• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هدفم لذت بردن از ورزش هست و سلامت بدن
از شمشیر خوشم میاد اما با بدون سلاح بودن ورزش هم مشکلی ندارم
ترجیحم به اینه که سرعتی باشم و فکر کنم بین این دو تا به سرعتی بودن بیشتر نزدیکم تا قدرتی بودن
ظواهر هم نه چندان اما منشا روش آره ، به نظرم خیلی مهمه
ممنون از شما به خاطر اطلاعاتتون
سعی میکنم روی این سبکها و مکتب ذن یه مطالعه‌ای داشته باشم
و یه سوال دیگه ، دوستان اگه اطلاعی دارین حواستون باشه که اون سبکی که پیشنهاد میدین مربی خوب و خبره هم توی شیراز داشته باشه
تشکر دوباره از همه دوستان :happy:

به مواردی که قرمز کردم خوب توجه کن بعد تصمیم بگیر

کاکو هم شهری ارادت دارم خدمتت:rolleyes:

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
از توضیحات شما تشکر دارم

اما یک نکته اینجا من اضافه کنم که بارها در تاپیک توضیح دادم تفکیک سبک ها برای افراد یک روش شخصی و مربوط به خود شخص میشه.

خود شخص باید سبک و روشی رو انتخواب بعد تحقیق و پرسش کنه

ممنون از حسن توجه شما

دوست من شما خود چه جیزی رو انتخواب کردید؟

به تاپیک هنر رزمی خوش آمدی

به مواردی که قرمز کردم خوب توجه کن بعد تصمیم بگیر

کاکو هم شهری ارادت دارم خدمتت:rolleyes:

ممنون از توضیحاتتون
آره درست میفرمایین در مورد انتخاب سبک ، اما از اونجایی سبکا بسیار مختلف هستن میخواستم مثلا دوستان چند سبک رو که به نظرشون به این خواسته های من نزدیکه بهم معرفی من روشون یه مطالعه ای کنم و از اطلاعات دوستان هم استفاده کنم تا در نهایت یکی رو انتخاب کنم .
شما خودتون پیشنهاد خاصی ندارین ؟؟

به به ، همشهری هم که هستیم ، وقت بدین برسیم خدمتتون یی کتکی بخوریم استاد :D
در مورد اساتید شیراز هم در مرحله بعد مزاحمتون میشم حتما !! :happy:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
هدفم لذت بردن از ورزش هست و سلامت بدن
از شمشیر خوشم میاد اما با بدون سلاح بودن ورزش هم مشکلی ندارم
ترجیحم به اینه که سرعتی باشم و فکر کنم بین این دو تا به سرعتی بودن بیشتر نزدیکم تا قدرتی بودن
ظواهر هم نه چندان اما منشا روش آره ، به نظرم خیلی مهمه
ممنون از شما به خاطر اطلاعاتتون
سعی میکنم روی این سبکها و مکتب ذن یه مطالعه‌ای داشته باشم
و یه سوال دیگه ، دوستان اگه اطلاعی دارین حواستون باشه که اون سبکی که پیشنهاد میدین مربی خوب و خبره هم توی شیراز داشته باشه
تشکر دوباره از همه دوستان :happy:

ممم ... من از پست قبلیت بیشتر اینطور متوجه شدم که دنبال تمرکز و آرامش هستی واسه همین گفتم تای چی ...

اگه میخوای لذت ببری که آپشن ها خیلی زیاد میشن ،باید همه سبکها رو به صورت اجمالی ببینی تا ببینی دلت با کدومه ، سلامت هم تو همشون هست، مگر اونهایی که آسیب دیدگی جدی زیاد دارن مثلا همین پارگی مینیسک و صلیبی (شخصا شکستگی دست و در رفتگی ها رو جزو آسیبها محسوب نمیکنم ،بالاخره بازی اشکنک داره !)

بعضی از سبکها رو اگر مواظب نباشی چند سال یا سالها بعد تاثیرات منفیشون رو نشون میدن ... مخصوصا رشته هایی که ضربه ای و فول کنتاکت هستن یا مشت یا لگد به سر توشون خیلی رایجه و محافظ هم ندارن : پارکینسون و لرزش دست و ... (حتما دیدی اکثر بوکسورهای حرفه ای لرزش دست دارن)

حالا که میخوای رزمی رو شروع کنی و اهدافت خاصه این رو هم از من داشته باش : همیشه تعادل رو در تمریناتت و مسابقات رعایت کن ،در هر سبکی که انتخاب کردی تا جایی پیش برو که سلامت یدن و کیفینت زندگیت رو در سنین بالاتر به مخاطره نندازه ،حتی اگر در ورزشی مثل بوکس هم تعادل رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد

من بوکسوری رو میشناسم که قهرمان استان شد، ولی بلافاصله بعد از آخرین مبارزش که خیلی ضربه های بدی خورد ولی بردش ول کرد ... میگفت نمیخوام بخاطر مقام کشوری خودم رو از بین ببرم ... تو مدتی هم که کار کرد هم سریع شد هم عضلاتی که ساخت بعد 7 سال هنوز هستن ... هنوزم تمرینات بوکس رو انجام میده بعضی وقتها ولی دیگه مبارزه نمیکنه ... هیچ وقت هم اجازه نداد دماغش بشکنه (روش حساس بود) اگه احساس میکرد کسی تو باشگاه رعایت نمیکنه و الکی وحشی بازی در میاره مبارزه نمیکرد با اون آدم

حالا که میخوای سرعتی باشی رشته وینگ چون (چینیه) رو هم به لیست تحقیقاتت اضافه کن

آیکیدو میدونم تو شیراز هست ... ای آی دو خیلی بعیده باشه چون تو تهرانم پیدا نمیشه به راحتی ... تای چی رو اطلاعات ندارم

برو سایت youtube و اسم سبکها رو سرچ کن ،فیلم گویاتر از عکس و مطلب هست

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ممم ... من از پست قبلیت بیشتر اینطور متوجه شدم که دنبال تمرکز و آرامش هستی واسه همین گفتم تای چی ...

اگه میخوای لذت ببری که آپشن ها خیلی زیاد میشن ،باید همه سبکها رو به صورت اجمالی ببینی تا ببینی دلت با کدومه ، سلامت هم تو همشون هست، مگر اونهایی که آسیب دیدگی جدی زیاد دارن مثلا همین پارگی مینیسک و صلیبی (شخصا شکستگی دست و در رفتگی ها رو جزو آسیبها محسوب نمیکنم ،بالاخره بازی اشکنک داره !)

بعضی از سبکها رو اگر مواظب نباشی چند سال یا سالها بعد تاثیرات منفیشون رو نشون میدن ... مخصوصا رشته هایی که ضربه ای و فول کنتاکت هستن یا مشت یا لگد به سر توشون خیلی رایجه و محافظ هم ندارن : پارکینسون و لرزش دست و ... (حتما دیدی اکثر بوکسورهای حرفه ای لرزش دست دارن)

حالا که میخوای رزمی رو شروع کنی و اهدافت خاصه این رو هم از من داشته باش : همیشه تعادل رو در تمریناتت و مسابقات رعایت کن ،در هر سبکی که انتخاب کردی تا جایی پیش برو که سلامت یدن و کیفینت زندگیت رو در سنین بالاتر به مخاطره نندازه ،حتی اگر در ورزشی مثل بوکس هم تعادل رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد

من بوکسوری رو میشناسم که قهرمان استان شد، ولی بلافاصله بعد از آخرین مبارزش که خیلی ضربه های بدی خورد ولی بردش ول کرد ... میگفت نمیخوام بخاطر مقام کشوری خودم رو از بین ببرم ... تو مدتی هم که کار کرد هم سریع شد هم عضلاتی که ساخت بعد 7 سال هنوز هستن ... هنوزم تمرینات بوکس رو انجام میده بعضی وقتها ولی دیگه مبارزه نمیکنه ... هیچ وقت هم اجازه نداد دماغش بشکنه (روش حساس بود) اگه احساس میکرد کسی تو باشگاه رعایت نمیکنه و الکی وحشی بازی در میاره مبارزه نمیکرد با اون آدم

حالا که میخوای سرعتی باشی رشته وینگ چون (چینیه) رو هم به لیست تحقیقاتت اضافه کن

آیکیدو میدونم تو شیراز هست ... ای آی دو خیلی بعیده باشه چون تو تهرانم پیدا نمیشه به راحتی ... تای چی رو اطلاعات ندارم

برو سایت youtube و اسم سبکها رو سرچ کن ،فیلم گویاتر از عکس و مطلب هست

بسیار ممنونم
بله شما درست فهمیدین در واقع ابتدا تمرکز و آرامش بعد لذت از ورزش و بعدش سلامتی بدنی
دقیقا همینه ، از مبارزه ابایی ندارم اما مبارزه با شخصی که هدفش لذت از مبارزه و ارتقای خودش باشه و نه صرفا بردن و ناک اوت کردن حریف
حتما به یوتیوب هم سری میزنم
و بازم ممنون از راهنمایی هاتون :happy:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
پس کل راهت رو کج رفتی..........................

این هم یکی از اثراتش

ببین خیالت رو راحت کنم من به فرم زدن و کاتا و نمایش توی هنرهای رزمی خوش ندارم

بطور خصوصی 18 ماه جودو با یکی از دوستان در دوران سربازی کار مردم و واقعا فنون کاربردی نظیر نحوه دفاع در برابر چاقو و نیزه و چماق رو حسابی تمرین کردم بیشترش دفاعی بوده

بعد از سربازی یه چرخی توی باشگاه های رزمی شیراز زدم دیدم اون چیزی که به اسم هنرهای رزمی هست یاد نمیدن

بروس لی یه صحبت قشنگی میکرد به شاگرداش میگفت همیشه قبل از اینکه بیاین پیش من تمرین باید هر روز 10 کیلومتر تمرین دو داشته باشید

الان توی باشگاه های ایران تازه یک ساعت وقت باشگاه رو میدن به گرم کردن و فرم کاتا و ازین جور چیزا

در صورتیکه در یک مبارزه چه خیابان و چه جای دیگه مهاجم نمیپرسه گرم کردی یا نکردی

بنظرم بروس لی با باداع جیت کان دو عیب و غلط خیلی از اساتید هنرهای رزمی رو گرفت

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ببین خیالت رو راحت کنم من به فرم زدن و کاتا و نمایش توی هنرهای رزمی خوش ندارم

بطور خصوصی 18 ماه جودو با یکی از دوستان در دوران سربازی کار مردم و واقعا فنون کاربردی نظیر نحوه دفاع در برابر چاقو و نیزه و چماق رو حسابی تمرین کردم بیشترش دفاعی بوده

بعد از سربازی یه چرخی توی باشگاه های رزمی شیراز زدم دیدم اون چیزی که به اسم هنرهای رزمی هست یاد نمیدن

بروس لی یه صحبت قشنگی میکرد به شاگرداش میگفت همیشه قبل از اینکه بیاین پیش من تمرین باید هر روز 10 کیلومتر تمرین دو داشته باشید

الان توی باشگاه های ایران تازه یک ساعت وقت باشگاه رو میدن به گرم کردن و فرم کاتا و ازین جور چیزا

در صورتیکه در یک مبارزه چه خیابان و چه جای دیگه مهاجم نمیپرسه گرم کردی یا نکردی

بنظرم بروس لی با باداع جیت کان دو عیب و غلط خیلی از اساتید هنرهای رزمی رو گرفت

با سلام

دوست من خیال چه کسی رو راحت کنی؟؟؟؟ برای من چه اهمیتی داره؟

دوست من چرا خودت رو میخواهی گول بزنی؟ شما بدون مربی به هدفت نمیرسی و خیلی زود انگیزت رو از دست میدی.............

من شما رو درک میکنم و در مورد وضعیت باشگاه های درون ایران مطمئن باش خیلی خیلی بیشتر از شما میدونم ، اما این نشد دلیل

نوشته شما خارج از بعد فنی هست. دوستان هم با نظر من موافقن

ممنون از حسن توجه شما (من کوچیکتر از اونی هستم ........)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با سلام

دوست من خیال چه کسی رو راحت کنی؟؟؟؟ برای من چه اهمیتی داره؟

دوست من چرا خودت رو میخواهی گول بزنی؟ شما بدون مربی به هدفت نمیرسی و خیلی زود انگیزت رو از دست میدی.............

من شما رو درک میکنم و در مورد وضعیت باشگاه های درون ایران مطمئن باش خیلی خیلی بیشتر از شما میدونم ، اما این نشد دلیل

نوشته شما خارج از بعد فنی هست. دوستان هم با نظر من موافقن

ممنون از حسن توجه شما (من کوچیکتر از اونی هستم ........)

سر در هر باشگاهی رو میبینی زده فلان استاد و با مجوز فلان فدراسیون

اصلا اون استاد تونسته با قهرمانان کشورهای دیگه مسابقه بده و برنده بشه؟

بنظرم توی درگیری خیابانی کاراته موثر نیست اگر حریف از شما قویتر بود فقط جودو و هنرهای رزمی دفاعی میتونه کمک کنه

بروس لی صحبت جالبی کرد و میگفت:
من عادت دارم غذای چینی رو با غذای آمریکا مخلوط کنم بخورم

میگفت من مقید به سبک خاصی نیستم درسته در جیت کان دو از بهترین فنون رزمی سایر سبک ها استفاده شده ولی این بدین معنا نیست که جیت کان دو وابسته به هر سبکی باشه

چون در مبارزه و درگیری نوع سبک ملاک برتری نیست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بسیار ممنونم
بله شما درست فهمیدین در واقع ابتدا تمرکز و آرامش بعد لذت از ورزش و بعدش سلامتی بدنی
دقیقا همینه ، از مبارزه ابایی ندارم اما مبارزه با شخصی که هدفش لذت از مبارزه و ارتقای خودش باشه و نه صرفا بردن و ناک اوت کردن حریف
حتما به یوتیوب هم سری میزنم
و بازم ممنون از راهنمایی هاتون :happy:

سلام
پست هاتون رو به دقت مطالعه کردم. با در نظر گرفتن مواردی که مد نظر دارید، قاطعانه بهتون پیشنهاد می دم برید سمت کاراته.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سر در هر باشگاهی رو میبینی زده فلان استاد و با مجوز فلان فدراسیون

اصلا اون استاد تونسته با قهرمانان کشورهای دیگه مسابقه بده و برنده بشه؟

بنظرم توی درگیری خیابانی کاراته موثر نیست اگر حریف از شما قویتر بود فقط جودو و هنرهای رزمی دفاعی میتونه کمک کنه

در مورد کاراته با شما مخالفم.

می دونم که به نظرات بروس لی علاقمند هستید و حتما دیدید که او بعضا ایراداتی به کاراته می گرفت. نکته اینجاست که در دهه ی شصت و هفتاد میلادی، کاراته در غرب محبوب و شناخته شده بود. بنابراین لی برای اینکه مثال هایی درباره ی هنر رزمی بزنه و مقایسه هایی انجام بده، از کاراته نام می برد.

جناب نترس، بروس لی علی رغم نقدهایی که داشت، برای کاراته احترام قائل بود. شاید ندونید که در اون زمان، مبارزاتی بین چینی ها و موآی تای کاران تایلندی انجام میشد و چینی ها شکست می خورند. لی از این موضوع آگاه بود و درباره ی موآی تای تحقیقاتی انجام داد. جالب اینجاست که او هیچ اعتقادی به موآی تای پیدا نکرده بود.

این رو هم بدونید که بر خلاف تصور خیلی ها، اگر لی در حال حاضر زنده بود، از مسابقاتی مثل یو اف سی استقبال نمی کرد و شاید حتی اون رو به سخره هم می گرفت.

زیاد دیده می شه که کسانی ادعا می کنند عمر کاراته کلاسیک به سر اومده و فلان و بسار، و رشته هایی مثل موآی تای، کیک بوکس و غیره رو برای مبارزه به شما پیشنهاد می دن. من هم ادعا می کنم که این رشته ها عمدتا تصویر درستی از مبارزه ارائه نمی دن.

اگر هدف شما مبارزه ست، بهترین انتخاب همچنان کاراته ست ...

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
در مورد کاراته با شما مخالفم. می دونم که به نظرات بروس لی علاقمند هستید و حتما دیدید که او بعضا ایراداتی به کاراته می گرفت. نکته اینجاست که در دهه ی شصت و هفتاد میلادی، کاراته در غرب محبوب و شناخته شده بود. بنابراین لی برای اینکه مثال هایی درباره ی هنر رزمی بزنه و مقایسه هایی انجام بده، از کاراته نام می برد.جناب نترس، بروس لی علی رغم نقدهایی که داشت، برای کاراته احترام قائل بود. شاید ندونید که در اون زمان، مبارزاتی بین چینی ها و موآی تای کاران تایلندی انجام میشد و چینی ها شکست می خورند. لی از این موضوع آگاه بود و درباره ی موآی تای تحقیقاتی انجام داد. جالب اینجاست که او هیچ اعتقادی به موآی تای پیدا نکرده بود.این رو هم بدونید که بر خلاف تصور خیلی ها، اگر لی در حال حاضر زنده بود، از مسابقاتی مثل یو اف سی استقبال نمی کرد و شاید حتی اون رو به سخره هم می گرفت.زیاد دیده می شه که کسانی ادعا می کنند عمر کاراته کلاسیک به سر اومده و فلان و بسار، و رشته هایی مثل موآی تای، کیک بوکس و غیره رو برای مبارزه به شما پیشنهاد می دن. من هم ادعا می کنم که این رشته ها عمدتا تصویر درستی از مبارزه ارائه نمی دن. اگر هدف شما مبارزه ست، بهترین انتخاب همچنان کاراته ست ...
سلام.در مورد موآی تای با شما موافقم.چون اگه یه موآی تای کار دعوا کنه باید کلی دیه بابت شکستگی بینی و ... به طرف مقابل پرداخت کنه.البته اگه پیروز بشه!.به نظر من در یک درگیری خیابانی کسی برنده هست که ضمن پیروزی کمترین آسیب ممکن رو به حریف وارد کنه.هر چند اجتناب از درگیری معقول ترین راه هست.در مورد کاراته هم با شما موافقم.به عنوان مثال هر کسی از پس یک کیوکوشین کای ماهر بر نمیاد و چون در کیوکوشین با مشت به صورت ضربه نمیزنند.میتونه در خیابون بدون مشت زدن به صورت،درگیری رو به اتمام برسونه.هر چند میدونم شما با کیوکوشین موافق نیستی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام.در مورد موآی تای با شما موافقم.چون اگه یه موآی تای کار دعوا کنه باید کلی دیه بابت شکستگی بینی و ... به طرف مقابل پرداخت کنه.البته اگه پیروز بشه!.به نظر من در یک درگیری خیابانی کسی برنده هست که ضمن پیروزی کمترین آسیب ممکن رو به حریف وارد کنه.هر چند اجتناب از درگیری معقول ترین راه هست.در مورد کاراته هم با شما موافقم.به عنوان مثال هر کسی از پس یک کیوکوشین کای ماهر بر نمیاد و چون در کیوکوشین با مشت به صورت ضربه نمیزنند.میتونه در خیابون بدون مشت زدن به صورت،درگیری رو به اتمام برسونه.هر چند میدونم شما با کیوکوشین موافق نیستی

برای درگیری های خیابانی فقط جوجتیسو و جودو

تا حالا متوجه شدید چرا به تکاور ها در نبرد تن به تن جودو اموزش میدادند؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در مورد کاراته با شما مخالفم.

می دونم که به نظرات بروس لی علاقمند هستید و حتما دیدید که او بعضا ایراداتی به کاراته می گرفت. نکته اینجاست که در دهه ی شصت و هفتاد میلادی، کاراته در غرب محبوب و شناخته شده بود. بنابراین لی برای اینکه مثال هایی درباره ی هنر رزمی بزنه و مقایسه هایی انجام بده، از کاراته نام می برد.

جناب نترس، بروس لی علی رغم نقدهایی که داشت، برای کاراته احترام قائل بود. شاید ندونید که در اون زمان، مبارزاتی بین چینی ها و موآی تای کاران تایلندی انجام میشد و چینی ها شکست می خورند. لی از این موضوع آگاه بود و درباره ی موآی تای تحقیقاتی انجام داد. جالب اینجاست که او هیچ اعتقادی به موآی تای پیدا نکرده بود.

این رو هم بدونید که بر خلاف تصور خیلی ها، اگر لی در حال حاضر زنده بود، از مسابقاتی مثل یو اف سی استقبال نمی کرد و شاید حتی اون رو به سخره هم می گرفت.

زیاد دیده می شه که کسانی ادعا می کنند عمر کاراته کلاسیک به سر اومده و فلان و بسار، و رشته هایی مثل موآی تای، کیک بوکس و غیره رو برای مبارزه به شما پیشنهاد می دن. من هم ادعا می کنم که این رشته ها عمدتا تصویر درستی از مبارزه ارائه نمی دن.

اگر هدف شما مبارزه ست، بهترین انتخاب همچنان کاراته ست ...

بوکس غربی بیشتر از ضربات پای کاراته قابلیت داره

بروس لی ضربات مشت رو به سبک غربی و فیلپینی با پشت دست

ضربات پا رو از روی کاراته و تکواندو در مواقع ضروری که حریف گارد بازی داشت یا در آخر مبارزه ضعیف شده بود استفاده میکرد

بروس لی در زدن ضربات پا روی سر و صورت کمی مشکل داشت

بیشتر پیروزی بروس لی روی ضربات دست و تمرکز در گرفتن ضربات حریف و حمله متقابل بود

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ببینید مبارزه مبانی ای داره که حالا من به تدریج و در حد دانسته هام بهش خواهم پرداخت. مبارزه به سبک موآی تای یا سبک های مشابه و یا اون چیزی که در مسابقات یو اف سی می بینید، در عین حال که نکات مثبتی هم دارند، بیشتر یکجور زد و خورد هستند.

اشاره ی من به کاراته، البته کاراته ی اوکیناوایی بود. همیشه از تماشای کومیته لذت می برم ...

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
برای درگیری های خیابانی فقط جوجتیسو و جودو تا حالا متوجه شدید چرا به تکاور ها در نبرد تن به تن جودو اموزش میدادند؟
به مبتدی ها بله ولی در مراحل بالاتر جیوجیتسوی برزیلی،آی کی دو و وینگ چون آموزش میدن!مگه شما تکاورید که مثل تکاورها آموزش ببینید؟ چند درصد احتمال داره درگیری تن به تن(خصوصیت بارز جودو) در زندگیتون پیش بیاد؟ البته جودو مشخصا سبک خیلی خوبی هست.ولی در کشور ما فکر کنم شرایط کیوکوشین بهتر باشه.در ضمن کیوکوشین:قدرت بدنی بالا، توان زیاد در برابر برخورد ضربات سنگین حریف،آرامش روحی،تواضع،زشت نشدن صورت،نداشتن تکنیکهای خیلی پیچیده که نیاز به صرف سالها وقت برای یادگیری داشته باشه،اصولی بودن در عین اینکه غیر کنترلی هست،به طوریکه بعد از چند سال،هنرجو پشیمون نشه،داشتن کاتا که روح کاراته هست و فواید زیادی داره و....

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
پست هاتون رو به دقت مطالعه کردم. با در نظر گرفتن مواردی که مد نظر دارید، قاطعانه بهتون پیشنهاد می دم برید سمت کاراته.

ممنون که سعی در راهنمایی من دارین
حقیقت اینه که وقتی خیلی کم سن و سال بودم یه دوره 2-3 ماهه کاراته رفتم و چیزی که ازش یادمه یه ورزش سبکه که حرکات خیلی خشک هستن و حس انعطاف توی حرکات خیلی کمه اما خب حقیقت اینه که چون با کتک خارج شدم ازش ممکنه به این دلیل حس خوبی نسبت بهش ندارم ! :happy:
حتما یه بررسی هم میکنم اونو مخصوصا این که تاکید کردین

بالا