• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شما بهترین کار ممکن رو انجام دادید و این نشان از باهوشی شما داره... سهم من فقط مصدومیت وضربه بود و ...مسخره و توخالی

لطف دارید، ممنونم.
خب شاید من کمی راه متفاوتی را رفتم در مقایسه با شما، ولی شما فرد با صلاحیتی هستید. شک ندارم.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
صفحه سوم، عکس شماره 8 :lol:

مرسی:D
حتما همونی که توی کادر نیست،بخش خدمات،آبمیوه تعارف میکردی
نمیخوای عکستو نشون بدی مشکلی نیست
همین جوری میخوایمت:happy:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
مرسی:D
حتما همونی که توی کادر نیست،بخش خدمات،آبمیوه تعارف میکردی
نمیخوای عکستو نشون بدی مشکلی نیست
همین جوری میخوایمت:happy:

اتفاقا واضحترین عکس ممکن از من هست. پشت سرم هم پایه دوربین هست و وسط عکس هستم :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
کیمه

دوستان دقت داشته باشین با کلمه جیمه و شیمه اشتباه نکنید

یکی اصل مهم در روش های نبرد ، روش نفوذ هست. یک رزمی کار خوب رزمی کاری هست که روش نفوذ به دشمن رو به خوبی میشناسه

این خیلی مهم هست که کدام نقطه حریف بهترین نفوذ رو داره و یک نکته همیشه هست که بهترین زمان تکنیک و اجرا زومانی هست که راه و مکان نفوذ به حریف رو پیدا کنی:cool:

ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 322492

سلام
توی روش اخر باید مفصل آرنج طرف رو گذاشت روی کجای پا؟ عضله ی ران؟

شیتو کن

میتوان با انگشتان شصت دست فشار داد که نحوه اجراش مهم هست و این که چطوری وارد کنی باید از گوشه چشم فشار وارد بشه

سوکی کن

ضربه با مشت که اگر صحیح وارد بشه چشم رو داقون میکنه

ممنون :blush:

صحبت های اساتید میلاد و آبتین گرامی من رو یاد خاطره ای انداخت که شاید تا حدودی به بحث هم مربوط باشه

زمانی که از کونگ فو که در اون تجربه و مهارت خوبی داشتم وارد سانشو شدم همون روزای اول استاد از من خواست که با یکی از سانداکاران که در لیگ بود و مهارت خوبی داشت مسابقه بدم وقتی میخواستم مسابقه بدم میدونستم که در نزدیک از لحاظ فنون گلاویزی و پرتابی به من برتری داره و میدونستم که اقدام به زیرگیری میکنه پس بی گدار حمله نکردم و به اون اجازه دادم کاری رو که من میخوام بکنه برای همین گاردم رو بردم بالا و بهش اجازه زیرگیری دادم بالاخره فریب خورد چشماش رفت برا پاهام فهمیدم میخواد زیر بگیره سرش رو که برد برای زیر گیری من هم یه آپر گذاشتم توی صورت و طرف چشمش طوری که از زمین بلند شدم و چرخیدم اونهم عین فیلمها و بازی های کامپیوتری دور خودش پر خود افتاد زمین به خدا بدترین لحظه زندگیم بود جوری که گفتم مرد، شانس آوردم دستکش دستم بود و فقط ابروش آسیب دید و کنارش سیاه شد و دور چشمش که قدر هندونه شده بود
biggrinsmiley.gif

سلام
اقا شما برای این حرکات نمایشی یه اسم گفتین
این که تو هوا چرخ میزنن دقیق میدونید اسمش چیه؟ میخوام آموزش هاشو ببینم چطوری هست نحوه انجامش
ممنون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اتفاقا واضحترین عکس ممکن از من هست. پشت سرم هم پایه دوربین هست و وسط عکس هستم :D

شما هم با شیهان مبارزه آموزشی انجام دادید وحید عزیز؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
لطف دارید، ممنونم.
خب شاید من کمی راه متفاوتی را رفتم در مقایسه با شما، ولی شما فرد با صلاحیتی هستید. شک ندارم.

ممنونم استاد آبتین این بزرگواری شماست
من از مطالب شما استاد گرامی و دیگران همرزمانی که در این مدت در این تاپیک با اونها آشنا شدم استفاده میکنم و قطع به یقین همه این دوستان که در این تاپیک این چند وقت فعالیت میکنند مهارت های بسیار بالاتری از من دارند

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به نام خدا

سلام خدمت اساتید

سوال در زمینه تای چی دارم . در بعضی جاها صحبتهایی ازش میشه

گفته میشه مهیب ترین ورزش رزمیه و غیره
البته شفا بخشی چی گونگ یه چیز اثبات شده است اما اینکه مثلا یه استاد تای چی ، در برابر یه کیوکوشین کاراته کا ، چه حرفی برای گفتن داره ، میخواستم نظرتون بدونم .

ممنون

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

درود به دوست عزیز
ببینید فلسفه و ذات تای چی برمبنای حرکات نرم ، آرامش تمرکز و تفکر با ریتم هماهنگ هست تای چی یعنی غوطه ور بودن در آب و مانند پرنده سبک بال بودن و پرواز در آسمان
تای چی یعنی تمرکز ،کنترل قدرت ، آزادی انرژی درون و انفجار قدرت که در این صورت میتونه بسیار قدرتمند و مهلک باشه در درمان و شفا هم تای چی میتونه حتی با کنترل درد و انتقال اون از بدن به بیرون بسیار موثر باشه...... پس این سبک علاوه بر آرامش در روح و روان میتونه بسیار قدرتمند باشه اگه بخوام یک مثال در رابط با تمرکز و انرژی درون بزنم مثل شکستن اجسام سخت هست که قدرت ناشی از این شکستن ناشی از آرامش کنترل قدرت و تمرکز و انرژی درون هست.

فیلم های زیادی هم در این باره هست از جمله فوتبال شائولین :lol: که همه ما اون رو دیدیم این فیلم تمام سبک های ووشو از جمله لوهان تای چی و ... به خوبی نشون میده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
این ویدئو از فیلم فوتبال شائولین هست پیشنهاد دقیقه 6 به بعد رو یکباره دیگه نگاه کنید

در این ویدئو دختر دروازه بانه قبل از برخورد با قدرت با آرامش و تمرکز انرژی درون خود رو تقویت میکنه سپس دایره ای رو نشون میده که اون نماد تای چی چوان هست سپس قدرت رو مهار ، کنترل و انتقال میده هرچند با غلو و طنز اما جالب

فوتبال شائولین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
این ویدئو از سیفو Tommy Carruthers را برای شما آپلود کردم ترین گرامی:

Tommy Carruthers 2

امیدوارم برایتان جالب باشد.

بسیار ممنونم استادآبتین لذت بردم
به نظرمن از بهترین رزمی کارهای حاضر هستند که من علاقه خاصی به ایشون دارم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان واقعا دارم استفاده میبرم
به نظرم تقریبا میشه گفت تای چی با جیت کاندو از نظر فلسفی و کارایی فاصله زیادی دارن
چون اونطور که من دیدم در تایچی برای کنترل ذهن و قدرت و ارامش و ... زیاد از فرم ها(کاتاها) استفاده میشه ولی در جیت کاندو خیر!!
و اینکه بچه ها نظرتان در باره یوگا چیه؟ برم؟ چقدر وقتمو میگیره و چقدر میتانه مفید باشه؟
یوگا برم یا تای چی بیشتر بخاطر این میخوام برم که یکم از سنگین کار کردنم کم بشه که قبلا استاد میلاد تای چی رو بهم پیشنهاد کرده بود.

و از همه مهمتر دوستان عزیزم توی این تاپیک اگه از سوغات کرمانشاه خواستید تعارف نکنید با نخفیف ویژه میدم خدمتتان!اصلا قابلتان رو نداره!

ممنون از همگی
یا علی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
شما هم با شیهان مبارزه آموزشی انجام دادید وحید عزیز؟

نه آبتین جان، من فقط ای آی دو کار میکنم. بچه هایی که کن‌دو کار می‌کنند مبارزه داشتن :happy:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه آبتین جان، من فقط ای آی دو کار میکنم. بچه هایی که کن‌دو کار می‌کنند مبارزه داشتن :happy:

بی اطلاعی من رو می بخشید، در ای آی دو مبارزه به سبک و سیاق کندو انجام نمی شه اصلن؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام دوستان واقعا دارم استفاده میبرم
به نظرم تقریبا میشه گفت تای چی با جیت کاندو از نظر فلسفی و کارایی فاصله زیادی دارن
چون اونطور که من دیدم در تایچی برای کنترل ذهن و قدرت و ارامش و ... زیاد از فرم ها(کاتاها) استفاده میشه ولی در جیت کاندو خیر!!
و اینکه بچه ها نظرتان در باره یوگا چیه؟ برم؟ چقدر وقتمو میگیره و چقدر میتانه مفید باشه؟
یوگا برم یا تای چی بیشتر بخاطر این میخوام برم که یکم از سنگین کار کردنم کم بشه که قبلا استاد میلاد تای چی رو بهم پیشنهاد کرده بود.

من هم تای چی رو مناسب تر می دانم.

بله جیت کان دو فرم نداره. اما یک بحث فلسفی ای هم هست. در شرق، هنرهای رزمی ابزاری هستند برای تمرین جسم (تن) که به کمال روح (جان) می انجامد. جیت کان دو هم بعنوان یک هنررزمی شرقی چنین اهدافی را دنبال می کند ...

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بی اطلاعی من رو می بخشید، در ای آی دو مبارزه به سبک و سیاق کندو انجام نمی شه اصلن؟

نه آبتین عزیز اختیار داری... من شرمنده میشم اینطوری :blush:

ای‌آی‌دو تماماً به شکل کاتا انجام میشه. و ما اصلاً در ای‌آی‌دو مبارزه نداریم.
در رده‌های بالاتر از کاتانای تیز استفاده میشه و مبارزه داشتن خیلی خطرناک خواهد بود.
هر کاتا با وجود اینکه شکل مختلفی نسبت به کاتای دیگه داره ولی از چهار بخش کلی تشکیل شده؛
1. بیرون شکیدن کاتانا از غلاف (Nukitsuke)
2. کشتن حریف با یک برش (Kirioroshi)
3. چکاندن خون از روی تیغه (Chiburi)
4. غلاف کردن کاتانا (Noto)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه آبتین عزیز اختیار داری... من شرمنده میشم اینطوری :blush:

ای‌آی‌دو تماماً به شکل کاتا انجام میشه. و ما اصلاً در ای‌آی‌دو مبارزه نداریم.
در رده‌های بالاتر از کاتانای تیز استفاده میشه و مبارزه داشتن خیلی خطرناک خواهد بود.
هر کاتا با وجود اینکه شکل مختلفی نسبت به کاتای دیگه داره ولی از چهار بخش کلی تشکیل شده؛
1. بیرون شکیدن کاتانا از غلاف (Nukitsuke)
2. کشتن حریف با یک برش (Kirioroshi)
3. چکاندن خون از روی تیغه (Chiburi)
4. غلاف کردن کاتانا (Noto)

خیلی ممنونم برای توضیح وحید عزیز. من اطلاعاتم محدود هست در این زمینه.

6344444

Registered User
لایک‌ها
20
آقا این درسته که میگن وقتی استخون بندیت شکل گرفت دیگه این ورزش رو نمیتونی انجام بدی؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من هم تای چی رو مناسب تر می دانم.

بله جیت کان دو فرم نداره. اما یک بحث فلسفی ای هم هست. در شرق، هنرهای رزمی ابزاری هستند برای تمرین جسم (تن) که به کمال روح (جان) می انجامد. جیت کان دو هم بعنوان یک هنررزمی شرقی چنین اهدافی را دنبال می کند ...

سلام
من تا جاییکه متوجه شدم بروس لی جیت کان دو را بسط شده به هیچ هنر رزمی نمیدونست
بروس لی درسته نژاد چینی داشت ولی از دید نگرش و حقه بازی چینی بدش میمومد

خودش بارها گفته بود من غذاهای چینی و آمریکایی را مخلوط میخورم و تعصب رو هیچی ندارم
این یعنی اگر آدم بتونه فکرشو آزاد کنه میتونه به هرچیزی که بخواد دست پیدا کنه

بالا