• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ضمن تقدیر و تشکر از استاد میلاد عزیز و استاد علیرضا عزیز

ای کاش حضوری پیش شما اساتید درس پس میدادیم

با تشکر ما در خدمت شما هستیم

سوالی بود در خدمتم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ارادت دارم دوست عزیز

فرمایشتون کاملا درسته ،این فن اگر درست اجرا بشه یکی از بهترین و کاربردی ترین فنونه

اتفاقا پیش پای شما داشتم به یکی یاد میدادم ،خیلی خوشش اومد

منظور من جایی بود که شما در استرس قرار دارین و حریفتون سریع و خشنه ... زمانی که عضلات حریف منقبض شدن اجراش نیاز به مهارت بالایی داره ... روی چنتا کیک بوکس کار و یک کشتی گیر امتحان کردم ... آقا مگه وا میدادن ؟ کلا وقتی عنصر سوپرایز رو توی این فن از دست بدین کار سخت میشه ... من همیشه ازش به عنوان حمله استفاده میکنم نه دفاع ،در مقام حمله خیلی موثره

اصل کاربردی بودن یک فن سرعت ، و جوگیر نشدن هست:cool:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بله دوست عزیز ... کراوماگا و سیستما فیلم آموزشی زیاد تو اینترنت هست ... اگه با "تورنت/torrent" آشنا هستید به سایت thepiratebay.se برین و توش krav maga و systema رو سرچ کنید
در مورد نیک مپ : میدونم چیه ولی اولین باره این اسمُ براش میشنوم ... کتابچه های سازمانی ارتش آمریکا برای مبارزه تن به تن در همون سایت هست ... نیروی دریایی و زمینی آموزشهای متفاوتی دارن ولی در کل شبیه هستن

اما یادگیری از روی فیلم و cd کار اشتباه هست. و این رو بارها در تاپیک گفتم

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این قسمت از پستم جا مونده بود :
اگه بخوایم به آیکیدو نگاه خیابانی هم داشته باشیم : ایراد دیگه ای که به آیکیدو وارده اینه که به عنوان سبکی که عنوان دفاع شخصی رو به یدک میکشه توجه کافی به دفاع از نقاط حساس نداره و کمتر ضربه به نقاط حساس (که تموم کننده مبارزه هستن) توش وجود داره ... ظبیعی هم هست برای سبکی که فلسفش حمله نکردنه ...مثلا همین فنهایی که این عکسشون بالا هست و من خیلی دوسشون دارم، بعد از اجرای فن در عکس دوم بیضه و در عکس سوم سیب گلو کاملا بی دفاع موندن ... و بهتون قول میدم ضربه درست به هر کدوم از اینها باعث میشه تا حریف هر فنی رو نیمه کاره رها کنه
ph34r-smiley.gif

نکته دیگه هم اینکه در درگیری خیابانی شما خیلی اوقات با 2 نفر طرف هستین یا حریف بعد از اجرای فن دوباره بلند میشه و این بار عصبانیتر ،بالاخره مجبورین ولش کنین دیگه ،نمیتونین تا ابد تو اون قفل مفصل نگهش دارین !!!!! ... مگه دست ،مچ ،یا انگشتش رو بشکونین ... در فرضی که موفق بشین عواقب قانونی خیلی بدی در انتظارتونه ...

با درود بر شما .
شخصا یک تجربه شخصی دارم که عرض میکنم و نتیجه گیری را به خودتان واگذار میکنم .

همانطور که خود شما و بقیه دوستان فرمودید ، هیچ سبکی کامل نیست . آی کی دو هم شامل همین موضوع است . اما آی کی دو ویژگی هایی دارد که در سبک های رزمی دیگر کمتر مشاهده میکنید . مهم ترین ویژگی آی کی دو نوع واکنش ، همراه با تنفس و طرز فکر شما است ، این عوامل باعث کنترل سوخت و ساز بدن و ایجاد آدرنالین در حدی که بتوانید سرعت پردازش حرکت اجسام را در مغز کندتر کنید . اتفاقی که در ورزش های پر هیجان می افتد همین است . رسیدن به سطح آرامش فعال نیاز به سالها تمرین و ریاضت دارد . در واقع شما بعد از سالها تمرین به حدی میرسید که میتوانید میزان آدرنالین ترشح شده را کنترل کنید و در لحظه زندگی کنید . تجسم کنید ، وقتی به این حالت میرسید ، تازه متوجه میشوید تنفس هایتان با هم برابر نیستند ، وقتی یک گل را میبینید ، متوجه رشدش میشوید و کلا دید شما نسبت به همه چیز عوض میشود . این همان چیزی است که باعث شد سنسی موریهه اوشیبا در برابر شمشیر یک ژنرال ژاپنی دوام بیاورد . رسیدن به این سطح هیچ ربطی به استاد ندارد ، همه اش بستگی به خودتان دارد . در بعضی از سبک ها به این موارد اهمیت میدهند و در بعضی از سبک ها اهمیت نمی دهند .
آی کی دو بدن سازی بسیار سنگینی دارد . شخصا با اینکه کیوکشین کار میکنم ، خدمت شما عرض میکنم که بدن سازی آی کی دو به مراتب سنگین تر از کیهون ها و بدن سازی کیوکشین است . یک بار شخصی ایرانی که مقیم ژاپن بود برای تمرین به باشگاه آی کی دو ما آمد و آن چنان تمرینی داد که .........:wacko:

مورد دیگری که می خواهم عرض کنم اینست که : آی کی دو ریشه اش در مذهب اوموتو است و در این مذهب به احترام و آسیب نرساندن تاکید شده است به خاطر همین اصل آی کی دو بر دفاع بنا شده است .

ممنون از شما

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خدمت دوستان و استادان عزیز عرض کنم که وضعیت و کیفیت آموزش جودو و جوجیتسو ایران در وضع بدی قرار دارد . فقط در صورتی این دو سبک را کار کنید عاشق این سبک ها باشید .
وگر نه به هیچ وجه به سمت این سبک ها نروید . ( نظر من کاملا شخصی است )

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اما یادگیری از روی فیلم و cd کار اشتباه هست. و این رو بارها در تاپیک گفتم

ممنون از حسن توجه شما

اتفاقا میخواستم این حرف شما رو یادآوری کنم به اون دوستمون ولی فراموش کردم .... مخصوصا که فنون خطرناک و ک
ولی کراوماگا به دلیل منشا و حساسیتی که روش وجود داره نمیشه جور دیگه یاد گرفت ،هرجا خارج از ایران هم دوره ببینید موقع برگشت با مشکل مواجهه میشین

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با درود بر شما .
شخصا یک تجربه شخصی دارم که عرض میکنم و نتیجه گیری را به خودتان واگذار میکنم .

همانطور که خود شما و بقیه دوستان فرمودید ، هیچ سبکی کامل نیست . آی کی دو هم شامل همین موضوع است . اما آی کی دو ویژگی هایی دارد که در سبک های رزمی دیگر کمتر مشاهده میکنید . مهم ترین ویژگی آی کی دو نوع واکنش ، همراه با تنفس و طرز فکر شما است ، این عوامل باعث کنترل سوخت و ساز بدن و ایجاد آدرنالین در حدی که بتوانید سرعت پردازش حرکت اجسام را در مغز کندتر کنید . اتفاقی که در ورزش های پر هیجان می افتد همین است . رسیدن به سطح آرامش فعال نیاز به سالها تمرین و ریاضت دارد . در واقع شما بعد از سالها تمرین به حدی میرسید که میتوانید میزان آدرنالین ترشح شده را کنترل کنید و در لحظه زندگی کنید . تجسم کنید ، وقتی به این حالت میرسید ، تازه متوجه میشوید تنفس هایتان با هم برابر نیستند ، وقتی یک گل را میبینید ، متوجه رشدش میشوید و کلا دید شما نسبت به همه چیز عوض میشود . این همان چیزی است که باعث شد سنسی موریهه اوشیبا در برابر شمشیر یک ژنرال ژاپنی دوام بیاورد . رسیدن به این سطح هیچ ربطی به استاد ندارد ، همه اش بستگی به خودتان دارد . در بعضی از سبک ها به این موارد اهمیت میدهند و در بعضی از سبک ها اهمیت نمی دهند .
آی کی دو بدن سازی بسیار سنگینی دارد . شخصا با اینکه کیوکشین کار میکنم ، خدمت شما عرض میکنم که بدن سازی آی کی دو به مراتب سنگین تر از کیهون ها و بدن سازی کیوکشین است . یک بار شخصی ایرانی که مقیم ژاپن بود برای تمرین به باشگاه آی کی دو ما آمد و آن چنان تمرینی داد که .........:wacko:

مورد دیگری که می خواهم عرض کنم اینست که : آی کی دو ریشه اش در مذهب اوموتو است و در این مذهب به احترام و آسیب نرساندن تاکید شده است به خاطر همین اصل آی کی دو بر دفاع بنا شده است .

ممنون از شما

ضمن تشکر از شما،خیلی دقیق گفتید و بدون تجربه کردن نمیشه تا این حد پیش رفت.
اجرای فن از نظر تنفسی دو مرحله داره:
دم: در این مرحله باید تصمیم برای اجرا گرفته شود
بازدم:در این مرحله از شروع بازدم تا انتهای آن،فن باید کامل اجرا شده باشد،نتیجه هر چه که میخواهد باشد!
رسیدن به این حد از آگاهی یا دقیق تر و نقل قول از شما کنترل سوخت و ساز و ترشح آدرنالین،نیاز به سختی و ممارست بسیاری داره که معمولا هم سالیان زیادی طول میکشه بدست بیاد که اگر دقت کنید در ایران افراد به دان 2 که میرسن،دیگه رفته رفته شل میشن و تمرینات جسمی کم میشه و اغلب هم مدیتیشن و ذن و ..... هم براشون بیگانه ست،نتیجه میشه پسرفت،دان 7 کاراته ما باید یه دان 7 دیگه رو از ژاپن بیاره برای سمینار!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ضمن تشکر از شما،خیلی دقیق گفتید و بدون تجربه کردن نمیشه تا این حد پیش رفت.
اجرای فن از نظر تنفسی دو مرحله داره:
دم: در این مرحله باید تصمیم برای اجرا گرفته شود
بازدم:در این مرحله از شروع بازدم تا انتهای آن،فن باید کامل اجرا شده باشد،نتیجه هر چه که میخواهد باشد!
رسیدن به این حد از آگاهی یا دقیق تر و نقل قول از شما کنترل سوخت و ساز و ترشح آدرنالین،نیاز به سختی و ممارست بسیاری داره که معمولا هم سالیان زیادی طول میکشه بدست بیاد که اگر دقت کنید در ایران افراد به دان 2 که میرسن،دیگه رفته رفته شل میشن و تمرینات جسمی کم میشه و اغلب هم مدیتیشن و ذن و ..... هم براشون بیگانه ست،نتیجه میشه پسرفت،دان 7 کاراته ما باید یه دان 7 دیگه رو از ژاپن بیاره برای سمینار!

ممنون توضیح بسیار خوب و عالی در مورد تنفس دادید .
بله . متاسفانه افراد کار کشته و رزمی کار واقعی اندک هستند . افسوس .

منظورتان از دان 7 متوجه شدم ! :lol: جای شکرش باقی است که افرادی مثل شما به اینگونه مسائل توجه میکنند و مثل خیلی ها جوگیر نمیشوند . بسیار از شما سپاسگذارم .

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سوالی در مورد کن جوتسو داشتم , اینجا در مورد شیهان محمود اشرفی اطلاعاتی درج شده که نمیدونم درسته یا نه ؟

آدرس سایتی که اینها رو گرفتم :

AJJIF GLOBAL - AJJIF KENJUTSU

IRAN

HANSHI AMIR HAMSAYEH, 8 Dan Ju-Jitsu, 6 Dan Judo, President of Iran Federal Ju-Jitsu Federation

MASTER MAJID NIKOUEI, 6 Dan Ju-Jitsu, 5 Dan Bujitsu, 3 Dan Judo, 3 Dan Karate Do

SHIHAN MAHMOUD ASHRAFI, 5 Dan International Ninjutsu bujinkan Japan, 6 Dan Kenjutsu global, international coaching organization, Global Kenjutsu Ajjif, founder Kenjutsu Samurai in Iran, president of the Academy's Kenjutsu in Iran web / email

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سوالی در مورد کن جوتسو داشتم , اینجا در مورد شیهان محمود اشرفی اطلاعاتی درج شده که نمیدونم درسته یا نه ؟

آدرس سایتی که اینها رو گرفتم :

AJJIF GLOBAL - AJJIF KENJUTSU

IRAN

HANSHI AMIR HAMSAYEH, 8 Dan Ju-Jitsu, 6 Dan Judo, President of Iran Federal Ju-Jitsu Federation

MASTER MAJID NIKOUEI, 6 Dan Ju-Jitsu, 5 Dan Bujitsu, 3 Dan Judo, 3 Dan Karate Do

SHIHAN MAHMOUD ASHRAFI, 5 Dan International Ninjutsu bujinkan Japan, 6 Dan Kenjutsu global, international coaching organization, Global Kenjutsu Ajjif, founder Kenjutsu Samurai in Iran, president of the Academy's Kenjutsu in Iran web / email

با سلام
پارسال با این سازمان در مورد ایشان مکاتبه کردم و جوابشون این بود:
Dear Sir,
MAHMOUD ASHRAFI is a member of AJJIF but
his rank is not recognized by AJJIF because he can not proof his grade in Kenjutsu.

Sincerely,

O-SENSEI ALEXEY KUNIN
Red Belt 10 Dan Ju-Jitsu
اینکه ایشون تونستن در حال حاضر چیزی رو ثابت کنن یا نه رو نمیدونم،به هر حال دان 6 کن جوتسو یعنی حداقل 24 سال تمرین مداوم و حداقل 40 سال سن،اگر قانونی و اون هم در ژاپن دوره دیده باشن،وگرنه نمیشه، ایشون که ما از قدیم میشناسیم بوجینکانی بودن و شاگرد فرجی و حالا یهو شدن دان 6 کنجوتسو! ازشون پرسیدم شاگرد کی بودین توی کن جوتسو،میگن فوکه اودا سنسی! شیهان سلیمان مهدیزاده شاگرد فوکه اودا بوده،حالا ایشون داره چیکار میکنه و واقعا با چه پشتوانه علمی و فنی شده بنیانگذار رشته ای به این قدمت،حقیقتا برای من درکش خیلی سخته،سه چهار جلسه یکی از دوستان در باشگاه ایشون تمرین داشتن که میگفتن،آکرووبات هم تمرین میکنن!!! چه ربطی به کن جوتسو داره،اساتید دانند!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام
پارسال با این سازمان در مورد ایشان مکاتبه کردم و جوابشون این بود:
Dear Sir,
MAHMOUD ASHRAFI is a member of AJJIF but
his rank is not recognized by AJJIF because he can not proof his grade in Kenjutsu.

Sincerely,

O-SENSEI ALEXEY KUNIN
Red Belt 10 Dan Ju-Jitsu
اینکه ایشون تونستن در حال حاضر چیزی رو ثابت کنن یا نه رو نمیدونم،به هر حال دان 6 کن جوتسو یعنی حداقل 24 سال تمرین مداوم و حداقل 40 سال سن،اگر قانونی و اون هم در ژاپن دوره دیده باشن،وگرنه نمیشه، ایشون که ما از قدیم میشناسیم بوجینکانی بودن و شاگرد فرجی و حالا یهو شدن دان 6 کنجوتسو! ازشون پرسیدم شاگرد کی بودین توی کن جوتسو،میگن فوکه اودا سنسی! شیهان سلیمان مهدیزاده شاگرد فوکه اودا بوده،حالا ایشون داره چیکار میکنه و واقعا با چه پشتوانه علمی و فنی شده بنیانگذار رشته ای به این قدمت،حقیقتا برای من درکش خیلی سخته،سه چهار جلسه یکی از دوستان در باشگاه ایشون تمرین داشتن که میگفتن،آکرووبات هم تمرین میکنن!!! چه ربطی به کن جوتسو داره،اساتید دانند!

اقا توضیحاتت خیلی خوب بود ممنون

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیزان گل ممنون که راهنمایی کردید
ولی سوالی دیگه و اونم اینکه :
کن جوتسو در ایران قانونی است ؟ اگه قانونی نیست پس چه طور ایشون کار میکنند و باشگاه دارند ؟
اما در مورد اقای اکبر فرجی باید بگم که 2 یا 3 سال پیش ایشون برای اولین بار به ژاپن رفتند و برای اولین بار با آقای هاتسومی دیدار کردند که خود هاتسومی مونده بود که واقعا این همه نینجا در ایران وجود داره !
اقای فرجی فقط چند سال است که نماینده واقعی اقای هاتسومی شده
در مورد سایتی که اقای اشرفی رو بنیانگذار کن جوتسو سامورایی در ایران معرفی میکنه چی ؟ (منظورم همون سایته که توی تاپیک قبلی گفتم)
اگر داخل این سایت رو دیده باشید , اساتید بزرگی اسمشون و درجه اشون اونجا هست ؟ اساتید بزرگ ژاپنی
خب میتونید از فدراسیون آمارشون رو در بیارید و ببینید ایشون واقعا پایه گذار کن جوتسو هستند یا نه ؟
اگه این کار رو کردید امارشو اینجا هم بذارید ما هم بدونیم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
کن جوتسو در ایران قانونی است ؟ اگه قانونی نیست پس چه طور ایشون کار میکنند و باشگاه دارند ؟
اما در مورد اقای اکبر فرجی باید بگم که 2 یا 3 سال پیش ایشون برای اولین بار به ژاپن رفتند و برای اولین بار با آقای هاتسومی دیدار کردند که خود هاتسومی مونده بود که واقعا این همه نینجا در ایران وجود داره !
در مورد سایتی که اقای اشرفی رو بنیانگذار کن جوتسو سامورایی در ایران معرفی میکنه چی ؟ (منظورم همون سایته که توی تاپیک قبلی گفتم)
اگر داخل این سایت رو دیده باشید , اساتید بزرگی اسمشون و درجه اشون اونجا هست ؟ اساتید بزرگ ژاپنی
خب میتونید از فدراسیون آمارشون رو در بیارید و ببینید ایشون واقعا پایه گذار کن جوتسو هستند یا نه ؟

قانونی بودن در ایران به معنی قانونی بودن در جهان نیست، خود شخص شما دوست عزیز،یکسال برید کیک بوکس کار کنید،بعد براحتی میتونید توی ایران و در فدارسیون ورزشهای رزمی سبکی رو با نام جدید ثبت کنید! و بشید بنیانگذار!که موارد بسیاری از این دست رو دیدم و دیدید.
در مورد سازمانی که فرمودید با 100 تا 200 دلار میشه عضو شد و اسم در داخل لیست نوشته میشه.
اینکه این سازمان اعضای رده بالا در رشته های مختلف دارد،کاملا درسته ولی ربطی به کن جوتسو ایران یا شخص محمود اشرفی نداره،در لیست کاراته کاران شوتوکان من هم عضویت بین المللی دارم،محمد بهرامی(سر مربی سابق تیم ملی و رئیس شوتوکان jska،نماینده رسمی jska ژاپن) و محمد علی صنعت کاران(قهرمان کشتی جهان،نائب رئیس فدراسیون کشتی،دان 5 جودو،دان 7 کاراته،رئیس انجمن کاراته ایران) هم عضویت دارند،دلیل نمیشه که اعتبار اونا به من بچسبه.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خیلی از افرادی که خودشونو اساتید (/شیهان/بنیانگذار و ...) سبکها و مکاتب شمشیرزنی ژاپنی معرفی میکنن، از ای آی دو گرفته تا کنجوتسو، حتی بعضا اطلاعات ساده ای هم از شمشیر ژاپنی ندارن! :eek:
خیلی از افراد همونطور که دوستان گفتن، بعد مدت کمی تمرین در سبکی، یه سایت میزنن و بنیانگذار سبک رزمی میشن! :D بعد یه مدت میبینی خیلی سریع به درجاتی دست پیدا میکنن که با یه حساب دو دو تا میشه فهمید که جریان از چه قراره. دان 7 ای آی دو یا دان 6 کنجوتسو و درجه شیهان و غیره! :blink:
دنیای هنرهای رزمی مدعی زیاد داره و متأسفانه کار برای افرادی که میخوان سبکی رو شروع کنن و دنبال استاد خوب میگردن سخت شده :f34r:

آقا میلاد، توی یکی از پستهاتون در جواب پست من در خصوص وزن و تخلیه اون مطلبی رو گفتید، در واقع متوجه منظورتون نشدم. اگه امکانش هست در موردش توضیحی بدید. :rolleyes:

به دقت کار توجه نکن

فقط سعی کن بتونی وزن کن رو رو بدنت تخلیه کنی . دانشی که خیلی از اساتید برخوردار نیستن. به زودی میفهمی از جملم چه هدفی داشتم

یک تخلیه وزن خوب موجب حرکت مرگبار میشه . یک تخلیه وزن خوب موجب تمرکز خوب میشه.

شاید این جمله رو هیچ جانشنوی :)

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

دوست من به تاپیک خوش آمدی
توجه داشته باش که تحقیقاتت بعد کلاسیک و چشمی نداشته باشه و بعد علمی داشته باشه

هرچند من در هنرهای رزمی کوچکتر از شما هستم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا میلاد، توی یکی از پستهاتون در جواب پست من در خصوص وزن و تخلیه اون مطلبی رو گفتید، در واقع متوجه منظورتون نشدم. اگه امکانش هست در موردش توضیحی بدید. :rolleyes:

با سلام به سامورایی تاپیک :)

تجربه به تو یاد خواهد داد دلاور:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خدمت دوستان و استادان عزیز عرض کنم که وضعیت و کیفیت آموزش جودو و جوجیتسو ایران در وضع بدی قرار دارد . فقط در صورتی این دو سبک را کار کنید عاشق این سبک ها باشید .
وگر نه به هیچ وجه به سمت این سبک ها نروید . ( نظر من کاملا شخصی است )

ممنون از توجه شما به تاپیک

استاد

habib radpor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بچه ها من رزمی کار نیستم! ولی دوست دارم در مورد سبک های رزمی که در ایران کار میشه , بیشتر بدونم!
فقط میخواستم بدونم این سبک در ایران قانونی هست یا نه ؟ همین
ممنونم که بهم لطف میکنید و سوال های منو جواب میدین

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
بچه ها من رزمی کار نیستم! ولی دوست دارم در مورد سبک های رزمی که در ایران کار میشه , بیشتر بدونم!
فقط میخواستم بدونم این سبک در ایران قانونی هست یا نه ؟ همین
ممنونم که بهم لطف میکنید و سوال های منو جواب میدین

سلام داداش بیشتر از چه جور سبک هایی خوشت میاد؟؟
خشن باشه یانه؟؟ نمایش باشه چجوری باشه؟؟

بالا