• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من تهران هستم دوست عزیز و تو اینترنت و مجموعه ورزشی شهید کشوری و حتی روزنامه ها رو هم نگاه کردم.....

بیشتر بگرد

اما بزرگترین هنر خودتی و تحقیقت

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.
دوست خوبم، بالای صفحه زیر تعداد لایک، یه نواری هست که سمت راستش نوشته : جستجوی موضوع. اگه کلیک کنید و کلمه مورد نظرتون که چاکرا هست رو وارد کنید براتون مواردی که توی این تاپیک از چاکرا صحبت شده رو میاره. لازم نیسست تمام صفحات رو دونه به دونه سرچ کنید.

امروز اولین روز تمرین ای آی دو (موسوجیکیدن ایشین-ریو) من بود. :happy:
خیلی لذت بخش بود. به خاطر اینکه جلسه اول بود، از احترامات و مراسم ابتدا و انتهای کلاس شروع کردم (Rei) :rolleyes:
و برای اولین حرکات پایه Nukitsuke در حالت ایستاده و در ادامه ش، Noto رو زیر نظر سنسی انجام دادم. :D
خب ریز کاری زیاده و منم تازه کار و باید تمرین زیادی داشته باشم، ولی خب سنسی ازم راضی بود نسبتا به عنوان جلسه اول و اینکه از قبل اطلاعاتی در مورد ای آی دو دارم :blush:
به امید روزهای خیلی بهتر و تمرینات بیشتر و صد البته پیشرفت :lol:

به دقت کار توجه نکن

فقط سعی کن بتونی وزن کن رو رو بدنت تخلیه کنی . دانشی که خیلی از اساتید برخوردار نیستن. به زودی میفهمی از جملم چه هدفی داشتم

یک تخلیه وزن خوب موجب حرکت مرگبار میشه . یک تخلیه وزن خوب موجب تمرکز خوب میشه.

شاید این جمله رو هیچ جانشنوی :)

ممنون از حسن توجه شما

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
به دقت کار توجه نکن

فقط سعی کن بتونی وزن کن رو رو بدنت تخلیه کنی . دانشی که خیلی از اساتید برخوردار نیستن. به زودی میفهمی از جملم چه هدفی داشتم

یک تخلیه وزن خوب موجب حرکت مرگبار میشه . یک تخلیه وزن خوب موجب تمرکز خوب میشه.

شاید این جمله رو هیچ جانشنوی :)

ممنون از حسن توجه شما

بیشتر در موردش توضیح میدی آقا میلاد؟ :blush:
چطور و به چه شکلی میشه این کار رو انجام داد؟ :f34r:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام و درود فرواون

ممنون از مطالب خوب شما

یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آب ;) ایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو :happy:

ممنون از حسن توجه شما

بله استاد درست می فرمایید . بله بعد از صحبت با شما به طور کامل نظرم در مورد انرژی درونی و .... عوض شد . قصدم فقط تنفس جنینی است و تکمیل این 5 قسمت . دیگه هیچ کاری با انرژی درونی و .... ندارم . ممنون از شما .

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
بله استاد درست می فرمایید . بله بعد از صحبت با شما به طور کامل نظرم در مورد انرژی درونی و .... عوض شد . قصدم فقط تنفس جنینی است و تکمیل این 5 قسمت . دیگه هیچ کاری با انرژی درونی و .... ندارم . ممنون از شما .

با سلام و درود فرواون

ممنون از مطالب خوب شما

یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آب ;) ایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو :happy:

ممنون از حسن توجه شما

اساتید جسارتا
زیر دیپلم بگید تا ما هم بفهمیم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اساتید جسارتا
زیر دیپلم بگید تا ما هم بفهمیم

درود . در گذشته سلسله مطالبی در مورد انرژی درونی داشتیم و همچنین در مواردی با یکدیگر اتفاق نظر نداشتیم . تنفس جنینی را که در حال توضیح دادن هستم . اگر پست ها را دنبال کنید فکر نمیکنم دچار سردرگمی شوید . استاد میلاد هم این نوشته را صرفا به خاطر یاد آوری به اینجانب نوشته اند . به دنبال صحبت ها و مکالماتی که با استاد میلاد داشتم ، به نتایجی رسیدم که کلا بهتر است به سمت و سوی بحث انرژی درون نروم و نروید . البته سوء تفاهم نشود انرژی درون به 2 صورت نمایان میشود . درونی و بیرونی . فکر میکنم بهتر است دیگر از اینجا به بعد در مورد انرژی درون بیرونی هیچگونه صحبتی نکنم . لطفا و خواهشا دلیل نخواهید که از توضیح آن معذور هستم . فکر نمیکنم استاد میلاد هم علاقه و دلیلی برای توضیح این موضوع داشته باشند ( نمیدانم ) به هر حال به شما هم توصیه میکنم پیگیر این موضوع نباشید .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سوال ضربات پای کوکوشین که میدونم با قدرت زده میشن خطرناکترند یا ضربات پای تکواندو

با اجازه اساتید
والا من خودم کیوکوشین کار میکنم.حدود 2 ساله تقریبا
اگر اصولی کار کنین ضربات پاش خطر نداره.چون بیشتر رو و توی رون ضربه میخوره
اما من اردیبهشت ماه با استادمون کمیته داشتم.سر کل کل یه دونه گدان داخل بهم زم منم خواستم دفاع کنم که پامو اوردم بالا و ساق ایشون خورد تو زانوم ...
درد عجیبی گرفت و رباط صلیبیم کشیده شد.از همون موقع تا الان درگیرشم
اما این ورزش انقد توانایی و اعتماد به نفس بهم میده که هیچ رقمه نمیتونم ولش کنم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
با سلام و درود فرواون

ممنون از مطالب خوب شما

یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آب ;) ایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو:happy:

ممنون از حسن توجه شما
با سلام و ادب و احترام خدمت همه اساتید خوصوصا استاد میلاد...
باید عرض کنم که نمادی از ین مثلث در آیکیدو در هنگام احترام نشسته وجود داره که وقتی دستها روی زمین قرار میگیره شصت ها و انگشتان سبابه تشکیل نمادی از او مثلث رو میدن***
بی ادبی منو دوستان خواهند بخشید*****

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
:lol:
بستگی به رزمی کارش داره . ( قدرت ، سرعت ، زاویه ..... )

با اجازه اساتید
والا من خودم کیوکوشین کار میکنم.حدود 2 ساله تقریبا
اگر اصولی کار کنین ضربات پاش خطر نداره.چون بیشتر رو و توی رون ضربه میخوره
اما من اردیبهشت ماه با استادمون کمیته داشتم.سر کل کل یه دونه گدان داخل بهم زم منم خواستم دفاع کنم که پامو اوردم بالا و ساق ایشون خورد تو زانوم ...
درد عجیبی گرفت و رباط صلیبیم کشیده شد.از همون موقع تا الان درگیرشم
اما این ورزش انقد توانایی و اعتماد به نفس بهم میده که هیچ رقمه نمیتونم ولش کنم

آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن

اکثر ضرباتش رو من دیدم به سر و گردن میزنن
تونستم کلیپشو میذارم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن

تونستم کلیپشو میذارم

والا کیوکوشین ماتسوی مشت تو صورت نداره.اما زانو تو صورت داره که البته از پس هرکسی برنمیاد
ضربات پا هم تو فرق و کنار سر هستش که دفاع خاص خودش رو داره
اما این رو بدونین بدنسازی کیوکوشین جوری هستش که حتی یه بدن متوسط هم در صورت انجامش بتونه ضربات سنگین رو تحمل کنه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
این ضربه ای که پا رو بلند میکنن با کف پا میزنن توی فرق سر شبیه ضربه تکواندو هستش

سوال:

خطرناک ترین سبک کونگ فو چه سبکیه؟
از همه نظر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

تونستم کلیپشو میذارم

احتمالا اون ویدئو رو می گی که کونگ فو کارها به شکل Zui Quan (مشت مست) می جنگیدن.
نظر من رو بخواید این جور مبارزه ها هر چند می تونن جنبه های مثبتی هم داشته باشن، اما به طور کلی اصلا قابل استناد نیستن.
[h=1][/h]

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات

بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات

بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟

توآ رو که باید فراموش کرد.
درباره چیزی که گفتی، اینکه خیلی از سبک ها انگار بجای مبارزه بیشتر به نمایش می پردازن، به طور کلی موافقم. انگار چینی ها زیادی در حال و هوای داستان ها و فیلم های Wuxia سیر می کنن.
وینگ چون کارامده، شکی توش نیست، اما در عین حال مشکلاتی هم داره (نظر شخصی بود).

بالا