• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
توی روش اخر باید مفصل آرنج طرف رو گذاشت روی کجای پا؟ عضله ی ران؟

ممنون :blush:

سلام
اقا شما برای این حرکات نمایشی یه اسم گفتین
این که تو هوا چرخ میزنن دقیق میدونید اسمش چیه؟ میخوام آموزش هاشو ببینم چطوری هست نحوه انجامش
ممنون

اسم حرکات منظورتون هست یا اسم سبک ،حرکات نمایشی چرخشی زیاد هست کدوم حرکات رو میخواین یاد بگیرین
برای انجام حرکات باید بدنتون آماده باشه با انجام حرکات کششی انعطاف آمادگی بدنتون رو باید بالا ببرید
چشم اگه حرکتی رو خواستید و بلد باشم تمرین ها و نحوه انجامش رو میگم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آقا این درسته که میگن وقتی استخون بندیت شکل گرفت دیگه این ورزش رو نمیتونی انجام بدی؟

ببینید سبک های رزمی متفاوت هست سبک هایی که در اون نرمی و انعطاف اهمیت بیشتری داره مثل تالو در ووشو و سبک هایی که قدرت در اون مهم تر هست مثل مبارزات رینگی از جمله کیک بوکس
با بالاتر رفتن سن انعطاف و نرمی استخوانها سخت تر میشه اما این به این معنی نیست که شدنی نیست بلکه انجام شدنی هست اما سخت تر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
من تا جاییکه متوجه شدم بروس لی جیت کان دو را بسط شده به هیچ هنر رزمی نمیدونست
بروس لی درسته نژاد چینی داشت ولی از دید نگرش و حقه بازی چینی بدش میمومد

خودش بارها گفته بود من غذاهای چینی و آمریکایی را مخلوط میخورم و تعصب رو هیچی ندارم
این یعنی اگر آدم بتونه فکرشو آزاد کنه میتونه به هرچیزی که بخواد دست پیدا کنه

ترکیب هنر رزمی شرقی را من بکار بردم رضا. دلیل هم دارد.
منظور، هنر رزمی ای است که زیربنای فلسفی دارد، آن هم فلسفه و عرفان شرقی. هدف هنرهای رزمی در نهایت "مبارزه" است، اما صرف مبارزه به کمال انسانی منتهی نمی شود.
هنرهای رزمی خودشان ابزاری هستند برای هدف های بالاتر.

بحث سختی است، بگذریم.

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
استاد آبتین یک سوال داشتم به نظرم بروسلی اینجور که من در بعضی از فیلماش دیدم از تای چی بی بهره نبود این درسته یا من اشتباه میکنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اسم حرکات منظورتون هست یا اسم سبک ،حرکات نمایشی چرخشی زیاد هست کدوم حرکات رو میخواین یاد بگیرین
برای انجام حرکات باید بدنتون آماده باشه با انجام حرکات کششی انعطاف آمادگی بدنتون رو باید بالا ببرید
چشم اگه حرکتی رو خواستید و بلد باشم تمرین ها و نحوه انجامش رو میگم

اگه مشکلی ندارید فیلمهارو تیکه کنم بذارم
اخه نمیخوام مزاحم شم دانلود برای همه میسر نیست:blush:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین یک سوال داشتم به نظرم بروسلی اینجور که من در بعضی از فیلماش دیدم از تای چی بی بهره نبود این درسته یا من اشتباه میکنم

لی در کودکی تای چی را آموزش دید.

در فیلم هاش هم گاهی می شد تای چی را دید. ترین جان، دقیقا یادتان هست کجا یا در چه سکانسی تای چی دیدید؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوستان در مورد دستکش بوکس میتونید راهنماییم کنید
کیسه ای که دارم میشه گفت سفت هستش
چه مدل دستکشی باید بگیرم؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اگه مشکلی ندارید فیلمهارو تیکه کنم بذارم
اخه نمیخوام مزاحم شم دانلود برای همه میسر نیست:blush:

فیلم؟ خب اونوقت باید فکر خرید بند و طناب هم باشید:happy:
فراموش نکنید که دنیای فیلم با دنیای هنرهای رزمی کاملا متفاوت هست .برای یاد گرفتن حرکتهای زیبا اول از همه باید بدنی آماده با انعطاف بالا داشته باشید بعد زدن حرکت که اون هم بسته به حرکت و استعداد شما مدت زمانی طول میکشه.
شما چه ورزشی رو انجام دادید چه سبکی چه مدت الان چطور ورزش رو هنوز ادامه میدید قد و وزن شما و میزان آمادگی بدن شما در چه وضعیت هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
لی در کودکی تای چی را آموزش دید.

در فیلم هاش هم گاهی می شد تای چی را دید. ترین جان، دقیقا یادتان هست کجا یا در چه سکانسی تای چی دیدید؟

استاد آبتین یک چیزایی توی ذهنم هست :happy: سعی میکنم ویدئوش رو پیدا کنم تا بهتر راهنماییم کنید
حرکتهای به روش تای چی توی بعضی از مبارزه هاش به چشم میومد (البته من صحنه این فیلم رو یادم نیست) یک حرکت ملایم بسیار زیبا که بعدها جت لی هم از بروسلی تقلید کرد وتقریبا هم به شکل زیر بود رو شما یادتون میاد متاسفانه الان سرعت اینترنتم برای ویدئوهاخوب نیست
بروس.jpg

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد آبتین یک چیزایی توی ذهنم هست :happy: سعی میکنم ویدئوش رو پیدا کنم تا بهتر راهنماییم کنید
حرکتهای به روش تای چی توی بعضی از مبارزه هاش به چشم میومد (البته من صحنه این فیلم رو یادم نیست) یک حرکت ملایم بسیار زیبا که بعدها جت لی هم از بروسلی تقلید کرد وتقریبا هم به شکل زیر بود رو شما یادتون میاد متاسفانه الان سرعت اینترنتم برای ویدئوهاخوب نیست
مشاهده پیوست 323695

در اینجا من یک فیزیک بدنی بسیار زیبای رزمی دارم میبینم

یادش گرامی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فیلم؟ خب اونوقت باید فکر خرید بند و طناب هم باشید:happy:
فراموش نکنید که دنیای فیلم با دنیای هنرهای رزمی کاملا متفاوت هست .برای یاد گرفتن حرکتهای زیبا اول از همه باید بدنی آماده با انعطاف بالا داشته باشید بعد زدن حرکت که اون هم بسته به حرکت و استعداد شما مدت زمانی طول میکشه.
شما چه ورزشی رو انجام دادید چه سبکی چه مدت الان چطور ورزش رو هنوز ادامه میدید قد و وزن شما و میزان آمادگی بدن شما در چه وضعیت هست

والا حرکات خیلی اغراق امیزی نیست مث همین برگردان زدن توپ
یا پشتک
کلا حرکاتی این مدلی
بیشتر حرکاتی که با پا هست منظورمه
جدیدا ورزش خاصی نبوده فقط همین پرورش اندام و اینحرفاس

قدم حدودای 180 ورزن حدودا 66 امادگی هم بد نیست و در صدد هستم بالاتر ببرم:D

http://up.vbiran.ir/uploads/136345525411109_Undisputed.III.Redemption.2010.gif
http://up.vbiran.ir/uploads/136345472416721_Undisputed.III.Redemption.2010~1.gif

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر همه دوستان و اساتید . دلم برای همتون تنگ شده بود . خوشحالم که دوباره میتونم بیام و از مطالب خوب همه استفاده ببرم . در این چند وقتی که غیبت داشتم تحقیقات جامعی در مورد آناتومی بدن و دینامیک ضربات داشتم . خیلی از باور های غلط من در مورد ضربات تصحیح شد . در این راستا از مطالب ارزشمند جناب آبتین تشکر میکنم . نوشته های ایشان سر نخی شد که بنده به سراغ این موضوع بروم . در این چند وقت دائما مزاحم جناب میلادنینجا و آقا وحید (جناب lya ) بودم و از راهنمایی هایشان استفاده بردم. خواستم اینگونه مراتب تشکر را از این عزیزان به جا بیاورم . از مطالب و نقد های سروران و استادانی چون train , natars , amin734mo , musashi و ya_ali_mavla بسیار استفاده بردم . بنده در مقابل همه شما عزیزان احساس حقارت میکنم . امیدوارم بتوانم پا به پای شما در این تاپیک مطلب بنویسم .

با تشکر

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مشاهده پیوست 323695

خواهش می کنم، تبادل نظر می کنیم با هم :)

متوجه شدم ترین گرامی.
کنجکاو بودم ببنیم دقیقا چه چیزی توجه شما را جلب کرده. مثلا نحوه ی اجرای یک ضربه، یا اجرای یک فرم.

این حرکات مربوط به استایل "Wu" در تای چی است:

bruce-lee-fist-of-fury-circular.jpg

Master Wu Chien Chuan 1 .jpg

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر همه دوستان و اساتید . دلم برای همتون تنگ شده بود . خوشحالم که دوباره میتونم بیام و از مطالب خوب همه استفاده ببرم . در این چند وقتی که غیبت داشتم تحقیقات جامعی در مورد آناتومی بدن و دینامیک ضربات داشتم . خیلی از باور های غلط من در مورد ضربات تصحیح شد . در این راستا از مطالب ارزشمند جناب آبتین تشکر میکنم . نوشته های ایشان سر نخی شد که بنده به سراغ این موضوع بروم . در این چند وقت دائما مزاحم جناب میلادنینجا و آقا وحید (جناب lya ) بودم و از راهنمایی هایشان استفاده بردم. خواستم اینگونه مراتب تشکر را از این عزیزان به جا بیاورم . از مطالب و نقد های سروران و استادانی چون train , natars , amin734mo , musashi و ya_ali_mavla بسیار استفاده بردم . بنده در مقابل همه شما عزیزان احساس حقارت میکنم . امیدوارم بتوانم پا به پای شما در این تاپیک مطلب بنویسم .

با تشکر

درود

شما بزرگوارید.
حضور شما به بنده و سایر دوستان انگیزه می دهد. امیدوارم فرصتی هر چند کم داشته باشید تا به تاپیک سری بزنید تا من هم بتوانم از شما بیاموزیم مثل همیشه.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بهترین تکنیک آزاد کردن دست ها برای کسیکه طرف مقاب مچ دستاتو با دستش گرفته باشه چیه؟
بهترین نمیدانم باشه ولی مچ دست ها رو به سمت داخل بچرخوانید به راحتی دست آزاد میشه و اینکه بعدش خیلی راحت میتانید به حریف ضربه بزنید

با تشکر
من کوچیکتم:rolleyes:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بهترین نمیدانم باشه ولی مچ دست ها رو به سمت داخل بچرخوانید به راحتی دست آزاد میشه و اینکه بعدش خیلی راحت میتانید به حریف ضربه بزنید

من کوچیکتم:rolleyes:
سلام
کاک محمد
چونی چاکی؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
کاک محمد
چونی چاکی؟
سلام داداش میلاد عزیز
خاصه خاصم تو چونی چکی؟ دی احوالی و ایمه نیَپِرسی؟
راسی عیدگتیش موارک بی ایشالله
نه عید گِشت منالین عزیز تاپیک موارک و ایشالله و خو وی و خوشی
پ.ن : به زبان کردی نوشتم!
یا علی

Last edited:
بالا