• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات

بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟

درود
واقعا ضربات پای کیوکوشین کارا محکم و خطر ناکه

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
آخه یه کلیپی در یوتیوب دیدم مسابقه بین کییوکوشین و یه سبک کونگ فو بود بین سه مبارز کیوکوشین از سه مسابقه سه بر یک کونگ فو رو شکست داد جالبش این بود ژاپنی ها با زدن ضربه پا به سر کونگ فو کارهای چینی برنده شدن

اکثر ضرباتش رو من دیدم به سر و گردن میزنن
تونستم کلیپشو میذارم

عشق است کیوکوشین
کیوکوشین کارا تا حالا تو مسابقات k1 زیاد برنده شدن مثلا اندی هوک فیلهو اورتون تکسیرا و یا حتی عشق من که عاشق ضربات پاهاشم یعنی قربانف

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آخه من ندیدم هیچ کونگ فو کاری در برابر ضربات پای کیوکوشین طاقت بیاره
سبک های توآ و کونگ فوی شائولین یه مشت حرکات نمایشی هستند سبک مار و سبک خروس و سبک خرس
و ازین مضخرفات

بهترین سبکی از کونگ فو که من دیدم وینگ چوون بوده شما چی فکر میکنی؟
آیا ساندا بهتر است یا وینگ چوون؟

اینطوری در مورد هیچ ورزشی صحبت نکنین.کونگ فو هم زیبایی ها و ظرافت های خودشو داره
مهم ترین سختیش تمرکزه

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام و ... درود ... امروز روز خوبی نبود تو باشگاه ... یک بچه که البته کمربند مشکی داره از من کوچکتر هست بی احترامی کرد ... کلا یه چیزی که منو تو این چند وقت آزار داد سلام نکردن اعضا بود همه میرن میان مخصوصا این بچه ها اصلا به خودشون.... تربیتشون ... چی بگم ... خلاصه امروز خیلی ناراحت شدم ... من از لحاظ سنی 7 سال ازش بزرگتر بودم برای اینکه ازش سوال بپرسم رفتم ... اما خیلی بد حرفی زد ...این دوستانی که رزمی کار میکنن خواهش میکنم حداقل احترام رو داشته باشن به صرف اینکه یکی کمربندش میره بالا که نباید اینجوری باشه ... از استاد میلاد تقاضا دارم شاگرداشون رو مطلع کنن ... اینم یه درد و دلی بود ... من اگر بودم زیر 20 سال کمربند نمیدادم ..:)))))

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام و ... درود ... امروز روز خوبی نبود تو باشگاه ... یک بچه که البته کمربند مشکی داره از من کوچکتر هست بی احترامی کرد ... کلا یه چیزی که منو تو این چند وقت آزار داد سلام نکردن اعضا بود همه میرن میان مخصوصا این بچه ها اصلا به خودشون.... تربیتشون ... چی بگم ... خلاصه امروز خیلی ناراحت شدم ... من از لحاظ سنی 7 سال ازش بزرگتر بودم برای اینکه ازش سوال بپرسم رفتم ... اما خیلی بد حرفی زد ...این دوستانی که رزمی کار میکنن خواهش میکنم حداقل احترام رو داشته باشن به صرف اینکه یکی کمربندش میره بالا که نباید اینجوری باشه ... از استاد میلاد تقاضا دارم شاگرداشون رو مطلع کنن ... اینم یه درد و دلی بود ... من اگر بودم زیر 20 سال کمربند نمیدادم ..:)))))

آی گفتی.این مورد من رو هم خیلی اذیت میکنة
کمربند مشکی ای داریم تو باشگاه.جوگیر.سلام نمیکنه.وقتی استاد نیست سربچه ها داد میزنه
چندبار خواستم برم باهاش صحبت کنم.اما دیدم شخصیتش رو نداره
17 سالشم هست !

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دوستان و اساتید عزیز ...
دیشب دنبال کلاس کندو و ... میگشتم که اینجا رو پیدا کردم ... خیلی تاپیک جالبیه ،تا صبح داشتم میخوندم :happy: مخصوصا که اساتیدی مثل miladninja اینجا فعالیت میکنن ... به شخصه تو این چند سالی که پیگیر ورزشهای رزمی بودم کمتر کسی با تسلط و معلومات ایشون دیده بودم ... :eek:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با اجازتون یه سوال داشتم ... به غیر از علاقه شخصیم که کندو و Iaido هست ،با این مشخصات چه سبکی برای من مناسبتره ؟

قد 183 / وزن 89 / سن 25
سایز استخوان بندیم متوسطه ولی انعطاف خوبی دارم ، تو کلاس آیکیدو بچه ها موقع اجرای فن برای رسوندن من به آستانه درد به مشکل بر میخوردن ... حرکاتم هم نسبتا کنده ... چغرم کلا :thumbsup:

1 سال فول کنتاکت / 2 سال تکواندو / و کمتر از یکسال آیکیدو کار کردم
4 ساله ورزش نکردم و الان بدنم خیلی خیلی ضعیف شده

استاد آیکیدو میگفت که جودو برام خیلی مناسبتره به شرطی که بتونم با آسیب دیدگی ها و شکستگی هاش کنار بیام :rambo:
استاد تکواندو هم هاپکیدو رو پیشنهاد میکرد

از تکواندو متنفرم / آیکیدو هم خیلی ناز داره و در "عمل" بارها بهم ثابت شده که خیلی ... کاربردی نیست، هرچند ورزش بسیار زیبا و آرامش بخشیه :cool:
خودم نظرم رو کیوکوشین یا بوکس یا جودو بود ولی الان کاملا گیج شدم :confused:
پیشاپیش از نظرات و پیشنهادات دوستان و اساتید محترم ممنونم

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با اجازتون یه سوال داشتم ... به غیر از علاقه شخصیم که کندو و Iaido هست ،با این مشخصات چه سبکی برای من مناسبتره ؟

قد 183 / وزن 89 / سن 25
سایز استخوان بندیم متوسطه ولی انعطاف خوبی دارم ، تو کلاس آیکیدو بچه ها موقع اجرای فن برای رسوندن من به آستانه درد به مشکل بر میخوردن ... حرکاتم هم نسبتا کنده ... چغرم کلا :thumbsup:

استاد آیکیدو میگفت که جودو برام خیلی مناسبتره به شرطی که بتونم با آسیب دیدگی ها و شکستگی هاش کنار بیام :rambo:

از تکواندو متنفرم / آیکیدو هم خیلی ناز داره و در "عمل" بارها بهم ثابت شده که خیلی ... کاربردی نیست، هرچند ورزش بسیار زیبا و آرامش بخشیه :cool:

شاید این مطلب بنده کمکی بکنه:
http://forum.persiantools.com/t32117-page292.html#post5221049

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جودو در درگیری بدنی ثابت کرده برتره
ولی وینگ چوون رو نباید دست کم گرفت ضربات پای وینگ چوون درست مثل ترکه شلاق سریع و درد آوره همین طور سیستم سبک دقاعی وینگ چوون بخاطر سریع بودنش که توی مبارزه خیلی موثره

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان و اساتید عزیز ...
دیشب دنبال کلاس کندو و ... میگشتم که اینجا رو پیدا کردم ... خیلی تاپیک جالبیه ،تا صبح داشتم میخوندم :happy: مخصوصا که اساتیدی مثل miladninja اینجا فعالیت میکنن ... به شخصه تو این چند سالی که پیگیر ورزشهای رزمی بودم کمتر کسی با تسلط و معلومات ایشون دیده بودم ... :eek:

سلام و درود به شما

ممنون که تاپیک رو مطالعه کردی و این خیلی خوبه

امیدوارم بتونم به شما کمکی بکنم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

بادرود فراوان به شما

من شما رو درک میکنم و این گونه موارد همیشه بوده و هست

در مورد این که من شاگرد دارم . خیر دوست من من هیچ شاگردی ندارم. و در مجوز ژاپنی ( منکیو) من ، من حق آموزش روش رزمی ژاپنی (یوکوجوتسو) رو ندارم .

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ولی وینگ چوون رو نباید دست کم گرفت ضربات پای وینگ چوون درست مثل ترکه شلاق سریع و درد آوره همین طور سیستم سبک دقاعی وینگ چوون بخاطر سریع بودنش که توی مبارزه خیلی موثره

بله، اما نظر شما بعد یک سویه داره در مورد جودو.

ممنون از فعالیت شما در تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

قد 183 / وزن 89 / سن 25

دوست من خودت کدامش رو بیشتر قبول داری؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آی گفتی.این مورد من رو هم خیلی اذیت میکنة
کمربند مشکی ای داریم تو باشگاه.جوگیر.سلام نمیکنه.وقتی استاد نیست سربچه ها داد میزنه
چندبار خواستم برم باهاش صحبت کنم.اما دیدم شخصیتش رو نداره
17 سالشم هست !

شما نیازی به جواب سلام ایشون رو ندارید :blush:

در ژاپن این گونه افراد مدرکی داده نمیشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اینطوری در مورد هیچ ورزشی صحبت نکنین.کونگ فو هم زیبایی ها و ظرافت های خودشو داره
مهم ترین سختیش تمرکزه

کونگفو اگه درست تمرین بشه روش خوبی هست

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این ضربه ای که پا رو بلند میکنن با کف پا میزنن توی فرق سر شبیه ضربه تکواندو هستش

سوال:

خطرناک ترین سبک کونگ فو چه سبکیه؟
از همه نظر

در مورد سبک های کونگ فو نمیشه شمارش کرد:D اما بهترینش روش بوداهارا کونگفو شائولین بود

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام و ادب و احترام خدمت همه اساتید خوصوصا استاد میلاد...
باید عرض کنم که نمادی از ین مثلث در آیکیدو در هنگام احترام نشسته وجود داره که وقتی دستها روی زمین قرار میگیره شصت ها و انگشتان سبابه تشکیل نمادی از او مثلث رو میدن***
بی ادبی منو دوستان خواهند بخشید*****

با تشکر از نکته بینی و نظر شما

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

برتری جودو نسبی هستش دوست گرامی.
برتری عوامل مختلفی رو میطلبه که جودو همیشه همه رو با هم نداره،در واقع هیچ سبکی همه رو با هم نداره و اینکه ما سبکی رو برتر بدونیم واقعا بیهوده ست و این فرد رزمی کار هستش که برتری رو به واسطه زحمتی که کشیده رقم میزنه.
دوستمون گفت که آیکیدو ناز داره،من قبول دارم ولی توی کلاس جودو به یه جودو کار "اوده گارامی"(یه نوع تکنیک در آیکیدو) و یه بار هم "کوته گایشی"(باز هم تکنیکی در ایکیدو) زدم،براحتی تکنیک تو بدنش نشست و براحتی توانایی شکستن داشتم،البته خطاست ولی خودمو زدم به اون راه که مثلا نمیدونستم!!
و بالعکس توی کلاس ایکیدو با داشتن تجربه کمی در جودو و دامنه محدودی از تکنیکها براحتی تونستم یک آیکیدو کار حرفه ای رو تا حد خوردن تکنیک ببرم که برای آسیب ندیدنش کنار کشیدم.
توی کاراته با استفاده تمرکزهایی که توی آیکیدو روی "هارا" یاد گرفته بودم فقط و فقط با ساباکی(جا خالی دادن) در مقابل یک کاراته کار حرفه ای در حد تیم ملی ایستادم و بدنم رو خالی گذاشتم تا مشت بزنه ولی دریغ از حتی یک ضربه!در کمال ناباوری خودم و اون طرف،یک ضربه هم اثابت نکرد.
اینها تجربیاتیه که به من ثابت میکنه برتری مطلق نیست.

بالا