موقع شنا رفتن وقتی به اندازه عرض شونه دست رو باز می کنیم
وقتی کف دست رو زمین باشه به کدوم عضله فشار میاد
وقتی رو مشتها شنا بریم رو کدوم عضله فشار میاد
هر ناحیه که درگیر و شروع به درد کنه
خواهش میکنم استاد آیتین
در مورد فیلم باید بگم که در ابتدا این فقط یک فیلم هست. و فقط یک سری قوانین مدارس مخفی توش نشون میده و در بنیان فیلم کاملا تخیلی و کاملا اشتباه و در کل ازش خوشم نمیاد. چون خالی از حقیفته
فقط چند مورد درونش بود که به حقیقت نزدیکه:
1. عادت کردن به درد تا نهایت ممکن.
2. مخفی بودن مدارس ج. ا.س spy
3.خالی بوئن از احساس
4. در خدمت دایمو بودن
ممنون از حسن توجه شما
از استیل "شو کوسوگی sho kosugi " بازیگر نقش استاد نینجاها یا همون پدرشون خیلی خوشم اومد
اون حرکاتی که با دست انجام میده که واقعیه و چنین حرکاتی جزء آموزشهای بعضی از کوریوها محسوب میشه و دلایل زیادی داره
ولی اونجایی که دستشو میبره و بعد خوبش میکنه و چنین تمرینات مبارزه ایی رو نمیدونم
البته عذرخواهی میکنم چون از آقا میلاد سوال کردین![]()
یا اون روزها بخیریاد و روحش گرامی اون موقه آدم از دیدن فیلم لذت میبرد و هنر رزمی احترام داشت. اما حالا...
امروز داشتم به این فکر میکردم که امروزه ورزش های رزمی خیلی کم رنگ شده و جای خودش رو به روش و ...... مدرن داده
از 24 سال پیش که واسه اولین بار رزمی رو شروع کردم دقیقا به یاد دارم باشگاه مملو از هنرجو و انرژی بود چون اون زمان کامپیوتری نبود ...... ماهواره...........وای.............
حتی تا چندین سال بعدش همه شور و شوق رزمی رو داشتن
اما این چند سال عین مشاهده کردم که هنرهای رزمی چایگاه خودش رو روز به روز داره کمتر مینه
اساتید قلابی . آموزشهای اینترنتی . آموزشهای تصویری . وجود مواد نیروزا شیمیایی.
به وجود آمدن فیلمهای اکشن و تکراری شدن صحنهای غیر واقعی رزمی و..............
حتی اساتید خوب پاتانسیل تمرینی خود را از دست داده اند.
به وجود آمدن سبک ها و .... مثل هیپ هاپ ، پارکور ، بریک تریکس ، وو........... من این ها را نفی نمیکنم اما باید افراد توجه داشته باشن که اصل و اصالت یک روش مهمه نه نمای آن.
سال 2013 هنرهای رزمی به دید بنده کم کم داره نابود میشه:hmm:
ممنون از حسن توجه شما
به نظرتون بهترین ضربه به فرد هیکلی تر و نسبتا قویتر به چه هست؟ مثلا ضربه با پا یا دست و به کجا
در جواب قبلیم گفتم فیلتِروم نقطه ایی بسیار خوب برای ضربه با دست هست و برای ضربه به پا هم یک نقطه هست که فیلمشو بعدا میذارم فعلا فیلم ضربه با دست به نقطه حساس رو براتون آماده کردم
خواهشا همه ببینید بدردتون میخوره-یجا میبینی به کارتون میاد
لینک دانلود
سلام
نمیتونم دانلود کنم فکر کنم لینک مشکل داره
ممنون از شما
شیکم بفرستیم تو باید چه حرکتی بزنیم؟
البته خیلی هم فرقی نمیکنه عاشقان واقعی هر سبک بالاخره راه خودشو میره فقط افرادی که برای دست گرمی اینکار هارو میکردن کمتر میشن
کف دست و مشت زیاد فرقی ندارن (دومی برای مچ ها هم خوبه)
این شنا بیشتر به عضلات سینه (پایین سینه) و بعد به پشت بازو فشار میاره
باز شدن دست ها فشار روی سینه رو بیشتر میکنه و برعکسش روی پشت بازو
آرنج ها به طرف بیرون باشن فشار روی سینه بیشتر میشه و برعکسش پشت بازو
برای افزایش فشار به قسمت بالای سینه پاها باید در ارتفاع باشه
عضلات شکم و سرشانه هم تو این حرکت به خوبی تقویت میشن
در جواب قبلیم گفتم فیلتِروم نقطه ایی بسیار خوب برای ضربه با دست هست و برای ضربه به پا هم یک نقطه هست که فیلمشو بعدا میذارم فعلا فیلم ضربه با دست به نقطه حساس رو براتون آماده کردم
خواهشا همه ببینید بدردتون میخوره-یجا میبینی به کارتون میاد
لینک دانلود
ممنون از مطالب ارزندتون استاد ابتين"sting like a bee"
در رشته ی بوکس می توانیم ضربات را به دو گروه تقسیم کنیم:
Straight punches یا مشت های مستقیم
Arcing punches یا مشت های کمانی و مورب
straight punch ها همان طور که از نام شان پیداست مسیر مستقیمی را طی می کنند، مثلا ضربه ی چپ مستقیم یا همان جب.
arcing punch ها شکلی دایره وار دارند. مانند ضربه هوک یا آپرکات.
اما تفاوت این دو گروه صرفا مربوط به "حرکت ظاهری دست" نیست. در واقع این تکینک ها اساس متفاوتی دارند.
بر خلاف چیزی که به نظر می آید، ضربات مورب نیروی خود را نه از بازو بلکه از چرخش بدن و انتقال وزنی که در نتیجه ی آن اتفاق می افتد می گیرند. بازوی فرد ضربه زننده صرفا انتقال دهنده ی نیرو خواهد بود، نه سازنده ی آن.
برای اجرای یک ضربه ی هوک در حالت گارد بایستید، بطوریکه دست چپ جلو قرار بگیرد.
در این حالت پاشنه ی پای عقبی باید کمی از زمین فاصله داشته باشد.
حالا برای ایجاد ضربه، هر دو پا را در جهت عقربه های ساعت به شکلی بچرخانید که پاشنه پای جلویی از زمین بلند شده و پاشنه پای عقب پایین بیاید (توجه کنید که وضعیت پاها به نسبت حالت اولیه معکوس شد).
در نتیجه ی این clockwise pivot، حالا انگشتان هر دو پای شما باید با زاوایه ای در حدود 30-45 درجه از استنس اصلی رو به عقب قرار گرفته است. به علاوه توزیع وزن تغییر کرده و سنگینی به پای عقبی منتقل می شود.
اما در ناحیه بالا تنه دقیقا چه اتفاقی می افتد؟
در ضربات مستقیم حرکت بدن و دست معمولا همزمانی دارند. اما این مساله در مورد ضربات مورب صدق نمی کند:
در حالیکه چرخش در ناحیه مفصل ران شروع شده است، برای کسری از ثانیه دست جلو را بی حرکت در برابر خود نگه می دارید. انگار دستتان را در جلوی بدنتان جا می گذارید. در واقع شما به مفصل ران تان تقدم می دهید و نه به دستتان.
در نتیجه ی چرخش ِ مفصل ران و بالاتنه، گرفتگی ای در ناحیه شانه احساس خواهید کرد. این یعنی شما به ماکسیمم چرخش در ناحیه ی شانه رسیدید. حالا زمانی است که باید ضربه را پرتاب کنید.
کش لاستیکی ای را در نظر بگیرید که آن را تا جایی که ممکن است کشیده اید و آماده ی رها شدن است، یا تیری که آماده ی پرتاب از کمان باشد؛ شانه و در نتیجه بازوی شما حالتی مشابه دارد.
درست زمانی که گرفتگی در ناحیه شانه را احساس کردید شانه تان را رها کنید و به بازو اجازه بدهید تا در امتداد ِ مسیر ِ چرخش بدن حرکت کند و به این ترتیب نیروی ذخیره شده را آزاد می کنید.
در صورتیکه دست از بدن سبقت بگیرد طبیعتا نمی توانید نیروی زیادی تولید کنید و ضربه بی خاصیت خواهد شد.
برویم سراغ محمد علی
جالب است بدانید که محمد علی در بیشتر مواقع، اصلا هوک نمی زد. در واقع او بجای هوک، به حریف "سیلی" می زد یا مثلا نوعی هوک کاذب. ضربات هوک و یا آپر محمد علی یکجور arm punching بودند و از مکانیزم صحیح ضربات مورب که توضیح شان در بالا آمد پیروی نمی کردند.
برای نمونه مبارزه ی محمد علی با حریفان کوتاه قامت و bobbing weaver مانند فلوید پترسون یا فریزیر را تماشا کنید.
محمدعلی در تمام طول مبارزه با حریف ِ In-fighte که تمایل دارد مبارزه را در رنج نزدیک دنبال کند، از ضربات هوک و آپر و ترکیب آنها استفاده می کند، در حالیکه حریف آسیبی نمی بیند. در واقع محمدعلی نه چرخش (pivot) و انتقال وزن انجام می دهد، نه از مفصل ران بهره می گیرد، او صرفا بازویش را تکان می دهد و سیلی می زند. ضربه های او تکنیکی و آسیب زننده نبودند، بلکه تاکتیکی و آزاردهنده بودند.
محمد علی در تمام دوران ورزشی اش حتی یک هوک درست و حسابی که منجر به ناک اوت شده باشد ندارد و این در حالی است که ضربات مورب اساسا نیرومند ترین ضربات بوده و قابلیت ناک اوت فراوانی دارند.
هوک، آپرکات و مشتقات آنها را می توان به یک پتک تشبیه کرد؛ سنگین و مخرب. یک هوک خوب و کامل که به ناحیه مناسبی هم اصابت کند به راحتی حریف را از پا در خواهد آورد. اما ضربه های سبک و سریع محمد علی را باید به "نیش" تشبیه کرد. نیش هایی که به طور تدریجی و طی راندهای طولانی حریفان قدرتمند او را از پا در می آوردند ...
ادامه دارد
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.
برای تقویت عضلات سینه شنا رفتن کافیه یا باید از وزنه هم استفاده کرد
ممنون از مطالب ارزندتون استاد ابتين
سلام
من بوکسور برای این که بتونم سرعت دستامو بیشتر کنم بجز استفاده از گلابی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
و همچنین برای یاد گرفتن جاخالی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون