• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ... چند ماه بود سر نزده بودم ولی امروز تمام مطالب رو خوندم
با تشکر از دوستانی که به بنده لطف داشتن به خصوص trian عزیز :)

در مورد پستهایی که خوندم چند نکته بگم و بعدش برم سر اصل مطلب :

- آرنیس ،کالی و اسکریما سبکهایی اصیل و باستانی هستند ،درسته قدمت کونگ فو رو ندارن ولی احتمالا قدمتشون بیشتر از کاراته هست (باید چک کنم تا با اطمینان بگم) ،این اواخر اسکریما رو با سبکهای دیگه مثل وینگ چون ترکیب میکنن ،این کار اصالت اون سبک ها (و نه کاربردی بودنشون) رو زیر سوال میبره ولی به اعتبار اسکریما خللی وارد نمیشه مسلما

گفته میشه که اسکریما/کالی برتری خودشون رو نسبت به سبکهای سلاح سرد ژاپنی در جنگ جهانی دوم و در دوره اشغال شدن اون مناطق توسط ارتش ژاپن اثبات کردن در عمل ،و به نظر بنده برای دفاع شخصی هم مناسبتر هستن چون سلاح های کوچک تر و تخصصی تر و قابل استتار تر و قابل حمل تری دارند مثل کارامبیت یا نوعی قمه یا اون چوب کوتاه معروف (استیک - که هم اندازه باتوم تلسکوپی هست) به نظرم نسبت به سبک های ژاپنی سرعتی تر هستن و تفاوت های دیگه ای هم دارن ،مثلا اینکه چاقوی در این سبکها معمولا 2 لبه هست ،ولی در بیشتر سبک های ژاپنی که بنده دیدم یک لبه تیز داره فقط

- برای بونسای پول ندید ،لذت بونسای به اینه که خودتون پرورشش بدید و ازش نگهداری کنید ،سرگرمی زیبا و کم هزینه ای هست ،بنده کتاب ها و لوازمش رو سال پیش تهیه کردم ولی متاسفانه وقت نشده بخونمشون و شروع کنم :(

- کتابهایی که مرحوم منصوری ترجمه کردن مثل سینوهه و ... اکثرا نوشته خود ایشون هستن ،منتها چون اون زمان مردم کمتر سراغ کتاب نویسنده داخلی میرفتن ایشون یک سری از کتابهای خودش رو به اسم ترجمه چاپ کرده ... قضیه موقعی معلوم شد که یک سری محقق و مولف به دنبال منابع ایشون به سراغ کتابخانه های خارجی رفتن و در کمال تعجب دیدن که فلان نویسنده وجود خارجی نداره یا هست ولی چنین کتابی نداره ... البته بعضی از کارهاشون واقعا ترجمس ... امیدوارم کتاب خداوند الموت ترجمه باشه چون واقعا این کتاب رو دوست دارم ... اگر هم چندتا از کتاباشون رو خونده باشید متوجه میشید که با اینکه نویسنده خارجی فرق داره اسمش ولی خط داستان در تمام اونها شباهت عجیبی با هم داره ... البته قلم شیوا و روانی داشتن و شخصا لذت بردم از خواندن تمام کتابهاشون

- اصل مرسوم در دفاع شخصی برای دفاع در مقابل سلاح کوتاه فاصله گرفتن و برای دفاع در مقابل سلاح بلند چسبیدنه ... البته هر اصلی استثنائات خودش رو داره ،کلا اگر چاقو و شمشیر دیدین فرار کنید بهتره ... اگر عزیزانتون در خطر بودن هم چیزی که بنده بگم بهتون کمک نمیکنه چون اون موقع معمولا در شوک هستید و اصلا نمیتونید فکر کنید ، یه چیزی بر میدارید و وحشیانه و مستقیم و بدون گارد و بررسی شرایط هجوم میبرید سمت مهاجم به امید اینکه قبل از اینکه اون شما رو بکشه شما اون رو بکشید ،خیلی شانسیه کلا و کاملا بستگی به شرایط داره نتیجه ... بنابراین براتون دعا میکنم و امیدوارم چنین وضعیتی برای هیچ کدوم از شما از عزیزان پیش نیاد

حالا اصل مطلب .....
سلام استاد گلم آرمین جان
خوبی عزیز نبودی؟
امیدوارم دوباره از مطالب خوبت بهره ببریم
به تاپیک خودت خوش آمدی
یا علی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دیدن هم کافی نیست باید تمرین کنید
همون طور که رضاجان گفتن انقدر باید تمرین کنید که برای دفاع احتیاج به فکر و درنگ نداشته باشین

تمرین معجزه میکنه

بروس لی تمامی تکنیک های مشت زنی را تمرین کرده بود

تمرینات جیت کان دو بروس لی را ببینید

زدن ضربات بصورت زنجیره ای و دنباله دار درست مثل دنباله و سری عددی در ریاضی ( هوش بروس لی )

چند تا کیسه بوکس سنگین در هوا آویزون است همشون پشت سر هم از جهات مختلف به سمت شما میان باید بزنی و جا خالی بدی

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
تمرین معجزه میکنه

بروس لی تمامی تکنیک های مشت زنی را تمرین کرده بود

تمرینات جیت کان دو بروس لی را ببینید

زدن ضربات بصورت زنجیره ای و دنباله دار درست مثل دنباله و سری عددی در ریاضی ( هوش بروس لی )

چند تا کیسه بوکس سنگین در هوا آویزون است همشون پشت سر هم از جهات مختلف به سمت شما میان باید بزنی و جا خالی بدی

برجسته ترين نقطه قوت بروس لي ،‌ سرعت در مبارزاتش هست كه فكر ميكنم بيشتر به خاطر بدنسازي خاص و سرعتي باشه كه داشته

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
تکنیک های آیکیدو که استیون سگال در برابر چاقو اجرا میکنه خیلی جالبه
تمرین زیاد میخواد ولی شدنیه
تکنکی های رزمی را اینقدر باید تمرین کرد تا درست مثل حافظه شما بشه مثلا اسم نان را شنیدید تصویر نان در ذهن شما بیاد

چاقو را دیدید بطور غریزی تکنیک دفاع و حمله را روی مهاجم پیاده کنید

فقط باید نترس باشید
تايييد ميشه
توي شرايط اين چنيني ذهن ادم به خوبي كارنميكنه و اگر تمريني هم هست بايد اويزه ي ذهن شده باشه كه توي چنين شرايطي بشه از اون ها استفاده كرد
گاها همين ترس هست كه كار دست ادم ميده . شايد بشه با جراهاتي اندك جون خودمون رو نجات بديم ولي فكر فرار و راههايي غير از مبارزه(ترس) جون ادم رو به خطر ميندازه و ادم رو از تلاش براي دفاع از خود باز ميداره

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
تايييد ميشه
توي شرايط اين چنيني ذهن ادم به خوبي كارنميكنه و اگر تمريني هم هست بايد اويزه ي ذهن شده باشه كه توي چنين شرايطي بشه از اون ها استفاده كرد
گاها همين ترس هست كه كار دست ادم ميده . شايد بشه با جراهاتي اندك جون خودمون رو نجات بديم ولي فكر فرار و راههايي غير از مبارزه(ترس) جون ادم رو به خطر ميندازه و ادم رو از تلاش براي دفاع از خود باز ميداره

برای کم کردن وقت دریگری و مبارزه در صورت ناچار بودن به درگیری باید آناتومی بدن را خوب مطالعه کرد
حدفاصل سرکول و استخوان های جناق رگی وجود داره که که اگر با دو انگشت بصورت عمودی ضربه مهلک بزنی طرف را بیهوش میکنه
آیکیدو ورزش خوبیه برای دفاع شخصی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چهره بوکسر ها قبل و بعد از مسابقه

متاسفانه ضربات مشت با دستکش روی مغز و اعصاب تاثیر میذاره در کیک بوکس هم نه به این شدت ولی معمولا بعد از مسابقه صورت ورم میکنه
ورزش در سطح حرفه ای و مسابقه در سبکی مثل کیک بوکس اون هم برای هیچ به نظر من ح.ت هست

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
متاسفانه ضربات مشت با دستکش روی مغز و اعصاب تاثیر میذاره در کیک بوکس هم نه به این شدت ولی معمولا بعد از مسابقه صورت ورم میکنه
ورزش در سطح حرفه ای و مسابقه در سبکی مثل کیک بوکس اون هم برای هیچ به نظر من ح.ت هست

سلام
شما اسم یه سبک گفتید که حرکات نمایشی بود
هرچی فکر کردم یادم نیومد تاپیک هم عقب رفتم ندیدمش
میشه دوباره لطف کنید بگید♥

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
شما اسم یه سبک گفتید که حرکات نمایشی بود
هرچی فکر کردم یادم نیومد تاپیک هم عقب رفتم ندیدمش
میشه دوباره لطف کنید بگید♥

تریکینگ
برای حرکات نمایشی کاملا مناسبه حرکات زیبای سبک های مختلف رو داره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برای بوکس یا وزنه یا هرچیزی شبیه ش ... بستن مچ لازمه؟ کلا کارایی مچ بند چی هستش؟

تریکینگ
برای حرکات نمایشی کاملا مناسبه حرکات زیبای سبک های مختلف رو داره

وافعا ممنون:blush:

anthonymychal.com/2012/10/how-to-start-tricking

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برای بوکس یا وزنه یا هرچیزی شبیه ش ... بستن مچ لازمه؟ کلا کارایی مچ بند چی هستش؟

بستن مچ بند یا باند بیشتر برای کاهش درد هست اما در کل عادت کردن به مچ بند چیز خوبی نیست که عوارض هم داره متاسفانه من خودم هم به مچ بند عادت دارم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
چند پیش همین شبکه Fight Box مسابقه تای بوکسینگ بین حمزه رحمانی و رقیب تایلندی نشون داد در تایلیند حمزه رحمانی برنده شد
جدیدا قانونی به موی تای اضافه شده که باید از آرنج بند استفاده کنند بخاطر به حداقل رسوندن ضربه آرنج به سر و صورت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به نظرتون یه سایت با مطالب و اموزش های ترجمه شده ورزشی ارزش داره یا زیاد هست اینطور سایتا؟:D
یا مثلا انجمن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

درود بر شما

به نظر بنده بستن باند بکس یا مچ بندی که کشش لازمه را داشته باشد ، در حین تمرین از واجبات است . از حرکات اضافی مچ جلوگیری میکند و مفصل مچ کمتر آسیب میبیند . اما در دراز مدت باعث تضعیف مچ میشود . پس باید تمرینات تقویت مچ هم انجام دهید .

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
درود بر شما

به نظر بنده بستن باند بکس یا مچ بندی که کشش لازمه را داشته باشد ، در حین تمرین از واجبات است . از حرکات اضافی مچ جلوگیری میکند و مفصل مچ کمتر آسیب میبیند . اما در دراز مدت باعث تضعیف مچ میشود . پس باید تمرینات تقویت مچ هم انجام دهید .

همیشه نبندید خواهشا

راستی شماها کیسه بوکس رو با چی پر میکنید؟
من این دفعه میخوام پوکه معدنی بریزم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
همیشه نبندید خواهشا

راستی شماها کیسه بوکس رو با چی پر میکنید؟
من این دفعه میخوام پوکه معدنی بریزم

من خاک اره میریختم ، برای تمرین ساق هم به لاستیک ضربه میزدم

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
به نظر من بهتره از مچ بند استفاده بشه خصوصا وقتي كه با كيسه بوكس هاي برزنتي كار ميكنيم و پنجه به شدت در معرض اسيب ديدن قرار داره. همچنين از اونجايي كه استفاده از مچ بند و روبان تا حدودي باعث قرار گرفتن دست در موقعيت صحيح مشت زدن ميشه نبستنش ممكنه باعث بشه كه مچ دست در موقعيت پيچ خوردن و اسيب جدي قرار بگيره
خيلي خوبه كسايي كه تازه فعاليت هاي مشت زني رو شروع كردن و مچ دست اون ها قدرت كافي و لازم رو نداره و يا از كيسه بوكس هاي خونگي استفاده ميكنند موقع تمرين از باند و مچ بند استفاده كنند تا از صدمه ديدن دست جلو گيري كنند .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بنظرم سبک مشت زنی بروس لی ضرباتی که با پشت مشت که استخوانی است وارد کنید شدت ضربه تو صورت بالاتر از موشت مستقیم از بغل یا صاف
همچنین هنگام مشت زنی به این شیوه دفاع با حمله همراه میشه

کافیه یکبار ازین نمونه مشت بغل صروتتون بزنید بخوره به دندون حس کنید چقدر درد داره

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
بنظرم سبک مشت زنی بروس لی ضرباتی که با پشت مشت که استخوانی است وارد کنید شدت ضربه تو صورت بالاتر از موشت مستقیم از بغل یا صاف
همچنین هنگام مشت زنی به این شیوه دفاع با حمله همراه میشه

کافیه یکبار ازین نمونه مشت بغل صروتتون بزنید بخوره به دندون حس کنید چقدر درد داره

بروسلی جثه بزرگی نداشت ولی همین جثه ی کوچک بسیار ایده ال و در حین حال اماده بود که باعث میشد نسبت به وزنش توی مبارزات شاهکار کنه به عبارتی بدنش عضله روی عضله بود
البته توی مبارزات بهتره که بدن همیشه در حالت ایده ال و اماده باشه به نظر من انجام بدنسازی های طاقت فرسا و در حین حال ساده ای که بروس انجام میداد در کنار شیوه ی صحیح مشت زنی خیلی میتونه به مبارزه و کیفیت مشتهامون بهبود ببخشه

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ممنون از لطف دوستان ... متاسفانه تا یه سال نمیتونم مثل قدیم فعالیت کنم چون گرفتار یک امتحان فوق العاده سخت هستم .... برم سر مطلب :

یادتون باشه بین جودو و وینگ چون به عنوان سبک مکمل در کنار سبکی که خودم کار میکنم بودم تا آمادگی بدنیم رو حفظ کنم و در کنارش یه سبک جدید هم یاد بگیرم ؛ از اونجا که وینگ چون بدجوری درگیر جنگ داخلیه و معلوم نیست چی به چیه توش از انتخابهام حذف شد و جودو رو که پدر و مادر دار تر به نظر میرسید "اینجا" انتخاب کردم . خوب داشتم جلو میرفتم ولی بعد از یه مدت کار کردن تو ستون فقراتم دردهای مداومی احساس کردم و خلاصه اینکه درگیر فیزیوتراپ و MRI و این مسائل شدم

معلوم شد که این دردها مال کار با کامپیوتر و اشتباه بلند کردن یه بار سنگین تو سن کمه ،در واقع جودو فقط باعث شده این مشکلات بیشتر احساس بشن وگرنه سالهاست که وجود داشتن و اصلا ارتباطی با رزمی کار کردن ندارن

خلاصه دکتر گفت که جودو خیلی ورزشی خوبیه ولی با این شرایط اگر میخوای 10-15 سال دیگه عصا دستت نگیری بزارش کنار وپیشنهاد کرد که برای سلامتی خودم ورزشهای رزمی رو کنار بزارم .وقتی اصرار کردم که میخوام بازم رزمی کار کنم گفت بین ورزشهایی که میشناسه بوکس مناسب تر هست برام ،چون هم بدن محافظ داره هم ستون فقراتم خیلی کمتر آسیب میبینه ولی باز هم توصیه کرد که تو مسابقات شرکت نکنم (کاملا باهاش موافقم تو این زمینه) ،برگشتن به کیک بوکسینگ هم جزو آپشنام بود ولی دکتر گفت که روزی نیست که یه کیک بوکس کار برای صلیبی سراغش نیاد و توصیه کردم وضعم رو از این که هست بدتر نکنم

همونطور که میدونید تو بوکس آماتور از دستکش فومی و کلاه استفاده میشه و سیستم مسابقاتش ناک اوتی نیست و امتیازیه ،کلا ورزش اصیل و با حساب کتابیه و اگر بخواین جواب سوالی رو قطعی بگیرین هم چون یک ورزش غربیه تو اینترنت منابع فوق العاده ای براش موجوده، هرچند کمتر دیدم تا امروز که بین اساتیدش اختلاف نظر باشه ،در ضمن تصمیم گرفتم تمرکزم رو تو بوکس بزارم رو جنبه ورزشی و سلامتی چون از لحاظ دفاع شخصی به خاطر سبک دیگه به احساس رضایت نسبی رسیدم

- اگر توصیه یا نکته ای به نظرتون میرسه ممنون میشم بهم بگید چون تازه واردم به این رشته

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه چیزه عجیب سن از 30 که بالاتر میره بدن چالاکی خودش از دست میده( نوعی تعدیل انرژی )
افت در اکسیژن گیری ماهیچه ها
افت در تنفس در دویدن

بالا