با تشکر از همه دوستان برای فعالیت در تاپیک
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات
بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟
آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن
اکثر ضرباتش رو من دیدم به سر و گردن میزنن
تونستم کلیپشو میذارم
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات
بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟
سلام و ... درود ... امروز روز خوبی نبود تو باشگاه ... یک بچه که البته کمربند مشکی داره از من کوچکتر هست بی احترامی کرد ... کلا یه چیزی که منو تو این چند وقت آزار داد سلام نکردن اعضا بود همه میرن میان مخصوصا این بچه ها اصلا به خودشون.... تربیتشون ... چی بگم ... خلاصه امروز خیلی ناراحت شدم ... من از لحاظ سنی 7 سال ازش بزرگتر بودم برای اینکه ازش سوال بپرسم رفتم ... اما خیلی بد حرفی زد ...این دوستانی که رزمی کار میکنن خواهش میکنم حداقل احترام رو داشته باشن به صرف اینکه یکی کمربندش میره بالا که نباید اینجوری باشه ... از استاد میلاد تقاضا دارم شاگرداشون رو مطلع کنن ... اینم یه درد و دلی بود ... من اگر بودم زیر 20 سال کمربند نمیدادم ..))))
با اجازتون یه سوال داشتم ... به غیر از علاقه شخصیم که کندو و Iaido هست ،با این مشخصات چه سبکی برای من مناسبتره ؟
قد 183 / وزن 89 / سن 25
سایز استخوان بندیم متوسطه ولی انعطاف خوبی دارم ، تو کلاس آیکیدو بچه ها موقع اجرای فن برای رسوندن من به آستانه درد به مشکل بر میخوردن ... حرکاتم هم نسبتا کنده ... چغرم کلا :thumbsup:
1 سال فول کنتاکت / 2 سال تکواندو / و کمتر از یکسال آیکیدو کار کردم
4 ساله ورزش نکردم و الان بدنم خیلی خیلی ضعیف شده
استاد آیکیدو میگفت که جودو برام خیلی مناسبتره به شرطی که بتونم با آسیب دیدگی ها و شکستگی هاش کنار بیام :rambo:
استاد تکواندو هم هاپکیدو رو پیشنهاد میکرد
از تکواندو متنفرم / آیکیدو هم خیلی ناز داره و در "عمل" بارها بهم ثابت شده که خیلی ... کاربردی نیست، هرچند ورزش بسیار زیبا و آرامش بخشیه
خودم نظرم رو کیوکوشین یا بوکس یا جودو بود ولی الان کاملا گیج شدم
پیشاپیش از نظرات و پیشنهادات دوستان و اساتید محترم ممنونم
دوستان و اساتید عزیز ...
دیشب دنبال کلاس کندو و ... میگشتم که اینجا رو پیدا کردم ... خیلی تاپیک جالبیه ،تا صبح داشتم میخوندم :happy: مخصوصا که اساتیدی مثل miladninja اینجا فعالیت میکنن ... به شخصه تو این چند سالی که پیگیر ورزشهای رزمی بودم کمتر کسی با تسلط و معلومات ایشون دیده بودم ...![]()
سلام و ... درود ... امروز روز خوبی نبود تو باشگاه ... یک بچه که البته کمربند مشکی داره از من کوچکتر هست بی احترامی کرد ... کلا یه چیزی که منو تو این چند وقت آزار داد سلام نکردن اعضا بود همه میرن میان مخصوصا این بچه ها اصلا به خودشون.... تربیتشون ... چی بگم ... خلاصه امروز خیلی ناراحت شدم ... من از لحاظ سنی 7 سال ازش بزرگتر بودم برای اینکه ازش سوال بپرسم رفتم ... اما خیلی بد حرفی زد ...این دوستانی که رزمی کار میکنن خواهش میکنم حداقل احترام رو داشته باشن به صرف اینکه یکی کمربندش میره بالا که نباید اینجوری باشه ... از استاد میلاد تقاضا دارم شاگرداشون رو مطلع کنن ... اینم یه درد و دلی بود ... من اگر بودم زیر 20 سال کمربند نمیدادم ..))))
جودو در درگیری بدنی ثابت کرده برتره
ولی وینگ چوون رو نباید دست کم گرفت ضربات پای وینگ چوون درست مثل ترکه شلاق سریع و درد آوره همین طور سیستم سبک دقاعی وینگ چوون بخاطر سریع بودنش که توی مبارزه خیلی موثره
شاید این مطلب بنده کمکی بکنه:
http://forum.persiantools.com/t32117-page292.html#post5221049
با اجازتون یه سوال داشتم ... به غیر از علاقه شخصیم که کندو و Iaido هست ،با این مشخصات چه سبکی برای من مناسبتره ؟
قد 183 / وزن 89 / سن 25
سایز استخوان بندیم متوسطه ولی انعطاف خوبی دارم ، تو کلاس آیکیدو بچه ها موقع اجرای فن برای رسوندن من به آستانه درد به مشکل بر میخوردن ... حرکاتم هم نسبتا کنده ... چغرم کلا :thumbsup:
1 سال فول کنتاکت / 2 سال تکواندو / و کمتر از یکسال آیکیدو کار کردم
4 ساله ورزش نکردم و الان بدنم خیلی خیلی ضعیف شده
استاد آیکیدو میگفت که جودو برام خیلی مناسبتره به شرطی که بتونم با آسیب دیدگی ها و شکستگی هاش کنار بیام :rambo:
استاد تکواندو هم هاپکیدو رو پیشنهاد میکرد
از تکواندو متنفرم / آیکیدو هم خیلی ناز داره و در "عمل" بارها بهم ثابت شده که خیلی ... کاربردی نیست، هرچند ورزش بسیار زیبا و آرامش بخشیه
خودم نظرم رو کیوکوشین یا بوکس یا جودو بود ولی الان کاملا گیج شدم
پیشاپیش از نظرات و پیشنهادات دوستان و اساتید محترم ممنونم
آی گفتی.این مورد من رو هم خیلی اذیت میکنة
کمربند مشکی ای داریم تو باشگاه.جوگیر.سلام نمیکنه.وقتی استاد نیست سربچه ها داد میزنه
چندبار خواستم برم باهاش صحبت کنم.اما دیدم شخصیتش رو نداره
17 سالشم هست !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
اینطوری در مورد هیچ ورزشی صحبت نکنین.کونگ فو هم زیبایی ها و ظرافت های خودشو داره
مهم ترین سختیش تمرکزه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
این ضربه ای که پا رو بلند میکنن با کف پا میزنن توی فرق سر شبیه ضربه تکواندو هستش
سوال:
خطرناک ترین سبک کونگ فو چه سبکیه؟
از همه نظر
با سلام و ادب و احترام خدمت همه اساتید خوصوصا استاد میلاد...
باید عرض کنم که نمادی از ین مثلث در آیکیدو در هنگام احترام نشسته وجود داره که وقتی دستها روی زمین قرار میگیره شصت ها و انگشتان سبابه تشکیل نمادی از او مثلث رو میدن***
بی ادبی منو دوستان خواهند بخشید*****
جودو در درگیری بدنی ثابت کرده برتره
ولی وینگ چوون رو نباید دست کم گرفت ضربات پای وینگ چوون درست مثل ترکه شلاق سریع و درد آوره همین طور سیستم سبک دقاعی وینگ چوون بخاطر سریع بودنش که توی مبارزه خیلی موثره