• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
حرف ایشون تایید میشه این روزا کمربند زودتر از مهارت میاد من اولین سبکی رو که کار کردم دوتا کمربند رو با هم در یک ماه گرفتم :D به خدا عین حقیقته اصلا اینکه باید مثلا 6 ماه یا 1 سال یا بیشتر و کمتر از کمربند گذاشته باشه توی قانون بی قانون اینجا وجود نداره با خودم گفتم خوبه پس من 1 ساله باید استاد ارشد باشم:lol: کمربند گرفتن اصلا مهم نیست بلکه مهارت مهمه استاد آبتین درباره این معضلات در ورزش رزمی ما به خوبی توضیح دادند

با تشکر . کاش دیدگاه همه مثل شما بود

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه مطلب جالب دیگه یادم افتاد بگم (البته من از اونا نیستم که برای هر چیزی بدیل ایرانی پیدا کنم ها،بلکه برعکس متنفرم اما حیفم اومد نگم)

و تونهم در مورد نینجا های وطنیه (البته نینجا که نه شبیهش). در ضمن اگر تکراریه ببخشید

کلمه Assassin در انگلیسی برگرفته از کلمه حشاشین هستش (یهنی قاتلایی که حشیش می کشیدن)
اوج فرقه حشاشین در زمان شاه جهان بود که تحت تاثیر صوفیها بودن
به روایت تاریخ اینا حرفه ای ترین فاتلان و جاسوسان همه دوران ها بودن که کاملا وقف شده بودند و در صورت شکست زنده دستگیر نمیشدن
روش مورد علاقه شون در مورد کشتن، شیوه نمایشی بود اونهم در اوج جمعیت یا مثلا تمام محافظان یک پادشاه که تو سری بازی های Assassin Creed هم دیده میشه و بعد ناپدید شدن. گاها پیش می اومد که سالها مثلا وارد یک منطقه ای میشدن و جلب اعتماد میکردن

تخصصشون هم نفوذ مخفیانه بود و یک روششون که تو فیلما زیاد دیدید، شبانه یک خنجر رو کنار تخت پادشاه یا شخص مورد نظر فرو میکردن به همراه یک نامه و یا یک کیسه زر که طرف انتخاب کنه

به تمام اصول دارو سازی و دارت و شمشیر مسلط بودند ولی خنجر سلاح اصلیشون بود، وفاداریشون به حدی بود که مثلا برای اثباتش خودشون رو از برج پرتاب میکردن پایین
البته تحت تاثیر داروها و وعده بهشت شیخ هم بودن!
ولی شیوه آدمکشی و نفوذو جاسوسیشون بی همتا بود که با سقوط آخرین قلعه یعنی قلعه حسن صباح به گور رفت (خواستید کتاب حسن صباح رو بخونید به اسم قلعه الموت)

سایت:

حشاشین - ویکی‌پدیا

Assassins - Wikipedia, the free encyclopedia

در آخر یادی میکنم از جنگجوی بزرگ صلاح الدین که ریچارد شیردل قهرمان افسانه جنگ های صلیبی 3 سال ازش شکست خورد (برای فتح اورشلیم) و این فتح پابرجا بود تا زمان تشکیل دولت اسراییل

پ.ن: تو رو خدا ببخشید من همش حاشیه میرم؛ من دو ساله به دلایل کاری تنها زندگی میکنم و هفته ای چند ساعت میرم خونه و اینجا تنها جاییکه که بعد از دانشگاه گوش (اینجا چشم) مفت گیر آوردم! یعنی کمبود حرف زدن دارم طوری که شاید هفته جمعا نیم ساعت صدا از دهنم خارج نمیشه!!!!

آقا دمت گرم

واقعا با پست هات حال میکنم . مرسی برای پست های متفاوتت

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
وارد بحث نمی شوم. فقط اگر اجازه هست نکته ای بگم.

نمی شود گفت جا افتادن کاراته مدیون سینماست، آنهم سینمای هنگ کنک. کاراته در دهه شصت و هفتاد میلادی در آمریکا شناخته شده بود و ژاپنی ها برنامه هایی برای توسعه این رشته داشتند.

بروس لی کاملا مخالف آموزش هنرهای رزمی به طور گسترده و بی برنامه و تجارتی بود. مهمترین هدفش از حضور در سینما هم شکستن تابوهای چینی در زمینه ی ارائه و آموزش هنرهای رزمی بود. با اطمینان عرض می کنم اگر زنده می ماند و سرنوشت سینمای رزمی را می دید، دق می کرد از غصه.

کلا سینما را خیلی جدی نگیرید.

ممنون استاد آبتین عزیز.

شما یکی از روشن فکرترین افرادی هستی که در دنیای هنرهای رزمی دیدم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوب اینطور نتیجه میگیرم که در وینگ چوون باید خیلی تمرین کنی تا به سطح مطلوب برسی یعنی سالهای سال که این خودش بصرفه نیست (اتلاف وقت و انرژی)
چنانکه همرزمان بروس لی در هنگ کنگ با سالها تمرین هنوز در مبارزه ضعیف بودند

در این وسط باید کدوم رشته را انتخاب کرد؟

کیک بوکسینگ چینی ( ساندا) یا فرانسوی (ساواته) یا آمریکایی (فول کنتاکت) ؟

درود جناب نترس

همیشه سوالات جالبی میپرسید

ممنون از فعالیت خوبت

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بچه ها حواستون رو جمع کنید که صاحبش اومد
خوشحالم که اومدی استاد میلاد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
آقا میلاد شما زبان ژاپنی رو بلدی ؟
من میخوام ژاپنی یاد بگیرم-اطراف محل سکونت شهر ما آموزش زبان ژاپنی نیست
از پایه میخوام یاد بگیرم-بنویسم و بخونم
میتونید کمکی کنید ؟
سایتی معرفی کنید ؟
بسته آموزشی شرکت خاصی یا ....
ممنون میشم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

ببینید ضربات دست در مبارزات رینگی از جمله بوکس و کیک بوکس مختلف هست بعضی از ضربات عبارت است از چپ مستقیم (همون ضربه مشت مستقیم دست چپ) راست مستقیم........
آپر راست (ضربه عمودی از پایین به بالا با زاویه آرنج 90 درجه یا کمی بیشتر که از بند کمر شروع میشه و میتونه به صورت چرخش کامل انجام بشه با دست راست) آپر چپ
هوک چپ (ضربه افقی موازی با زمین زاویه آرنج 90 درجه ) از ترکیب ضربات مستقیم و هوک و آپر و ..هم یک سلسله ضربات ترکیبی به وجود میاد مثلا چپ راست چپ که اولین آموزش بوکس هست یا هوک چپ راست آپر یا چند ضربه ترکیبی پشت سر هم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا میلاد شما زبان ژاپنی رو بلدی ؟
من میخوام ژاپنی یاد بگیرم-اطراف محل سکونت شهر ما آموزش زبان ژاپنی نیست
از پایه میخوام یاد بگیرم-بنویسم و بخونم
میتونید کمکی کنید ؟
سایتی معرفی کنید ؟
بسته آموزشی شرکت خاصی یا ....
ممنون میشم

با سلام و درود
برای چه میخواهید فراگیرید .

یک پیام خصوصی برایم بگذار و با من تماس بگیرید. در خدمتم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
در مورد تنشیت شودن کاتوری شینتو ریو چندین سال پیش بحث کردم

و نکته این که در این مکتب هم کیفیت در نظر هست و هم کمیت:cool: مکتبی در نوع خود کامل است و بسیار کهنه

و روش دفاع چوب در مقابل شمشیر با استفاده از شیوه نرم یکی از دورهای تکمیلی آنهاست

ممنون از توجه شما

در مورد شیوه دفاع نرم کمی بیشتر توضیح میدید؟
من متوجه نشدم-چه طور شمشیر تیز میخوره به چوب ولی چوب نمیشکنه یا از وسط نصف نمیشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد شیوه دفاع نرم کمی بیشتر توضیح میدید؟
من متوجه نشدم-چه طور شمشیر تیز میخوره به چوب ولی چوب نمیشکنه یا از وسط نصف نمیشه

این که چوب نشکنه مورد 100% نیست.

اگه بخوام علمی توضیح بدم شما نباید بزارید بین شمشیر و چوب رزونانس انرزِی بوجود بیاد و به چوب انتقال پیدا کنه . دفاع نرم همراه با انقباض ماهیچه های بازوهایی هست که چوب در دست هست.

باید حضوری توضیح داد. باید بگم دفاع های نرم دفاع 100% نیست اما بسیار کارآمد میباشد. و این تمرینات نیاز به مربی و تمرین بسیار داره.

یک جمله ژاپنی هست که میگه : درختی که ریشش زده بشه درخت ویران خواهد شد.

نکته ای که اکثر کن کای ها توجه ندارن این هست که هیچگاه به مچ دست حریف شمشیر به دست توجه نمیکنن و فقط به شمشیر توجه دارن ;);) این هم یک قلق

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
این که چوب نشکنه مورد 100% نیست.

اگه بخوام علمی توضیح بدم شما نباید بزارید بین شمشیر و چوب رزونانس انرزِی بوجود بیاد و به چوب انتقال پیدا کنه . دفاع نرم همراه با انقباض ماهیچه های بازوهایی هست که چوب در دست هست.

باید حضوری توضیح داد. باید بگم دفاع های نرم دفاع 100% نیست اما بسیار کارآمد میباشد. و این تمرینات نیاز به مربی و تمرین بسیار داره.

یک جمله ژاپنی هست که میگه : درختی که ریشش زده بشه درخت ویران خواهد شد.

نکته ای که اکثر کن کای ها توجه ندارن این هست که هیچگاه به مچ دست حریف شمشیر به دست توجه نمیکنن و فقط به شمشیر توجه دارن ;);) این هم یک قلق

ممنون از حسن توجه شما

درست مثل دفاع در برابر چاقو که نباید تمام حواس به چاقو باشه.
خوش اومدین استاد میلاد جاتون خالی بود:happy:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
لیا عزیز دوست قدیمی

درود برشما. سامورایی تاپیک خودمون:)

خوش و موفق باشی

سلام و درود بر شما میلاد عزیز، دوست و استاد قدیمی ^^
لطف دارید، همچنین شما.
لذت میبرم از مطالبتون.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
آقا میلاد کمی در مورد کامیزا توضیح میدید؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نام کیک بوکس در کشور های مختلف

کیک بوکس تایلندی......موی تای یا بوکس تایلندی
کیک بوکس چینی .......ساندا
کیک بوکس ژاپنی........شوت بوکس
کیک بوکس فرانسوی....ساواته
کیک بوکس هندی.......آدی داتا
کیک بوکس فیلیپینی....یاویان

بالا