ای بابا قصد کباب کردن نداشتم
خب من که صد در صد حضور خواهم داشت، مطمئن نبودم حضور برای همگان آزاد باشه. برای همین حالا که مطمئن شدم گفتم اطلاع رسانی کنم :lol:
اگه بتونم عکس بگیرم، چشم اینکارو میکنم![]()
دومو آریگاتو گذای ماسو
خب من که صد در صد حضور خواهم داشت، مطمئن نبودم حضور برای همگان آزاد باشه. برای همین حالا که مطمئن شدم گفتم اطلاع رسانی کنم :lol:
دومو آریگاتو گذای ماسو
در ایران مدرسانی هم داره؟
من هم دقیقا مثل شما فکر میکنم
جیت کان دو خیلی کامله
باور کن اگه استاد واقعی در ایران باشه من حاضرم یادش بگیرم شکست دادن استاد جیت کان دو کار سختیه یک فلسفه فلری که بصورت راندوم زاویه حرکات دست و پا فرق میکنه
درست مثل الماس
حالا واقعا معنی کلمه تکنیک ویژه بروس لی در مبارزه یعنی استفاده از مبارزه سریع را میفهمم
خیلی ممنون که اطلاع دادید آقا وحید.
امیدوارم بتونم بیام.
لازم شد یکبار دیگه مطالب تاپیک جیت کاندو رو نگاه کنم :happy:
مياموتو موساشي (13 ژون {به تاریخ ژاپن : 19 می} 1584 - 1645 بعد از میلاد ) زندگی میکرد
همچنین به نام هایی همانند : شینمن تاکزو ، میاموتو بننوساکه ، و یا به نام بودایی خود ، نیتن دوراکا
شناخته میشود ، او همچنین یک شمشیرزن ژاپنی و یک رونین نیز بود .
موساشی به راحتی شناخته می شود ، زیرا مبارزات متعددی در سن جوانی خویش انجام داده که همه ی
این مبارزات با پیروزی و موفقیت همراه بوده است . او بنیانگذار سبک شمشیرزنی معروف «هیوهو نیتن ایچی ریو»
یا «نیتن ریو» است و نویسنده کتاب معروف استراتژی «پنج حلقه» (گورین نو شو) است . این کتاب شامل
استراتژی های میدان نبرد ، تاکتیک های مبارزه و همچنین فلسفه می باشد
که حتی پس از گذشت سالیان دراز از انتشار آن همچنان مورد مطالعه و استفاده قرار می گیرد .
میاموتو موساشی ، به طور گسترده ایی به عنوان یک کنسی و یکی از بزرگترین و مخفوف ترین
مبارزان در تمام دوران به حساب می آید .
با سلام به همه
من یه چند ماهی میشه توی تالار عضو شدم و ولی هیچ پستی نزدم جز دانلود کتاب موساشی
و سعی کردم تایپک رو مطالعه کنم و بعد شروع به همکاری (البته اگه لیاقت داشته باشم) کنم
من توی این مدت که تایپک رو مطالعه قرار دادم از دو نفر خیلی خوشم اومد البته همه عالی کار میکنند به جز چندتا که ............
آقا میلاد نینجا و آقا لیا واقعا استادن
سبک خودم هم چون ژاپنیه و این استادان هم سبک ژاپنی کار میکنند خیلی دوست دارم از اطلاعاتشون استفاده کنم چه در نینجا و چه سامورایی
من شیفته این دو شیوه هستم
آقا میلاد و آقا لیا منتظر باشید که کلی سوال دارم:f34r:
عکسم گویای همه چیز هست لازم نیست بگم چه سبکی کار میکنم
عاشق سامورایی ام-بوجینکان بودو تای جوتسو هم کار میکردم
یه سوال :
الگوی روی تیغه شمشیر سامورایی رو چه طوری درش میارن؟
درک بعضی از تکنیک ها برای من سخته :wacko: مثلا تکنیک ها چوب در مقابل شمشیر - توی بعضی از تکنیک ها میبینم که یارو چوب رو با دوست در حالت افقی نگه می داره جلوی سر و نفر مقابل با بوکن حمله میکنه و دقیق میزنه وسط چوب - در حالی که اگر واقع با شمشیر سامورایی این کار رو بکنی فکر نکنم چیزی ازت بمونه- شاید بگین خب یارو ناشیه
ولی من موندم چرا توی کوریو ها (مدارس سنتی) از این جور تکنیک ها میبینیم
شایدم یارو چاره ایی جز این دفاع نداره:lol:
منتظر نظرات شما هم هستم دوستان به خصوص لیا و میلاد نینجا
خب اره من تا حالا توی ای آی دو (سبک موسو جیکیدن ایشن ریو) ندیدم از چوب استفاده کنند ولی در کوریوهای قدیمی مثل : تنشین شودن کاتوری شینتو ریو و هیوهو نیتن ایچی ریو زیاد دیدم ، یعنی واقعا میشه جلوی کاتانا این جوری دفاع کرد ، اگر آقا میلاد کمک کنند ممنون میشم !
صفحه اصلی | shinbukan
واقعا مسخره س
برای کشتی یا فوتبال کسی مقامی بیاره سریع کل کشور خبر دار میشن یه همچین چیزهایی عمرا به گوش کسی برسه![]()
خواهش میکنم حرف شما درسته در هر حال مقایسه بین دو سبک باعث شناخت بیشتر سبک ها و نقاط قوت و ضعف اونها میشه به ویژه برای کسانی مثل من که آشنایی کمتری نسبت به شماها دوستان داریم . یک نکته دیگه هم این است که متاسفانه بعضی ها صرفا به خاطر علاقه به یک سبک یا چند روز کار کردن در یک باشگاه فکر می کنن که این سبک ارث پدر یا خودشون موسس سبک هستند این تعصبات احمقانه باعث ندیدن خیلی از چیزها و باعث عدم پیشرفت اونها در هنرهای رزمی میشه. محدودیت در هنرهای رزمی یعنی عدم پیشرفت
از استاد میلاد خبری نیست ؟ جواب ما رو هم که نمیده درسته تازه واردیم چیزیم بارمون نیست اما استاد میلاد جواب همه رو میداد
یا شاید از سوالات من خوشش نیومد و از این جور چیزا ...
امیدوارم زودتر جواب بده
اینطور که بوش میاد تو شهرستان ها کمتر خبر از این ورزش ها هست , تاحالا همچین اسم هایی نشنیدم![]()
اینها اولش با وسیله دیگه ای شروع میشه و رزم بدنی هم داره توش؟اسیب و ...
و یه سوال شاید بیربطتو کشور منبع این ورزش ها ( ژاپن / چین یا ..) اساتیدشون به هر فردی آموزش میدن؟![]()
ببخشید زیاد شد و بد موقع![]()
من فقط یک چیز را از ورزش های رزمی ژاپن یاد گرفتم چه کاراته چه جوجیتسو و چه شمشیر زنی سامورایی و نینجا
آن هم این است روش های منظم و اصولی در جنگیدن را نشان میدهد