• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بی ربط که نیست ولی سوال نامتعارفیه.

پاسخ مثبت هست. شما با تکان دادن، باز کردن، فشردن عضلات و اجزای چهره می تونید اونها رو به مرور تقویت کنید.

دلیل سوال شما چی بود؟

منظورم فقط برای بزرگ تر و رشدشون هست

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خدایی عجب بدنی داره-من فقط با عضلات زیربغلش حال میکنم-مثل خفاش میمونه بدنش از 7 هم پهنتره

زیر بغلش خیلی قشنگه
مخصوصا توی این فیلم که مث مار کبری شده هیکلش:D
13669702591312_images.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
راستی اینها که با آرنج یا مشت و بغل دست سنگ و چوب و... میشکنن چجوریاس? :D

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
تازه از بیمارستان برگشتم، MRI رو به دکتر نشون دادم ، معلوم شد چندین ساله که دیسک کمر حاد دارم ! در حدی که میشد باهاش معاف بشم، برام عجیبه که تا به حال درد خیلی شدید نداشتم :eek:
وقتی نمیدونستم آرامش بیشتری داشتم ،الان حساس شدم میترسم لیوان بلند کنم حتی :lol:

دوستانی که تجربه بوکس و سبک های مشابه رو دارید : به نظرتون ممکنه تو بوکس برای کمرم مشکل ایجاد بشه ؟
- اگر هم برای فیزیوتراپی جای خوبی رو در تهران سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ،اگر با بیمه نیروهای مسلح طرف قرارداد داشته باشه که دیگه عالیه
:D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تازه از بیمارستان برگشتم، MRI رو به دکتر نشون دادم ، معلوم شد چندین ساله که دیسک کمر حاد دارم ! در حدی که میشد باهاش معاف بشم، برام عجیبه که تا به حال درد خیلی شدید نداشتم :eek:
وقتی نمیدونستم آرامش بیشتری داشتم ،الان حساس شدم میترسم لیوان بلند کنم حتی :lol:

دوستانی که تجربه بوکس و سبک های مشابه رو دارید : به نظرتون ممکنه تو بوکس برای کمرم مشکل ایجاد بشه ؟
- اگر هم برای فیزیوتراپی جای خوبی رو در تهران سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ،اگر با بیمه نیروهای مسلح طرف قرارداد داشته باشه که دیگه عالیه
:blink:بابا مگه میشه!:eek:
به حرف این دکترا زیاد گوش نده کلن چرت زیاد میگن
دیسک کمر مگه الکیه! یه چیزی گفته ها!!
به هرحال امیدوارم هر چه زودتر سلامتیتان رو بدست بیارید:rolleyes:
دوستان تو مایه های کرم های ضد درد و ورم مثل پیروکسیکام چی سراغ دارید که بهتری باشه و بوشم اذیت نگنه
ماشالله ما یه جای سالم از ضرب دیدگی توی بدنمان نمانده!
ممنون
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ویدئویی که می بینید نمونه هایی است از همان جاخالی های منحصر به فرد محمد علی که درباره شان نوشته بودم:

محمدعلی و رفلکس های فوق العاده اش 2
ممنون ممنون عاااااالی بود
واقعا اصلا گارد نمیگره! حتی یه لحظه! حتی گارد پایینم نداره
اصلا بی وژدان داره میرقصه تو رینگ چقدرم ریلکسه!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

خدا بد نده ، تازه ایستادن زیاد هم برای شما ضرر داره چه برسه به رزمی و بوکس ،حتما برای درمان پیگیری کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ویدئویی که می بینید نمونه هایی است از همان جاخالی های منحصر به فرد محمد علی که درباره شان نوشته بودم:

مشاهده پیوست 352102

خونسرد و ریلکس ، انگار برا مسایقه به دنیا اومده ، یکی از نکته هایی که معمولا مربی ها قبل از مسابقه گوشزد می کنن آروم و خونسرد بودن و سعی در بهم زدن آرامش حریف هست و به قولی حریف رو عصبی کنن تا حریف سردرگم شه
ممنون از ویدئو بسیار خوب استاد آبتین

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
وینگ چوون رو عشق است

شما وینگ چوون کار میکنی؟
هنوز به طور کامل سعادتشو نداشتیم
منظور من هم این هست که سوال شما ارتباط غیر مستقیمی با هنرهای رزمی داره یا نه؟
با هنر های رزمی شو نمیدونم ولی کلا برای رشدشون گفتم
دیگه نمیدونم ارتباط داره یا نه:rolleyes:

ایشالا خوب بشین ,حتما یه دکتر دیگه بردی که نصف این دکترا یه چیزی میگن برای خودشون:D

چه جاخالی های زیبا و به موفعی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ممنونم از لطفتون دوستان ... نمیتونم رزمی رو بزارم کنار .هم عادت کردم و هم ورزشهای دیگه هم علاقه ندارم ،گذشته از این اکثر ورزش ها از شنا تا تنیس همشون کمر رو درگیر میکنن .... مثل اینکه پیر شدم تو جوونی :lol:

مگه دیسک درمان داره ؟ میشه بدون عمل درستش کرد ؟ باید یه دکتر دیگه پیدا کنم ،این دکتر فلان فلان شده بیمارستان بقیه الله خیرش به ما نرسید ،هرچی میپرسیدم ازش جواب نمیداد ،فقط میگفت بیا مطب خودم تا بهت بگم چیکار کنی ! دریغ از یه راهنمایی که بدونم چه آپشن هایی دارم !
:hmm:

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
kotso.jpg
با تشکر از همه دوستان برای فعالیتشون در تاپیک

امیدوارم همیشه شاد باشید و پیروز.

ممنون از حسن توجه شما

index.jpg
در هنرهای رزمی جسم رو باید مخلوط با هم کرد .این کار قانون داره که رعایتش موجب آسیب دیدگی کمتر شده.
در اصل این قوانین شامل : استاد / میزان سواد و دانش استاد/ جنس روحیه و روح / نوع فیزیک بدنی / تفکر/ هماهنگی مغز با بدن/ و.....................

این ها همه کمک خواهد کرد

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نینجتسو یک مدرسه کامل علوم و فنون رزمی است

داشتم شبکه دیسکاوری را نگاه میکردم میگفت یک نینجا برای پرتاب دارت از داخل فلوت ریه هاش باید بقدری قدرت داشته باشند تا بتونه دارت را با سرعت 60 متر بر ثانیه شلیک کنه

چشمان تیزبین خیلی مهمه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نینجتسو یک مدرسه کامل علوم و فنون رزمی است

داشتم شبکه دیسکاوری را نگاه میکردم میگفت یک نینجا برای پرتاب دارت از داخل فلوت ریه هاش باید بقدری قدرت داشته باشند تا بتونه دارت را با سرعت 60 متر بر ثانیه شلیک کنه

چشمان تیزبین خیلی مهمه

ممنون از حسن توجه شما

به این شیوه میگن فوکی جوتسو

البته برای تیزبین کردن چشم مواد و آموزش هایی سنتی در نینجوتسو هست که رفته رفته موجب افزایش عکس العمل و سرعت چشم میشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
y23_48028367.jpg
یک سوال دارم از دوستان

فرق بین یک رزمی کار با یک فرد معمولی در یک مبارزه واقعی چی هست ؟

دوستان این سوال جنبه هم فکری همه متخصصین این تاپیک داره .امیدوارم دوستان هرکدام به نوع تخصص خود به این سوال جواب بدن.

و در آخر یک نکته هست که خواهم گفت

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جواب :

یک رزمی کار از روی فکر دفاع یا حمله میکنه نه از روی خشم (کنترل هوشمندانه)

یک فرد معمولی برای حمله و دفاع بی فکری میکنه و از روی خشم حتی برای کشتن

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
اگه منظور شما فقط در حین درگیری (چون قبل درگیری هم اهمیت زیادی داره) دو بخش اینجا مطرح می شه:1-حالت روانی 2-حالت فیزیکی
در حالت فیزیکی که رزمیکار به احتمال زیاد به علت تمرینات برتره.اما حالت روانی که شامل استرس و کنترل بر روی حرکات می شه چیزی که در اکثر هنر های رزمی آموزش داده نمی شه وتمرینم نمی شه که خیلی مهم تر از حالت فیزیکیه.در ضمن در زمان درگیری فرصتی زیادی برای فکر کردن نیست و شما باید از قبل استراتژی رو برای وضعیت های مختلف تمرین کنی و در زمان درگیری بیشتر عمل کنی و سریع تصمیم بگیری
پس به نظر من هنرهای رزمی برتری نسبی ایجاد می کنه .چون در حالت واقعی هیچ چیز تضمین شده نیست:)

بالا