با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ... چند ماه بود سر نزده بودم ولی امروز تمام مطالب رو خوندم
با تشکر از دوستانی که به بنده لطف داشتن به خصوص trian عزیز
در مورد پستهایی که خوندم چند نکته بگم و بعدش برم سر اصل مطلب :
-
آرنیس ،کالی و اسکریما سبکهایی
اصیل و
باستانی هستند ،درسته قدمت کونگ فو رو ندارن ولی احتمالا قدمتشون بیشتر از
کاراته هست (باید چک کنم تا با اطمینان بگم) ،این اواخر اسکریما رو با سبکهای دیگه مثل وینگ چون ترکیب میکنن ،این کار اصالت اون سبک ها
(و نه کاربردی بودنشون) رو زیر سوال میبره ولی به اعتبار اسکریما خللی وارد نمیشه مسلما
گفته میشه که اسکریما/کالی
برتری خودشون رو نسبت به سبکهای سلاح سرد ژاپنی در
جنگ جهانی دوم و در دوره اشغال شدن اون مناطق توسط ارتش ژاپن اثبات کردن در عمل ،و به نظر بنده برای
دفاع شخصی هم مناسبتر هستن چون سلاح های
کوچک تر و
تخصصی تر و
قابل استتار تر و قابل حمل تری دارند مثل
کارامبیت یا
نوعی قمه یا اون
چوب کوتاه معروف (استیک - که هم اندازه باتوم تلسکوپی هست) به نظرم نسبت به سبک های ژاپنی سرعتی تر هستن و تفاوت های دیگه ای هم دارن ،مثلا اینکه چاقوی در این سبکها معمولا 2 لبه هست ،ولی در بیشتر سبک های ژاپنی که بنده دیدم یک لبه تیز داره فقط
- برای بونسای پول ندید ،لذت بونسای به اینه که خودتون پرورشش بدید و ازش نگهداری کنید ،سرگرمی زیبا و کم هزینه ای هست ،بنده کتاب ها و لوازمش رو سال پیش تهیه کردم ولی متاسفانه وقت نشده بخونمشون و شروع کنم
- کتابهایی که مرحوم منصوری ترجمه کردن مثل سینوهه و ...
اکثرا نوشته خود ایشون هستن ،منتها چون اون زمان مردم کمتر سراغ کتاب نویسنده داخلی میرفتن ایشون یک سری از کتابهای خودش رو به اسم ترجمه چاپ کرده ... قضیه موقعی معلوم شد که یک سری محقق و مولف به دنبال منابع ایشون به سراغ کتابخانه های خارجی رفتن و در کمال تعجب دیدن که
فلان نویسنده وجود خارجی نداره یا هست ولی چنین کتابی نداره ... البته بعضی از کارهاشون واقعا ترجمس ... امیدوارم کتاب خداوند الموت ترجمه باشه چون واقعا این کتاب رو دوست دارم ... اگر هم چندتا از کتاباشون رو خونده باشید متوجه میشید که با اینکه نویسنده خارجی فرق داره اسمش ولی خط داستان در تمام اونها شباهت عجیبی با هم داره ...
البته قلم شیوا و روانی داشتن و شخصا لذت بردم از خواندن تمام کتابهاشون
- اصل
مرسوم در دفاع شخصی برای دفاع در مقابل سلاح کوتاه فاصله گرفتن و برای دفاع در مقابل سلاح بلند چسبیدنه ...
البته هر اصلی استثنائات خودش رو داره ،کلا اگر چاقو و شمشیر دیدین
فرار کنید بهتره ... اگر عزیزانتون در خطر بودن هم چیزی که بنده بگم بهتون کمک نمیکنه چون اون موقع معمولا در شوک هستید و
اصلا نمیتونید فکر کنید ، یه چیزی بر میدارید و وحشیانه و مستقیم و بدون گارد و بررسی شرایط هجوم میبرید سمت مهاجم به امید اینکه قبل از اینکه اون شما رو بکشه شما اون رو بکشید ،خیلی شانسیه کلا و کاملا بستگی به شرایط داره نتیجه ... بنابراین براتون دعا میکنم و امیدوارم چنین وضعیتی برای هیچ کدوم از شما از عزیزان پیش نیاد
حالا اصل مطلب .....