بی ربط که نیست ولی سوال نامتعارفیه.
پاسخ مثبت هست. شما با تکان دادن، باز کردن، فشردن عضلات و اجزای چهره می تونید اونها رو به مرور تقویت کنید.
دلیل سوال شما چی بود؟
منظورم فقط برای بزرگ تر و رشدشون هست
بی ربط که نیست ولی سوال نامتعارفیه.
پاسخ مثبت هست. شما با تکان دادن، باز کردن، فشردن عضلات و اجزای چهره می تونید اونها رو به مرور تقویت کنید.
دلیل سوال شما چی بود؟
خدایی عجب بدنی داره-من فقط با عضلات زیربغلش حال میکنم-مثل خفاش میمونه بدنش از 7 هم پهنتره
زیر بغلش خیلی قشنگه
مخصوصا توی این فیلم که مث مار کبری شده هیکلش
![]()
منظورم فقط برای بزرگ تر و رشدشون هست
:blink:بابا مگه میشه!تازه از بیمارستان برگشتم، MRI رو به دکتر نشون دادم ، معلوم شد چندین ساله که دیسک کمر حاد دارم ! در حدی که میشد باهاش معاف بشم، برام عجیبه که تا به حال درد خیلی شدید نداشتم
وقتی نمیدونستم آرامش بیشتری داشتم ،الان حساس شدم میترسم لیوان بلند کنم حتی :lol:
دوستانی که تجربه بوکس و سبک های مشابه رو دارید : به نظرتون ممکنه تو بوکس برای کمرم مشکل ایجاد بشه ؟
- اگر هم برای فیزیوتراپی جای خوبی رو در تهران سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ،اگر با بیمه نیروهای مسلح طرف قرارداد داشته باشه که دیگه عالیه![]()
ممنون ممنون عاااااالی بودویدئویی که می بینید نمونه هایی است از همان جاخالی های منحصر به فرد محمد علی که درباره شان نوشته بودم:
محمدعلی و رفلکس های فوق العاده اش 2
تازه از بیمارستان برگشتم، MRI رو به دکتر نشون دادم ، معلوم شد چندین ساله که دیسک کمر حاد دارم ! در حدی که میشد باهاش معاف بشم، برام عجیبه که تا به حال درد خیلی شدید نداشتم
وقتی نمیدونستم آرامش بیشتری داشتم ،الان حساس شدم میترسم لیوان بلند کنم حتی :lol:
دوستانی که تجربه بوکس و سبک های مشابه رو دارید : به نظرتون ممکنه تو بوکس برای کمرم مشکل ایجاد بشه ؟
- اگر هم برای فیزیوتراپی جای خوبی رو در تهران سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ،اگر با بیمه نیروهای مسلح طرف قرارداد داشته باشه که دیگه عالیه![]()
ویدئویی که می بینید نمونه هایی است از همان جاخالی های منحصر به فرد محمد علی که درباره شان نوشته بودم:
مشاهده پیوست 352102
هنوز به طور کامل سعادتشو نداشتیموینگ چوون رو عشق است
شما وینگ چوون کار میکنی؟
با هنر های رزمی شو نمیدونم ولی کلا برای رشدشون گفتممنظور من هم این هست که سوال شما ارتباط غیر مستقیمی با هنرهای رزمی داره یا نه؟
ایشالا خوب بشین ,حتما یه دکتر دیگه بردی که نصف این دکترا یه چیزی میگن برای خودشونتازه از بیمارستان برگشتم، MRI رو به دکتر نشون دادم ، معلوم شد چندین ساله که دیسک کمر حاد دارم ! در حدی که میشد باهاش معاف بشم، برام عجیبه که تا به حال درد خیلی شدید نداشتم
ویدئویی که می بینید نمونه هایی است از همان جاخالی های منحصر به فرد محمد علی که درباره شان نوشته بودم:
نینجتسو یک مدرسه کامل علوم و فنون رزمی است
داشتم شبکه دیسکاوری را نگاه میکردم میگفت یک نینجا برای پرتاب دارت از داخل فلوت ریه هاش باید بقدری قدرت داشته باشند تا بتونه دارت را با سرعت 60 متر بر ثانیه شلیک کنه
چشمان تیزبین خیلی مهمه