• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جودو در درگیری بدنی ثابت کرده برتره
ولی وینگ چوون رو نباید دست کم گرفت ضربات پای وینگ چوون درست مثل ترکه شلاق سریع و درد آوره همین طور سیستم سبک دقاعی وینگ چوون بخاطر سریع بودنش که توی مبارزه خیلی موثره

در مورد جودو موافقم ...
چندتا وینگ چون کار میشناسم، اکثرا خیلی فرز هستن و واکنشهاشون سریعه ،باید یه روز برم سر تمرین یه باشگاه خوب نگاه کنم

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
برتری جودو نسبی هستش دوست گرامی.
برتری عوامل مختلفی رو میطلبه که جودو همیشه همه رو با هم نداره،در واقع هیچ سبکی همه رو با هم نداره و اینکه ما سبکی رو برتر بدونیم واقعا بیهوده ست و این فرد رزمی کار هستش که برتری رو به واسطه زحمتی که کشیده رقم میزنه.

کاملا موافقم ... من اصلا دنبال سبک برتر نیستم ... چون همچین چیزی وجود نداره
هر سبکی هر چقدر هم خوب باشه در مقابل یک یا چند سبک دیگه ضعیفه
چیزی که هست اینه که بعضی سبکها واقع گرایانه تر هستن و کمتر counter دارن ...
از طرف دیگه طبیعت و فیزیک هر کسی متفاوته و من ترجیح میدم تو رشته ای کار کنم که به فیزیکم بخوره

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
با اجازه بچه های تاپیک می خواستم دو تا نظر بدم

1 اینکه هر کسی که در ایران کمربند مشکی داره(همه نه ولی اکثر انها)دلیل نمیشه که خیلی می دونه و... اونم به خاطر وضعیت ورزش های رزمی در ایرانه
در ژاپن هم از یک سنی به بالا کمربند مشکی (البته در سبک های مدرن) میدن و بعد از اون هم برای هر درجه طرف باید کلی سال تمرین کنه
نتیجه کلی هر کی دیدید کمربند مشکی داره و خیلی بد صحبت می کنه و ادعا داره بدونید 100% در سطح پایینی از ورزش یا هنر رزمی است( این که گفتم همه جا
صدق می کنه می تونی امتحان کنی) در ورزش یا هنر رزمی هر چی بالاتر بری افتاده تر می شی

2 اقا بعضی موقع ها یک بحث هایی در تاپیک میشه که اینقدر پیچیده میشه که نمی فهمم (مثلا خودم)
ورزش یا هنر های رزمی خیلی ساده و اصلا چیزی پیچیده ای نیست
مثلا در دفاع شخصی بهترین حرکت ها ساده ترین حرکت ها هستن

ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام و ... درود ... امروز روز خوبی نبود تو باشگاه ... یک بچه که البته کمربند مشکی داره از من کوچکتر هست بی احترامی کرد ... کلا یه چیزی که منو تو این چند وقت آزار داد سلام نکردن اعضا بود همه میرن میان مخصوصا این بچه ها اصلا به خودشون.... تربیتشون ... چی بگم ... خلاصه امروز خیلی ناراحت شدم ... من از لحاظ سنی 7 سال ازش بزرگتر بودم برای اینکه ازش سوال بپرسم رفتم ... اما خیلی بد حرفی زد ...این دوستانی که رزمی کار میکنن خواهش میکنم حداقل احترام رو داشته باشن به صرف اینکه یکی کمربندش میره بالا که نباید اینجوری باشه ... از استاد میلاد تقاضا دارم شاگرداشون رو مطلع کنن ... اینم یه درد و دلی بود ... من اگر بودم زیر 20 سال کمربند نمیدادم ..:)))))

سلام استاد
یک سوال داشتم
شما چه ورزشی کار می کنید؟
ممنون

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
من خیلی به آیکیدو و آیکیدو کارها ارادت دارم و خودم هم کار کردم ... بسیار شکیل و با پرستیژه و هنرآموزهاش هم بسیار با اخلاق هستن مثل فلسفه خود آیکیدو ... مطالبی که عرض میکنم تجربه و نظر شخصی من و نتیجه یه مقدار تحقیق جسته گریخته هستش

شخصا با فلسفه ضربه نزدن و دفاع صرف مشکل دارم ...
زمانی که تازه رفته بودم کلاس به راحتی ارشد کلاس رو (کمربند مشکی) میزدم و هیچ تصوری نداشت که چطور باید در مقابل مشت و لگدها پشت سر هم و بی نظم دفاع کنه ... اونم نه با فنون خاص با همین مشت و لگد ساده فول کنتاکت و چنتا فن کراوماگا که یاد گرفته بودم و این بدن کار نکرده ای که دارم ...
فنون آیکیدو در یک موقعیت کاملا فانتزی اجرا میشن طوری که برای اجرای فن حریف واقعا باید همکاری کنه ! یا همین فنون نشسته ...
یک آیکیدو کار نمیتونه خیلی از فنونش رو روی حریف آگاه و alert بزنه ... اصلا مچ اکثر آدمهای قوه بنیه رو نمیشه خم کرد چه برسه به اجرای اون فنهای پیچیده و چند مرحله ای تو اون فاصله نزدیک که تا بیای اجرا کنی ناک اوت شدی ... تا امروز آیکیدو کاری رو ندیدم که بتونه روی دست بوکسور یا موی تای کار فن اجرا کنه ...
اصلا بر فرض که خیلی فرز باشیم و دستُ بگیریم ... با اون یکی مشت که تو کسری از ثانیه به سمت فرق سرمون حواله شده چه کنیم ؟ یکی هم که بخوری بقیه مثل مسلسل پشت سرش میاد ...
یا تصور یه آیکیدو کار در مقابل یک کشتی گیر واقعا مضحکه ... اگر با کشتی گیر مبارزه کرده باشین میدونین چی میگم، جزو دردناکترین خاطرات زندگیم بود :wacko:

تو یوتوب هم بگردین چنتا فیلم از مبارزه استادهای آیکیدو و کیک بوکس کارها هست ،بندگان خدا چنان کتکی میخورن که آدم دلش میسوزه

خیلی فنون آیکیدو رو رو آدمهایی که حواسشون نیست یا انتظار ندارن روشون فن بزنی میشه اجرا کزد و کلا خیلی حال میده که طرف با این تلاش کم تسلیم میشه ولی وای اگر طرف آدم تیز و بی اعصابی باشه ... البته چندتا فن ساده و خیلی خیلی موثر و خوب داره که راضیم ازشون و رشته های نظامی مثل کراوماگا ازشون استفاده کردن :f34r:

اساتید جسارت منو ببخشن ... ممنون میشم اشتباهاتم رو اصلاح کنید

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دوست من خودت کدامش رو بیشتر قبول داری؟

والا نمیدونم خودم :worried: مخصوصا که با رشته هایی مثل کیوکوشین و سبکهای مختلفش اصلا آشنایی ندارم ... ولی میدونم واقعا بدن رو میسازه (فک کنم خود شما هم گفتین بدن رو مثل دژ متحرک میکنه)
وینگ چون که دوستمون تعریف کرد رو هم خیلیا بهم پیشنهاد دادن ولی اونم درست درک نکردم چیه و انگار پیدا کردن استاد خوب براش سخته
از طرف دیگه بنظر میرسه تو جودو و کیوکوشین اساتید خوب و معتبری داریم تو ایران که میشه روشون حساب کرد
رشته های دیگه ای مثل جوجیتسو هم توجهمُ جلب کردن ... درسته که جوجیتسو نسخه قدیمی و غیر ورزشی جودو هست که فنون خطرناکش حذف نشده ؟ بین جودو و جوجیتسو کدوم کاملتره بنظرتون ؟

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من خیلی به آیکیدو و آیکیدو کارها ارادت دارم و خودم هم کار کردم ... بسیار شکیل و با پرستیژه و هنرآموزهاش هم بسیار با اخلاق هستن مثل فلسفه خود آیکیدو ... مطالبی که عرض میکنم تجربه و نظر شخصی من و نتیجه یه مقدار تحقیق جسته گریخته هستش

شخصا با فلسفه ضربه نزدن و دفاع صرف مشکل دارم ...
زمانی که تازه رفته بودم کلاس به راحتی ارشد کلاس رو (کمربند مشکی) میزدم و هیچ تصوری نداشت که چطور باید در مقابل مشت و لگدها پشت سر هم و بی نظم دفاع کنه ... اونم نه با فنون خاص با همین مشت و لگد ساده فول کنتاکت و چنتا فن کراوماگا که یاد گرفته بودم و این بدن کار نکرده ای که دارم ...
فنون آیکیدو در یک موقعیت کاملا فانتزی اجرا میشن طوری که برای اجرای فن حریف واقعا باید همکاری کنه ! یا همین فنون نشسته ...
یک آیکیدو کار نمیتونه خیلی از فنونش رو روی حریف آگاه و alert بزنه ... اصلا مچ اکثر آدمهای قوه بنیه رو نمیشه خم کرد چه برسه به اجرای اون فنهای پیچیده و چند مرحله ای تو اون فاصله نزدیک که تا بیای اجرا کنی ناک اوت شدی ... تا امروز آیکیدو کاری رو ندیدم که بتونه روی دست بوکسور یا موی تای کار فن اجرا کنه ...
اصلا بر فرض که خیلی فرز باشیم و دستُ بگیریم ... با اون یکی مشت که تو کسری از ثانیه به سمت فرق سرمون حواله شده چه کنیم ؟ یکی هم که بخوری بقیه مثل مسلسل پشت سرش میاد ...
یا تصور یه آیکیدو کار در مقابل یک کشتی گیر واقعا مضحکه ... اگر با کشتی گیر مبارزه کرده باشین میدونین چی میگم، جزو دردناکترین خاطرات زندگیم بود :wacko:

تو یوتوب هم بگردین چنتا فیلم از مبارزه استادهای آیکیدو و کیک بوکس کارها هست ،بندگان خدا چنان کتکی میخورن که آدم دلش میسوزه

خیلی فنون آیکیدو رو رو آدمهایی که حواسشون نیست یا انتظار ندارن روشون فن بزنی میشه اجرا کزد و کلا خیلی حال میده که طرف با این تلاش کم تسلیم میشه ولی وای اگر طرف آدم تیز و بی اعصابی باشه ... البته چندتا فن ساده و خیلی خیلی موثر و خوب داره که راضیم ازشون و رشته های نظامی مثل کراوماگا ازشون استفاده کردن :f34r:

اساتید جسارت منو ببخشن ... ممنون میشم اشتباهاتم رو اصلاح کنید
نظرات شما درسته،بعنوان یه کاراته کا که آیکیدو هم کار کردم،صد در صد حرف شما رو تایید میکنم اما یه نکته وجود داره و اون هم اینه که آیکیدو از نظر من فانتزی نیست،بلکه کاربردیه ولی نه برای کسی که صرفا آیکیدو کار میکنه بلکه برای فردی که آیکیدو رو برای تکمیل فنونش و گسترش دادن تواناییهاش استفاده میکنه،در واقع آیکیدو مکمل هستش و اگر ضربه زدن و ضربه پذیری رو در سبک دیگری آموزش نبینیم،آیکیدو نمیتونه کمکی کنه.
برای شما که ایکیدو کار کردی چند تا از تکنیکها رو نام میبرم:
تن شی ناگه:به دفعات در کومیته کاراته استفاده کردم و حتی رو دو نفر همزمان،دو نوعش مورد نظر منه و با کلاسیک و کیهونش تا حدودی متفاوته.
tenchinage.jpg
نی کیو اورا:قسمت دومش که حریف رو وادار به زانو زدن میکنه.
documento062.jpg
کوکیو ناگه کششی:روی عصب ی که از آرنج پایین تره فشار میاد و اگر آگاهی وجود داشته باشه،درد وحشتناکی داره.
کوته گائشی:بدون چرخش و در حالت ایستاده و چیزی شبیه:"ریوته دوری کوته گائشی روش اول".
Kotegaeshifront.jpg
اینها رو تست کردم و فکر میکنم خیلی کاربردین.
تکنیکهای زاگی یا نشسته و هانمی مان داچی یا ایستاده نشسته رو کاملا بدون کاربرد میدونم و همچنین تکنیکهای اوشیرو وازا و یا از پشت؛همونطور که شما گفتین نیاز به همکاری حریف داره:lol:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نظرات شما درسته،بعنوان یه کاراته کا که آیکیدو هم کار کردم،صد در صد حرف شما رو تایید میکنم اما یه نکته وجود داره و اون هم اینه که آیکیدو از نظر من فانتزی نیست،بلکه کاربردیه ولی نه برای کسی که صرفا آیکیدو کار میکنه بلکه برای فردی که آیکیدو رو برای تکمیل فنونش و گسترش دادن تواناییهاش استفاده میکنه،در واقع آیکیدو مکمل هستش و اگر ضربه زدن و ضربه پذیری رو در سبک دیگری آموزش نبینیم،آیکیدو نمیتونه کمکی کنه.

کاملا موافقم ... خیلی از سیستمهای دفاع شخصی از همین فنونی که شما گفتین و چند فن دیگه استفاده کردن و بسیار هم کار درستیه ... شخصا طرفدار تمامی فنون ساده و کاربردی هستم ... فارق از اینکه منشا اونها کجاست
در مورد اینکه آیکیدو به تکمیل کمک میکنه کاملا فرمایشتون صحیحه ... اووووس

در مورد فانتزی منظورم خود آیکیدو نبود ... منظورم شرایط و پیش فرضهایی هست که برای محیط و دفاع توش وجود داره ... مخصوصا استنسشون و نوع حمله هایی که رو دفاعش کار میکنن ... مثلا ضربه های آرنج موی تای که معمولا با پرش هست (چندبار استفاده کردم) رو چه میخوان بکنن ؟ بدل داره ولی شما در آیکیدو شما برای دفاع در مقابل حرکتی که از حریف 0.5 ثانیه وقت گرفته مجبوری یک حرکت 2 ثانیه ای و چند مرحله ای انجام بدی (اگر موفقیت آمیز باشه) ... در حالی که حریف بلافاصله بعد از حمله اول با اعضا آزاد بدنش حمله بعدی رو شروع کرده و داره رو ضربه سوم فکر میکنه :lol:

من سالها در جریان رشد آیکیدو در ایران بودم ... باز هم تاکید میکنم اساتیدش بسیار با شخصیت هستن و معمولا سطح فرهنگی بالایی دارن
ولی متاسفانه طوری نشون داده شده تو تبلیغات بعضی ها که انگار شما تنها با دونستن آیکیدو و بدون اینکه روی قدرت بدنیت کار بکنی یا به خودت زحمت بدی میتونی هر بنی بشری رو بکوبی زمین یا هر ضربه ای رو دفع کنی ... در حالی که در ورزشهای رزمی وزن و قدرت بدنی حریف به راحتی تمام معادلات رو تغییر میده ... تبلیغات نادرست میکنن و مطمئنا از روی عمد نیست ...حرکات آیکیدو هارمونیک و زیبا هستن و خواهی نخواهی شیفته ظاهرش میشین ... و من هم یک زمانی شیفتش بودم، مخصوصا که کار با شمشیر هم داره :p

به دوستانی که جور دیگه فکر میکنن توصیه میکنم سعی کنن رو یه رزمی کار کوته گائشی (از رو دست دوستمون نوشتم ،اسامی یادم رفته) که من خیلی قبولش دارم و یکی از بهترین فنون آیکیدو هست رو اجرا کنن ... حریف با کمی مقاومت و مشت کردن دست و ضربه همزمان با دست دیگه به راحتی کارتون رو میسازه

Last edited:

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
کاملا موافقم ... خیلی از سیستمهای دفاع شخصی از همین فنونی که شما گفتین و چند فن دیگه استفاده کردن و بسیار هم کار درستیه ... شخصا طرفدار تمامی فنون ساده و کاربردی هستم ... فارق از اینکه منشا اونها کجاست

در مورد فانتزی منظورم خود آیکیدو نبود ... منظورم شرایط و پیش فرضهایی هست که برای محیط و دفاع توش وجود داره ... مخصوصا استنسشون و نوع حمله هایی که رو دفاعش کار میکنن ... مثلا ضربه های آرنج موی تای که معمولا با پرش هست (چندبار استفاده کردم) رو چه میخوان بکنن ؟ بدل داره ولی شما در آیکیدو شما برای دفاع در مقابل حرکتی که از حریف 0.5 ثانیه وقت گرفته مجبوری یک حرکت 2 ثانیه ای و چند مرحله ای انجام بدی (اگر موفقیت آمیز باشه) ... در حالی که حریف بلافاصله بعد از حمله اول با اعضا آزاد بدنش حمله بعدی رو شروع کرده و داره رو ضربه سوم فکر میکنه :lol:

من سالها در جریان رشد آیکیدو در ایران بودم ... باز هم تاکید میکنم اساتیدش بسیار با شخصیت هستن و معمولا سطح فرهنگی بالایی دارن
ولی متاسفانه طوری نشون داده شده تو تبلیغات بعضی ها که انگار شما تنها با دونستن آیکیدو و بدون اینکه روی قدرت بدنیت کار بکنی یا به خودت زحمت بدی به خودت میتونی هر بنی بشری رو بکوبی زمین یا هر ضربه ای رو دفع کنی ... در حالی که در ورزشهای رزمی وزن و قدرت بدنی حریف به راحتی تمام معادلات رو تغییر میده ... تبلیغات نادرست میکنن و مطمئنا از روی عمد نیست ...حرکات آیکیدو هارمونیک و زیبا هستن و خواهی نخواهی شیفته ظاهرش میشین ... و من هم یک زمانی شیفتش بودم، مخصوصا که کار با شمشیر هم داره :p

به دوستانی که جور دیگه فکر میکنن توصیه میکنم سعی کنن رو یه رزمی کار کوته گائشی (از رو دست دوستمون نوشتم ،اسامی یادم رفته) که من خیلی قبولش دارم و یکی از بهترین فنون آیکیدو هست رو اجرا کنن ... حریف با کمی مقاومت و مشت کردن دست و ضربه همزمان با دست دیگه به راحتی کارتون رو میسازه

از محضر استید بزرگ عذر میخوام اظهار نظر میکنم چون در اون حد نیستم...
با تشکر از دوست بزرگوارمون Lord Viper که نکاتی رو مورد بحث قرار میدن که اهمیت داره و میشه روش نقد وبررسی انجام داد.بنده شخصا قصد هیچگونه تبلیغ و طرف داری ندارم و صرفا نظر شخصی خودمو ارائه میدم..

کوته گائشی همونطور که دوستمون گفت ازدسته فنون ساده و قابل اجراست اجرای صحیح اون شامل دو بخشه که منجر به اجرای کامله فن(نخورن مشت حریف و خنثی یا غلبه بر نیروی مقاومتی حریف یا به قول شما سفت یا مشت کردن دست)
قسمت اول که غلبه نیروی حریفه از طریق بر هم زدن تعادل و اعمال فشار یا ضربه به سایر نقاط بدن(که میتونه کیوشو هم باشه) که اصطلاحا بهش آتمی میگن...(که اگه درست زده بشه درقسمت دوم(نخوردن مشت از حریف)هم بسیار تاثیر گذار هستش...
قسمت دوم (نخوردن مشت) که شامل مهار کردن کامل دست حریف یه صورت اصولی برای عدم رهایی و اعمال فشار به حریف و زاویه و مقدار پیچش دست و مچ حریف میباشد که در این بین چرخش همزمان پاها حرکات دست رو تکمیل میکنه و به پرتاب حریف و دادن جای امن برای نخوردن حریف پرتاب شده به بدن مجری فن نقش کاملا اساسی رو ایفا میکنه..
امیدوار تونسته باشم منظورمو برسونم....

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
کراوماگا و سیستما که دفاع شخصی مربوط به ارتش اسرائیل و روسیه هستند و فکر کنم با هنرهای رزمی کمی فرق داشته باشه.

اون نیک مپ چه؟

نیک مپ کتابچه سبک های ترکیبی و کاربردی تمامی هنرهای رزمی ویژه آموزش تفنگداران دریایی ارتش آمریکا

کراو ماگا ویژه تیم ضد ترور ارتش اسراییل از این سبک استفاده میکنن آموزش هایشون تیو شرایط بد آب و هوایی انجام میشه
مثلا نصف شب براشون خشم شب میزنند یک عده میریزن تیو سرباز خونه ها کسانیکه خوابیدند باید در حین غافلگیری از خودشون دفاع کنن

لطفا اطلاعات بیشتری در مورد نیک مپ کتابچه سبک های ترکیبی و کاربردی تمامی هنرهای رزمی ویژه آموزش تفنگداران دریایی ارتش آمریکا

بدید هر چی تو انینترنت جستجو کردیم مطلبی پیدا نکردیم . خیلی سبک و روش جالبی باید باشه سادگی آموزش ، رسیدن به توانائی بالا با توجه به اینکه از ترکیب بهترین سبکه های جهان ایجاد شده و توسط نیروهای مسلح امریکا استفاده میشه

خیلی ممنون

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگر صد ميليون نفر كاري رو اشتباه انجام بدن دليل نميشه چون افراد زيادي اون كارو مي كنند اون كار درست باشه . دوست عزيز بيشتر از پنجاه درصد كساني كه كاراته كار مي كنند اين رشته رو بعد از چند سال ترك مي كنند و وارد رشته هاي ديگه اي ميشن به همون دلايلي كه در بالا گفتم . در ضمن MMA رشته نيست كه پدر داشته باشه . MMA تركيبي از چند رشته است . در مورد عدم درك فلسفه مكاتب جنگي هم كه تهمت عدم دركش رو به من ميزني . دوست عزيز چيزي به اسم مكتب جنگي وجود نداره تمام هنرهاي رزمي انفرادي هستند . اون بنده خداي ديگه هم اين تركيب رو استفاده مي كرد . فلسفه مكاتب جنگي . چند تا از اين مكاتب جنگي ! رو نام ببر ببينم منظور شما چيه از اين مكاتب جنگي ؟ نكنه منظورت نينجوتسو ئه ؟ كي اين اصطلاحات رو درست ميكنه به خورد شما ميده ؟

دوست من ممنون . ورزش هاي رزمي تركيبي يا MMA يعني كار كردن هم زمان چند رشته رزمي كه تمام مبارزات در خاك grappling ، مبارزات فول كانتكت يا تماس كامل كه شامل تمام ضربات پا و دست ميشه و مبارزات از نزديك close combat و دفاع شخصي در مقابل اسلحه هاي سرد و گرم در شرايط خاص مثل مبارزه در ماشين و مبارزه در آب رو پوشش بدن . من براي مبارزه در وضعيت خاك جيوجيتسوي برزيلي رو پيشنهاد مي كنم كه فرم بسيار پيشرفته ي جودو هست . براي مبارزات فول كانتكت موآي تاي يا همون بوكس تايلندي رو پيشنهاد مي كنم . براي كلوز كامبت و مبارزه در شرايط خاص هم سيستما كه مخصوص نيروهاي اليت ارتش روسيه است رو پيشنهاد مي كنم . اين سه رشته رو كار كنيد در همه ي شرايط مي تونيد مبارزه كنيد و افرادي كه فقط يك سبك رو كار كردن نمي تونن با شما مبارزه كنند .

مشكل عمده ي رزمي كارها در ايران core conditioning يا آماده سازي بدن براي مبارزه است . نرمش كردن و مشت زدن به ميت و كيسه بوكس كافي نيست . بايد يك از يك روش بدنسازي پيشرفته و سنگين براي ورزش هاي رزمي استفاده كنيد كه اگه علاقمند بوديد اين روش رو به همراه روش باز كردن 180 درجه پا فقط در سه ماه در هر سني در پست بعدي براتون مي نويسم موفق باشيد .

سيستما روش دفاع شخصي مبتني بر فضاهاي تنگ و بسته است . كه خيلي روي شرايط خاص كار ميكنه مثلا مبارزه تو ماشين . چيزايي كه تو ورزش هاي باستاني وجود نداشته .

حالا به اون ميلاد بگين بياد قهر نكنين . ليا تو هم بيا . اون بقيه هم اگه ناراحت شدن بيان آشتي . دوست باشيم :D

لطفا اطلاعات بیشتری در مورد سیستما و كراو ماگا بدید ؟ فیلم یا مجموعه آموزشی چیزی ار اینها تو اینترنت هستش یا نه ؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
این قسمت از پستم جا مونده بود :
اگه بخوایم به آیکیدو نگاه خیابانی هم داشته باشیم : ایراد دیگه ای که به آیکیدو وارده اینه که به عنوان سبکی که عنوان دفاع شخصی رو به یدک میکشه توجه کافی به دفاع از نقاط حساس نداره و کمتر ضربه به نقاط حساس (که تموم کننده مبارزه هستن) توش وجود داره ... ظبیعی هم هست برای سبکی که فلسفش حمله نکردنه ...مثلا همین فنهایی که این عکسشون بالا هست و من خیلی دوسشون دارم، بعد از اجرای فن در عکس دوم بیضه و در عکس سوم سیب گلو کاملا بی دفاع موندن ... و بهتون قول میدم ضربه درست به هر کدوم از اینها باعث میشه تا حریف هر فنی رو نیمه کاره رها کنه
ph34r-smiley.gif

نکته دیگه هم اینکه در درگیری خیابانی شما خیلی اوقات با 2 نفر طرف هستین یا حریف بعد از اجرای فن دوباره بلند میشه و این بار عصبانیتر ،بالاخره مجبورین ولش کنین دیگه ،نمیتونین تا ابد تو اون قفل مفصل نگهش دارین !!!!! ... مگه دست ،مچ ،یا انگشتش رو بشکونین ... در فرضی که موفق بشین عواقب قانونی خیلی بدی در انتظارتونه ...

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
لطفا اطلاعات بیشتری در مورد سیستما و كراو ماگا بدید ؟ فیلم یا مجموعه آموزشی چیزی ار اینها تو اینترنت هستش یا نه ؟

بله دوست عزیز ... کراوماگا و سیستما فیلم آموزشی زیاد تو اینترنت هست ... اگه با "تورنت/torrent" آشنا هستید به سایت thepiratebay.se برین و توش krav maga و systema رو سرچ کنید
در مورد نیک مپ : میدونم چیه ولی اولین باره این اسمُ براش میشنوم ... کتابچه های سازمانی ارتش آمریکا برای مبارزه تن به تن در همون سایت هست ... نیروی دریایی و زمینی آموزشهای متفاوتی دارن ولی در کل شبیه هستن

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
از محضر استید بزرگ عذر میخوام اظهار نظر میکنم چون در اون حد نیستم...
با تشکر از دوست بزرگوارمون Lord Viper که نکاتی رو مورد بحث قرار میدن که اهمیت داره و میشه روش نقد وبررسی انجام داد.بنده شخصا قصد هیچگونه تبلیغ و طرف داری ندارم و صرفا نظر شخصی خودمو ارائه میدم..

ارادت دارم دوست عزیز

فرمایشتون کاملا درسته ،این فن اگر درست اجرا بشه یکی از بهترین و کاربردی ترین فنونه

اتفاقا پیش پای شما داشتم به یکی یاد میدادم ،خیلی خوشش اومد

منظور من جایی بود که شما در استرس قرار دارین و حریفتون سریع و خشنه ... زمانی که عضلات حریف منقبض شدن اجراش نیاز به مهارت بالایی داره ... روی چنتا کیک بوکس کار و یک کشتی گیر امتحان کردم ... آقا مگه وا میدادن ؟ کلا وقتی عنصر سوپرایز رو توی این فن از دست بدین کار سخت میشه ... من همیشه ازش به عنوان حمله استفاده میکنم نه دفاع ،در مقام حمله خیلی موثره

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
والا نمیدونم خودم :worried: مخصوصا که با رشته هایی مثل کیوکوشین و سبکهای مختلفش اصلا آشنایی ندارم ... ولی میدونم واقعا بدن رو میسازه (فک کنم خود شما هم گفتین بدن رو مثل دژ متحرک میکنه)
وینگ چون که دوستمون تعریف کرد رو هم خیلیا بهم پیشنهاد دادن ولی اونم درست درک نکردم چیه و انگار پیدا کردن استاد خوب براش سخته
از طرف دیگه بنظر میرسه تو جودو و کیوکوشین اساتید خوب و معتبری داریم تو ایران که میشه روشون حساب کرد
رشته های دیگه ای مثل جوجیتسو هم توجهمُ جلب کردن ... درسته که جوجیتسو نسخه قدیمی و غیر ورزشی جودو هست که فنون خطرناکش حذف نشده ؟ بین جودو و جوجیتسو کدوم کاملتره بنظرتون ؟

با سلام.
در مورد وینگ چون بله استاد خوب و با دانش کم هست.
در ایران کیوکوشین با قدرت کار میشه اما جایگاه جهانی نداره

در مورد جوجیتسو و جودو باید بگم جودو در برابر به قول معروف روش جوجیتسو مثل خورشید در مقابل زمین میمونه

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
برای شما که ایکیدو کار کردی چند تا از تکنیکها رو نام میبرم:
تن شی ناگه:به دفعات در کومیته کاراته استفاده کردم و حتی رو دو نفر همزمان،دو نوعش مورد نظر منه و با کلاسیک و کیهونش تا حدودی متفاوته.

نی کیو اورا:قسمت دومش که حریف رو وادار به زانو زدن میکنه.

کوکیو ناگه کششی:روی عصب ی که از آرنج پایین تره فشار میاد و اگر آگاهی وجود داشته باشه،درد وحشتناکی داره.
کوته گائشی:بدون چرخش و در حالت ایستاده و چیزی شبیه:"ریوته دوری کوته گائشی روش اول".

اینها رو تست کردم و فکر میکنم خیلی کاربردین.
تکنیکهای زاگی یا نشسته و هانمی مان داچی یا ایستاده نشسته رو کاملا بدون کاربرد میدونم و همچنین تکنیکهای اوشیرو وازا و یا از پشت؛همونطور که شما گفتین نیاز به همکاری حریف داره:lol:

با تشکر از زحمات خوب شما و فعالیت سازنده شما در تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ولی متاسفانه طوری نشون داده شده تو تبلیغات بعضی ها که انگار شما تنها با دونستن آیکیدو و بدون اینکه روی قدرت بدنیت کار بکنی یا به خودت زحمت بدی میتونی هر بنی بشری رو بکوبی زمین یا هر ضربه ای رو دفع کنی ... در حالی که در ورزشهای رزمی وزن و قدرت بدنی حریف به راحتی تمام معادلات رو تغییر میده ... تبلیغات نادرست میکنن و مطمئنا از روی عمد نیست ...حرکات آیکیدو هارمونیک و زیبا هستن و خواهی نخواهی شیفته ظاهرش میشین ... و من هم یک زمانی شیفتش بودم، مخصوصا که کار با شمشیر هم داره :p

دوست من یک نکته

هنر رزمی نیاز به شخصیت استاد داره

اما مکتب جنگی نیاز به تجربه و دانش استاد هست.

ممنون از حسن توجه شما به تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

لطفا اطلاعات بیشتری در مورد نیک مپ کتابچه سبک های ترکیبی و کاربردی تمامی هنرهای رزمی ویژه آموزش تفنگداران دریایی ارتش آمریکا

بدید هر چی تو انینترنت جستجو کردیم مطلبی پیدا نکردیم . خیلی سبک و روش جالبی باید باشه سادگی آموزش ، رسیدن به توانائی بالا با توجه به اینکه از ترکیب بهترین سبکه های جهان ایجاد شده و توسط نیروهای مسلح امریکا استفاده میشه

خیلی ممنون

با سلام کمی بیشتر در مورد هنرهای ترکیبی یا مارشال آرت تحقیق کن.

سیستما هم یکی از دوستان در اینجا میتونند شما رو راهنمایی کنند

ممنون از حسن توجه شما

بالا