هدفم لذت بردن از ورزش هست و سلامت بدن
از شمشیر خوشم میاد اما با بدون سلاح بودن ورزش هم مشکلی ندارم
ترجیحم به اینه که سرعتی باشم و فکر کنم بین این دو تا به سرعتی بودن بیشتر نزدیکم تا قدرتی بودن
ظواهر هم نه چندان اما منشا روش آره ، به نظرم خیلی مهمه
ممنون از شما به خاطر اطلاعاتتون
سعی میکنم روی این سبکها و مکتب ذن یه مطالعهای داشته باشم
و یه سوال دیگه ، دوستان اگه اطلاعی دارین حواستون باشه که اون سبکی که پیشنهاد میدین مربی خوب و خبره هم توی شیراز داشته باشه
تشکر دوباره از همه دوستان :happy:
ممم ... من از پست قبلیت بیشتر اینطور متوجه شدم که دنبال تمرکز و آرامش هستی واسه همین گفتم تای چی ...
اگه میخوای لذت ببری که آپشن ها خیلی زیاد میشن ،باید همه سبکها رو به صورت اجمالی ببینی تا ببینی دلت با کدومه ، سلامت هم تو همشون هست، مگر اونهایی که آسیب دیدگی جدی زیاد دارن مثلا همین پارگی مینیسک و صلیبی (شخصا شکستگی دست و در رفتگی ها رو جزو آسیبها محسوب نمیکنم ،بالاخره بازی اشکنک داره !)
بعضی از سبکها رو اگر مواظب نباشی چند سال یا سالها بعد تاثیرات منفیشون رو نشون میدن ... مخصوصا رشته هایی که ضربه ای و فول کنتاکت هستن یا
مشت یا لگد به سر توشون خیلی رایجه و محافظ هم ندارن :
پارکینسون و
لرزش دست و ... (حتما دیدی اکثر بوکسورهای حرفه ای لرزش دست دارن)
حالا که میخوای رزمی رو شروع کنی و اهدافت خاصه این رو هم از من داشته باش : همیشه تعادل رو در تمریناتت و مسابقات رعایت کن ،در هر سبکی که انتخاب کردی تا جایی پیش برو که
سلامت یدن و کیفینت زندگیت رو در سنین بالاتر به مخاطره نندازه ،حتی اگر در ورزشی مثل بوکس هم تعادل رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد
من بوکسوری رو میشناسم که قهرمان استان شد، ولی بلافاصله بعد از آخرین مبارزش که خیلی ضربه های بدی خورد ولی بردش ول کرد ... میگفت نمیخوام بخاطر مقام کشوری خودم رو از بین ببرم ... تو مدتی هم که کار کرد هم سریع شد هم عضلاتی که ساخت بعد 7 سال هنوز هستن ... هنوزم تمرینات بوکس رو انجام میده بعضی وقتها ولی دیگه مبارزه نمیکنه ... هیچ وقت هم اجازه نداد دماغش بشکنه (روش حساس بود) اگه احساس میکرد کسی تو باشگاه رعایت نمیکنه و الکی وحشی بازی در میاره
مبارزه نمیکرد با اون آدم
حالا که میخوای سرعتی باشی رشته
وینگ چون (چینیه) رو هم به لیست تحقیقاتت اضافه کن
آیکیدو میدونم تو شیراز هست ... ای آی دو خیلی بعیده باشه چون تو تهرانم پیدا نمیشه به راحتی ... تای چی رو اطلاعات ندارم
برو سایت
youtube و اسم سبکها رو سرچ کن ،فیلم گویاتر از عکس و مطلب هست