• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
سوال خوبي رو مطرح كرديد
به نظر من بستگي به امادگي جسماني خود فرد داره . يك رزمي كار هم اگر امادگي جسماني خوبي نداشته باشه به راحتي از يك فرد عادي شكست ميخوره. خيلي از اساتيد هنر هاي رزمي معتقدند كه هيچ وقت نبايد بدون امادگي جسماني توي يك مبارزه سخت شركت كرد
البته از نظر اعتماد به نفس و نوع عكس العمل نسبت به حمله حريف رتبه رتبه يك رزمي كار از يك فرد عادي بالاتره
همچنين يك رزمي كار چون زياد توي شرايط بهراني قرار گرفته امكان اشتباه كردنش توي درگيري نسبت به فردي كه اولين بارشه كه توي مبارزه شركت ميكنه خيلي كمتره
اگر هم منظورتون از نظر اخلاقي هست كه بايد بگم كه به خود فرد بستگي داره نه به رزمي و غير رزمي . چه بسا خيلي از اساتيد هنر هاي رزمي هستند كه هيچ گونه اخلاقي رو رعايت نميكنند و ورزش رزمي براي اون ها صرفا نوعي تمرين و پرورش بدن هست.

Last edited:

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
ممنونم از لطفتون دوستان ... نمیتونم رزمی رو بزارم کنار .هم عادت کردم و هم ورزشهای دیگه هم علاقه ندارم ،گذشته از این اکثر ورزش ها از شنا تا تنیس همشون کمر رو درگیر میکنن .... مثل اینکه پیر شدم تو جوونی :lol:

مگه دیسک درمان داره ؟ میشه بدون عمل درستش کرد ؟ باید یه دکتر دیگه پیدا کنم ،این دکتر فلان فلان شده بیمارستان بقیه الله خیرش به ما نرسید ،هرچی میپرسیدم ازش جواب نمیداد ،فقط میگفت بیا مطب خودم تا بهت بگم چیکار کنی ! دریغ از یه راهنمایی که بدونم چه آپشن هایی دارم !
:hmm:

حتما خودت رو به يك دكتر ديگه معرفي كن شايد واقعا بايد عمل بشي . تا مشكلتون بزرگتر نشده سريعا بهش رسيدگي كنيد.
زياد هم از عمل نترس كسايي رو ميشنايم كه كمرشون يا زانوشون رو عمل كردن ولي ورزش هم ميكنن
انشا ا.... كه مشكلي نيست
ياعلي

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک سوال دارم از دوستان

فرق بین یک رزمی کار با یک فرد معمولی در یک مبارزه واقعی چی هست ؟

دوستان این سوال جنبه هم فکری همه متخصصین این تاپیک داره .امیدوارم دوستان هرکدام به نوع تخصص خود به این سوال جواب بدن.

و در آخر یک نکته هست که خواهم گفت

ممنون از حسن توجه شما[/QUOTE]

با سلام

مثل این که همه دوستان از تاژیک رفتن

خوب یک نکته خیلی مهم که میشه اثبات کرد کلمه ای هست به نام سرعت

با استفاده از سرعتش در کمترین زمان کار رو تموم میکنه . برای همین ژاپنی ها روی سرعت و واکنش های سریع بسیار بسیار کار میکنند

اما سرعت نیاز به پیشنیاز داره که باید در هر مرحله آموزش دید

ممنون از حسن توجه شما

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
درود
در تكميل فرماشاتتون عرض كنم كه سرعت در مبارزه همراه زمان سنجي مناسب كاربرد داره و اينكه در زمان درستي حمله كنيم يا نسبت به حمله ي حريف واكنش نشون بديم.مثلا بهترين موقع براي حمله بعد از حمله ي حريف يا بعد از خنثي كردن حمله ي حريف يا قبل از حمله است كه در غير اينصورت و حمله بدون زمان سنجي ميتونه خسارت بالايي رو به ما وارد كنه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
با مطالب زیبایتان تاپیک رو نورانی کنید استاد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان همه رفتن؟

تاژیک خالی مونده ها
ما هستیم داداش میلاد تنهات نمیزاریم استاد
ما شاگردیمو شما استاد و شاگرد چیزی برای گفتن نداره و منتظر آموزشهای استادشه
راستی اون روش بستن کمربند برای زدن تایتانیک رو اجرا کردم خیلی خوب بود
فقط بعد از یکی دو حرکت اول بعدش دیگه روبه جلو لیز میخوردم و نمیشد پاشم البته این مربوط به لیزی باشگاه بود!
وگرنه عالی بود!
مرسی
از این آموزشها برامان بزار خیلی دوست دارم این دسته حرکات رو یاد بگیرم
برای پشتک از پشت هم راه حلی مثل این داری؟(غلط از پشت)
برای این حرکت پشتک از روی دیوار که چند قدم روی دیوار میزاری و یدفعه با پشتک برمیگردی چه راه حلی داره؟
ممنون
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
parkour_wall_flip.gif
فقط بعد از یکی دو حرکت اول بعدش دیگه روبه جلو لیز میخوردم و نمیشد پاشم البته این مربوط به لیزی باشگاه بود!
وگرنه عالی بود!
مرسی
برای این حرکت پشتک از روی دیوار که چند قدم روی دیوار میزاری و یدفعه با پشتک برمیگردی چه راه حلی داره؟
ممنون
یا علی

به سلام دوست گرامي و عزيز

خواهش ميكنم عزيزم . واسه همينه كه ميگم هنر هاي رزمي رو هيچگاه بدون استاد با تجربه كار نكنيد. چرا كه مربي ناشي شما را به مرگ نزديك و مربي با تجربه با دادن قلق به جلو ميبرد

در مورد آكروبات در هنر هاي رزمي بارها صحبت شده اما چشم سوالي بود در خدمتم

واسه وال فليپ اول بايد وزن كم كني و پاهات رو قوي كني و يه مدت فقط رو ديوار حركت كن تا با شيب كنار بياي

سوال ديگه بود در خدمتم

ممنون از حسن تو جه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مشاهده پیوست 356410

به سلام دوست گرامي و عزيز

خواهش ميكنم عزيزم . واسه همينه كه ميگم هنر هاي رزمي رو هيچگاه بدون استاد با تجربه كار نكنيد. چرا كه مربي ناشي شما را به مرگ نزديك و مربي با تجربه با دادن قلق به جلو ميبرد

در مورد آكروبات در هنر هاي رزمي بارها صحبت شده اما چشم سوالي بود در خدمتم

واسه وال فليپ اول بايد وزن كم كني و پاهات رو قوي كني و يه مدت فقط رو ديوار حركت كن تا با شيب كنار بياي

سوال ديگه بود در خدمتم

ممنون از حسن تو جه شما
ممنون میلاد جان
اول یه نکته انحرافی
این عکسی که گذاشتی چرا یه پاش پاچشو زده بالا بعد اینکه فقط هم از یکپا برای برگشت استفاده میکنه! واقعا همینطوره؟
در مورد غلط از پشت هم بگی ممنون میشم میگن توی جودو از حرکات پایست!
من هرچی تمرین کردم درست حسابی نمیتانم بزنم!

در مرود اینی هم که میگی فقط روی دیوار حرکت کن یعنی چی یعنی روی دیوار به شکل افقی بِدَوَم! یا به شکل عمودی بالا برم!
-------------------
در مورد استادهم گفتی، اینم بگم که استاد خودمان یکم سنش بالا رفته و کم حوصله شده و مثل قبل تمرین نمیده و یه جورایی یه جورایی شده حتی کار کردن ماهم در یه سطحی مانده و دارم درجا میزنیم و پیشرفت آنچنانی نداریم!
همین چند روز پیش یکی از قهرمان های تکواندو تیم ملی که بی شک بهترین تکواندو کار دوران کرمانشاه بوده اینجا مهمان من بود
البته الان دیگه استاد شده و سه تا باشگاه داره ولی بازم سر حاله و پا میزنه
فیلم مسابقم رو دید و کارکردن من رو توی تمرین هم دیده بود.
مشکلاتم رو گفت و گفت تو کارت خوبه فقط یه سری مشکلات داری اگه 6 ماه بیای پیش من کار کنی بهت قول میدم سوم کشورت کنم
فقط مشکل اینجاست که این استاد خودم که استاد همین فرد هم بوده خیلی خیلی حساسه به اینکه کسی از شاگرداش بره باشگاه دیگه ای تمرین!
اگرم برم نامه بگریم که برای همیشه برم خیلی بد میشه و حاضرم پیشرفت نکنم و دل این استادم رو نشکنم! چون خیلی حق به گردنم داره و الان هم به اون صورت از ارشد ها کسی دیگه توی باشگاه نیست و به شکلی میتانم بگم کمکش هستم
نمیدانم چکارکنم چطوری باهاش صحبت کنم که راضی بشه
میگه وقتی شما میرید باشگاه دیگه ای کار میکیند این توهین به منه و این یعنی من درست تمرین نمیدم!
از یه نظرایی درست میگه ولی یه سری از اساتید هستن درست برعکس! به شاگردهاشان اجازه میدن هرجایی که میخوان برن تمرین!
راستی یکی از مشکلات بد منو این گفت که :( با دیدن 30 ثانیه اول مسابقم اینو گفت!)
میگفت تو از ضربه خوردن نمیترسی ولی از ضربه زدن ترس داری ! یعنی از واکنش حریف بعد از ضربت ترس داری! یعنی میترسی ضربت نگیره پشت سرش امتیاز بدی!
درست میگفت اصلا وقتی اینو گفت کلی تعجب کردم و گفتم ایولله دقیقا حرف دلم رو زدی! خودمم اینو میدانستم ولی اینطوری نمیتانستم بیانش کنم
چی بگم ولله
تازگیا هم ورزش رو توی اولویت سوم کارهام قرار دادم و چسبیدم به درس و کار دیگه منظم باشگاه نمیرم ولی آمادگی جسمانیم رو حفظ کردم حتی بهتر خیلی از بچه ها!
-------
نظرت چیه؟
ممنون که وقتتو میزاری
خدا قوت
یا علی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
ممنون میلاد جان
اول یه نکته انحرافی
این عکسی که گذاشتی چرا یه پاش پاچشو زده بالا بعد اینکه فقط هم از یکپا برای برگشت استفاده میکنه! واقعا همینطوره؟
در مورد غلط از پشت هم بگی ممنون میشم میگن توی جودو از حرکات پایست!
من هرچی تمرین کردم درست حسابی نمیتانم بزنم!

در مرود اینی هم که میگی فقط روی دیوار حرکت کن یعنی چی یعنی روی دیوار به شکل افقی بِدَوَم! یا به شکل عمودی بالا برم!
-------------------
...
-------
نظرت چیه؟
ممنون که وقتتو میزاری
خدا قوت
یا علی

وارو روی دیوار چند حالت داره : تک پا ، دو پا ، سه پا - البته شاید بعضی بیشتر برن بالا و بعد بچرخند ولی من ندیدم
روشهای چرخیدن هم زیاد داره مثل وارو جمع و وارو باز که اینی که استاد میلاد گذاشته وارو باز هست .
در کل شما باید قبل از زدن وارو کنار دیوار وارو زدن رو بلد باشی یعنی در حالت عادی بتونی وارو بزنی روی زمین تا بدونی قراره کنار دیوار چیکار کنی !
روش دو پا :
شما هر پایی که اول بیذاری ، چه چپ و چه راست باید روی دیوار به صورت عمودی بری بالا ولی به اندازه یک قدم و لحظه ایی که میخوای پای دوم رو بذاری بدنتو باید به سمت عقب بچرخونی
اشتباهاتی که توی این روش پیش میاد اینه :
1. فرد پای اول رو میذاره داره میره بالا و بعد پای دوم رو هم میذاره میره بالاتر اونجاست که بدنش در حالت عمودیه و به حالت افقی تغییر نکرده باید خیلی انرژی بذاره تا بچرخه تازه اگه با مغز نیاد پایین
2. فرد پای اول رو میذاره شروع به چرخش میکنه و بعد تازه یادش میافته پای دوم رو هم باید میذاشته اینه که پای دومش نمیرسه
روش تک پا :
اگر وارو زدن در حالت عادی رو بلد باشی کار سختی نیست ، اما وارویی که میزنین ابتدایی هست و دو تیکه منظورم از دو تیکه اینه که اول پاتو میذاری روی دیوار کمی مکث میکنی بعد وارو میزنی
مهم : زیر پات سعی کن از تشک بزرگ استفاده کنی و در اوایل از کمک استفاده کنی ، یک کمربند ببند دور کمرت و یه نفر که زورش زیاده رو بگو کمربندتو بگیره و همراهیت کنه تا بتونی بزنی
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
سوالی بود در حد توان در خدمتم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه سوال :
موقعی که بلند میشم مفصلام صدا میده ، صدایی مثل : تیک تیک
مشکل ماله چیه ؟ کسی این مشکل رو داره یا درمانش کرده ؟

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
یه سوال :

اگر همراه با درد باشه باید به پزشک متخصص مراجعه كنيد تا با بررسی مفصل و عكس برداري مشکل پيدا بشه . مثلا اگر بعد از ضربه خوردن به مفاصل اين صداها شروع شده ممکن است عوامل مختلفی مانند اسيب شديد استخاني باشه كه سريعا بايد به پزشك متخصص مراجعه كنيد.
در غير اينصورت طبيعي هست و با مصرف زياد مايعات و گرم كردن درست قبل از ورزش و سرد كردن بعد از ورزش ميشه كمترش كرد.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه سوال :
Clicking joints
نوشته چیزی نیست که نگرانش باشی
مثکه به خاطر حرکت های ناگهانی هستش

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
وگرنه عالی بود!
مرسی
ممنون
یا علی

استاد میلاد با توجه به سابقه بالاشون در نینجوتسو و پارکور مطمئنا تبحر زیادی در انجام حرکات رزمی و نمایشی دارن
استاد میلاد مطالب شما در مورد آموزش شود بک بسیار خوب بود اگه ممکنه در مورد دیگرحرکات نمایشی در نینجوتسو و پارکور هم آموزش هایی رو بذارین
ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مدتیه میخواستم 180 باز کنم زیر ران پای راستم دچار کشیدگی ماهیچه شده
با استراحت خوب میشه یا باید یک ماه تمرین نکنم؟

استراحت کن خوب میشه .
چیزی نیست کشیدگی تو تاندون های پاهات هست

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد با توجه به سابقه بالاشون در نینجوتسو و پارکور مطمئنا تبحر زیادی در انجام حرکات رزمی و نمایشی دارن
استاد میلاد مطالب شما در مورد آموزش شود بک بسیار خوب بود اگه ممکنه در مورد دیگرحرکات نمایشی در نینجوتسو و پارکور هم آموزش هایی رو بذارین
ممنون

خواهش میکنم دوست من

ممنون از حسن توجه شما

بالا