سلام به دوستان عزیز
من خیلی به کونگ فو توا علاقه دارم . میخواستم ببینم باشگاهی هست که کونگ فو توا آموزش بده .....چون من خیلی گشتم اما ندیدم....
سلام . کجا هستید ؟ کجا گشتید . باید به تربیت بدنی سر بزنی
اول باید بگم که هیچ لزومی نیست که شما به من یا هر شخص دیگه ای یادآوری کنید که برای درج عقاید خودشون در این تاپیک یا هر تاپیک دیگه ای می بایست از حضرتعالی کسب تکلیف کنند و تمام تاپیک رو بخونن. شخصا هم هیچ لزومی نمی بینم که 300 صفحه تاپیک رو بخونم، شاید مطلبی که من دنبالش نیستم ولی شما فکر میکنی دنبالش هستم رو پیدا کنم.
دوما از من شخصا اونقدر سابقه ورزش های رزمی رو دارم که شاید از سن کاربرهای جدید اینجا هم بیشتر باشه، از سال 69 تا 82 کیوکوشین تمرین کردم بعد از اون چندیدن سال به بررسی سبک های دیگه پرداختم.
سوما نظر شما درباره کتاب و فیلم و ... برای خودتون محترمه، من قبول ندارم مگر اینکه شما تلاش کنید با جبر نظر خودتون رو تحمیل کنید، ولی شدیدا پیشنهاد میکنم بعنوان یک انسان متمدن از راه های متمدنانه تری برای تعاملات اجتماعی استفاده کنید و نظرتون رو به زور به دیگران هُل ندید.
چهارما، شما توجه کنید! (یدونه ! کافیه). هر نوع تمرین رزمی اگه از طرف اشخاص آماتور انجام بشه، در صورت عدم حضور مربی میتونه باعث آسیب فیزیکی به فرد بشه، پس اینجا نظر شما صدق میکنه پس توصیه میکنم شما طبق گفته خودتون در پی کتاب و فیلم نباشید ممکنه به خودتون آسیب بزنید.
پنجما، از توجه شما ممنونم
@ دوستان دیگه
کسی سورس یا مطلب یا کتاب یا فایل فلش یا هر مدیای دیگه که فنون آیکیدو رو آموزش بده، سراغ داره؟
سلام خدمت میلاد عزیزمشاهده پیوست 197512
کوشی جوتسو
یکی از دوستان در مورد کوشی جوتسو سوال کرده بود همچنین جناب علی رضا
ببینید کوشی جوتسو در اصل ضربه به عضلات دردناک و ایجاد پارگی در عضله هست
در گذشته یکی از مدارس فنی کوشی جوتسو گیاکوریو بود که بیشتر اعضای آن نینجا ها بودن چون سوک آن مدرسه هم یک خود نینجا بود
کوشی جوتسو تنها ضربه به عضلات نیست بلکه مفاصل هم هست. پارگی عضله در ناحیه مفصل درد وحشتناکی داره.
حالا این عضله چه معنا داشت میشه گفت امروزه ما بهش میگیم رباط و تاندون ایجاد پارگی در رباط و تاندون بهبودش از شکستگی سخت تر یا نا ممکن هست.
در مورد شیوه و تکنیک هایش سوالی بود در خدمتم
ممنون از حسن توجه شما
سلام خدمت میلاد عزیز
اگر امکانش هست لطفا شیوه هاش رو بفرمایید تا همه استفاده کنیم.
شما در این زمینه فعالیتی داشتین؟ یا بهتره بگم که کوشی جوتسو از مهارتهای یک نینجاست؟
کوشی به معنای hip یا باسن نیست؟ همونطور که میدونید تکنیکهای ناگه که از باسن استفاده میشه رو در دسته کوشی وازا دسته بندی میکنن. سه دسته رو من میشناسم که شامل: ته وازا-آشی وازا-کوشی وازا هستند،آیا دسته دیگری هم وجود داره؟
با تشکر
از استاید محترم کسی نیس اینجا که اطلاعاتی درباره چاکرا بده؟؟؟
چگونه میشه چاکرا رو یاد گرفت؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیز
من خیلی به کونگ فو توا علاقه دارم . میخواستم ببینم باشگاهی هست که کونگ فو توا آموزش بده .....چون من خیلی گشتم اما ندیدم....
دروود!!!!در این مورد بارها در تاپیک بحث شده
کمی سرچ کنید
دروود!!!!
این همه صفحه سرچ کنم؟؟
خب نمیشه توضیح بدید؟؟؟؟
سلام.
دوست خوبم، بالای صفحه زیر تعداد لایک، یه نواری هست که سمت راستش نوشته : جستجوی موضوع. اگه کلیک کنید و کلمه مورد نظرتون که چاکرا هست رو وارد کنید براتون مواردی که توی این تاپیک از چاکرا صحبت شده رو میاره. لازم نیسست تمام صفحات رو دونه به دونه سرچ کنید.
امروز اولین روز تمرین ای آی دو (موسوجیکیدن ایشین-ریو) من بود. :happy:
خیلی لذت بخش بود. به خاطر اینکه جلسه اول بود، از احترامات و مراسم ابتدا و انتهای کلاس شروع کردم (Rei)
و برای اولین حرکات پایه Nukitsuke در حالت ایستاده و در ادامه ش، Noto رو زیر نظر سنسی انجام دادم.
خب ریز کاری زیاده و منم تازه کار و باید تمرین زیادی داشته باشم، ولی خب سنسی ازم راضی بود نسبتا به عنوان جلسه اول و اینکه از قبل اطلاعاتی در مورد ای آی دو دارم :blush:
به امید روزهای خیلی بهتر و تمرینات بیشتر و صد البته پیشرفت :lol:
سلام.
دوست خوبم، بالای صفحه زیر تعداد لایک، یه نواری هست که سمت راستش نوشته : جستجوی موضوع. اگه کلیک کنید و کلمه مورد نظرتون که چاکرا هست رو وارد کنید براتون مواردی که توی این تاپیک از چاکرا صحبت شده رو میاره. لازم نیسست تمام صفحات رو دونه به دونه سرچ کنید.
امروز اولین روز تمرین ای آی دو (موسوجیکیدن ایشین-ریو) من بود. :happy:
خیلی لذت بخش بود. به خاطر اینکه جلسه اول بود، از احترامات و مراسم ابتدا و انتهای کلاس شروع کردم (Rei)
و برای اولین حرکات پایه Nukitsuke در حالت ایستاده و در ادامه ش، Noto رو زیر نظر سنسی انجام دادم.
خب ریز کاری زیاده و منم تازه کار و باید تمرین زیادی داشته باشم، ولی خب سنسی ازم راضی بود نسبتا به عنوان جلسه اول و اینکه از قبل اطلاعاتی در مورد ای آی دو دارم :blush:
به امید روزهای خیلی بهتر و تمرینات بیشتر و صد البته پیشرفت :lol:
کدوم شهری؟
موفق باشی دوست من
سلام این اواتارت منو کشته مال کجاست؟؟
با سلام
خوشم اومد ازش![]()
قسمت دوم از پنج قسمتادامه پست #4527 واقع در صفحه 302
پس نتیجه میگیریم که تنفس جنینی عاملی مهم جهت افزایش روحیه و دستیابی به روشنگری میباشد . همانطور که گفته شد ، Qi یا همان Chi در دان تیان یا محدوده شفا بخش که جایی در ناحیه وسط شکم است ذخیره میشود . به دان تیان تحتانی تنفس ثانویه هم میگویند . نکته مهم در این نوع تنفس اینست که بتوانیم تفکر و ذهن خود را در دان تیان متمرکز و ذخیره کنیم . وقتی که فکر و تمرکز در قسمت مرکزی شکم قرار گیرد ، میتوان کی را در بدن ذخیره کرد . و زمانی که فکر و تمرکز خارج از دان تیان باشد ، انرژی کی ذخیره شده ، به مصرف میرسد و زمانی که از این انرژی بیش از حد استفاده شود ، بدن خسته و روح ضعیف میشود . برای ذخیره کی در ناحیه دان تیان دو مورد را باید رعایت کرد ::
اول ) آموزش دیدن چگونگی نگهداری ذهن را در دان تیان ، که در این حالت انرژی کی استفاده نمیشود و در جای خود میماند .
دوم) آموزش چگونگی تولید انرژی کی بیشتر در بدن .
زمانی که در حال فکر کردن هستیم و راه حلی یا ایده ای به ذهن ما میرسد ، نیروی الکتریسیته تولید میشود و انرزی کی جهت انجام فعالیت ذهنی یا فیزیکی به مغز هدایت میشود و در این حالت ما داریم از کی ذخیره شده استفاده میکنیم . زمانی که یاد بگیریم چگونه ذهن و تفکر خود را در دان تیان نگهداری کنیم ، کی در جای خود میماند .
ادامه دارد .........
مال خودتونه؟؟
یا از جایی برداشتین؟؟