• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خواهش میکنم :happy:
بله حتماً نیازی به پرسیدن نیس، هر طور مایل هستین ازش استفاده کنید :blush:

و قول داده بودم از سمینار عکس بذارم اینجا. الآن دیدم که عکسها داخل سایت گذاشته شدن. :rolleyes:

تصاویر زیبایی بود
یه تصویر از خودت بذار،ببینیمت:happy:

• Like
Reactions: lya

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
دوستان چشم در چه حدی نرم هستش؟ منظورم برای مشت خوردن یا فرو رفتن انگشتی چیزی حین مبارزه:D:wacko:

چشم ساختار پیچیده ای داره و بسیار حساس هست.
هر نوع ضربه ای می تونه منجر به آسیب بخشی از این ساختار بشه. از آسیب به بخش های بیرونی تر مانند قرنیه و عدسی تا آسیب به بخشهای داخلی کره ی چشم مانند شبکیه.
چه زمانی که جسمی مستقیما وارد چشم بشود و چه زمانی که ضربه محکمی مثلا یک مشت به آن اصابت کند، در هر دو صورت آسیب هایی ایجاد می شه.

از تکنیک های معروف برای ضربه به ناحیه چشم می شه به "نوکیته" در کاراته اشاره کرد.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
دوستان چشم در چه حدی نرم هستش؟ منظورم برای مشت خوردن یا فرو رفتن انگشتی چیزی حین مبارزه:D:wacko:

شیتو کن

میتوان با انگشتان شصت دست فشار داد که نحوه اجراش مهم هست و این که چطوری وارد کنی باید از گوشه چشم فشار وارد بشه

سوکی کن

ضربه با مشت که اگر صحیح وارد بشه چشم رو داقون میکنه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ها جوتسو

از روش های کهنه که در کوریو جوتسو های نینجوتسو تمرین میشده هاجوتسو یا روشهای عبور و فرار از موانع بوده

تمرینات به مناسب خود میتواند پیچیده و سخت باشد هفته ای یک بار تمرین میشده . امروزه هم به شباهتی تمرین میشود

سمینار پنج شنبه شیهان پدرو فلیتس
r.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کیمه

دوستان دقت داشته باشین با کلمه جیمه و شیمه اشتباه نکنید

یکی اصل مهم در روش های نبرد ، روش نفوذ هست. یک رزمی کار خوب رزمی کاری هست که روش نفوذ به دشمن رو به خوبی میشناسه

این خیلی مهم هست که کدام نقطه حریف بهترین نفوذ رو داره و یک نکته همیشه هست که بهترین زمان تکنیک و اجرا زومانی هست که راه و مکان نفوذ به حریف رو پیدا کنی:cool:

ممنون از حسن توجه شما
20golpes_1.jpg

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
صحبت های اساتید میلاد و آبتین گرامی من رو یاد خاطره ای انداخت که شاید تا حدودی به بحث هم مربوط باشه

زمانی که از کونگ فو که در اون تجربه و مهارت خوبی داشتم وارد سانشو شدم همون روزای اول استاد از من خواست که با یکی از سانداکاران که در لیگ بود و مهارت خوبی داشت مسابقه بدم وقتی میخواستم مسابقه بدم میدونستم که در نزدیک از لحاظ فنون گلاویزی و پرتابی به من برتری داره و میدونستم که اقدام به زیرگیری میکنه پس بی گدار حمله نکردم و به اون اجازه دادم کاری رو که من میخوام بکنه برای همین گاردم رو بردم بالا و بهش اجازه زیرگیری دادم بالاخره فریب خورد چشماش رفت برا پاهام فهمیدم میخواد زیر بگیره سرش رو که برد برای زیر گیری من هم یه آپر گذاشتم توی صورت و طرف چشمش طوری که از زمین بلند شدم و چرخیدم اونهم عین فیلمها و بازی های کامپیوتری دور خودش پر خود افتاد زمین به خدا بدترین لحظه زندگیم بود جوری که گفتم مرد، شانس آوردم دستکش دستم بود و فقط ابروش آسیب دید و کنارش سیاه شد و دور چشمش که قدر هندونه شده بود :D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
صحبت های اساتید میلاد و آبتین گرامی من رو یاد خاطره ای انداخت که شاید تا حدودی به بحث هم مربوط باشه

زمانی که از کونگ فو که در اون تجربه و مهارت خوبی داشتم وارد سانشو شدم همون روزای اول استاد از من خواست که با یکی از سانداکاران که در لیگ بود و مهارت خوبی داشت مسابقه بدم وقتی میخواستم مسابقه بدم میدونستم که در نزدیک از لحاظ فنون گلاویزی و پرتابی به من برتری داره و میدونستم که اقدام به زیرگیری میکنه پس بی گدار حمله نکردم و به اون اجازه دادم کاری رو که من میخوام بکنه برای همین گاردم رو بردم بالا و بهش اجازه زیرگیری دادم بالاخره فریب خورد چشماش رفت برا پاهام فهمیدم میخواد زیر بگیره سرش رو که برد برای زیر گیری من هم یه آپر گذاشتم توی صورت و طرف چشمش طوری که از زمین بلند شدم و چرخیدم اونهم عین فیلمها و بازی های کامپیوتری دور خودش پر خود افتاد زمین به خدا بدترین لحظه زندگیم بود جوری که گفتم مرد، شانس آوردم دستکش دستم بود و فقط ابروش آسیب دید و کنارش سیاه شد و دور چشمش که قدر هندونه شده بود :D

خاطره ی جالبی بود محمد عزیز :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
راستی یک سوال محمد.
این ایده که دست ها رو بالا ببری برای تحریک حریف به زیرگیری، همونجا به ذهن شما رسید یا قبلا آموزشی دیده بودید؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
راستی یک سوال محمد.
این ایده که دست ها رو بالا ببری برای تحریک حریف به زیرگیری، همونجا به ذهن شما رسید یا قبلا آموزشی دیده بودید؟

نه استاد آبتین همون جا بود البته من از مسابقات کونگ فو تجربیات خوبی داشتم و در همون مسابقات هم در راندهای اول و اوایل مسابقات فقط محک میزدم و بعدا طبق گفته مربی و نقاط ضعف و قوت حریفم استفاده میکردم معمولا در چند اول بخصوص اگه حریف عجول باشه دستش زود رو میشه.......ضمن اینکه من از همین زیرگیری در تمرین با کیوکوشین کارها استفاده کردم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کیمه

یکی اصل مهم در روش های نبرد ، روش نفوذ هست. یک رزمی کار خوب رزمی کاری هست که روش نفوذ به دشمن رو به خوبی میشناسه

این خیلی مهم هست که کدام نقطه حریف بهترین نفوذ رو داره و یک نکته همیشه هست که بهترین زمان تکنیک و اجرا زومانی هست که راه و مکان نفوذ به حریف رو پیدا کنی:cool:

ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 322492

آخ جون جوجیتسو

در همین المپیک لندن رقابت های جودو بود بین جودوکاری از ژآپن و روسیه که جودوکار روسی با همین تکنیک ژاپنی رو مغلوب کرد و طلا گرفت
جوجیتسو تکنیک های خشنی داره که خیلی کاربری هستند و حتی از مشت و لگد هم مخرب تر

درست مثل ماری که دور گردن موشی ر فشار میده تا بمیره بخورش

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کیمه

ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 322492

بسیار ممنون استاد میلاد تمام کلیت مبارزه یعنی همین

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه استاد آبتین همون جا بود البته من از مسابقات کونگ فو تجربیات خوبی داشتم و در همون مسابقات هم در راندهای اول و اوایل مسابقات فقط محک میزدم و بعدا طبق گفته مربی و نقاط ضعف و قوت حریفم استفاده میکردم معمولا در چند اول بخصوص اگه حریف عجول باشه دستش زود رو میشه.......ضمن اینکه من از همین زیرگیری در تمرین با کیوکوشین کارها استفاده کردم

ممنونم.
خب شما رزمی کار باتجربه ای هستید.

در اصطلاحات بوکس به این کار "drawing" گفته می شود: بی دفاع گذاشتن قسمتی از بدن و ترغیب حریف برای حمله به آن نقطه و در نتیجه، ایجاد فرصتی برای کانتر (ضد حمله).

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آخ جون جوجیتسو

در همین المپیک لندن رقابت های جودو بود بین جودوکاری از ژآپن و روسیه که جودوکار روسی با همین تکنیک ژاپنی رو مغلوب کرد و طلا گرفت
جوجیتسو تکنیک های خشنی داره که خیلی کاربری هستند و حتی از مشت و لگد هم مخرب تر

درست مثل ماری که دور گردن موشی ر فشار میده تا بمیره بخورش

رضاجان یک سبک از جوجیتسو رو توی باشگاه کما یاد میده یسر بزن شاید خوشت اومد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنونم.
خب شما رزمی کار باتجربه ای هستید.

در اصطلاحات بوکس به این کار "drawing" گفته می شود: بی دفاع گذاشتن قسمتی از بدن و ترغیب حریف برای حمله به آن نقطه و در نتیجه، ایجاد فرصتی برای کانتر (ضد حمله).

ممنون استادآبتین مطالب شما اینطور نشون میده که شما در رشته بوکس هم موفق بودید
میشه ازتون بپرسم چه مدت بوکس کار میکردید؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون استادآبتین مطالب شما اینطور نشون میده که شما در رشته بوکس هم موفق بودید
میشه ازتون بپرسم چه مدت بوکس کار میکردید؟

خواهش می کنم. سال های نوجوانی شروع کردم و بطور متناوب ادامه دادم برای چند سال. راستش یادگیری و پیشرفت در رشته های رزمی برای من یک پروسه ی شخصی بوده ترین گرامی. برای دل خودم و رضایت خودم از خودم! :)

حتما منظورم را می دانید...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خواهش می کنم. سال های نوجوانی شروع کردم و بطور متناوب ادامه دادم برای چند سال. راستش یادگیری و پیشرفت در رشته های رزمی برای من یک پروسه ی شخصی بوده ترین گرامی. برای دل خودم و رضایت خودم از خودم! :)

حتما منظورم را می دانید...

شما بهترین کار ممکن رو انجام دادید و این نشان از باهوشی شما داره... سهم من فقط مصدومیت وضربه بود و ...مسخره و توخالی

joseffist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
به نام خدا

سلام خدمت اساتید

سوال در زمینه تای چی دارم . در بعضی جاها صحبتهایی ازش میشه

گفته میشه مهیب ترین ورزش رزمیه و غیره
البته شفا بخشی چی گونگ یه چیز اثبات شده است اما اینکه مثلا یه استاد تای چی ، در برابر یه کیوکوشین کاراته کا ، چه حرفی برای گفتن داره ، میخواستم نظرتون بدونم .

ممنون

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

بالا