• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه خبر
2 ساعت پیش دکتر بودم،یه دکتر خیلی کار درست،اول ام آر آی (توضیحات دکتر ) رو خوند و گفتش که رباطت کامل پارس طبق این،بعدش خودش اومد معاینه کردش و گفت براساس چیزی که من میبینم و معاینه میکنم،رباط کاملا سالمه و مشکل احتمالی از مینیسک هستش،اما گفت با این اوصاف بازم نمیشهنظر حتمی دادش،برو یه ام آر آی دیگه بگیر،چون رباطت خیلی توی این ام آر آی مشخص نیستش
دعا کنید برام که ام آر آی هم همینو تایید کنه :)
2شنبه هفته بعد ام آر آی دارم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه خبر
2 ساعت پیش دکتر بودم،یه دکتر خیلی کار درست،اول ام آر آی (توضیحات دکتر ) رو خوند و گفتش که رباطت کامل پارس طبق این،بعدش خودش اومد معاینه کردش و گفت براساس چیزی که من میبینم و معاینه میکنم،رباط کاملا سالمه و مشکل احتمالی از مینیسک هستش،اما گفت با این اوصاف بازم نمیشهنظر حتمی دادش،برو یه ام آر آی دیگه بگیر،چون رباطت خیلی توی این ام آر آی مشخص نیستش

دوست من یک بار به شما گفتم رباط پات پاره نشده و مشکلی نداره . خواهی دید. کشیدگی وحشتناک در ناحیه تاندون و مینیسک داری

البته این تجربه من بود شاید.......................
ممنون از حسن توجه شما

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست من یک بار به شما گفتم رباط پات پاره نشده و مشکلی نداره . خواهی دید. کشیدگی وحشتناک در ناحیه تاندون و مینیسک داری

البته این تجربه من بود شاید.......................
ممنون از حسن توجه شما

والا خودمم دوست دارم همین باشه و خوشحال میشم بسیار زیاد :)
میتونم بپرسم شما استاد با تجربه بر چه اساسی این رو گفتین ؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه خبر

اگه توی تصادف یا یک غریبه این کار رو میکرد 10 میلیون تومن دیه داشت

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یه خبر

ایشا ا.. که دادا رباطت پاره نشده....

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان نمیدانم چه سریه!! هروقت خوابم میاد و کسل و بی حوصله و خسته ام از درس و کا روزمره به باشگاه میرم (6-8 عصر) به شکل عجیبی خیلی قشنگ کار میکنم یعنی عالی پا میزنم و قدر بدنیمم عالیه
طوری که مثلا همین دوجلسه پیش همه رو ترکاندم خیلی خوب بودم طوری که استادمانم کفش بریده بود:دی
ولی وقتی سرحال و با حوصله ام میرم باشگاه برعکس زیاد خوب کار نمیکنم این مسئه بارها و بارها برام پیش آمده هنزم برام سواله
ولی همین دیروز احساس کردم چون حوصله ندارم میرم دک و پز همه را میارم پایین!:دی و حوصله اینکه حریفم بخواد جلوم رقص پا کنه یا خودنمایی رو ندارم میزنم میترکانمش:دی
حالا به دور از شوخی چرا اینطوریم ؟!
کسی هم هست مثه من باشه و اینکه چرا اینجوری میشه
مگه نمیگن اگه خسته اید سبک کار کنید یا حتی اون روز رو به باشگاه نرید پس چرا اینجوریه؟
البته وقتی کار مکینم بی حوصلگیم باعث نمشه که مثله گاو بیفتم جان بچه ها و بزنمشان اتفاقا برعکس کاملا با فکر و هوشمندانه کار میکنم سرعتم مخصوصا استارتیام چند برابر بیشتر میشه و به شدت مبارزه را کترل میکنم
در کل حریفم تارو مار میشه حرفایی که وقتی با حوصله میرم باشگاه تقریبا درحد 4-3-4 امتیاز نسبت به من برتری دارن توی این حالت من هیچ برتری ای ندارن و کلافه میشن
فقط میخوام بدونم چرا اینطوری میشم چون هیچی نیستنم که بخوام از خودم تعریف کنم و تعریف از خود گ.....ه خوردنه
ممنون میشم از اساتید محترم که کمک کنند
یا علی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان نمیدانم چه سریه!! هروقت خوابم میاد و کسل و بی حوصله و خسته ام از درس و کا روزمره به باشگاه میرم (6-8 عصر) به شکل عجیبی خیلی قشنگ کار میکنم یعنی عالی پا میزنم و قدر بدنیمم عالیه
طوری که مثلا همین دوجلسه پیش همه رو ترکاندم خیلی خوب بودم طوری که استادمانم کفش بریده بود:دی
ولی وقتی سرحال و با حوصله ام میرم باشگاه برعکس زیاد خوب کار نمیکنم این مسئه بارها و بارها برام پیش آمده هنزم برام سواله
ولی همین دیروز احساس کردم چون حوصله ندارم میرم دک و پز همه را میارم پایین!:دی و حوصله اینکه حریفم بخواد جلوم رقص پا کنه یا خودنمایی رو ندارم میزنم میترکانمش:دی
حالا به دور از شوخی چرا اینطوریم ؟!
کسی هم هست مثه من باشه و اینکه چرا اینجوری میشه
مگه نمیگن اگه خسته اید سبک کار کنید یا حتی اون روز رو به باشگاه نرید پس چرا اینجوریه؟
البته وقتی کار مکینم بی حوصلگیم باعث نمشه که مثله گاو بیفتم جان بچه ها و بزنمشان اتفاقا برعکس کاملا با فکر و هوشمندانه کار میکنم سرعتم مخصوصا استارتیام چند برابر بیشتر میشه و به شدت مبارزه را کترل میکنم
در کل حریفم تارو مار میشه حرفایی که وقتی با حوصله میرم باشگاه تقریبا درحد 4-3-4 امتیاز نسبت به من برتری دارن توی این حالت من هیچ برتری ای ندارن و کلافه میشن
فقط میخوام بدونم چرا اینطوری میشم چون هیچی نیستنم که بخوام از خودم تعریف کنم و تعریف از خود گ.....ه خوردنه
ممنون میشم از اساتید محترم که کمک کنند
یا علی

سلام راستی شما چه رشته ای کار میکنین؟؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بخش فان

یک مجموعه موزیک پر از انرژی از یاهل واستون انتخواب کردم زمان تمرین میتونید استفاده کنید

تحرکتون رو زیاد میکنه
:lol:

استفاده کنید حالشو ببر

Around The World.zip

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کماکان منتظر برنامه مفصل تغذیه برای تمرینات استقامتی و هوازی هستیم
:)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کماکان منتظر برنامه مفصل تغذیه برای تمرینات استقامتی و هوازی هستیم
:)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

به زودی تردی در بخش ورزش در مورد همین موضوع باز خواهم کرد

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

نظر بنده شاید در ادامه نظرات دوستان نباشه، البته نظر همه رو کاملا محترم میدونم :

حقایق عمدتا ساده و دردسترس هستند. اما ما به دلایلی اونها رو نمی بینیم - و یا نادیده می گیریم - و بعد، درباره شون داستان و افسانه می سازیم. این دلایل عمدتا بی توجهی، تعصب، تنبلی، منافع شخصی و مواردی از دست هستن.
در موضوع هنرهای رزمی، کلید حل معما، خود عبارت هنرهای رزمی و مشخصا کلمه ی "رزم" هست. هنر رزمی یعنی راه و روش مبارزه کردن (شخصا عقیده دارم هر تفسیری بر این جمله بیافزاییم، انحراف ایجاد کرده ایم.)
ممکن است شما دلایل متفاوتی برای مبارزه داشته باشید. مثلا مبارزه کنید تا به کمال برسید. مبارزه کنید تا در یک رقابت ورزشی پیروز شوید. مبارزه کنید تا در یک جنگ دشمن را شکست بدهید و یا مبارزه کنید تا از خودتون محافظت کنید و زندگی تون رو نجات بدید.​
نکته اینجاست که شما در هر شرایطی و به هر دلیلی که مبارزه کنید، بهرحال دارید مبارزه می کنید.
اگر ما یک رزمی کار هستیم، اصلی ترین حقیقت و هدفی که باید جستجو کنیم، این هست که چطور بهتر مبارزه کنیم. اینکه ماهیت مبارزه رو به صریح ترین و واقع گرایانه ترین شکل ممکن درک کنیم و خودمون رو باهاش انطباق بدیم.​
سوالی پیش می آد، اینکه اگه هدف انقدر ساده و قابل فهم هست، پس چرا در تاریخ هنرهای رزمی صدها نحله و روش مختلف بوجود آمده و هر کدام ادعاهای متفاوتی دارند؟ دقیقا به همون دلایلی که در ابتدای متن اشاره کردم.

درباره ی مفاهیمی مثل بودو و بوجوتسو، نظر شخصی من این هست که این تفکیک، بیشتر ذهنی هست تا عینی و عملی. یک مبارزه ی بکر و تمام عیار می تونه هر جایی و در هر شرایطی رخ بده. چه در میدان جنگ باشید و چه در خیابان، درک شما از ماهیت مبارزه یکسان خواهد بود.
این دو مفهوم (بودو و بوجوتسو) گاهی کاملا بر هم منطبق هستند، گاهی خیلی متفاوت، گاهی یکی بر دیگری تقدم پیدا می کنه و گاهی برعکس، و گاهی هم با وجود اختلافات، همپوشی هایی با هم دارند.
تفسیر دلخواه من درباره ی این مفاهیم، این هست که اونها در واقع به درک و توقعات متفاوت ِ دنیای مدرن و سنتی از مبارزه
اشاره دارند. (البته بحث مفصلی هست و من هم صرفا نظر شخصی ام رو گفتم.)

در نهایت، ما دوست داریم عضوی از یک تشکیلات باشیم، دوست داریم مهارت های خاصی داشته باشیم و حرکات دشوار و پیچیده ای انجام بدیم، دوست داریم یونیفرم های خاصی بپوشیم و موقع ضربه زدن صداهای خاصی ایجاد کنیم. البته هیچ کدام از اینها بد نیست. اما لازم است که فرد، دائما از خودش سوال کنه که آیا داره در راه صحیح حرکت می کنه؟ آیا داره خودش رو با حقیقت ِ مبارزه انطباق میده و یا با حقیقت ِ یک سبک خاص؟

آیا مشغول اکتشاف هستیم یا تقلید؟​

یک چیزم من اضافه کنم با اجازه
خوبه بدونیم هدفمون از این همه فعالیت هنر های رزمی چیه؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یک چیزم من اضافه کنم با اجازه
خوبه بدونیم هدفمون از این همه فعالیت هنر های رزمی چیه؟

ممنون که پست رو مطالعه کردید.
احیانا اگر با نتیجه گیری های من مخالف هستید، خوشحال می شم عقیده تون رو بدونم.

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
سلام به تمامی دوستان
من تازه با تاپیک آشنا شدم و احتمالا تا 5 ماه آینده میخوام سبکی رو برای شروع انتخاب کنم
میزان ورزش های رزمی که کار کردم قابل ذکر نیست برای همین در نظر بگیرید که یک تازه کار هستم
در حال حاضر هم بدنسازی کار میکنم اما از اونجایی که هدفم این رشته نیست فعلا(حدود 2 ماهه) برای افزایش آمادگی بدنی انتخابش کردم و تا 5 ماه دیگه ادامش میدم .
مشخصات فیزیکی :سن 23 -- قد 186-- وزن 79-- استخوان بندی درشتی هم ندارم ، میشه گفت متوسط
هدفم : هدف اصلیم رسیدن به آرامش و رهایی فکریه
درآن واحد بودن و امکان حضور در حال رو داشتن به صورت تقریبا کامل
همیشه این حس بهم دست میده که بیش از نیمی از ذهنم درگیر چیزیه که به طور مشخص بهش فکر نمیکنم اما توان فکریم رو کاهش میده
به دنبال رفع این عامل هستم و دلیل اینکه به دنبال روش های صرفا ذهنی نیستم اینه که هماهنگی ذهن و بدن حس تکامل بهتری میده به نظرم

ترجیحا اگه ممکنه چند سبک رو معرفی کنین تا از بینشون یکی رو انتخاب کنم مگر اینکه یه سبک باشه که دقیقا با خواسته های من بخونه

ممنون از همگی :happy:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام دوست عزیز ، با اجازه دوستان :

یه مقدار بیشتر اهدافت رو تشریح کن ...
هدف دیگه ای در کنار اینها نداری ؟ ترجیح خاصی ؟ یا علاقه به سلاح خاصی ؟ خودت رو سرعتی توصیف میکنی یا قدرتی ؟ میخوای انرژی منفیت رو تخلیه کنی ؟

ظواهر سبک مثل آداب و مدل لباس و ... برات مهمه ؟ اگه جوابت مثبته بوکس،کیک بوکس،موی تای چندان برات مناسب نیستن
جنبه فرهنگی و منشا سبک برات مهمه ؟ مثلا من شخصا سبکهای ژاپنی رو ترجیح میدم (کاراته ژاپنی نیست :D)

اگر هدفت اصلا دفاع شخصی یا رقابت و ... نیست ،بنظر من "تای چی" انتخابِ خوبیه تو سبکهای چینی ... تو سبکهای ژاپنی هم نظر شخصیم بیشتر رو "ای آی دو" هست (با کاتانا کار میکنی) ... اگه در موردش اطلاعات خواستی از lya بپرس ،تو تاپیک هم سرچ کنی مطالب خوبی در موردش گذاشته ، آیکیدو هم خوبه بنظرم نزدیکه به چیزی که میخوای

پ.ن: یه مقدار روی مکتب ذن تحقیق کن (فقط در منابع غیر فارسی)، اصلا هم لازم نیست وارد مباحث فلسفی یا آیینیِ ذن بشی یا بری دنبال تاریخچش ... کافیه بعضی اصولش رو در زندگی روزمرت پیاده کنی ،حتی تغییر دادن دکوراسیون اتاقت بر اساس تعالیم این مکتب آرامش و تمرکز به ارمغان میاره

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

هدف دیگه ای در کنار اینها نداری ؟ ترجیح خاصی ؟ یا علاقه به سلاح خاصی ؟ خودت رو سرعتی توصیف میکنی یا قدرتی ؟ میخوای انرژی منفیت رو تخلیه کنی ؟

ظواهر سبک مثل آداب و مدل لباس و ... برات مهمه ؟ اگه جوابت مثبته بوکس،کیک بوکس،موی تای چندان برات مناسب نیستن
جنبه فرهنگی و منشا سبک برات مهمه ؟ مثلا من شخصا سبکهای ژاپنی رو ترجیح میدم (کاراته ژاپنی نیست :D)

اگر هدفت اصلا دفاع شخصی یا رقابت و ... نیست ،بنظر من "تای چی" انتخابِ خوبیه تو سبکهای چینی ... تو سبکهای ژاپنی هم نظر شخصیم بیشتر رو "ای آی دو" هست (با کاتانا کار میکنی) ... اگه در موردش اطلاعات خواستی از lya بپرس ،تو تاپیک هم سرچ کنی مطالب خوبی در موردش گذاشته ، آیکیدو هم خوبه بنظرم نزدیکه به چیزی که میخوای

پ.ن: یه مقدار روی مکتب ذن تحقیق کن (فقط در منابع غیر فارسی)، اصلا هم لازم نیست وارد مباحث فلسفی یا آیینیِ ذن بشی یا بری دنبال تاریخچش ... کافیه بعضی اصولش رو در زندگی روزمرت پیاده کنی ،حتی تغییر دادن دکوراسیون اتاقت بر اساس تعالیم این مکتب آرامش و تمرکز به ارمغان میاره

هدفم لذت بردن از ورزش هست و سلامت بدن
از شمشیر خوشم میاد اما با بدون سلاح بودن ورزش هم مشکلی ندارم
ترجیحم به اینه که سرعتی باشم و فکر کنم بین این دو تا به سرعتی بودن بیشتر نزدیکم تا قدرتی بودن
ظواهر هم نه چندان اما منشا روش آره ، به نظرم خیلی مهمه
ممنون از شما به خاطر اطلاعاتتون
سعی میکنم روی این سبکها و مکتب ذن یه مطالعه‌ای داشته باشم
و یه سوال دیگه ، دوستان اگه اطلاعی دارین حواستون باشه که اون سبکی که پیشنهاد میدین مربی خوب و خبره هم توی شیراز داشته باشه
تشکر دوباره از همه دوستان :happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

از توضیحات شما تشکر دارم

اما یک نکته اینجا من اضافه کنم که بارها در تاپیک توضیح دادم تفکیک سبک ها برای افراد یک روش شخصی و مربوط به خود شخص میشه.

خود شخص باید سبک و روشی رو انتخواب بعد تحقیق و پرسش کنه

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به تمامی دوستان
من تازه با تاپیک آشنا شدم و احتمالا تا 5 ماه آینده میخوام سبکی رو برای شروع انتخاب کنم
میزان ورزش های رزمی که کار کردم قابل ذکر نیست برای همین در نظر بگیرید که یک تازه کار هستم
در حال حاضر هم بدنسازی کار میکنم اما از اونجایی که هدفم این رشته نیست فعلا(حدود 2 ماهه) برای افزایش آمادگی بدنی انتخابش کردم و تا 5 ماه دیگه ادامش میدم .
مشخصات فیزیکی :سن 23 -- قد 186-- وزن 79-- استخوان بندی درشتی هم ندارم ، میشه گفت متوسط
هدفم : هدف اصلیم رسیدن به آرامش و رهایی فکریه
درآن واحد بودن و امکان حضور در حال رو داشتن به صورت تقریبا کامل
همیشه این حس بهم دست میده که بیش از نیمی از ذهنم درگیر چیزیه که به طور مشخص بهش فکر نمیکنم اما توان فکریم رو کاهش میده
به دنبال رفع این عامل هستم و دلیل اینکه به دنبال روش های صرفا ذهنی نیستم اینه که هماهنگی ذهن و بدن حس تکامل بهتری میده به نظرم

ترجیحا اگه ممکنه چند سبک رو معرفی کنین تا از بینشون یکی رو انتخاب کنم مگر اینکه یه سبک باشه که دقیقا با خواسته های من بخونه

ممنون از همگی :happy:

دوست من شما خود چه جیزی رو انتخواب کردید؟

به تاپیک هنر رزمی خوش آمدی

بالا