• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک ویدیو براتون آماده کردم که میدونم خوشتون میاد
حجمش 16 مگ هست - نتونستنم کمتر کنم از این جهت ببخشید

توجه : کسانی که ناراحتی قلبی دارن نگاه نکنند

لینک دانلود

سلام

من پیشنهاد میکنم یک بار دیگه خوب به این فیلم نگاه کنید و نوع فیلم برداری با چند دوربین و........ صداهایی که هنگام برش روش گذاشتن و.....

images.jpg
این برنامه امریکن تالنت جریان داره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :lol:

به هر حال من هم فیلم رو دیدم .

به قول ژاپنی ها نوکاشینا در کنو جوتسو جایگاهی نداره و این دور از قوانین سامورایی هست

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خواهش می کنم ترین گرامی.
همون طور که شما و محمد اشاره کردید میان رشته های مختلف مشابهت هایی هست. در تکواندو که تخصصی ترین رشته است در زمینه ی پا، در ساندا، موآی تای و همینطور جیت کان دو.
تفاوت ها بسیار جزیی و دقیق هستند و بحث های خاصی را می طلبند.

ممنون از شما.
آره آبتین جان با فیلمی که گذاشتی تفاوت ضربه ای که تو گفتی با ضربه مدنظر من رو دیدم ضربه ای که من گفتم به پهلو ضربه میزنه با روی پا و یه ضربه سرعتی ولی ضربه که شما میگی
قدرتی که با کف پا ضربه یمزنه و میشه گفت پرتابی هم هست ولی توی سیستم ضربه زدن هیچ تفاوتی ندارن فقط اون آخرش فرق میکنه
یعنی میتانم بگم این ضربه یه ترکیبی از دوتا ضربه توی تکواندو کیوکشین بود که کار بروسلی توی ترکیب این دوتا واقعا هوشمندانه بوده
میشه گفت ترکیب سرعت و جهش و قدرت و پرتاب رو باهم خیلی خوب در آورده
ولی باز هم میگم این ضربه برای اینکه حالت انفجاریش خیلی خوب بخواد زده بشه چهار سر واقعا قوی ای میخواد و تمرینش هم خیلی سخت و طاقت فرساست
توی همین تکواندو ضربه پای جلو میشه گفت تازه توی کمربند مشکی هم یکم درست حسابی زده میشه و اونم تازه خیلی توش ضعف دارن
ولی اگه درست زده بشه مثل ضربه پای عقب قدرتمنده!

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
آقا وحید چه خبر از سمینار کن دو ؟
کمی توضیح دهید:hmm:

سمینار فوق العاده ای بود، نمیدونم کسی از دوستان موفق شد حضور پیدا کنه یا نه :happy:
سمینار در سه بخش کلی انجام شد، ابتدا زیر نظر استاد هایاشی تمرینات آموزشی انجام شد و استاد بعد از هر تمرین نکات مورد نظرشون رو بیان میکردن. نکاتی که برای کندوکاهای ما بسیار با ارزش بود. بعد از تمرینات آموزشی، استاد در خصوص بوشیدو و طریقت سامورایی مطالب بسیار مهم و جالب توجهی بیان کردند و در انتها با تک تک کندوکاها و شیهان مبارزه آموزشی انجام دادن :happy: که این قسمت از برنامه جذابیت بیشتری داشت :D استاد هایاشی از تکنیک کندوکاهای ایرانی بسیار راضی بودن و اینطور گفتن که خودشون از 8 سالگی کندو رو شروع کردن تا به امروز که 63 ساله هستن و باور دارن که کندوکاهای ایرانی توانایی این رو دارن که زودتر از ایشون به درجات خوب دست پیدا کنن :rolleyes: تجربه بسیار عالی برای همه ما بود، حضور همچین اساتیدی در ایران خیلی به ندرت اتفاق میوفته و خوشحالم که در این سمینار بودم. :)

و یه نمونه دیگه از این جمله که میگه "درخت هر چه پر بارتر، افتاده تر" رو از نزدیک دیدم. همچین درجه ای و همچین تواضعی، عالی بود :rolleyes:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سمینار فوق العاده ای بود، نمیدونم کسی از دوستان موفق شد حضور پیدا کنه یا نه :happy:
سمینار در سه بخش کلی انجام شد، ابتدا زیر نظر استاد هایاشی تمرینات آموزشی انجام شد و استاد بعد از هر تمرین نکات مورد نظرشون رو بیان میکردن. نکاتی که برای کندوکاهای ما بسیار با ارزش بود. بعد از تمرینات آموزشی، استاد در خصوص بوشیدو و طریقت سامورایی مطالب بسیار مهم و جالب توجهی بیان کردند و در انتها با تک تک کندوکاها و شیهان مبارزه آموزشی انجام دادن :happy: که این قسمت از برنامه جذابیت بیشتری داشت :D استاد هایاشی از تکنیک کندوکاهای ایرانی بسیار راضی بودن و اینطور گفتن که خودشون از 8 سالگی کندو رو شروع کردن تا به امروز که 63 ساله هستن و باور دارن که کندوکاهای ایرانی توانایی این رو دارن که زودتر از ایشون به درجات خوب دست پیدا کنن :rolleyes: تجربه بسیار عالی برای همه ما بود، حضور همچین اساتیدی در ایران خیلی به ندرت اتفاق میوفته و خوشحالم که در این سمینار بودم. :)

و یه نمونه دیگه از این جمله که میگه "درخت هر چه پر بارتر، افتاده تر" رو از نزدیک دیدم. همچین درجه ای و همچین تواضعی، عالی بود :rolleyes:
درود خسته نباشی

• Like
Reactions: lya

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
آقا وحید عکسی از سمینار ندارید که ببینیم ؟:blush:
مرسی که توضیح دادید

• Like
Reactions: lya

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آره آبتین جان با فیلمی که گذاشتی تفاوت ضربه ای که تو گفتی با ضربه مدنظر من رو دیدم ضربه ای که من گفتم به پلو ضربه یزنه با روی پا و یه ضربه سرعتی ولی ضربه که شما میگی
قدرتی کهب با کف پا ضربه یمزنه و میشه گفت پرتابی هم هست ولی توی سیستم ضربه زدن هیچ تفاوتی ندارن فقط اون آخرش فرق میکنه
یعنی میتانم بگم این ضربه یه ترکیبی از دوتا ضربه توی تکواندو کیوکشین بود که کار بروسلی توی ترکیب این دوتا واقعا هوشمندانه بوده
میشه گفت ترکیب سرعت و جهش و قدرت و پرتاب رو باهم خیلی خوب در آورده
ولی باز هم میگم این ضربه برای اینکه حالت انفجاریش خیلی خوب بخواد زده بشه چهار سر واقعا قوی ای میخواد و تمرینش هم خیلی سخت و طاقت فرساست
توی همین تکواندو ضربه پای جلو میشه گفت تازه توی کمربند مشکی هم یکم درست حسابی زده میشه و اونم تازه خیلی توش ضعف دارن
ولی اگه درست زده بشه مثل ضربه پای عقب قدرتمنده!

یه نکته ای هست محمد جان که شاید خوب بیان نکردم و سوتفاهمی پیش آمد.

تکنیک burst که توضیح می دادم، یک لگد کامل نیست، بخشی از آن است. مقدمه ی آن است. یعنی تا آنجا که پا را بالا می کشیم می شود burst. و البته این تکنیک صرفا مختص ضربات پای جلوست. از آنجایی که در جیت کان دو اکثر ضربات با پای جلویی زده می شود اهمیت burst بیشتر هم می شود.

در این ویدئویی که لینک دادم، لگد جانبی ِ جیت کان دو را دیدیم که همان طور که اشاره کردی یک ضربه قدرتی است. پر کاربرد ترین ضربه ی پای جلو در جیت کان دو، hook kick هست که البته با هوک کیک در تکواندو متفاوت هست. در واقع این ضربه شبیه به دولیو چاگی در تکواندو یا ماواشی گری در کاراته ست.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اصولی اجرا کردن ضربه خیلی مهمه

از بدی ورزش های رزمی اینه که همیشه باید د رحال تمرین و نرمش باشی
یه روز کار نکنی بدنش اون طور که بخوای نمیتونه ضربات رو اجرا کنه

رضا جان کاملا درسته حرکت و ضربه ای که اشتباه زده باشه حتی توی کمربندهای بالاتر هم دیگه به سختی میشه اون رو تصحیح کرد پس چه بهتر که همون اول درست کار بشه
مورد دوم هم همینطوره بدن یک رزمی کار همیشه باید آماده باشه آماده کردن کسی که رزمی رو خوب کار کرده و بدنش آماده هست زیاد سخت نیست حتی با چند نرمش معمولی هم میتونه بدنش رو آماده نگه داره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یک نکته دیگه هم در مورد آمادگی یک رزمی کار مربوط به بدنسازی اون هست بدن یک رزمی کار کار کرده به شدت مستعد افزایش حجم و عضله در بدنسازیه که باید به این نکته توجه کرد که بدنسازی رزمی با پرورش اندام فرق میکنه و اثرات زیانباری روی رزمی کار میذاره بدنسازی رزمی افزایش حجم در راستای سبک رزمی هست به عنوان مثال

دوستم دان 2 کاراته رو داره که پیش پدرش کار میکنه یکسال کاراته رو ول کرد و پرورش اندام کار کرد در این مدت بدون مکمل بدن بسیار حجیم و عضلانی پیدا کرد اما حالا که میخواد رزمیکار کنه توی سرعت و عملکردش اثر منفی گذاشته و پدرش گفته باید دوباره از نو شروع کنی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
درود خسته نباشی

سلامت باشی، خیلی ممنون :happy:

آقا وحید عکسی از سمینار ندارید که ببینیم ؟:blush:
مرسی که توضیح دادید

آقا وحید شما ژاپنی بلدید ؟

نه متأسفانه خودم عکسی ندارم در حال حاضر. عکسهایی گرفته شد منتشر بشه حتماً در اختیارتون میذارم :blush:
نمیشه گفت ژاپنی بلدم، صرفاً یه سری عبارات عادی و روزمره و + هیراگانا رو بلدم :D

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
مرسی از آقا وحید ومنتظر عکسها هستم
راستی استاد اشرفی نیومد فکر کنم قرار بود سمینار بره

آقا میلاد و وحید جان
میشه لطف کنید و کوریوهایی که کنجوتسو آموزش میدن رو نام ببرید(مک دوجو نباشه لطفا:D)
کاتوری شینتو ریو و هیوهو نیتن ایچی ریو رو مطمئنم ولی بقیه رو مطمئن نیستم
ممنون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اینهم اجرای ضربه ی side kick توسط Sifu Ted Wong،
کسی که دانش جیت کان دو را به نسل های بعد منتقل نمود.

Sifu Ted Wong

اگه ممکنه ویدئوهایی از Tommy Carruthers هم بذارید خیلی ازش خوشم میاد
ممنون استاد آبتین عزیز

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستش من هم موافق این نمایش ها نیستم.

واقعا انجام چنین کارایی خیلی سخته باید خیلی شجاعت و مهارت داشت.....
اگه یه ذره شانس نداشته باشی تمومه:Dطرف نفله میشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام
دوستان چطور میشه جلوی کسی که چاقو داره ایستاد؟ مسلما تمرین تک نفری هیچ وقت مثل موقعیت واقعی نمیشه
و اینکه چطور ضربه نخورد (افزایش سرعت):D:D

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام
دوستان چطور میشه جلوی کسی که چاقو داره ایستاد؟ مسلما تمرین تک نفری هیچ وقت مثل موقعیت واقعی نمیشه

خب این الان سوال بود یا جواب یا سوال با جواب بود ؟:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام

سوال و جواب خوبی بود:)

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
مرسی از آقا وحید ومنتظر عکسها هستم
راستی استاد اشرفی نیومد فکر کنم قرار بود سمینار بره

آقا میلاد و وحید جان
میشه لطف کنید و کوریوهایی که کنجوتسو آموزش میدن رو نام ببرید(مک دوجو نباشه لطفا:D)
ممنون

خواهش میکنم، حتماً به روی چشم :rolleyes:
انشالله دفعه های بعدی شاهد حضورشون باشیم :happy:

در مورد سوالتون من اطلاعاتی ندارم، میلاد عزیز حتماً جواب میدن :blush:

نمیدونم این ویدئو رو قبلا دیدید یا نه ولی برای اینکه جو تاپیک کمی هم عوض شه و زنگ تفریح داشته باشیم :D
داستان شاگردی هست که میخواد از استادش شمشیرزنی رو یاد بگیره :lol: طنز قشنگیه :happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شمشیر رو مثل نوزادتون بهش نگاه کنید هنگامی که تازه شروع میکنید. مواظب باشید که این نوزاد زود بزرگ میشه و شیوه به کل تغییر خواهد کرد

تو تمام این مدت اینو از کن جوتسو فهمیدم.:wacko:

Last edited:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
شمشیر رو مثل نوزادتون بهش نگاه کنید هنگامی که تازه شروع میکنید. مواظب باشید که این نوزاد زود بزرگ میشه و شیوه به کل تغییر خواهد کرد

اینو تو کن جوتسو یاد گرفتم

آقا میلاد
میشه لطف کنید و کوریوهایی که کن جوتسو آموزش میدن رو نام ببرید(مک دوجو نباشه لطفا
biggrinsmiley.gif
)
ممنون

بالا