمان مورد نظر را پیدا کند.به طور کلی سبکهای نرم به این دلیل نرم خوانده می شوند که مبارز بدلیل انعطاف پذیری در استراتژی مبارزه باید دارای بدن انعطاف پذیر ،تحت کنترل و آرام شده ای توسط ذهن را داشته باشد تا طی آن بتواند استراتژی خلاقانه و متنوعی را در هنگام مبارزه اعمال نماید.

آفرین دوست من . تحقیقات شما جای تشکر داره .

از همه دوستان خواهش دارم مثل جناب sh.nqz در تاپیک شرکت فعال داشته باشن.

تاپیک هنرهای رزمی مکانی است سرشار از حقیقت . ادب . احترام

دوستانی که وارد تاپیک هنرهای رزمی میشن به تمام این نکته ها باید توجه داشته باشن. (در کنار قوانین تاپیک)

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد از لطف شما در پاسخ دهی به این مطالب ممنونم.
اما در مورد مطلب شما با این عنوان که:
استراتژِی بدون تاکتیک همراه با تکنیک هیچ مفهومی ندارد.
باید بگویم گه من تعاریف زیر را از این مفاهیم دارم:
1- استراتژی یعنی نقشه حل مشکلات که از مقایسه بین وضع موجود با وضع مطلوب بدست آمده است.
2- تاکتیک یعنی ترتیب اجرای فنون یا همان تکنیکها برای اجرای استراتژی با توجه به موقعیت موجود.
3-تکنیک یا فن یعنی اعمالی که ما برای رسیدن به یک اثر مشخص از خود نشان می دهیم.
اما درمورد نحوه آموزش این موارد باید گفت که آموزش این موارد در کاتا یا فرم آموزش داده می شود ودرحقیقت آموزش کاتا یعنی آموزش تاکتیک یا ترتیب اجرای فنون در موقعیتهای مختلف چه ازنظر فاصله ،زاویه و تعداد وسلاح آنان می باشد.
وکاتاهای مختلف در حقیقت یعنی آموزش تاکتیکهای مختلف.
اما اشکال شما ممکن است بر این اساس گرفته شود که در مبارزه ممکن است انسان از نظر عوامل شکل دهنده یک مبارزه از قبیل نفرات،مهارت و سلاح آنان با شرایطی روبرو شود که یک استراتژی کلی یک سبک جوابگو نباشد که این ایراد شما می تواند درست باشد و من فکر می کنم که سبکهای نرم ویا حداقل تای چی چوان برای مبارزه بر اساس چندین استراتژِی مبارزه تعیین شده است به این ترتیب:

با تشکر فراوان شما هر روز بیشتر به هدفت نزدیک میشوی

مطالهع مطالب شما برای من لذت آوره چه زیبا فلسفه آکادمیک هنر های رزمی رو بیان میکنید باتشکر.

اگر مطالب شما به این صورت پیش برود قصد دارم به همراه خود شما مطالب شما رو تبدیل به فایل pdf یا کتاب کرده و در خدمت علاقه مندان بخش هنر های رزمی قرار دهیم.

ممنون از حسن توجه همه دوستان

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
با تشکر از استاد میلاد.باید بگویم تجربه عملی من همان دوسال است که در اوایل دهه 70 داشتم وبه همین دلیل هم تجربه عملی کمی برای تحلیل این تئوریها دارم ونشان دادن مصادیق این مفاهیم و به نوعی من یک تئوریسین هستم تا یک تکنسین.
اما برای تحقیق درباره این ایده ها فکر می کنم که باید به مواردی که در پست 4399 در صفحه 294 تحت عنوان ((روش تحقیق و گسترش این ایده ها)) مراجعه کرد.
به هرحال من برای گسترش این ایده ها وبخصوص در بحث سبک شناسی نیازمند کمک اساتید هرسبک متناظر با هر یک استراتژِیهای مبارزه دارم که امیدوارم شما باتوانایی خودتان واحتمالا با روابط خودتان در این زمینه به شناسنده شدن این ایده ها و به نوعی بستن دکان کاسبی استاد نمایان و به پیشرفت علاقه مندان این رشته کمک کنید.
باتشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر از استاد میلاد.باید بگویم تجربه عملی من همان دوسال است که در اوایل دهه 70 داشتم وبه همین دلیل هم تجربه عملی کمی برای تحلیل این تئوریها دارم ونشان دادن مصادیق این مفاهیم و به نوعی من یک تئوریسین هستم تا یک تکنسین.
اما برای تحقیق درباره این ایده ها فکر می کنم که باید به مواردی که در پست 4399 در صفحه 294 تحت عنوان ((روش تحقیق و گسترش این ایده ها)) مراجعه کرد.
به هرحال من برای گسترش این ایده ها وبخصوص در بحث سبک شناسی نیازمند کمک اساتید هرسبک متناظر با هر یک استراتژِیهای مبارزه دارم که امیدوارم شما باتوانایی خودتان واحتمالا با روابط خودتان در این زمینه به شناسنده شدن این ایده ها و به نوعی بستن دکان کاسبی استاد نمایان و به پیشرفت علاقه مندان این رشته کمک کنید.
باتشکر

من هر کمکی از دستم بربیاد برای شما ئ همه بچه های قسمت ورزش انجام خواهم داد.

ممنون از مشارکت شما در تاپیک

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
من قبلا در مطلبی درباره بحث سبک شناسی 5 مورد را مطرح کردم که عبارتند از:
ا-روش حمله2-روش دفاع 3- روشهای تقویت بدن در مقابل ضربات وارده به بدن4-روشهای افزایش قدرت بدنی.5-روشهای حفظ سطح انرژی
وبه نظر می رسد که سبک تایچی چوان موارد 3 و 4 را دارا نمی باشد واین موضوع شاید باتوجه به چندگانه بودن استراتژیهای مبارزه در این سبک نشان دهنده مکمل بودن این سبک برای سبکهای دیگر باشد تا کسانی که در سبکهای دیگر مبتنی بر یک استراتژِی مبارزه ای خاص به مهارت دست یافته اند برای تکمیل مهارت مبارزاتی خود در عرصه عمل مبتنی بر استراتژیهای چند گانه از این سبک استفاده کنند.
باتشکر

Last edited:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
استاد میلاد خوشحالم که ایده های من مورد توجه شما قرار گرفته است .
امیدورم که باهمکاری هم این ایده ها را پرورش وگسترش دهیم من ایمیل خودم را در صفحه 293 قرار داده ام در صورتی که مایل بودید از این طریق با من تماس بگیرید ویا درهمین تاپیک یا هر طور که خودتان صلاح میدانید.
باتشکر
شاهین نجف قلی زاده

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چند وقت پیش با یکی از دوستان در مورد وجود انرژِی درون در هنر رزمی بحث بود و ایشون به من گفت فردی با یک انگشت به اندازه چهار انگشت بالای سینه لمس کرد و من رو به زمین پرت کرد طوری که احساس خفگی کردم.

نظر شما چیست دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما من این انرژی درون رو که با تعجب فراوان دوستانم روبرو شد قبول ندارم
حتی با وجود فیلم ها و................... فراوان

نظر شما چیست دوستان.؟
درود به همه دوستان و اساتید . نمیدونم واقعا ورزشهای رزمی همون چیزی هستند که نشون میدن !! یا راهی برای انحراف از موضوع اصلی هستند ؟؟ یا خود ما دنبال حقیقت نیستیم ، یا اینکه کشور های آسیای شرقی ( چین ، ژاپن ....... ) و در حقیقت بنیانگزارانش حقیقت را پنهان کردند . دانستن زیاد هم خوب نیست . مانع از فهمیدن مطالب خاص میشود . اثبات مواردی خاص در سبک های رزمی مثل نیروی درون ، و رد آن مثل کشیش هایی بود که در پی یافتن روح با ذره بین به جان انسان زنده افتاده و ....... . من نه میخواهم با قاطعیت انرژی درون را قبول کنم و نه می خواهم رد کنم . به قول یکی از دوستانم : خالق هستی از روح خود در وجود انسان دمیده ، پس آیا نمیتوان در حد والا رشد کرده و به حالت های خاص رسید ؟ نمیخوام بحث را دینی یا فلسفی کنم . اینکه یک نفر به چنین درجه ای برسد یا نرسد به من یا به کس دیگر ربطی ندارد و شاید هیچ دردی از مشکلاتش دوا نکند . در مراحل اولیه این موضوع ، یک رزمی کار باید فکر آزاد داشته باشد و بین فکر و اندامها و عضلاتش هماهنگی ایجاد کند . در نهایت بعد از سالیان باید عضلاتش را از تهتانی ترین و پایین ترین عضله تا نک انگشتان هماهنگ و هدایت کند . در واقع دست ها فقط حکم انتقال دهنده را دارند . عزیزانی که کیوکشین کارند و سبک های دیگر ...... به وضوح به این نتیجه میرسند . اما این به همین جا ختم نمیشه . چطور یه آدم پیر میتونه با یک انگشت فشاری را به یک نفر وارد کنه در صورتی که هیچگونه زوری به کار نمیبره و شخص مقابل بیش از 1 متر به عقب پرت بشه ؟؟ ببینید من خودم تا قبل از اینکه با این آقا روبرو بشم فقط به همون حد هماهنگی عضله بسنده کرده بودم و فکر میکردم نیروی درون وجود ندارد . اما خودتان قضاوت کنید ، چطور میشه که در پایدارترین داچی قرار بگیری و اون پیرمرد فقط با گذاشتن انگشت در حد لمس کردن لباس باعث ایجاد حرکتی رو به عقب با اندازه حرکت بیش از یک متر شود ؟؟ باور کنید هیچ ربطی به نقاط حساس ندارد . هنوز هم نمیخوام بگم انرژی درون وجود دارد ، نمیدانم . نمیدانم .
اون آدم رفت . من هم مثل همیشه میرم باشگاه ، یک روز اجرای کاتا ، یک روز اجرای کمیته و یک روز بدن سازی ، مثل قبل ، هیچ چیز تغییر نکرد . حالا حالا هم تغییر نمیکنه . فقط اینو میدونم که تنها چیزی که با یک رزمی کار می ماند تنفسش است .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود به همه دوستان و اساتید . نمیدونم واقعا ورزشهای رزمی همون چیزی هستند که نشون میدن !! یا راهی برای انحراف از موضوع اصلی هستند ؟؟ یا خود ما دنبال حقیقت نیستیم ، یا اینکه کشور های آسیای شرقی ( چین ، ژاپن ....... ) و در حقیقت بنیانگزارانش حقیقت را پنهان کردند . دانستن زیاد هم خوب نیست . مانع از فهمیدن مطالب خاص میشود . اثبات مواردی خاص در سبک های رزمی مثل نیروی درون ، و رد آن مثل کشیش هایی بود که در پی یافتن روح با ذره بین به جان انسان زنده افتاده و ....... . من نه میخواهم با قاطعیت انرژی درون را قبول کنم و نه می خواهم رد کنم . به قول یکی از دوستانم : خالق هستی از روح خود در وجود انسان دمیده ، پس آیا نمیتوان در حد والا رشد کرده و به حالت های خاص رسید ؟ نمیخوام بحث را دینی یا فلسفی کنم . اینکه یک نفر به چنین درجه ای برسد یا نرسد به من یا به کس دیگر ربطی ندارد و شاید هیچ دردی از مشکلاتش دوا نکند . در مراحل اولیه این موضوع ، یک رزمی کار باید فکر آزاد داشته باشد و بین فکر و اندامها و عضلاتش هماهنگی ایجاد کند . در نهایت بعد از سالیان باید عضلاتش را از تهتانی ترین و پایین ترین عضله تا نک انگشتان هماهنگ و هدایت کند . در واقع دست ها فقط حکم انتقال دهنده را دارند . عزیزانی که کیوکشین کارند و سبک های دیگر ...... به وضوح به این نتیجه میرسند . اما این به همین جا ختم نمیشه . چطور یه آدم پیر میتونه با یک انگشت فشاری را به یک نفر وارد کنه در صورتی که هیچگونه زوری به کار نمیبره و شخص مقابل بیش از 1 متر به عقب پرت بشه ؟؟ ببینید من خودم تا قبل از اینکه با این آقا روبرو بشم فقط به همون حد هماهنگی عضله بسنده کرده بودم و فکر میکردم نیروی درون وجود ندارد . اما خودتان قضاوت کنید ، چطور میشه که در پایدارترین داچی قرار بگیری و اون پیرمرد فقط با گذاشتن انگشت در حد لمس کردن لباس باعث ایجاد حرکتی رو به عقب با اندازه حرکت بیش از یک متر شود ؟؟ باور کنید هیچ ربطی به نقاط حساس ندارد . هنوز هم نمیخوام بگم انرژی درون وجود دارد ، نمیدانم . نمیدانم .
اون آدم رفت . من هم مثل همیشه میرم باشگاه ، یک روز اجرای کاتا ، یک روز اجرای کمیته و یک روز بدن سازی ، مثل قبل ، هیچ چیز تغییر نکرد . حالا حالا هم تغییر نمیکنه . فقط اینو میدونم که تنها چیزی که با یک رزمی کار می ماند تنفسش است .

تنفس همه چیز است.

چیزی به نام انرژی درون وجود نداره. اما نه به معنای این که انرژی درون وجود نداره :cool: در اصل انرژی درون همون انرژی درون هست. ودر کل انرژی درون همون اصل تنفس است.

هنگام تنفس مقدار زیادی انرژِی پرانا جذب بدن میشه و هنگام خروج دفع میشه.

اکثر افراد نمیدانند خروج انرژی در یک جهت و ایجاد یک رزونانس انرژی در حالت پایدار و جهت دهی آن به یک سو (یک نقطه) چیست و در هنر های کهنه مورد استفاده بوده که تو ژاپن میگن (شو). هدف چیست؟ آیا خروج انرژِی یا رزونانس انرژی به یک سو :cool: کلکی که اکثر اساتید واسه.........برای نشون دادن انرژِی درون خودشون به افراد میزنن:lol:

خروج و دخول یکیست برهم خوردن نظم خروج و دخول انرژی تعادل تنفس را به هم خواهد زد واردش این نشو....دوست من

انرژی درون زندگی مرگ مرگ مرگ مرگ زندگیی...................................... no signal آیا کسی آنجا هست :cool:

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تنفس همه چیز است.

چیزی به نام انرژی درون وجود نداره. اما نه به معنای این که انرژی درون وجود نداره :cool: در اصل انرژی درون همون انرژی درون هست. ودر کل انرژی درون همون اصل تنفس است.

هنگام تنفس مقدار زیادی انرژِی پرانا جذب بدن میشه و هنگام خروج دفع میشه.

اکثر افراد نمیدانند خروج انرژی در یک جهت و ایجاد یک رزونانس انرژی در حالت پایدار و جهت دهی آن به .........................
ممنون از حسن توجه شما

ممنون بابت اطلاعاتت درباره پرانایاما در یوگا !!
حرفهای شما کاملا درست . اما این با عث تجمع در یک نقطه نمیشه !! در واقع مشکل اصلی از همین جا شروع میشه . خودتون هم اشاره کردید ، این کار باعث ایجاد تمرکز و ساماناوایو (کنترل وتوازن) میشود که باید به همراه باندها (تمرینات خاص )انجام شود . جملات شما کمی برای من ابهام دارد . که این موضوع به سطح پایین سواد بنده در زمینه رزمی برمیگردد . لطفا واضح تر بگید !! چون نوشته های شما هیچ دلیل محکمه پسندی در رد این موضوع ارائه نمیدهد . همونطور که گفتم ، فعلا نه میخوام این موضوع را رد کنم و نه میخوام قبول کنم . در حال تحقیق هستم .

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون بابت اطلاعاتت درباره پرانایاما در یوگا !!
حرفهای شما کاملا درست . اما این با عث تجمع در یک نقطه نمیشه !! در واقع مشکل اصلی از همین جا شروع میشه . خودتون هم اشاره کردید ، این کار باعث ایجاد تمرکز و ساماناوایو (کنترل وتوازن) میشود که باید به همراه باندها (تمرینات خاص )انجام شود . جملات شما کمی برای من ابهام دارد . که این موضوع به سطح پایین سواد بنده در زمینه رزمی برمیگردد . لطفا واضح تر بگید !! چون نوشته های شما هیچ دلیل محکمه پسندی در رد این موضوع ارائه نمیدهد . همونطور که گفتم ، فعلا نه میخوام این موضوع را رد کنم و نه میخوام قبول کنم . در حال تحقیق هستم .

به من هم یاد بده :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستان خواهش دارم تاپیک ررو آپ کنند.
مشارکت شما در تاپیک موجب افزایش اطلاعات و مقایسه و................ میشه . امیدوارم همیشه فعال باشید

ممنون از حسن توجه دوستان

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خوب ظاهرا باید بی خیال اون بحث قبلی بشم .

بگذریم ......

دوستان یه سوال برام پیش اومده . خیلی وقت ها پیش میاد که در مبارزه ضربات اساسی به مفاصل ، به خصوص زانو برخورد میکنه ، تا جایی که من میدونم در اطراف مفصل زانو عضله زیادی نیست !! آیا راهی هست که بتوان مفاصل را از آسیب یا درد گرفتن در امامن نگه داشت ؟؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوب ظاهرا باید بی خیال اون بحث قبلی بشم .

بگذریم ......

دوستان یه سوال برام پیش اومده . خیلی وقت ها پیش میاد که در مبارزه ضربات اساسی به مفاصل ، به خصوص زانو برخورد میکنه ، تا جایی که من میدونم در اطراف مفصل زانو عضله زیادی نیست !! آیا راهی هست که بتوان مفاصل را از آسیب یا درد گرفتن در امامن نگه داشت ؟؟

در ناناجوتسو و نینجوتسو هدف حمله به مفاصل زانوست ;) حتی در کاتوری شینتو ریو دورهای شناخت مفاصل زانو و شکستن مفاصل لولایی آموزش میدیدند.

اما همیشه در کوریو جوتسو های قدیمی یک قانون هست : هیچگاه هنگام نبرد بدنت استوار نگه ندار. به عبارتی قتی داری مبارجه میکنی یکمی زانوهات رو خم کن صاف صاف وای نستا

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در ناناجوتسو و نینجوتسو هدف حمله به مفاصل زانوست ;) حتی در کاتوری شینتو ریو دورهای شناخت مفاصل زانو و شکستن مفاصل لولایی آموزش میدیدند.

اما همیشه در کوریو جوتسو های قدیمی یک قانون هست : هیچگاه هنگام نبرد بدنت استوار نگه ندار. به عبارتی قتی داری مبارجه میکنی یکمی زانوهات رو خم کن صاف صاف وای نستا

ممنون از حسن توجه شما

ممنون پس کلا بی خیال بشم .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه

هرچه بیشتر در تا\یک شرکت کنید بیشتر توان علمی و رزمی بالا میرود

ممنون از حسن توجه شما

بالا