درست مثل دفاع در برابر چاقو که نباید تمام حواس به چاقو باشه.
خوش اومدین استاد میلاد جاتون خالی بود:happy:
خواهش میکنم همرزم گرامی
درود به تو
درست مثل دفاع در برابر چاقو که نباید تمام حواس به چاقو باشه.
خوش اومدین استاد میلاد جاتون خالی بود:happy:
سلام و درود بر شما میلاد عزیز، دوست و استاد قدیمی ^^
لطف دارید، همچنین شما.
لذت میبرم از مطالبتون.
تمرین خوبه ؟
چیا یاد گرفتی تو این دوره ؟ خوب پیش میره؟
ممنون آقا میلاد از پیام خصوصیتون
ممنون استاد آبتین عزیز.
شما یکی از روشن فکرترین افرادی هستی که در دنیای هنرهای رزمی دیدم
ممنون از حسن توجه شما
تشکر می کنم استاد میلاد. شما بزرگوار هستید.
خواهش میکنم
فکر میکنم اولین شودوکایی که تو کانجی انجام دادم سال 88 بود خیلی هم سخت بود و بدون غلط اما بالاخره شد و چسبوندم به دیوار اتاقم همونی که تو تصویر دورش خط زرد کشیدم . به معنی سم عاشق این واژم و در کوریوجوتسو معنای بسیاری میدهد
اونی هم که دورش خط سرخ هست سرتفیکیت حکم (منکیو) بنده از ژاپن هست با مهره نزدیک به 7 قرن شینوبی جوتسو. از خانواده کوگا نینجا
چون دوست داشتی گذاشتم.
شما از کدام شهرید؟ در کجا آموزش میبیند و از چه کسانی
ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 317117
من هم اولین شوت بکی رو که زدم یک مقدار توی قدم دوم زیادی سقف رو دیدمو موفقیتش هم بد نبود فقط برعکس اومدم پایین
استاد میلاد شما ایران هستید یا ژاپن؟
نام کیک بوکس در کشور های مختلف
کیک بوکس تایلندی......موی تای یا بوکس تایلندی
کیک بوکس چینی .......ساندا
کیک بوکس ژاپنی........شوت بوکس
کیک بوکس فرانسوی....ساواته
کیک بوکس هندی.......آدی داتا
کیک بوکس فیلیپینی....یاویان
ایران
واسه وال فلیپ سعی کن وقتی میخواهی پای دومت رو روی دیوار بزاری واسه یک لحظه سقف رو ببینی و کل کمرت رو به طرف زمین قوص بده
فکر کنم یک بار گذشته واست توضیح داده بودم؟
خواهش میکنم
فکر میکنم اولین شودوکایی که تو کانجی انجام دادم سال 88 بود خیلی هم سخت بود و بدون غلط اما بالاخره شد و چسبوندم به دیوار اتاقم همونی که تو تصویر دورش خط زرد کشیدم . به معنی سم عاشق این واژم و در کوریوجوتسو معنای بسیاری میدهد
اونی هم که دورش خط سرخ هست سرتفیکیت حکم (منکیو) بنده از ژاپن هست با مهره نزدیک به 7 قرن شینوبی جوتسو. از خانواده کوگا نینجا
چون دوست داشتی گذاشتم.
شما از کدام شهرید؟ در کجا آموزش میبیند و از چه کسانی
ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 317117
استاد آبتین . در جیت کاندو چیزی به نام روش قدرت محدود حیوانی یا همچین چیزی داریم؟
ضربه پا چگونه انجام میشه؟ (از نظر سرعت)
سلام آبتین جانراستش در مورد اول، بی اطلاعم و نمی دانم ترجمه ی چه اصطلاحی می تونه باشه.
درباره ضربات پا و ایجاد سرعت که فرمودید؛
در جیت کان دو برای ایجاد سرعت و حالت انفجار در ضربات، از تکنیک های خاصی استفاده میشود. برای مثال تمامی ضربات دست از یکجور حرکت جهشی و بسیار سریع به نام push off بهره می برند که مراحل ظریفی دارد و نیاز به توضیحات دقیقی دارد.
همین طور برای اجرای ضربات پا، تکنیکی وجود دارد به نام Burst که کارکردی مانند push off دارد. این تکنیک به شما امکان می دهد که به سریع ترین شکل پای جلویی را بالا کشیده و در موقعیت ضربه قرار دهید.
اگر مایل بودید بفرمایید تا این تکینک را توضیح بدهم.
ممنونم.
سلام آبتین جان
ممنون میشم توضیح بدی برای من یکی که خیلی مفید و کاربردی میتانه باشه مشتاقم به بقیش رو هم بخوانم
متشکر
داشتم فکر می کردم...
اگر حالت ایده آل رو که در آزمایشات تیوریک فیزیک در نظر میگیریم...
اگر شما یک جیت کان دو کار کامل (مسلط و بدون خطا) باشید، و 100 بار صرفا از جانتان در برابر یک شخص مهاجم دفاع کرده باشید...
با احتمال بسیار بالایی در تمام دادگاه ها محکوم شناخته می شوید
در همین شرایط اگر یک نینجای کامل باشید، اگر تا بحال اعدام نشده اید پس یا شهر دیگری زندگی می کنید یا یکی از ماموران شوگان هستید
اگر یک سامورایی کامل باشید و و هنوز هاراگیری نکرده اید پس تبریه می شوید
و اگر یک مبارز فول کنتاکت هستید پس به احتمال زیاد هنوز شغل سابق خود را دارید