کاملا موافقم ... خیلی از سیستمهای دفاع شخصی از همین فنونی که شما گفتین و چند فن دیگه استفاده کردن و بسیار هم کار درستیه ... شخصا طرفدار تمامی
فنون ساده و کاربردی هستم ... فارق از اینکه منشا اونها کجاست
در مورد اینکه آیکیدو به تکمیل کمک میکنه کاملا فرمایشتون صحیحه ... اووووس
در مورد
فانتزی منظورم خود آیکیدو نبود ... منظورم
شرایط و پیش فرضهایی هست که برای محیط و دفاع توش وجود داره ... مخصوصا استنسشون و نوع حمله هایی که رو دفاعش کار میکنن ... مثلا ضربه های
آرنج موی تای که معمولا با پرش هست (چندبار استفاده کردم) رو چه میخوان بکنن ؟ بدل داره ولی شما در آیکیدو شما برای دفاع در مقابل حرکتی که از حریف 0.5 ثانیه وقت گرفته مجبوری یک حرکت 2 ثانیه ای و چند مرحله ای انجام بدی (اگر موفقیت آمیز باشه) ... در حالی که حریف بلافاصله بعد از حمله اول با اعضا آزاد بدنش حمله بعدی رو شروع کرده و داره رو ضربه سوم فکر میکنه :lol:
من سالها در جریان رشد آیکیدو در ایران بودم ... باز هم تاکید میکنم اساتیدش بسیار با شخصیت هستن و معمولا سطح فرهنگی بالایی دارن
ولی متاسفانه طوری نشون داده شده تو تبلیغات بعضی ها که انگار شما تنها با دونستن آیکیدو و بدون اینکه روی قدرت بدنیت کار بکنی یا به خودت زحمت بدی به خودت میتونی
هر بنی بشری رو بکوبی زمین یا هر ضربه ای رو دفع کنی ... در حالی که در ورزشهای رزمی وزن و قدرت بدنی حریف به راحتی تمام معادلات رو تغییر میده ... تبلیغات نادرست میکنن و مطمئنا از روی عمد نیست ...حرکات آیکیدو
هارمونیک و زیبا هستن و خواهی نخواهی شیفته ظاهرش میشین ... و
من هم یک زمانی شیفتش بودم، مخصوصا که کار با شمشیر هم داره
به دوستانی که جور دیگه فکر میکنن توصیه میکنم سعی کنن رو یه رزمی کار
کوته گائشی (
از رو دست دوستمون نوشتم ،اسامی یادم رفته)
که من خیلی قبولش دارم و یکی از بهترین فنون آیکیدو هست رو اجرا کنن ... حریف با کمی مقاومت و مشت کردن دست و ضربه همزمان با دست دیگه به راحتی کارتون رو میسازه