خواهش می کنم محمد جان. من هم از شما یاد می گیرم همیشه.
تعریف اینرسی:
"
اینرسی یا لَختی تمایل جسم است به
حفظ وضعیت فعلی. یعنی جسم ساکن تمایل به حفظ سکون دارد و جسم متحرک تمایل به ادامه حرکت بر خط مستقیم، با سرعت ثابت.
برای غلبه بر اینرسی نیرو لازم است. در واقع، اینرسی در مقابل
تغییر موقعیت حرکتی، نوعی
مقاومت ایجاد می کند."
قبلا در تاپیک جیت کان دو مقداری درباره ی push off و مرحله غلبه بر اینرسی در این تکنیک، توضیحاتی داده بودم که می توانی اینجا بخوانیش:
http://forum.persiantools.com/t328966-page4.html#post6282671
بخشی از حرفهای قبلی ام که با بحث فعلی ارتباط دارد اینجاست:
" برای غلبه بر اینرسی، کمی به جلو متمایل شوید، بدون اینکه از مرز ِ support base خودتان که پای جلویی شماست، سبقت بگیرید.
این حرکت، مرکز ثقل را متمایل به جهتی می کند که قصد دارید push off انجام دهید. برای این منظور مقداری از مفصل ران در جهت عقربه های ساعت بچرخید و استنس را باز کنید. برای تسهیل این چرخش، پاشنه پای چپ (عقب) را از حالت معمول بالاتر بیاورید.
با هدایت مرکز ثقل به سمت بالا و جلو، مقداری نامتعادل خواهید شد. در شرایط عادی عدم تعادل مطلوب نیست اما زمانی که قصد انجام یک حرکت ناگهانی را داشته باشید، شروع حرکت را تسهیل می کند. این همان کاری است که دونده های سرعت قبل از دویدن و شروع حرکت انجام می دهند، مرکز ثقل را بالا می کشند. "
در تکینک burst هم غلبه بر اینرسی تقریبا به همین صورت است. مراحل را مرور کنید. بعد از ایجاد دو نیروی نا هم جهت (مرحله اول)، در حالیکه متمایل به جلو شده اید، کمی پاشنه ی پای جلویی را از زمین جدا کنید، آنقدر کم که مثلا بشود یک سکه را از زیر پاشنه تان عبور داد و نه بیشتر. این حرکت به چشم نمی آید اما شما آنرا احساس می کنید. در نتیجه شما درست در لحظه ی آخر قبل از انجام burst، مقداری احساس بی ثباتی می کنید و به این ترتیب اینرسی سکون شما به حداقل خواهد رسید.