• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درست مثل دفاع در برابر چاقو که نباید تمام حواس به چاقو باشه.
خوش اومدین استاد میلاد جاتون خالی بود:happy:

خواهش میکنم همرزم گرامی

درود به تو

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام و درود بر شما میلاد عزیز، دوست و استاد قدیمی ^^
لطف دارید، همچنین شما.
لذت میبرم از مطالبتون.

تمرین خوبه ؟
چیا یاد گرفتی تو این دوره ؟ خوب پیش میره؟

• Like
Reactions: lya

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
تمرین خوبه ؟
چیا یاد گرفتی تو این دوره ؟ خوب پیش میره؟

شکر خدا، خیلی خوبه.
یکشنبه اگه خدا بخواد اولین آزمونم خواهد بود. ^^
4 تا کیهون + 4 کاتا تا به الآن کار کردم.
که البته موارد آزمونم 4 کیهون + 2 کاتا هست :D

به روایت تصویر در یک نگاه

اگر سرچ کنی بیشتر اطلاعات کسب میکنی

مشاهده پیوست 316881

من این دوجو رو میشناسم. توی آلمان هست و یکی از سبکهای ای آی دو. جالب بود ممنون :happy:

ویرایش: Kampfkunst Köln - Tenshinkai Dojo: Schwertkampf, Kung Fu, Stockkampf

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون استاد آبتین عزیز.

شما یکی از روشن فکرترین افرادی هستی که در دنیای هنرهای رزمی دیدم

ممنون از حسن توجه شما

تشکر می کنم استاد میلاد. شما بزرگوار هستید.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تشکر می کنم استاد میلاد. شما بزرگوار هستید.

استاد آبتین . در جیت کاندو چیزی به نام روش قدرت محدود حیوانی یا همچین چیزی داریم؟

ضربه پا چگونه انجام میشه؟ (از نظر سرعت)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خواهش میکنم
فکر میکنم اولین شودوکایی که تو کانجی انجام دادم سال 88 بود خیلی هم سخت بود و بدون غلط اما بالاخره شد و چسبوندم به دیوار اتاقم همونی که تو تصویر دورش خط زرد کشیدم . به معنی سم عاشق این واژم و در کوریوجوتسو معنای بسیاری میدهد

اونی هم که دورش خط سرخ هست سرتفیکیت حکم (منکیو) بنده از ژاپن هست با مهره نزدیک به 7 قرن شینوبی جوتسو. از خانواده کوگا نینجا

چون دوست داشتی گذاشتم.
شما از کدام شهرید؟ در کجا آموزش میبیند و از چه کسانی

ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 317117

من هم اولین شوت بکی رو که زدم یک مقدار توی قدم دوم زیادی سقف رو دیدم :rolleyes: و موفقیتش هم بد نبود فقط برعکس اومدم پایین :whistle:
استاد میلاد شما ایران هستید یا ژاپن؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من هم اولین شوت بکی رو که زدم یک مقدار توی قدم دوم زیادی سقف رو دیدم :rolleyes: و موفقیتش هم بد نبود فقط برعکس اومدم پایین :whistle:
استاد میلاد شما ایران هستید یا ژاپن؟

ایران

واسه وال فلیپ سعی کن وقتی میخواهی پای دومت رو روی دیوار بزاری واسه یک لحظه سقف رو ببینی و کل کمرت رو به طرف زمین قوص بده;)

فکر کنم یک بار گذشته واست توضیح داده بودم؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نام کیک بوکس در کشور های مختلف

کیک بوکس تایلندی......موی تای یا بوکس تایلندی
کیک بوکس چینی .......ساندا
کیک بوکس ژاپنی........شوت بوکس
کیک بوکس فرانسوی....ساواته
کیک بوکس هندی.......آدی داتا
کیک بوکس فیلیپینی....یاویان

ممنونم از شما.

من هم چیزی اضافه کنم با اجازه.

ناحیه ی هندوچین به مجموعه کشورهای تایلند، کامبوج، مالزی، ویتنام و میانمار اطلاق می شود. این ناحیه در واقع سنتزی است از فرهنگ و نژاد چینی و هندی. نوعی کیک بوکسینگ هندوچینی در این ناحیه رواج دارد که در ظاهر اشتراکات زیادی دارند و ریشه در هنرهای رزمی چینی و هندی دارد.
در واقع موآی تای یا کیک بوکس تایلندی تنها یکی از انواع کیک بوکسینگ هندوچینی است. هر کدام از این کشورها کیک بوکس خودشان را دارند. مثلا Lethwei در میانمار یا Pradal serey در کامبوج.

Muay_Thai_by_Kimsiang.jpg

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ایران

واسه وال فلیپ سعی کن وقتی میخواهی پای دومت رو روی دیوار بزاری واسه یک لحظه سقف رو ببینی و کل کمرت رو به طرف زمین قوص بده;)

فکر کنم یک بار گذشته واست توضیح داده بودم؟

چه خوب باشگاه نزدید؟
آره ازتون ممنونم از آموزش های شما خیلی استفاده کردم و تونستم حرکت رو بزنم ولی به نظرم باید بهتر بشم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خواهش میکنم
فکر میکنم اولین شودوکایی که تو کانجی انجام دادم سال 88 بود خیلی هم سخت بود و بدون غلط اما بالاخره شد و چسبوندم به دیوار اتاقم همونی که تو تصویر دورش خط زرد کشیدم . به معنی سم عاشق این واژم و در کوریوجوتسو معنای بسیاری میدهد

اونی هم که دورش خط سرخ هست سرتفیکیت حکم (منکیو) بنده از ژاپن هست با مهره نزدیک به 7 قرن شینوبی جوتسو. از خانواده کوگا نینجا

چون دوست داشتی گذاشتم.
شما از کدام شهرید؟ در کجا آموزش میبیند و از چه کسانی

ممنون از حسن توجه شما
مشاهده پیوست 317117

آقا میلاد ما همین جوری قبولت داریم
من فقط چندتا شودوکای زیبا میخواستم که بچسبونم به دیوار اتاقم البته با معنی زیبا
اگر امکانش هست برام بفرستید
ممنون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین . در جیت کاندو چیزی به نام روش قدرت محدود حیوانی یا همچین چیزی داریم؟

ضربه پا چگونه انجام میشه؟ (از نظر سرعت)

راستش در مورد اول، بی اطلاعم و نمی دانم ترجمه ی چه اصطلاحی می تونه باشه.

درباره ضربات پا و ایجاد سرعت که فرمودید؛
در جیت کان دو برای ایجاد سرعت و حالت انفجار در ضربات، از تکنیک های خاصی استفاده میشود. برای مثال تمامی ضربات دست از یکجور حرکت جهشی و بسیار سریع به نام push off بهره می برند که مراحل ظریفی دارد و نیاز به توضیحات دقیقی دارد.

همین طور برای اجرای ضربات پا، تکنیکی وجود دارد به نام Burst که کارکردی مانند push off دارد. این تکنیک به شما امکان می دهد که به سریع ترین شکل پای جلویی را بالا کشیده و در موقعیت ضربه قرار دهید.
اگر مایل بودید بفرمایید تا این تکینک را توضیح بدهم.

ممنونم.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
راستش در مورد اول، بی اطلاعم و نمی دانم ترجمه ی چه اصطلاحی می تونه باشه.

درباره ضربات پا و ایجاد سرعت که فرمودید؛
در جیت کان دو برای ایجاد سرعت و حالت انفجار در ضربات، از تکنیک های خاصی استفاده میشود. برای مثال تمامی ضربات دست از یکجور حرکت جهشی و بسیار سریع به نام push off بهره می برند که مراحل ظریفی دارد و نیاز به توضیحات دقیقی دارد.

همین طور برای اجرای ضربات پا، تکنیکی وجود دارد به نام Burst که کارکردی مانند push off دارد. این تکنیک به شما امکان می دهد که به سریع ترین شکل پای جلویی را بالا کشیده و در موقعیت ضربه قرار دهید.
اگر مایل بودید بفرمایید تا این تکینک را توضیح بدهم.

ممنونم.
سلام آبتین جان
ممنون میشم توضیح بدی برای من یکی که خیلی مفید و کاربردی میتانه باشه مشتاقم به بقیش رو هم بخوانم
متشکر
یا علی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با عرض سلام خدمت همقطاران

همونطور که شاهد هستید با سلسله مباحثی که درخواست بنده برای معرفی سلاح های مورد علاقه دوستان شروع شد
الان میبینیم که سطح گفتگو ها چند مرحله بالا تر رفته و اصل ادب حکم میکنه که شخص من حتی دیگه از یک مشت ساده هم صحبت نکم!!!
ولی خب چون رعایت اصل بالا در تناقض با فلسفه وجودی این محیط مجازی هستش، پس من قبلا از همه اساتید به دلیل اشتباهات ناخواسته در مطالب خودم عذر خواهی می کنم و امیدوارم که همچنان به همین منوال این شاگردان خود را با مطالب مفیدشون راهنمایی بکنند و نظرات شاگردان را دال بر بی ادبی تلقی نکنند که تخصص اصلی من در ورزش، علم پرورش عضلات و درمان آسیب های عضلانی و اسکلتی و علم دوپینگ و در رزم، سلاح گرم و اصول جنگ های کلاسیک هستش (البته من نظامی نیستم و بعد اینکه به این تاپیک بسیار علاقه دارم)

Salute

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
داشتم فکر می کردم...

اگر حالت ایده آل رو که در آزمایشات تیوریک فیزیک در نظر میگیریم...
اگر شما یک جیت کان دو کار کامل (مسلط و بدون خطا) باشید، و 100 بار صرفا از جانتان در برابر یک شخص مهاجم دفاع کرده باشید...
با احتمال بسیار بالایی در تمام دادگاه ها محکوم شناخته می شوید

در همین شرایط اگر یک نینجای کامل باشید، اگر تا بحال اعدام نشده اید پس یا شهر دیگری زندگی می کنید یا یکی از ماموران شوگان هستید

اگر یک سامورایی کامل باشید و و هنوز هاراگیری نکرده اید پس تبریه می شوید

و اگر یک مبارز فول کنتاکت هستید پس به احتمال زیاد هنوز شغل سابق خود را دارید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام آبتین جان
ممنون میشم توضیح بدی برای من یکی که خیلی مفید و کاربردی میتانه باشه مشتاقم به بقیش رو هم بخوانم
متشکر

سلام محمد جان. حالت چطوره؟
توضیحش به شکل نوشتار واقعا سخته. حالا ولی یه تلاشی می کنیم :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در نگاه اول، burst یک replacement footwork هست، یک حرکت جایگزینی پا. به این معنی که پای عقبی فرد ضربه زننده، جانشین پای جلویی می شود و در همین حال، پای جلویی بالا می آید. اجازه می دهیم نیروی جاذبه این کار را برای ما تسهیل کند.

اما burst دقیقا چیست:

برای انجام این تکنیک، ما دو نیروی متضاد و "نا هم جهت" در اختیار داریم.

از حالت استنس، به قسمت برآمده ی پای عقب یا همان توپ ِ پا فشار بیاورید. فشاری به سمت بالا و جلو.

به طور همزمان، انگشتان پای جلویی را به زمین فشرده و به عقب بکشید. باید احساس کنید که انگار با انگشتان پا دارید زمین را می کَنید و سوراخ می کنید.

تا اینجا ما دو نیرو داریم: یکی در جهت پایین و عقب کشنده است (پای جلویی). نیروی دیگر، شما را به سمت بالا و جلو هل می دهد. این دو نیرو در دو جهت متقابل وارد عمل می شوند و به شما این امکان را می دهند که مرکز ثقل و به دنبال آن، پای جلویی تان را ناگهان و به سرعت به بالا بکشید.

در واقع burst، یک
push-pull movement هست:

Capture3.PNG Capture4.PNG Capture2.PNG

burst نکته ظریف دیگری هم دارد و آن هم موضوع غلبه بر اینرسی سکون شماست. به طور کلی موضوع غلبه بر اینرسی در جیت کان دو مورد توجه هست. زمانی که شما قصد دارید از حالت پایداری و سکون، شروع به حرکت و انجام یک تکنیک نمایید، برای بدست آوردن سرعت بیشتر در اجرای آن تکنیک، لازم است ابتدا بر اینرسی تان غلبه کنید که خب بحث جدایی دارد.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
داشتم فکر می کردم...

اگر حالت ایده آل رو که در آزمایشات تیوریک فیزیک در نظر میگیریم...
اگر شما یک جیت کان دو کار کامل (مسلط و بدون خطا) باشید، و 100 بار صرفا از جانتان در برابر یک شخص مهاجم دفاع کرده باشید...
با احتمال بسیار بالایی در تمام دادگاه ها محکوم شناخته می شوید

در همین شرایط اگر یک نینجای کامل باشید، اگر تا بحال اعدام نشده اید پس یا شهر دیگری زندگی می کنید یا یکی از ماموران شوگان هستید

اگر یک سامورایی کامل باشید و و هنوز هاراگیری نکرده اید پس تبریه می شوید

و اگر یک مبارز فول کنتاکت هستید پس به احتمال زیاد هنوز شغل سابق خود را دارید

در موارد اینچنینی، استاد میلاد نکته ای را مطرح می کنند که من هم با ایشان موافقم. اینکه هیچ وقت ردی از خودتون بجا نگذارید! :)

بالا