خواهش میکنم :happy:
بله حتماً نیازی به پرسیدن نیس، هر طور مایل هستین ازش استفاده کنید :blush:
و قول داده بودم از سمینار عکس بذارم اینجا. الآن دیدم که عکسها داخل سایت گذاشته شدن.![]()
تصاویر زیبایی بود
یه تصویر از خودت بذار،ببینیمت:happy:
خواهش میکنم :happy:
بله حتماً نیازی به پرسیدن نیس، هر طور مایل هستین ازش استفاده کنید :blush:
و قول داده بودم از سمینار عکس بذارم اینجا. الآن دیدم که عکسها داخل سایت گذاشته شدن.![]()
تصاویر زیبایی بود
یه تصویر از خودت بذار،ببینیمت:happy:
سلام
دوستان چشم در چه حدی نرم هستش؟ منظورم برای مشت خوردن یا فرو رفتن انگشتی چیزی حین مبارزه:wacko:
سلام
دوستان چشم در چه حدی نرم هستش؟ منظورم برای مشت خوردن یا فرو رفتن انگشتی چیزی حین مبارزه:wacko:
صحبت های اساتید میلاد و آبتین گرامی من رو یاد خاطره ای انداخت که شاید تا حدودی به بحث هم مربوط باشه
زمانی که از کونگ فو که در اون تجربه و مهارت خوبی داشتم وارد سانشو شدم همون روزای اول استاد از من خواست که با یکی از سانداکاران که در لیگ بود و مهارت خوبی داشت مسابقه بدم وقتی میخواستم مسابقه بدم میدونستم که در نزدیک از لحاظ فنون گلاویزی و پرتابی به من برتری داره و میدونستم که اقدام به زیرگیری میکنه پس بی گدار حمله نکردم و به اون اجازه دادم کاری رو که من میخوام بکنه برای همین گاردم رو بردم بالا و بهش اجازه زیرگیری دادم بالاخره فریب خورد چشماش رفت برا پاهام فهمیدم میخواد زیر بگیره سرش رو که برد برای زیر گیری من هم یه آپر گذاشتم توی صورت و طرف چشمش طوری که از زمین بلند شدم و چرخیدم اونهم عین فیلمها و بازی های کامپیوتری دور خودش پر خود افتاد زمین به خدا بدترین لحظه زندگیم بود جوری که گفتم مرد، شانس آوردم دستکش دستم بود و فقط ابروش آسیب دید و کنارش سیاه شد و دور چشمش که قدر هندونه شده بود![]()
راستی یک سوال محمد.
این ایده که دست ها رو بالا ببری برای تحریک حریف به زیرگیری، همونجا به ذهن شما رسید یا قبلا آموزشی دیده بودید؟
کیمه
دوستان دقت داشته باشین با کلمه جیمه و شیمه اشتباه نکنید
یکی اصل مهم در روش های نبرد ، روش نفوذ هست. یک رزمی کار خوب رزمی کاری هست که روش نفوذ به دشمن رو به خوبی میشناسه
این خیلی مهم هست که کدام نقطه حریف بهترین نفوذ رو داره و یک نکته همیشه هست که بهترین زمان تکنیک و اجرا زومانی هست که راه و مکان نفوذ به حریف رو پیدا کنی
ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 322492
کیمه
دوستان دقت داشته باشین با کلمه جیمه و شیمه اشتباه نکنید
یکی اصل مهم در روش های نبرد ، روش نفوذ هست. یک رزمی کار خوب رزمی کاری هست که روش نفوذ به دشمن رو به خوبی میشناسه
این خیلی مهم هست که کدام نقطه حریف بهترین نفوذ رو داره و یک نکته همیشه هست که بهترین زمان تکنیک و اجرا زومانی هست که راه و مکان نفوذ به حریف رو پیدا کنی
ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 322492
نه استاد آبتین همون جا بود البته من از مسابقات کونگ فو تجربیات خوبی داشتم و در همون مسابقات هم در راندهای اول و اوایل مسابقات فقط محک میزدم و بعدا طبق گفته مربی و نقاط ضعف و قوت حریفم استفاده میکردم معمولا در چند اول بخصوص اگه حریف عجول باشه دستش زود رو میشه.......ضمن اینکه من از همین زیرگیری در تمرین با کیوکوشین کارها استفاده کردم
آخ جون جوجیتسو
در همین المپیک لندن رقابت های جودو بود بین جودوکاری از ژآپن و روسیه که جودوکار روسی با همین تکنیک ژاپنی رو مغلوب کرد و طلا گرفت
جوجیتسو تکنیک های خشنی داره که خیلی کاربری هستند و حتی از مشت و لگد هم مخرب تر
درست مثل ماری که دور گردن موشی ر فشار میده تا بمیره بخورش
ممنونم.
خب شما رزمی کار باتجربه ای هستید.
در اصطلاحات بوکس به این کار "drawing" گفته می شود: بی دفاع گذاشتن قسمتی از بدن و ترغیب حریف برای حمله به آن نقطه و در نتیجه، ایجاد فرصتی برای کانتر (ضد حمله).
ممنون استادآبتین مطالب شما اینطور نشون میده که شما در رشته بوکس هم موفق بودید
میشه ازتون بپرسم چه مدت بوکس کار میکردید؟
رضاجان یک سبک از جوجیتسو رو توی باشگاه کما یاد میده یسر بزن شاید خوشت اومد
منظورتون همون باشگاه که در بلوار رازی است ؟
خواهش می کنم. سال های نوجوانی شروع کردم و بطور متناوب ادامه دادم برای چند سال. راستش یادگیری و پیشرفت در رشته های رزمی برای من یک پروسه ی شخصی بوده ترین گرامی. برای دل خودم و رضایت خودم از خودم!![]()
حتما منظورم را می دانید...