• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
میگم بهترین روش دفاع شخصی برای کسیکه به شما حمله ور میشه دستش را بالای سر گرفته با چماق یا میله یا چاقو گرفته چه روشی مناسبه؟

تکنیک کاربردی بگید

فکر کنم evade
جا خالی باید بدی
هر چند بستگی به خیلی چیزها داره
من خودم با بک لگد جیت کون دو میرم رو جناق طرف یا بالای زانوش مگر اینکه نیزه دستش باشه ولی انفجاری نباشه میخوری

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
میگم بهترین روش دفاع شخصی برای کسیکه به شما حمله ور میشه دستش را بالای سر گرفته با چماق یا میله یا چاقو گرفته چه روشی مناسبه؟

تکنیک کاربردی بگید

فن های زیادی در این ضمینه وجود داره و خیلی از اون ها بیشتر جنبه ی نمایشی دارن تا کاربردی
ولی پیشنهاد من اینه که با کیفی یا چیزی که توی دست دارین ضربات چاقو رو مهار کنید یا اگر چیزی توی دستتون نیست کفشاتون رو در بیارید توی دو تا دستتون کنید و ضربه های چاقو رو دفاع کننید
خیلی کاربردیه و یه بار از این روش استفاده کردم
برای چماق هم به نظر من به صورت کاربردیش اینه که پرتاب هایی رو که به سمتتون میشه رو با عقب نشینی مهار کنید و بعد از هر پرتاب به سمت حریفتون حمله ور بشید.
چون مچ دست هر چقدر هم که قوی باشه نمیتونه چماق رو به صورت پی در پی حرکت بده و توی همین وقفه ی کوتاهی که بین هر پرتاب پیش میاد میشه حمله کرد اون هم بیشتر با پا و سر و گردن هم باید عقب نگه دارید که ضربه به سرتون نخوره.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

تکنیک کاربردی بگید
این سوالاتو عشقه!!

به نظر من اگه بخواد از بالا ضربه بزنه و جسم توی دستش بلند باشه بهترین حرکت رفتن توی بدنش هست و زدن توی سینه گردن یا زیر فکش هست که یخلی راحت خلع و آسیب میبینه
اگه جسم دستش کوتاه باشه مثل چاقو باید دید توی کدام مرحلس اگه میتانی و سرعتش رو داری که بری توی بدنش و مچ دست هاشو از بالا بگیری و مچ دست هاشو روبه عقب هول بدی که زا کمر روبه پشت خمش کردی و زدیش زمین و الی به قول اساتید فن اگه دیدی کار از کار گذشته الفرارررر!! و اگه موضوعی بود که قرار رو بر فرار ترجیح دادی برای اجسام کوتاه از مهاجم فاصله بگیر و بزار چند بار دستش رو پرتاب کنه و وقتی بعد از چند بار دید که بهت نمیخوره یا خسته میشه یا یکم مخش هنگ میکنه اون مقع بهترین موقع حمله هست
ممنون از سوال خوبت
یا علی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به همه دوستان که این تاپیک رو هنوز زنده نگه داشتین:)
چند وقتیه استاد میلاد نیستش
مشکلی براشون پیش اومده؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
فکر کنم evade
جا خالی باید بدی
هر چند بستگی به خیلی چیزها داره
من خودم با بک لگد جیت کون دو میرم رو جناق طرف یا بالای زانوش مگر اینکه نیزه دستش باشه ولی انفجاری نباشه میخوری

فن های زیادی در این ضمینه وجود داره و خیلی از اون ها بیشتر جنبه ی نمایشی دارن تا کاربردی
ولی پیشنهاد من اینه که با کیفی یا چیزی که توی دست دارین ضربات چاقو رو مهار کنید یا اگر چیزی توی دستتون نیست کفشاتون رو در بیارید توی دو تا دستتون کنید و ضربه های چاقو رو دفاع کننید
خیلی کاربردیه و یه بار از این روش استفاده کردم
برای چماق هم به نظر من به صورت کاربردیش اینه که پرتاب هایی رو که به سمتتون میشه رو با عقب نشینی مهار کنید و بعد از هر پرتاب به سمت حریفتون حمله ور بشید.
چون مچ دست هر چقدر هم که قوی باشه نمیتونه چماق رو به صورت پی در پی حرکت بده و توی همین وقفه ی کوتاهی که بین هر پرتاب پیش میاد میشه حمله کرد اون هم بیشتر با پا و سر و گردن هم باید عقب نگه دارید که ضربه به سرتون نخوره.

این سوالاتو عشقه!!

به نظر من اگه بخواد از بالا ضربه بزنه و جسم توی دستش بلند باشه بهترین حرکت رفتن توی بدنش هست و زدن توی سینه گردن یا زیر فکش هست که یخلی راحت خلع و آسیب میبینه
اگه جسم دستش کوتاه باشه مثل چاقو باید دید توی کدام مرحلس اگه میتانی و سرعتش رو داری که بری توی بدنش و مچ دست هاشو از بالا بگیری و مچ دست هاشو روبه عقب هول بدی که زا کمر روبه پشت خمش کردی و زدیش زمین و الی به قول اساتید فن اگه دیدی کار از کار گذشته الفرارررر!! و اگه موضوعی بود که قرار رو بر فرار ترجیح دادی برای اجسام کوتاه از مهاجم فاصله بگیر و بزار چند بار دستش رو پرتاب کنه و وقتی بعد از چند بار دید که بهت نمیخوره یا خسته میشه یا یکم مخش هنگ میکنه اون مقع بهترین موقع حمله هست
ممنون از سوال خوبت
یا علی

ممنونم

حالا یه چیزی میشه وقتیکه بش نزدیک بشیم به یک دست مچ دستشو نگه داریم و با دست دیگه برای یک لحظه با کردن انگشت تو چشماش چماغ یا چاقو را ازش بگیریم ؟

تکنیک های آیکیدو و کراو ماگا چیزی برامون دارن ؟

استیون سگال چی میگه؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود به همه دوستان که این تاپیک رو هنوز زنده نگه داشتین:)
چند وقتیه استاد میلاد نیستش
مشکلی براشون پیش اومده؟

ممنون از حسن توجه شما دوست من
سفر بودم

من در خدمت شما هستم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در بوکس مبحثی داریم به نام EVASION به معنای طفره از حمله حریف. تکنیک هایی که در ظاهر یکجور جاخالی دادن به نظر می آیند. slip، duck، weave، انواع shoulder roll و غیره. این حرکات طراحی شدند تا نه فقط شخص را از مسیر ضربه حریف خارج کنند، بلکه او را در یک موقعیت ضد حمله قرار بدهند. به علاوه یک حرکت ِ evasive نباید به هیچ وجه شما را از حالت تعادل خارج کند، به طوریکه آسیب پذیر بشوید و یا زمان زیادی لازم داشته باشید برای بازگشت به استنس اولیه.

ممنون از مطالبت

تاپیک هنرهای رزمی به وجود همرزمانی چون شما نیاز داره
امیدوارم روز به روز فعالیت شما اینجا چشمگیر تر بشه

یه نکته اینجا هست که یکی از دوستان هم بهش اشاره کرد این هست که افراد ناوارد و اساتید و.............به این تاپیک میان و ممکن هست مطلب شما را کپی پیست کنن
جا داره که شما با هوشیاری فراوان مطالب خودتون رو انحصاری کنید

این مطالب ناب مخصوص اعضای بخش هنر های رزمی هست

میخواهیم اگر بشه یک بخش از pdf مطالب انحصاری تو تاپیک راه اندازی کنیم با هولوگرام pt و شخص محقق . (به زودی)

ممنون از مطلب خوبت آبتین

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون از حسن توجه شما دوست من
سفر بودم

من در خدمت شما هستم
:) سلام استاد جان سفر خوش به سلامتی انشاالله
بعد از اااااااااااین همه سفر هایی که مجردی انجام دادی سفر متاهلی چطور بود؟
ایشالله که از سفرتان لذت برده باشید.(خارج از کشور دیگه;))
استاد میلاد دو سه روزی هستن اینجا ان ولی مثل نینجا ها مخفی میانو میرن !
به هر حالی به تاپیک خودت خیلی خوش آمدی
منتظر مطالب آموزندت هستیم
یه سوال : من توی حرکت تایتانیک هرچی تلاش کردم هر کاری میکنم پاهامو زودتر از دستام میزنم ( این افتاده تو بدنم) و به خاطر همین رو به عقیب پرت میشم و نمیشه
چکار کنم خیلی انگیزه هم دارم یاد بگیرم.
یه چندتا حرکت بدنسازی رزمیه طبیعی هم که توی ایران کم دیده میشه برامان بزار .. حرکت های که بقیه با وزنه انجام میدن ولی ما بدون وزنه انجام بدیم
ممنون
شهادت ناجوانمردانه حضرت زهرا (س) رو هم به همه دوستان تسلیت عرض میکنم.

یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

تکنیک کاربردی بگید

درود جناب نترس که همیشه فعالیت خوبت موجب خوشحالی من میشه .

اساتید ژاپنی میگن جلو تیزی هیچ گاه با دست خالی مقاومت نکن و بهترین راه فرار هست

خوب ما اینجا میتونیم از تاکتیک هم استفاده کنیم

و اما تکنیک : 1. شما هیچ گاه نباید فراموش کنی که سر مهمترین قسمت بدن هست و باید از وارد شدن میله یا چاقو به سر بلوک کنی .

2. ساباکی ( جابجایی یا به قول خودمون جاخالی ) یادت نره . توجه داشته باش که ساباکی یکی از اصول پایه (کیهون) در روش های رزمی هست که باید یاد بگیری
رزمی کاری که ساباکی ندونه چی هست و بلد نباشه مثل یک راننده ناشی هست.

3.استفاده از پشت ساعد دست و انقباض ماهیچه دست تا نهایت.

4.شیوه صحیح نشست .

ما در نینجوتسو یک قانون داریم حمله چاقو رو تبدیل به شیمه (خفه کردن) کن:);) در این نوع حمله یک نوع ضد حمله ناب وجود داره که من عاشقشم و 100٪ جواب میده البته مهارت میخواد و دانش . اگر یارو رو نکشی:lol:

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
:)
یه سوال : من توی حرکت تایتانیک هرچی تلاش کردم هر کاری میکنم پاهامو زودتر از دستام میزنم ( این افتاده تو بدنم) و به خاطر همین رو به عقیب پرت میشم و نمیشه
چکار کنم خیلی انگیزه هم دارم یاد بگیرم.
یه چندتا حرکت بدنسازی رزمیه طبیعی هم که توی ایران کم دیده میشه برامان بزار .. حرکت های که بقیه با وزنه انجام میدن ولی ما بدون وزنه انجام بدیم
ممنون
شهادت ناجوانمردانه حضرت زهرا (س) رو هم به همه دوستان تسلیت عرض میکنم.

یا علی

سلام کاک محمد چونی چاکی؟

در مورد سوال اولت بگو دستت رو کجای بدنت میزاری ؟
در مورد سوال دومت یه شیوه هایی هست به نام جنون تایسو که قبلا در موردش حرف زدم اما بازم چشم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود جناب نترس که همیشه فعالیت خوبت موجب خوشحالی من میشه .

اساتید ژاپنی میگن جلو تیزی هیچ گاه با دست خالی مقاومت نکن و بهترین راه فرار هست

خوب ما اینجا میتونیم از تاکتیک هم استفاده کنیم

و اما تکنیک : 1. شما هیچ گاه نباید فراموش کنی که سر مهمترین قسمت بدن هست و باید از وارد شدن میله یا چاقو به سر بلوک کنی .

2. ساباکی ( جابجایی یا به قول خودمون جاخالی ) یادت نره . توجه داشته باش که ساباکی یکی از اصول پایه (کیهون) در روش های رزمی هست که باید یاد بگیری
رزمی کاری که ساباکی ندونه چی هست و بلد نباشه مثل یک راننده ناشی هست.

3.استفاده از پشت ساعد دست و انقباض ماهیچه دست تا نهایت.

4.شیوه صحیح نشست .

ما در نینجوتسو یک قانون داریم حمله چاقو رو تبدیل به شیمه (خفه کردن) کن:);) در این نوع حمله یک نوع ضد حمله ناب وجود داره که من عاشقشم و 100٪ جواب میده البته مهارت میخواد و دانش . اگر یارو رو نکشی:lol:

ممنون از حسن توجه شما

سلام
ضمن تشکر از راهنمایی

اون جمله آخر تبدیل چاقو به خفه کردن را متوجه نمیشم آیا جزیی از تکنیک های کوپوجوتسو است؟

بنظر شما تکنیک های کالی اسکریما میتونه برای دفع چاقو یا چوب مفید باشه؟

تکنیک های آیکیدو در این مورد چیا هستند؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام کاک محمد چونی چاکی؟

در مورد سوال اولت بگو دستت رو کجای بدنت میزاری ؟
در مورد سوال دومت یه شیوه هایی هست به نام جنون تایسو که قبلا در موردش حرف زدم اما بازم چشم
سلام میلاد جان
شُکر خوبم
شما چطوری؟
دستام رو در دو طرف سرم میزارم کنار گردن و سر جمعشان میکنم ولی تا میخوام مثل فنر بازشان کنم پاهام نمیزاره !(اونا زودتر ضربه میزنن و باز میشن)
همین حرکت رو به یکی از دوستام نشان دادم بعد از چند تا تمرین ناموفق اون بلاخره تانست ولی من نتانستم!!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام میلاد جان
شُکر خوبم
شما چطوری؟
دستام رو در دو طرف سرم میزارم کنار گردن و سر جمعشان میکنم ولی تا میخوام مثل فنر بازشان کنم پاهام نمیزاره !(اونا زودتر ضربه میزنن و باز میشن)
همین حرکت رو به یکی از دوستام نشان دادم بعد از چند تا تمرین ناموفق اون بلاخره تانست ولی من نتانستم!!

سلام

خوب مشکل اینجا هست که پاهات رو کامل عقب نمیکشی
تقریبا باید نوک انگشت پاهات از سرت بزنه بیرون و ژاهات رو انفجاری پرت کنی مهم این هست که دستان هنگام حرکت پاهات کمک کنه

یه تمرین هم داره . یه کمربند رزمی ببند به کمرت و به یکی از دوستات بگو کمربندت رو از رو شکم بگیره. و هنگامی که پاهات ژرت میکنی کمکت کنه بگشه تورو بالا

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
ضمن تشکر از راهنمایی

اون جمله آخر تبدیل چاقو به خفه کردن را متوجه نمیشم آیا جزیی از تکنیک های کوپوجوتسو است؟

بنظر شما تکنیک های کالی اسکریما میتونه برای دفع چاقو یا چوب مفید باشه؟

تکنیک های آیکیدو در این مورد چیا هستند؟

سلام

نه از تکنیک های ناناجوتسو که توش از شیمه وازا استفاده میشه

هنکا داره (قبلا در مورد هنکا صحبت کردم)

کالی اسکریما شیوه نوین هست که از رو روش چی سائو جیت کاندو کپی برداری شده و بیشتر هم رو سلاخ های جفتی تاکید دارن
من فکر میکنم نقص فراوانی دارد که جای جیت کاندو رو هم داره خراب میکنه

اگر بروس زنده بود شکایت فراوانی به این شیوه میکرد.

نظر من این بود
نظر شما چیست جناب آبتین و نترس

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام

کالی اسکریما شیوه نوین هست که از رو روش چی سائو جیت کاندو کپی برداری شده و بیشتر هم رو سلاخ های جفتی تاکید دارن

نظر من این بود

منظورم جیت کان دو نبود

منظورم کالی اسکریما خود فیلیپین بود که پیشینه تاریخی داره تو کشورش

راستی نظرتون در مورد گروه یاکوزا چیه؟

یاکوزا (به ژاپنی: ヤクザ یا やくざ)‏، نام گروهی از تبهکاران ژاپنی است. این گروه همکنون در سراسر جهان پراکنده‌اند و به نام «مافیای ژاپن» هم شناخته می‌شوند. آنها دست به کارهای زیادی می‌زنند مهم‌ترینشان پخش مواد مخدر، اسلحه و زد و خوردهای خیابانی است. تعداد شناخته شده آنها در دنیا ۸۴۷۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

پیشینه یاکوزا به قرن ۱۷ بر می‌گردد. پس از پایان یافتن جنگ داخلی و اتحاد ژاپن توسط شوگان تاکوگاوالیاسو (徳川家康) در سال ۱۶۹۳ (میلادی) برنامه‌های او موجب پیدایش این گروه شد.
در این سال سیاست بیرون کردن خارجی‌ها، حذف مسیحیت و ممنوعیت سفر به خارج (با مجازات مرگ) اجرا شد. در نتیجه این سیاست، حدود نیم میلیون نفر از سامورایی‌ها که به‌عنوان جنگجو در حال کار در زمین‌های زمینداران فئودال بودند بیکار شدند، و برخی از این‌ها طبقه محروم رانین (浪人) را شکل دادند.
این پیشینه از سامورایی‌ها (رانین) و افسانه رابین هود (شمشیرزن قانون شکن) سنگ بنای یاکوزا در ژاپن بودند.

یاکوزاها به احتمال زیاد از میان قماربازان، فروشندگان دوره گرد و اشرار ظاهر شدند.
کلمه یاکوزا از بدترین امتیاز ممکن در نوعی از بازی کارت‌ها ایکو-کابو (おいちょかぶ) به نام بازی نافودا (株札 بازی نه کارته) گرفته شده. در بدترین حالت کارت‌های امتیاز ۲۰ و ترکیب سه کارتی ۳-۹-۸ که به زبان ژاپنی همان Ya-Ku-sa (یا-کو-زا) است، خاستگاه کلمه بوده‌است.

رسوم :

وبیتسومه (指詰め): به معنی بریدن نوک انگشت کوچک شخص درعذرخواهی از مافوق به خاطر ناکامی در انجام دستور یا خطاست.
ایرزومی (入れ墨): همان رسم خالکوبی تمام بدن است، که نشانگر قدرت، شهامت و مردانگی مردی است که آن را تحمل می‌کند.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام

خوب مشکل اینجا هست که پاهات رو کامل عقب نمیکشی
تقریبا باید نوک انگشت پاهات از سرت بزنه بیرون و ژاهات رو انفجاری پرت کنی مهم این هست که دستان هنگام حرکت پاهات کمک کنه

یه تمرین هم داره . یه کمربند رزمی ببند به کمرت و به یکی از دوستات بگو کمربندت رو از رو شکم بگیره. و هنگامی که پاهات ژرت میکنی کمکت کنه بگشه تورو بالا
ممنون خیلی خوب بود حتما انجام میدم
راستی میلاد جان کره ای هم بلدی؟یه زحمتی برات داشتم؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام

نظر من این بود

ممنونم استاد میلاد
بله اسکریما یا کالی یک هنررزمی فلیپنی است. یکی از شاگردان فلپینی بروس لی برای ترویج این هنرهای رزمی فلیپینی از شهرت لی استفاده کرد و آنها را تحت نام جیت کان دو آموزش می داد. مسلما این کار توجیهی نداره.

در جواب آقا رضا هم عرض کنم در پنانتوکان یا بوکس فلیپینی روش هایی برای مقابله با چاقو و غیره هست، اسکریما هم به طور کلی روش های مبارزه با سلاح های مختلف هست. ولی من شخصا خیلی علاقمند نیستم به آنها. بهرحال اگر مایل بودید می توانید درباره اش تحقیق کنید.

http://www.youtube.com/watch?v=Faafb0tTtGM

Last edited:
بالا