• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من که ورزش رزمی رو فقط برای سلامتی ، نشاط و علاقه میبینم و نه چیز دیگه

اما چند وقت پیش مطلبی رو میخوندم که برام جالب بود نوشته بود
اگه زمانی در یک جای خلوت مشغول رفتن بودید و چند نفر شما رو محاصره کردن چیکار میکنین جواب ،خب طبیعیه که باید فرار کرد حالا اگه با نامزدتون یا خانواده یا .. باشین چی آیا بازم فرار میکنین طبیعیه که باید از خودتون و خانواده دفاع کنید چیزی که زیاد ازش توی روزنامه ها و صفحه حوادث میخونیم آمار اینگونه موارد متاسفانه بسیار زیاد هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنونم استاد میلاد
بله اسکریما یا کالی یک هنررزمی فلیپنی است. یکی از شاگردان فلپینی بروس لی برای ترویج این هنرهای رزمی فلیپینی از شهرت لی استفاده کرد و آنها را تحت نام جیت کان دو آموزش می داد. مسلما این کار توجیهی نداره.

در جواب آقا رضا هم عرض کنم در پنانتوکان یا بوکس فلیپینی روش هایی برای مقابله با چاقو و غیره هست، اسکریما هم به طور کلی روش های مبارزه با سلاح های مختلف هست. ولی من شخصا خیلی علاقمند نیستم به آنها. بهرحال اگر مایل بودید می توانید درباره اش تحقیق کنید.

استاد آبتین من شنیدم که اسکریما اجرای فرم هم داره این درسته ؟
من به شخصه خیلی دوست داشتم جیت کاندوی واقعی رو در ایران آموزش میدادن اونوقت حتما اون رو فرا میگرفتم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کالی اسکریما بیشتر بدرد آموزش یگان ویژه نیروی انتظامی میخوره
برخی از رگه تکنیک های شمشیرزنی و بوکس فیلیپینی در جیت کان دو بروس لی دیده میشه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین من شنیدم که اسکریما اجرای فرم هم داره این درسته ؟
من به شخصه خیلی دوست داشتم جیت کاندوی واقعی رو در ایران آموزش میدادن اونوقت حتما اون رو فرا میگرفتم

درباره ی اینکه آیا در اسکریما فرم وجود داره یا نه گفته های متفاوتی وجود داره.
بطور کلی شاید بشه اینطور نتیجه گرفت که برخی از شاخه های سنتی تر اسکریما تمریناتی شبیه به اجرای فرم دارند و شاخه های مدرن تر ندارند.

بله ترین گرامی. یادگیری جیت کان دو از کسانی که این روش را به درستی درک کرده باشن و صادقانه به دیگران منتقل کنند تجربه متفاوت و لذت بخشی هست. اما متاسفانه افراد کمی هستند که این شرایط رو دارند. به همین دلیل هست که در حال حاضر خیلی ها فکر می کنند جیت کان دو یک روش به درد نخور و بی خاصیت است.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من که ورزش رزمی رو فقط برای سلامتی ، نشاط و علاقه میبینم و نه چیز دیگه

اما چند وقت پیش مطلبی رو میخوندم که برام جالب بود نوشته بود
اگه زمانی در یک جای خلوت مشغول رفتن بودید و چند نفر شما رو محاصره کردن چیکار میکنین جواب ،خب طبیعیه که باید فرار کرد حالا اگه با نامزدتون یا خانواده یا .. باشین چی آیا بازم فرار میکنین طبیعیه که باید از خودتون و خانواده دفاع کنید چیزی که زیاد ازش توی روزنامه ها و صفحه حوادث میخونیم آمار اینگونه موارد متاسفانه بسیار زیاد هست

در این مواقع استفاده از سلاح سرد چطوره؟:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلاح سرد ، گرم ،سنگ، آجر ،کلوخ، چوب هرچی دم دسته بد نیست فقط حواس باید به ضربه به سر باشه:D

مسئله ناجور تو این مواقع اینه که سلاحمون بیوفته دست مهاجمین :D
حالا شوکر چاقو یا هرچی باشه کار تمومه..
حواس به سر یعنی بزنیم تو سر یا نزنیم?:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
در مورد بوکس کسی میتونه اطلاعاتی بده :blush:
با دستکش یا بدونه
محکم یا سبک
کیسه سفت یا نرم
باید طبق روض خاصی زد یا مهم نیست؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مسئله ناجور تو این مواقع اینه که سلاحمون بیوفته دست مهاجمین :D
حالا شوکر چاقو یا هرچی باشه کار تمومه..
حواس به سر یعنی بزنیم تو سر یا نزنیم?:D

مطمئن باش همچین کسائی مجهز حمله میکنن خب برعکسش چرا نباشه بتونی سلاح رو از دست یکیش بگیری
بزن توی سر اما نذار اونا بزنن به سر:happy:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
در مورد بوکس کسی میتونه اطلاعاتی بده :blush:
با دستکش یا بدونه
محکم یا سبک
کیسه سفت یا نرم
باید طبق روض خاصی زد یا مهم نیست؟

تا 2-3 ماه بدون دستکش ، بدون کیسه ، روی قانون و فقط سایه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
میگم ورزش بوکس زیر بغل را خوب ماهیچه ای میکنه

من مدتیه تو هوا که تمرین بوکس میکنم احساس میکنم بخاطر سرعت مشت هام انگشتام سوزش مور مور میشه و حالت داغی بخودش میگیره انگار در اثر سرعت و برخورد استحکاک هوا اینجوری میشه

میگم ضربه پشت مشت که بروس لی میزد در حالتی که عضلات ساعد منقبض شده واقعا مخربه به صورت کسی بزنی چند تا از دندوناش ممکنه خرد بشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
چهره بوکسر ها قبل و بعد از مسابقه

فایل های ضمیمه

• beforeAfterBoxing1.jpg
    beforeAfterBoxing1.jpg
    52.3 KB · نمایش ها: 33
  • beforeAfterBoxing2.jpg
    beforeAfterBoxing2.jpg
    45.8 KB · نمایش ها: 32
  • beforeAfterBoxing4.jpg
    beforeAfterBoxing4.jpg
    48.6 KB · نمایش ها: 33
  • beforeAfterBoxing6.jpg
    beforeAfterBoxing6.jpg
    57.4 KB · نمایش ها: 32
  • beforeAfterBoxing7.jpg
    beforeAfterBoxing7.jpg
    54.6 KB · نمایش ها: 33

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ... چند ماه بود سر نزده بودم ولی امروز تمام مطالب رو خوندم
با تشکر از دوستانی که به بنده لطف داشتن به خصوص trian عزیز :)

در مورد پستهایی که خوندم چند نکته بگم و بعدش برم سر اصل مطلب :

- آرنیس ،کالی و اسکریما سبکهایی اصیل و باستانی هستند ،درسته قدمت کونگ فو رو ندارن ولی احتمالا قدمتشون بیشتر از کاراته هست (باید چک کنم تا با اطمینان بگم) ،این اواخر اسکریما رو با سبکهای دیگه مثل وینگ چون ترکیب میکنن ،این کار اصالت اون سبک ها (و نه کاربردی بودنشون) رو زیر سوال میبره ولی به اعتبار اسکریما خللی وارد نمیشه مسلما

گفته میشه که اسکریما/کالی برتری خودشون رو نسبت به سبکهای سلاح سرد ژاپنی در جنگ جهانی دوم و در دوره اشغال شدن اون مناطق توسط ارتش ژاپن اثبات کردن در عمل ،و به نظر بنده برای دفاع شخصی هم مناسبتر هستن چون سلاح های کوچک تر و تخصصی تر و قابل استتار تر و قابل حمل تری دارند مثل کارامبیت یا نوعی قمه یا اون چوب کوتاه معروف (استیک - که هم اندازه باتوم تلسکوپی هست) به نظرم نسبت به سبک های ژاپنی سرعتی تر هستن و تفاوت های دیگه ای هم دارن ،مثلا اینکه چاقوی در این سبکها معمولا 2 لبه هست ،ولی در بیشتر سبک های ژاپنی که بنده دیدم یک لبه تیز داره فقط

- برای بونسای پول ندید ،لذت بونسای به اینه که خودتون پرورشش بدید و ازش نگهداری کنید ،سرگرمی زیبا و کم هزینه ای هست ،بنده کتاب ها و لوازمش رو سال پیش تهیه کردم ولی متاسفانه وقت نشده بخونمشون و شروع کنم :(

- کتابهایی که مرحوم منصوری ترجمه کردن مثل سینوهه و ... اکثرا نوشته خود ایشون هستن ،منتها چون اون زمان مردم کمتر سراغ کتاب نویسنده داخلی میرفتن ایشون یک سری از کتابهای خودش رو به اسم ترجمه چاپ کرده ... قضیه موقعی معلوم شد که یک سری محقق و مولف به دنبال منابع ایشون به سراغ کتابخانه های خارجی رفتن و در کمال تعجب دیدن که فلان نویسنده وجود خارجی نداره یا هست ولی چنین کتابی نداره ... البته بعضی از کارهاشون واقعا ترجمس ... امیدوارم کتاب خداوند الموت ترجمه باشه چون واقعا این کتاب رو دوست دارم ... اگر هم چندتا از کتاباشون رو خونده باشید متوجه میشید که با اینکه نویسنده خارجی فرق داره اسمش ولی خط داستان در تمام اونها شباهت عجیبی با هم داره ... البته قلم شیوا و روانی داشتن و شخصا لذت بردم از خواندن تمام کتابهاشون

- اصل مرسوم در دفاع شخصی برای دفاع در مقابل سلاح کوتاه فاصله گرفتن و برای دفاع در مقابل سلاح بلند چسبیدنه ... البته هر اصلی استثنائات خودش رو داره ،کلا اگر چاقو و شمشیر دیدین فرار کنید بهتره ... اگر عزیزانتون در خطر بودن هم چیزی که بنده بگم بهتون کمک نمیکنه چون اون موقع معمولا در شوک هستید و اصلا نمیتونید فکر کنید ، یه چیزی بر میدارید و وحشیانه و مستقیم و بدون گارد و بررسی شرایط هجوم میبرید سمت مهاجم به امید اینکه قبل از اینکه اون شما رو بکشه شما اون رو بکشید ،خیلی شانسیه کلا و کاملا بستگی به شرایط داره نتیجه ... بنابراین براتون دعا میکنم و امیدوارم چنین وضعیتی برای هیچ کدوم از شما از عزیزان پیش نیاد

حالا اصل مطلب .....

Last edited:

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
ممنون از اساتيد عزيز به خاطر مطالب مفيدشون.
يه تاكتيك كاربردي در برابر سلاح سرد اينه كه هنگام حمله به سر یا گردن بایستی حملات احتمالی چاقو را دفع کنید چون مهمترين قسمت از بدن سر و گردن هست كه بايد به شدت از اين اعضاي حياتي دفاع به عمل اورد که این کار با انجام تکنیک هایی از نوع قطع کننده امکان پذیره.همیشه باید از کنار به مهاجم حمله کرد و هنگام حمله فریاد کشید ، این کار توازن حریف را بر هم ميزنه و خود به خود چاقو را از شما دور نگه می دارد . این عمل هنگامی که در نزدیکی حریفتون قرار دارید، نقش اساسی خود را آشکار می كنه. وقتی که حمله ای را بر ضد حملات حریف طراحی می کنید ، باید مثل چسب به وی بچسبید. هر گونه فاصله ای بین شما و حریفتون به سود وی خواهد بود ، چون در این حالت قدرت مانور مناسبی با سلاح خود خواهد داشت.
هرگز در برابر مهاجم درنگ نکنید زیرا در غیر اینصورت صدماتی بالايي را به شما وارد ميكنه

Last edited:

AMIMAN

Registered User
لایک‌ها
46
درود .

سایتی هست که فیلم حرکت های دفاع شخصی رو درش قرار داده باشه ؟ تصورش با خوندن سخته .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون از همه ي مطالب مفيد اساتيد عزيز.
يه تاكتيك كاربردي در برابر سلاح سرد اينه كه هنگام حمله به سر یا گردن بایستی حملات احتمالی چاقو را دفع کنید چون مهمترين قسمت از بدن سر و گردن هست كه بايد به شدت از اين اعضاي حياتي دفاع به عمل اورد که این کار با انجام تکنیک هایی از نوع قطع کننده امکان پذیره.همیشه باید از کنار به مهاجم حمله کرد و هنگام حمله فریاد کشید ، این کار توازن حریف را بر هم ميزنه و خود به خود چاقو را از شما دور نگه می دارد . این عمل هنگامی که در نزدیکی حریفتون قرار دارید، نقش اساسی خود را آشکار می كنه. وقتی که حمله ای را بر ضد حملات حریف طراحی می کنید ، باید مثل چسب به وی بچسبید. هر گونه فاصله ای بین شما و حریفتون به سود وی خواهد بود ، چون در این حالت قدرت مانور مناسبی با سلاح خود خواهد داشت.
هرگز در برابر مهاجم درنگ نکنید زیرا در غیر اینصورت صدماتی بالايي را به شما وارد ميكنه

تکنیک های آیکیدو که استیون سگال در برابر چاقو اجرا میکنه خیلی جالبه
تمرین زیاد میخواد ولی شدنیه
تکنکی های رزمی را اینقدر باید تمرین کرد تا درست مثل حافظه شما بشه مثلا اسم نان را شنیدید تصویر نان در ذهن شما بیاد

چاقو را دیدید بطور غریزی تکنیک دفاع و حمله را روی مهاجم پیاده کنید

فقط باید نترس باشید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود .

سایتی هست که فیلم حرکت های دفاع شخصی رو درش قرار داده باشه ؟ تصورش با خوندن سخته .

دیدن هم کافی نیست باید تمرین کنید
همون طور که رضاجان گفتن انقدر باید تمرین کنید که برای دفاع احتیاج به فکر و درنگ نداشته باشین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ... چند ماه بود سر نزده بودم ولی امروز تمام مطالب رو خوندم
با تشکر از دوستانی که به بنده لطف داشتن به خصوص trian عزیز :)

در مورد پستهایی که خوندم چند نکته بگم و بعدش برم سر اصل مطلب :

- آرنیس ،کالی و اسکریما سبکهایی اصیل و باستانی هستند ،درسته قدمت کونگ فو رو ندارن ولی احتمالا قدمتشون بیشتر از کاراته هست (باید چک کنم تا با اطمینان بگم) ،این اواخر اسکریما رو با سبکهای دیگه مثل وینگ چون ترکیب میکنن ،این کار اصالت اون سبک ها (و نه کاربردی بودنشون) رو زیر سوال میبره ولی به اعتبار اسکریما خللی وارد نمیشه مسلما

گفته میشه که اسکریما/کالی برتری خودشون رو نسبت به سبکهای سلاح سرد ژاپنی در جنگ جهانی دوم و در دوره اشغال شدن اون مناطق توسط ارتش ژاپن اثبات کردن در عمل ،و به نظر بنده برای دفاع شخصی هم مناسبتر هستن چون سلاح های کوچک تر و تخصصی تر و قابل استتار تر و قابل حمل تری دارند مثل کارامبیت یا نوعی قمه یا اون چوب کوتاه معروف (استیک - که هم اندازه باتوم تلسکوپی هست) به نظرم نسبت به سبک های ژاپنی سرعتی تر هستن و تفاوت های دیگه ای هم دارن ،مثلا اینکه چاقوی در این سبکها معمولا 2 لبه هست ،ولی در بیشتر سبک های ژاپنی که بنده دیدم یک لبه تیز داره فقط

- برای بونسای پول ندید ،لذت بونسای به اینه که خودتون پرورشش بدید و ازش نگهداری کنید ،سرگرمی زیبا و کم هزینه ای هست ،بنده کتاب ها و لوازمش رو سال پیش تهیه کردم ولی متاسفانه وقت نشده بخونمشون و شروع کنم :(

- کتابهایی که مرحوم منصوری ترجمه کردن مثل سینوهه و ... اکثرا نوشته خود ایشون هستن ،منتها چون اون زمان مردم کمتر سراغ کتاب نویسنده داخلی میرفتن ایشون یک سری از کتابهای خودش رو به اسم ترجمه چاپ کرده ... قضیه موقعی معلوم شد که یک سری محقق و مولف به دنبال منابع ایشون به سراغ کتابخانه های خارجی رفتن و در کمال تعجب دیدن که فلان نویسنده وجود خارجی نداره یا هست ولی چنین کتابی نداره ... البته بعضی از کارهاشون واقعا ترجمس ... امیدوارم کتاب خداوند الموت ترجمه باشه چون واقعا این کتاب رو دوست دارم ... اگر هم چندتا از کتاباشون رو خونده باشید متوجه میشید که با اینکه نویسنده خارجی فرق داره اسمش ولی خط داستان در تمام اونها شباهت عجیبی با هم داره ... البته قلم شیوا و روانی داشتن و شخصا لذت بردم از خواندن تمام کتابهاشون

- اصل مرسوم در دفاع شخصی برای دفاع در مقابل سلاح کوتاه فاصله گرفتن و برای دفاع در مقابل سلاح بلند چسبیدنه ... البته هر اصلی استثنائات خودش رو داره ،کلا اگر چاقو و شمشیر دیدین فرار کنید بهتره ... اگر عزیزانتون در خطر بودن هم چیزی که بنده بگم بهتون کمک نمیکنه چون اون موقع معمولا در شوک هستید و اصلا نمیتونید فکر کنید ، یه چیزی بر میدارید و وحشیانه و مستقیم و بدون گارد و بررسی شرایط هجوم میبرید سمت مهاجم به امید اینکه قبل از اینکه اون شما رو بکشه شما اون رو بکشید ،خیلی شانسیه کلا و کاملا بستگی به شرایط داره نتیجه ... بنابراین براتون دعا میکنم و امیدوارم چنین وضعیتی برای هیچ کدوم از شما از عزیزان پیش نیاد

حالا اصل مطلب .....

سلام به Lord Viper عزیز ، خوش اومدین
خوشحالم که بازهم شما رو در تاپیک می بینم و میتونم از مطالب بسیار خوبتون استفاده کنم:)

بالا