من تهران هستم دوست عزیز و تو اینترنت و مجموعه ورزشی شهید کشوری و حتی روزنامه ها رو هم نگاه کردم.....
بیشتر بگرد
اما بزرگترین هنر خودتی و تحقیقت
من تهران هستم دوست عزیز و تو اینترنت و مجموعه ورزشی شهید کشوری و حتی روزنامه ها رو هم نگاه کردم.....
سلام.
دوست خوبم، بالای صفحه زیر تعداد لایک، یه نواری هست که سمت راستش نوشته : جستجوی موضوع. اگه کلیک کنید و کلمه مورد نظرتون که چاکرا هست رو وارد کنید براتون مواردی که توی این تاپیک از چاکرا صحبت شده رو میاره. لازم نیسست تمام صفحات رو دونه به دونه سرچ کنید.
امروز اولین روز تمرین ای آی دو (موسوجیکیدن ایشین-ریو) من بود. :happy:
خیلی لذت بخش بود. به خاطر اینکه جلسه اول بود، از احترامات و مراسم ابتدا و انتهای کلاس شروع کردم (Rei)
و برای اولین حرکات پایه Nukitsuke در حالت ایستاده و در ادامه ش، Noto رو زیر نظر سنسی انجام دادم.
خب ریز کاری زیاده و منم تازه کار و باید تمرین زیادی داشته باشم، ولی خب سنسی ازم راضی بود نسبتا به عنوان جلسه اول و اینکه از قبل اطلاعاتی در مورد ای آی دو دارم :blush:
به امید روزهای خیلی بهتر و تمرینات بیشتر و صد البته پیشرفت :lol:
با سلام دوست من
نه عزیزم مال اینترنت هست :lol: منو یاد جوونیهام میندازه :lol:
به دقت کار توجه نکن
فقط سعی کن بتونی وزن کن رو رو بدنت تخلیه کنی . دانشی که خیلی از اساتید برخوردار نیستن. به زودی میفهمی از جملم چه هدفی داشتم
یک تخلیه وزن خوب موجب حرکت مرگبار میشه . یک تخلیه وزن خوب موجب تمرکز خوب میشه.
شاید این جمله رو هیچ جانشنوی
ممنون از حسن توجه شما
با سلام و درود فرواون
ممنون از مطالب خوب شما
یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آبایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو :happy:
ممنون از حسن توجه شما
بله استاد درست می فرمایید . بله بعد از صحبت با شما به طور کامل نظرم در مورد انرژی درونی و .... عوض شد . قصدم فقط تنفس جنینی است و تکمیل این 5 قسمت . دیگه هیچ کاری با انرژی درونی و .... ندارم . ممنون از شما .
با سلام و درود فرواون
ممنون از مطالب خوب شما
یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آبایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو :happy:
ممنون از حسن توجه شما
اساتید جسارتا
زیر دیپلم بگید تا ما هم بفهمیم
اساتید جسارتا
زیر دیپلم بگید تا ما هم بفهمیم
شما یک حرفه ای هستید
سوال ضربات پای کوکوشین که میدونم با قدرت زده میشن خطرناکترند یا ضربات پای تکواندو
سوال ضربات پای کوکوشین که میدونم با قدرت زده میشن خطرناکترند یا ضربات پای تکواندو
با سلام و ادب و احترام خدمت همه اساتید خوصوصا استاد میلاد...با سلام و درود فرواون
ممنون از مطالب خوب شما
یک قانون در انرژی درون نور ماه . آتش . انعکاس نور ماه در آبایجاد زاویه خاص به نام مثلث ......... کیمه (قدرت) تنگو:happy:
ممنون از حسن توجه شما
:lol:
بستگی به رزمی کارش داره . ( قدرت ، سرعت ، زاویه ..... )
با اجازه اساتید
والا من خودم کیوکوشین کار میکنم.حدود 2 ساله تقریبا
اگر اصولی کار کنین ضربات پاش خطر نداره.چون بیشتر رو و توی رون ضربه میخوره
اما من اردیبهشت ماه با استادمون کمیته داشتم.سر کل کل یه دونه گدان داخل بهم زم منم خواستم دفاع کنم که پامو اوردم بالا و ساق ایشون خورد تو زانوم ...
درد عجیبی گرفت و رباط صلیبیم کشیده شد.از همون موقع تا الان درگیرشم
اما این ورزش انقد توانایی و اعتماد به نفس بهم میده که هیچ رقمه نمیتونم ولش کنم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن
اکثر ضرباتش رو من دیدم به سر و گردن میزنن
تونستم کلیپشو میذارم
آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن
اکثر ضرباتش رو من دیدم به سر و گردن میزنن
تونستم کلیپشو میذارم
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات
بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟