• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر همه دوستان و اساتید . دلم برای همتون تنگ شده بود . خوشحالم که دوباره میتونم بیام و از مطالب خوب همه استفاده ببرم . در این چند وقتی که غیبت داشتم تحقیقات جامعی در مورد آناتومی بدن و دینامیک ضربات داشتم . خیلی از باور های غلط من در مورد ضربات تصحیح شد . در این راستا از مطالب ارزشمند جناب آبتین تشکر میکنم . نوشته های ایشان سر نخی شد که بنده به سراغ این موضوع بروم . در این چند وقت دائما مزاحم جناب میلادنینجا و آقا وحید (جناب lya ) بودم و از راهنمایی هایشان استفاده بردم. خواستم اینگونه مراتب تشکر را از این عزیزان به جا بیاورم . از مطالب و نقد های سروران و استادانی چون train , natars , amin734mo , musashi و ya_ali_mavla بسیار استفاده بردم . بنده در مقابل همه شما عزیزان احساس حقارت میکنم . امیدوارم بتوانم پا به پای شما در این تاپیک مطلب بنویسم .

با تشکر

خیلی خوش اومدین استاد firenight جای شما در این تاپیک خالی بود
خوشحال هستم که باز هم میتونم از مطالب خوب شما استادگرامی استفاده کنم:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خواهش می کنم، تبادل نظر می کنیم با هم :)

متوجه شدم ترین گرامی.
کنجکاو بودم ببنیم دقیقا چه چیزی توجه شما را جلب کرده. مثلا نحوه ی اجرای یک ضربه، یا اجرای یک فرم.

این حرکات مربوط به استایل "Wu" در تای چی است:

مشاهده پیوست 323930

مشاهده پیوست 323934

مرسی :D استاد آبتین دقیقا
شما حرکات و شخصیت بروسلی رو به خوبی میشناسید و این خیلی برام جالبه
ممنون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
والا حرکات خیلی اغراق امیزی نیست مث همین برگردان زدن توپ
یا پشتک
کلا حرکاتی این مدلی
بیشتر حرکاتی که با پا هست منظورمه
جدیدا ورزش خاصی نبوده فقط همین پرورش اندام و اینحرفاس

قدم حدودای 180 ورزن حدودا 66 امادگی هم بد نیست و در صدد هستم بالاتر ببرم:D

http://up.vbiran.ir/uploads/136345525411109_Undisputed.III.Redemption.2010.gif
http://up.vbiran.ir/uploads/136345472416721_Undisputed.III.Redemption.2010~1.gif

خب پیداست که شما به شخص اسکات ادکینز علاقه مندید:D ایشون دارای کمربند مشکی در سبکهای ووشو تکواندو جوجیتسو کیک بوکس و.. هست
البته این حرکات برای بدن آماده زیاد سخت نیست.... در ضمن با گرفتن کمربند مشکی ودان در یک سبک میشه بدون سلسله مراتب و در مدت کوتاهی مشکی و دان سبک دیگر رو هم گرفت حتی سبک غیر مرتبط ....در ثالث کمربند و شالبند مشکی حکم و مدال قهرمانی سوپرفایتر شدن فقط به درد در دس...یی میخوره.

به طور کلی
در مورد حرکات باید بگم قبل از انجام حرکات بدن باید به سطح آمادگی و انعطاف مناسب رسیده باشه ...در این کلیپ به جز حرکت سی چوان مابقی حرکات ساده تر هستن
بعضی از حرکات که سخت تر هستند رو باید پله پله انجام داد یعنی یه سری حرکات دیگه رو به عنوان پیش زمینه تمرین میکنید بعد به حرکت اصلی میرسید که در این باره بیشتر توضیح میدم در مورد تمرینات هم دو نوع تمرین داریم یک سری تمرین و گرم کردن های معمولی مثل درجا دو پروانه گرم کردن از سر و گردن و شانه و شکم و کمروپا و مچ و ....
که بیشتر برای حرکات زیبا کششی کار میشه یک سری حرکات تخصصی مربوط به سبک و حرکت مورد نظر مثل( . حالت شنا .. جمع کردن پا ...با آخرین توان پرش به بالا) یا دست گرفتن به نرده پله و بالا آوردن پا بالاتر از سر و چرخش مخالف هم پاها در حالت افقی و موازی با زمین اگه سوالی در این زمینه دارید بگین تا اگه بتونم راهنماییتون کنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب پیداست که شما به شخص اسکات ادکینز علاقه مندید:D ایشون دارای کمربند مشکی در سبکهای ووشو تکواندو جوجیتسو کیک بوکس و.. هست
البته این حرکات برای بدن آماده زیاد سخت نیست.... در ضمن با گرفتن کمربند مشکی ودان در یک سبک میشه بدون سلسله مراتب و در مدت کوتاهی مشکی و دان سبک دیگر رو هم گرفت حتی سبک غیر مرتبط ....در ثالث کمربند و شالبند مشکی حکم و مدال قهرمانی سوپرفایتر شدن فقط به درد در دس...یی میخوره.

به طور کلی
در مورد حرکات باید بگم قبل از انجام حرکات بدن باید به سطح آمادگی و انعطاف مناسب رسیده باشه ...در این کلیپ به جز حرکت سی چوان مابقی حرکات ساده تر هستن
بعضی از حرکات که سخت تر هستند رو باید پله پله انجام داد یعنی یه سری حرکات دیگه رو به عنوان پیش زمینه تمرین میکنید بعد به حرکت اصلی میرسید که در این باره بیشتر توضیح میدم در مورد تمرینات هم دو نوع تمرین داریم یک سری تمرین و گرم کردن های معمولی مثل درجا دو پروانه گرم کردن از سر و گردن و شانه و شکم و کمروپا و مچ و ....
که بیشتر برای حرکات زیبا کششی کار میشه یک سری حرکات تخصصی مربوط به سبک و حرکت مورد نظر مثل( . حالت شنا .. جمع کردن پا ...با آخرین توان پرش به بالا) یا دست گرفتن به نرده پله و بالا آوردن پا بالاتر از سر و چرخش مخالف هم پاها در حالت افقی و موازی با زمین اگه سوالی در این زمینه دارید بگین تا اگه بتونم راهنماییتون کنم

بله شدید:D
راستش اصلا دنبال این نیستم که ورژش رزمی خاصی دنبال کنم
فقط به همیچین حرکاتی یا حرکتهایی مثل پارکو علاقه دارم
برای امادگی هم مشکلی ندارم هر مدتی طول بکشه فقط موندم این حرکات جزو کدوم سبک ورزشی هستش:D (مثلا اسم حرکت یا رشته خاصی ..)
جایی خالی جمله بالاتون رو هم نتونستم پر کنم راهنمایی بیشتر کنید:D

از ورزش های رزمی هم فقط به خاطر اسیب های احتمالیش دروی میکنم وگرنه علاقه خاصی ندارم:-( یعنی اصلش هم نمیدونم چه سبکی بدردم میخوره)

و اینکه برای قوی شدن پنجه دست ( برای دسته شدن) ,و مچ شما چه حرکتی پیشنهاد میکنید ( این مدلا چطور هستن: http://up.wikivb.ir/images/uosw0p7uzxnhpn161cn9.jpg )
ممنون از وقت و راهنماییتون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله شدید:D
راستش اصلا دنبال این نیستم که ورژش رزمی خاصی دنبال کنم
فقط به همیچین حرکاتی یا حرکتهایی مثل پارکو علاقه دارم
برای امادگی هم مشکلی ندارم هر مدتی طول بکشه فقط موندم این حرکات جزو کدوم سبک ورزشی هستش:D (مثلا اسم حرکت یا رشته خاصی ..)
جایی خالی جمله بالاتون رو هم نتونستم پر کنم راهنمایی بیشتر کنید:D

از ورزش های رزمی هم فقط به خاطر اسیب های احتمالیش دروی میکنم وگرنه علاقه خاصی ندارم:-( یعنی اصلش هم نمیدونم چه سبکی بدردم میخوره)

و اینکه برای قوی شدن پنجه دست ( برای دسته شدن) ,و مچ شما چه حرکتی پیشنهاد میکنید ( این مدلا چطور هستن: http://up.wikivb.ir/images/uosw0p7uzxnhpn161cn9.jpg )
ممنون از وقت و راهنماییتون

:D چی شد از حرکات پا رفتین توی تقویت مچ دست
برای تقویت پنجه و مچ دست از هندگریپر استفاده کنید به شدت کاربرد داره همچنین استفاده از دمبل به صورت چرخش و بالا و پایین کردن دمبل هم برای تقویت مفیده البته قبل از تمرین حتما با نرمش مچ دست و پنجه هاتون رو گرم کنید.
این حرکات و حرکات دیگه در تالو ووشو هست .......

اما سبکی که به درد شما میخوره سبک تریکینگ هست

تریکر استاد محمد خلیلی بنیانگذار سبک تریک تو ایران

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
:D چی شد از حرکات پا رفتین توی تقویت مچ دست
برای تقویت پنجه و مچ دست از هندگریپر استفاده کنید به شدت کاربرد داره همچنین استفاده از دمبل به صورت چرخش و بالا و پایین کردن دمبل هم برای تقویت مفیده البته قبل از تمرین حتما با نرمش مچ دست و پنجه هاتون رو گرم کنید.
این حرکات و حرکات دیگه در تالو ووشو هست .......

اما سبکی که به درد شما میخوره سبک تریکینگ هست

تریکر استاد محمد خلیلی بنیانگذار سبک تریک تو ایران

نه هنوزم دنبال حرکات پا هستم فقط دستم یکم ضعیفه
فقط این حرکاتی که از پا گفتین اسم خاصی دارن اسمشونو میدونید؟؟
نمیدونم چی سرچ کنم برای اموزشی فیلمی چیزی:D

منظورتون از هندگریپر چیه؟
این فیلم هم حرکات خیلی جالبی داشت, یجورایی همون چیزی که دنبالش بودم:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نه هنوزم دنبال حرکات پا هستم فقط دستم یکم ضعیفه
فقط این حرکاتی که از پا گفتین اسم خاصی دارن اسمشونو میدونید؟؟
نمیدونم چی سرچ کنم برای اموزشی فیلمی چیزی:D

منظورتون از هندگریپر چیه؟
این فیلم هم حرکات خیلی جالبی داشت, یجورایی همون چیزی که دنبالش بودم:D

هندگریپر ، لاستیک دایره ای توخالی و تو پر وسائل تقویت پنجه هستن ورزشی فروشا دارن
اما یک توصیه چون حرکات شما حرکات خاصی هستن که آمادگی و انعطاف بالائی رو می طلبه از طریق فیلمهای نصف و نیمه و بعضا نادرست اینترنتی نمیتونین اونا رو یاد بگیرید ضمنا اینکه یک سری تمرینات هم داره و همین طور پشتکار و نحوه تمرین صحیح شما مهمه اصلا با فیلم نمیشه...............مثلا برای حرکتی مثل شوان زی یا شوینز حتی قدم و نحوه شکل قرارگرفتن پا و صورت هم مهمه که باید عملی یاد بگیرید...........یا برای حرکتی مثل عرب یا چرخش 360 درجه شما برای شروع کار احتیاج به زدن چرخ و فلک دارید اما نه چرخ معمولی بلکه شاید چند ماه مجبور به فراگیری نحوه صحیح چرخ زیر نظر استاد باشید چون اگه صحیح نزنید بعد از مدتی با یک دست و بعد از اون بدون دست نمیشه اون رو زد......... یا برای حرکت سی چوان که توی کلیپ هم بود احتیاج به باز کردن 170 درجه پا از بغل دارید

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
وحید کاتانا چه طوری قوس میخوره ؟ داشتم مستندشو نگاه میکردم،نفهمیدم چی شد یهو شمشیره قوس خورد

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چیزی که من رو به فکر فرو برده نوشته ها و فیلم های درون این لینک است. به نحوه گرفتن شمشیر توجه کنید و نوع ........:wacko: بوجینکان تای جوتسو؟
من که کلی موارد ....... دیدم:cool:
تکنیکهای مدارس سامورایی
www.budo9ryu.com

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ببینید درینجا نماینده ایران تست ساکی انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اینجا هنوز فرق بین هنر رزمی و مکتب رزمی:blink:

دان 8 جهانی به این زودی؟\؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
ای خدا مارو وارد بحث های قدیمی نکن :lol:
http://www.http://budo9ryu.com/?p=844

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
چیزی که من رو به فکر فرو برده نوشته ها و فیلم های درون این لینک است. به نحوه گرفتن شمشیر توجه کنید و نوع ........:wacko: بوجینکان تای جوتسو؟
من که کلی موارد ....... دیدم:cool:
تکنیکهای مدارس سامورایی
www.budo9ryu.com

ببینید درینجا نماینده ایران تست ساکی انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اینجا هنوز فرق بین هنر رزمی و مکتب رزمی:blink:

دان 8 جهانی به این زودی؟\؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
ای خدا مارو وارد بحث های قدیمی نکن :lol:
http://www.http://budo9ryu.com/?p=844

من به حرف هایی که شما زدید کاری ندارم و نمیخوام برم توی حاشیه
فقط در مورد این شیوه شمشیرزنی متاسفم
و یه مورد دیگه : دان 8 جهانی ، دان 7 ایران!!!!!!!!!!:wacko::blink::f34r:
دان 8 جهانی رو قبول میکنیم!
ولی دان 7 ایران یعنی چی؟مرجع توی ایران کیه ؟ مگه استاد ف.... نیست؟
کی به ایشون توی ایران دان بوجین...... میده؟
واقعا داریم همچین چیزی ؟:blink:

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام داداش میلاد عزیز
خاصه خاصم تو چونی چکی؟ دی احوالی و ایمه نیَپِرسی؟
راسی عیدگتیش موارک بی ایشالله
نه عید گِشت منالین عزیز تاپیک موارک و ایشالله و خو وی و خوشی
پ.ن : به زبان کردی نوشتم!
یا علی

آقایون سال نو را به همگی تبریک می گم پیشاپیش. امیدوارم سلامت و سرزنده باشید ...

منم پیشاپیش سال نو رو خدمت تمام دوستان تبریک عرض میکنم
امیدوارم سال خوب و همراه با موفقیتی داشته باشید
:wub: ..................

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
توی مسابقات رینگی و بوکس زمانی که از لحاظ بدنی کم میاری و تواناییت تحلیل میره گاردت میفته و میاد پایین اون موقع یعنی سرآغاز شکست
همیشه سعی کن توی زندگی گاردت رو بالا نگه داری

سال نو مبارک انشالا سال خوب و همراه با موفقیت برای شما و خانواده محترمتون باشه
:guitar::lol::guitar:

بالا