• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
موقع شنا رفتن وقتی به اندازه عرض شونه دست رو باز می کنیم
وقتی کف دست رو زمین باشه به کدوم عضله فشار میاد
وقتی رو مشتها شنا بریم رو کدوم عضله فشار میاد

هر ناحیه که درگیر و شروع به درد کنه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر همه .
گذر زمان همه چیز را نابود میکند . بعد از چند دهه شاگردان سبک های رزمی جای استادان خود را میگیرند و این چرخه ادامه پیدا میکند . تقریبا در هر دوره شاگردان بی لیاقت جای استادان خود را میگیرند و افراد لایق در خفا به تمرین میپردازند و بعد از مدتی همه چیز را با خود به گور میبرند .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خواهش میکنم استاد آیتین

در مورد فیلم باید بگم که در ابتدا این فقط یک فیلم هست. و فقط یک سری قوانین مدارس مخفی توش نشون میده و در بنیان فیلم کاملا تخیلی و کاملا اشتباه و در کل ازش خوشم نمیاد. چون خالی از حقیفته

فقط چند مورد درونش بود که به حقیقت نزدیکه:

1. عادت کردن به درد تا نهایت ممکن.

2. مخفی بودن مدارس ج. ا.س spy

3.خالی بوئن از احساس

4. در خدمت دایمو بودن

ممنون از حسن توجه شما

تشکر می کنم. مختصر و مفید توضیح دادید.

از استیل "شو کوسوگی sho kosugi " بازیگر نقش استاد نینجاها یا همون پدرشون خیلی خوشم اومد
اون حرکاتی که با دست انجام میده که واقعیه و چنین حرکاتی جزء آموزشهای بعضی از کوریوها محسوب میشه و دلایل زیادی داره
ولی اونجایی که دستشو میبره و بعد خوبش میکنه و چنین تمرینات مبارزه ایی رو نمیدونم
البته عذرخواهی میکنم چون از آقا میلاد سوال کردین
blushsmiley.gif

بله این بازیگر رو می شناسم. بازیگر فیلم های نینجایی دهه هشتاد.
بنده در موارد فنی در زمین نینجوتسو و مکاتب ژاپن قدیم صلاحیت ابراز عقیده ندارم. اما این فیلم از جهاتی برام جذابیت هایی داشت هر چند که به قول استاد میلاد بهرحال یک "فیلم" بود و ...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یا اون روزها بخیر:( یاد و روحش گرامی اون موقه آدم از دیدن فیلم لذت میبرد و هنر رزمی احترام داشت. اما حالا...

امروز داشتم به این فکر میکردم که امروزه ورزش های رزمی خیلی کم رنگ شده و جای خودش رو به روش و ...... مدرن داده

از 24 سال پیش که واسه اولین بار رزمی رو شروع کردم دقیقا به یاد دارم باشگاه مملو از هنرجو و انرژی بود چون اون زمان کامپیوتری نبود ...... ماهواره...........وای.............

حتی تا چندین سال بعدش همه شور و شوق رزمی رو داشتن

اما این چند سال عین مشاهده کردم که هنرهای رزمی چایگاه خودش رو روز به روز داره کمتر مینه

اساتید قلابی . آموزشهای اینترنتی . آموزشهای تصویری . وجود مواد نیروزا شیمیایی.

به وجود آمدن فیلمهای اکشن و تکراری شدن صحنهای غیر واقعی رزمی و..............

حتی اساتید خوب پاتانسیل تمرینی خود را از دست داده اند.

به وجود آمدن سبک ها و .... مثل هیپ هاپ ، پارکور ، بریک تریکس ، وو........... من این ها را نفی نمیکنم اما باید افراد توجه داشته باشن که اصل و اصالت یک روش مهمه نه نمای آن.

سال 2013 هنرهای رزمی به دید بنده کم کم داره نابود میشه:hmm:

ممنون از حسن توجه شما

البته خیلی هم فرقی نمیکنه عاشقان واقعی هر سبک بالاخره راه خودشو میره فقط افرادی که برای دست گرمی اینکار هارو میکردن کمتر میشن

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
به نظرتون بهترین ضربه به فرد هیکلی تر و نسبتا قویتر به چه هست؟ مثلا ضربه با پا یا دست و به کجا

در جواب قبلیم گفتم فیلتِروم نقطه ایی بسیار خوب برای ضربه با دست هست و برای ضربه به پا هم یک نقطه هست که فیلمشو بعدا میذارم فعلا فیلم ضربه با دست به نقطه حساس رو براتون آماده کردم
خواهشا همه ببینید بدردتون میخوره-یجا میبینی به کارتون میاد

لینک دانلود

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
در جواب قبلیم گفتم فیلتِروم نقطه ایی بسیار خوب برای ضربه با دست هست و برای ضربه به پا هم یک نقطه هست که فیلمشو بعدا میذارم فعلا فیلم ضربه با دست به نقطه حساس رو براتون آماده کردم

لینک دانلود

سلام
نمیتونم دانلود کنم فکر کنم لینک مشکل داره
ممنون از شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام
نمیتونم دانلود کنم فکر کنم لینک مشکل داره
ممنون از شما

الان چک کردم مشکل نداره
اگر بتونم یه جا دیگه هم آپلود میکنم
راستی فیلم زبان فارسی هست

onimusha2

Registered User
لایک‌ها
11
شیکم بفرستیم تو باید چه حرکتی بزنیم؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
شیکم بفرستیم تو باید چه حرکتی بزنیم؟

حرکت کم غذا خوردن و بیشتر فعالیت کردن

تقریبا هیچ حرکتی که نیست که شکم رو کوچک کنه
ولی تقویت عضلات شکم تا حدودی باعث انقباض عضلات و شکیل بودنش میشه
تمرینات قدرتی زیاد شکم (و مخصوصا پهلو) باعث بزرگتر شدنش هم میشه

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
البته خیلی هم فرقی نمیکنه عاشقان واقعی هر سبک بالاخره راه خودشو میره فقط افرادی که برای دست گرمی اینکار هارو میکردن کمتر میشن

به نظر من هم بشریت به مرحله ای رسیده که نذاره میراث گذشتگان نابود بشه
از این که ما تو ایران نگران این مسایل هستیم میشه نتیجه گرفت که در کشورهای مبدا بیشتر رو حفظ این هنرها تلاش میشه
هر چند باید قبول کرد که خیلی چیزها دارن به طور برگشت ناپذیری عوض میشن و هر کس مطابقت نکنه کنار میره. مثل کشتی که از چند هزار سال پیش جزو 5 رشته المپیک بود الان باید سعی کنه بیننده تلویزیونی جذب کنه تا ...!!!

به همین خاطر اگه میبینید یک سامورایی میاد توی برنامه عوام پسند برنامه اجرا میکنه معنیش این نیست که سطح هنرش رو پایین آورده بلکه داره با یک دشمن جدید مبارزه می کنه: با فراموشی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
موقع شنا رفتن وقتی به اندازه عرض شونه دست رو باز می کنیم
وقتی کف دست رو زمین باشه به کدوم عضله فشار میاد
وقتی رو مشتها شنا بریم رو کدوم عضله فشار میاد

کف دست و مشت زیاد فرقی ندارن (دومی برای مچ ها هم خوبه)
این شنا بیشتر به عضلات سینه (پایین سینه) و بعد به پشت بازو فشار میاره
باز شدن دست ها فشار روی سینه رو بیشتر میکنه و برعکسش روی پشت بازو
آرنج ها به طرف بیرون باشن فشار روی سینه بیشتر میشه و برعکسش پشت بازو
برای افزایش فشار به قسمت بالای سینه پاها باید در ارتفاع باشه

عضلات شکم و سرشانه هم تو این حرکت به خوبی تقویت میشن

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کف دست و مشت زیاد فرقی ندارن (دومی برای مچ ها هم خوبه)
این شنا بیشتر به عضلات سینه (پایین سینه) و بعد به پشت بازو فشار میاره
باز شدن دست ها فشار روی سینه رو بیشتر میکنه و برعکسش روی پشت بازو
آرنج ها به طرف بیرون باشن فشار روی سینه بیشتر میشه و برعکسش پشت بازو
برای افزایش فشار به قسمت بالای سینه پاها باید در ارتفاع باشه

عضلات شکم و سرشانه هم تو این حرکت به خوبی تقویت میشن

برای تقویت عضلات سینه شنا رفتن کافیه یا باید از وزنه هم استفاده کرد

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

لینک دانلود

ممنونم.عالی بود

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
"sting like a bee"

در رشته ی بوکس می توانیم ضربات را به دو گروه تقسیم کنیم:

Straight punches یا مشت های مستقیم
Arcing punches یا مشت های کمانی و مورب

straight punch ها همان طور که از نام شان پیداست مسیر مستقیمی را طی می کنند، مثلا ضربه ی چپ مستقیم یا همان جب.
arcing punch ها شکلی دایره وار دارند. مانند ضربه هوک یا آپرکات.

اما تفاوت این دو گروه صرفا مربوط به "حرکت ظاهری دست" نیست. در واقع این تکینک ها اساس متفاوتی دارند.

بر خلاف چیزی که به نظر می آید، ضربات مورب نیروی خود را نه از بازو بلکه از چرخش بدن و انتقال وزنی که در نتیجه ی آن اتفاق می افتد می گیرند. بازوی فرد ضربه زننده صرفا انتقال دهنده ی نیرو خواهد بود، نه سازنده ی آن.

برای اجرای یک ضربه ی هوک در حالت گارد بایستید، بطوریکه دست چپ جلو قرار بگیرد.

در این حالت پاشنه ی پای عقبی باید کمی از زمین فاصله داشته باشد.

حالا برای ایجاد ضربه، هر دو پا را در جهت عقربه های ساعت به شکلی بچرخانید که پاشنه پای جلویی از زمین بلند شده و پاشنه پای عقب پایین بیاید (توجه کنید که وضعیت پاها به نسبت حالت اولیه معکوس شد).

در نتیجه ی این clockwise pivot، حالا انگشتان هر دو پای شما باید با زاوایه ای در حدود 30-45 درجه از استنس اصلی رو به عقب قرار گرفته است. به علاوه توزیع وزن تغییر کرده و سنگینی به پای عقبی منتقل می شود.

im_hook_punch.gif

اما در ناحیه بالا تنه دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

در ضربات مستقیم حرکت بدن و دست معمولا همزمانی دارند. اما این مساله در مورد ضربات مورب صدق نمی کند:

در حالیکه چرخش در ناحیه مفصل ران شروع شده است، برای کسری از ثانیه دست جلو را بی حرکت در برابر خود نگه می دارید. انگار دستتان را در جلوی بدنتان جا می گذارید. در واقع شما به مفصل ران تان تقدم می دهید و نه به دستتان.
در نتیجه ی چرخش ِ مفصل ران و بالاتنه، گرفتگی ای در ناحیه شانه احساس خواهید کرد. این یعنی شما به ماکسیمم چرخش در ناحیه ی شانه رسیدید. حالا زمانی است که باید ضربه را پرتاب کنید.

کش لاستیکی ای را در نظر بگیرید که آن را تا جایی که ممکن است کشیده اید و آماده ی رها شدن است، یا تیری که آماده ی پرتاب از کمان باشد؛ شانه و در نتیجه بازوی شما حالتی مشابه دارد.

درست زمانی که گرفتگی در ناحیه شانه را احساس کردید شانه تان را رها کنید و به بازو اجازه بدهید تا در امتداد ِ مسیر ِ چرخش بدن حرکت کند و به این ترتیب نیروی ذخیره شده را آزاد می کنید.

در صورتیکه دست از بدن سبقت بگیرد طبیعتا نمی توانید نیروی زیادی تولید کنید و ضربه بی خاصیت خواهد شد.

برویم سراغ محمد علی

جالب است بدانید که محمد علی در بیشتر مواقع، اصلا هوک نمی زد. در واقع او بجای هوک، به حریف "سیلی" می زد یا مثلا نوعی هوک کاذب. ضربات هوک و یا آپر محمد علی یکجور arm punching بودند و از مکانیزم صحیح ضربات مورب که توضیح شان در بالا آمد پیروی نمی کردند.

برای نمونه مبارزه ی محمد علی با حریفان کوتاه قامت و bobbing weaver مانند فلوید پترسون یا فریزیر را تماشا کنید.
محمدعلی در تمام طول مبارزه با حریف ِ In-fighter که تمایل دارد مبارزه را در رنج نزدیک دنبال کند، از ضربات هوک و آپر و ترکیب آنها استفاده می کند، در حالیکه حریف آسیبی نمی بیند. در واقع محمدعلی نه چرخش (pivot) و انتقال وزن انجام می دهد، نه از مفصل ران بهره می گیرد، او صرفا بازویش را تکان می دهد و سیلی می زند. ضربه های او تکنیکی و آسیب زننده نبودند، بلکه تاکتیکی و آزاردهنده بودند.

محمد علی در تمام دوران ورزشی اش حتی یک هوک درست و حسابی که منجر به ناک اوت شده باشد ندارد و این در حالی است که ضربات مورب اساسا نیرومند ترین ضربات بوده و قابلیت ناک اوت فراوانی دارند.
هوک، آپرکات و مشتقات آنها را می توان به یک پتک تشبیه کرد؛ سنگین و مخرب. یک هوک خوب و کامل که به ناحیه مناسبی هم اصابت کند به راحتی حریف را از پا در خواهد آورد. اما ضربه های سبک و سریع محمد علی را باید به "نیش" تشبیه کرد. نیش هایی که به طور تدریجی و طی راندهای طولانی حریفان قدرتمند او را از پا در می آوردند ...

Muhammed_Ali_Thrilla_L.jpg

ادامه دارد

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.

Last edited:

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
"sting like a bee"

در رشته ی بوکس می توانیم ضربات را به دو گروه تقسیم کنیم:

Straight punches یا مشت های مستقیم
Arcing punches یا مشت های کمانی و مورب

straight punch ها همان طور که از نام شان پیداست مسیر مستقیمی را طی می کنند، مثلا ضربه ی چپ مستقیم یا همان جب.
arcing punch ها شکلی دایره وار دارند. مانند ضربه هوک یا آپرکات.

اما تفاوت این دو گروه صرفا مربوط به "حرکت ظاهری دست" نیست. در واقع این تکینک ها اساس متفاوتی دارند.

بر خلاف چیزی که به نظر می آید، ضربات مورب نیروی خود را نه از بازو بلکه از چرخش بدن و انتقال وزنی که در نتیجه ی آن اتفاق می افتد می گیرند. بازوی فرد ضربه زننده صرفا انتقال دهنده ی نیرو خواهد بود، نه سازنده ی آن.

برای اجرای یک ضربه ی هوک در حالت گارد بایستید، بطوریکه دست چپ جلو قرار بگیرد.

در این حالت پاشنه ی پای عقبی باید کمی از زمین فاصله داشته باشد.

حالا برای ایجاد ضربه، هر دو پا را در جهت عقربه های ساعت به شکلی بچرخانید که پاشنه پای جلویی از زمین بلند شده و پاشنه پای عقب پایین بیاید (توجه کنید که وضعیت پاها به نسبت حالت اولیه معکوس شد).

در نتیجه ی این clockwise pivot، حالا انگشتان هر دو پای شما باید با زاوایه ای در حدود 30-45 درجه از استنس اصلی رو به عقب قرار گرفته است. به علاوه توزیع وزن تغییر کرده و سنگینی به پای عقبی منتقل می شود.

اما در ناحیه بالا تنه دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

در ضربات مستقیم حرکت بدن و دست معمولا همزمانی دارند. اما این مساله در مورد ضربات مورب صدق نمی کند:

در حالیکه چرخش در ناحیه مفصل ران شروع شده است، برای کسری از ثانیه دست جلو را بی حرکت در برابر خود نگه می دارید. انگار دستتان را در جلوی بدنتان جا می گذارید. در واقع شما به مفصل ران تان تقدم می دهید و نه به دستتان.
در نتیجه ی چرخش ِ مفصل ران و بالاتنه، گرفتگی ای در ناحیه شانه احساس خواهید کرد. این یعنی شما به ماکسیمم چرخش در ناحیه ی شانه رسیدید. حالا زمانی است که باید ضربه را پرتاب کنید.

کش لاستیکی ای را در نظر بگیرید که آن را تا جایی که ممکن است کشیده اید و آماده ی رها شدن است، یا تیری که آماده ی پرتاب از کمان باشد؛ شانه و در نتیجه بازوی شما حالتی مشابه دارد.

درست زمانی که گرفتگی در ناحیه شانه را احساس کردید شانه تان را رها کنید و به بازو اجازه بدهید تا در امتداد ِ مسیر ِ چرخش بدن حرکت کند و به این ترتیب نیروی ذخیره شده را آزاد می کنید.

در صورتیکه دست از بدن سبقت بگیرد طبیعتا نمی توانید نیروی زیادی تولید کنید و ضربه بی خاصیت خواهد شد.

برویم سراغ محمد علی

جالب است بدانید که محمد علی در بیشتر مواقع، اصلا هوک نمی زد. در واقع او بجای هوک، به حریف "سیلی" می زد یا مثلا نوعی هوک کاذب. ضربات هوک و یا آپر محمد علی یکجور arm punching بودند و از مکانیزم صحیح ضربات مورب که توضیح شان در بالا آمد پیروی نمی کردند.

برای نمونه مبارزه ی محمد علی با حریفان کوتاه قامت و bobbing weaver مانند فلوید پترسون یا فریزیر را تماشا کنید.
محمدعلی در تمام طول مبارزه با حریف ِ In-fighte که تمایل دارد مبارزه را در رنج نزدیک دنبال کند، از ضربات هوک و آپر و ترکیب آنها استفاده می کند، در حالیکه حریف آسیبی نمی بیند. در واقع محمدعلی نه چرخش (pivot) و انتقال وزن انجام می دهد، نه از مفصل ران بهره می گیرد، او صرفا بازویش را تکان می دهد و سیلی می زند. ضربه های او تکنیکی و آسیب زننده نبودند، بلکه تاکتیکی و آزاردهنده بودند.

محمد علی در تمام دوران ورزشی اش حتی یک هوک درست و حسابی که منجر به ناک اوت شده باشد ندارد و این در حالی است که ضربات مورب اساسا نیرومند ترین ضربات بوده و قابلیت ناک اوت فراوانی دارند.
هوک، آپرکات و مشتقات آنها را می توان به یک پتک تشبیه کرد؛ سنگین و مخرب. یک هوک خوب و کامل که به ناحیه مناسبی هم اصابت کند به راحتی حریف را از پا در خواهد آورد. اما ضربه های سبک و سریع محمد علی را باید به "نیش" تشبیه کرد. نیش هایی که به طور تدریجی و طی راندهای طولانی حریفان قدرتمند او را از پا در می آوردند ...

ادامه دارد

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.
ممنون از مطالب ارزندتون استاد ابتين

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
برای تقویت عضلات سینه شنا رفتن کافیه یا باید از وزنه هم استفاده کرد

بستگی به هدفتون داره
اما مطمینا تمرین با وزنه تاثیرات خوب خودشو داره
برای داشتن ضربات مشت قوی (خصوصا ضربات هوک) تقویت عضلات سینه کاملا ضروری هستش
دوم اینکه بعد از یک مدت دیگه شنا رفتن باعث افزایش قدرت نمیشه (البته نه به طور کامل) و بیشتر تارهای استقامتی (تارهای کند انقباض سفید) تقویت میشن که نمیتونن نیروی انفجاری تولید کنن (وظیفه تارهای تند انقباض قرمز). هرچند میتونید با تغییر متناوب زاویه دست ها و سرعت حرکت این روند رو تا حدی کندتر کنید

اگر دسترسی به وزنه ندارید، فیگور گرفتن یک روش بسیار کارآمد و مغفول هستش که همزمان عضلات معکوس (در این مورد عضلات زیر بغل) رو هم تقویت میکنه [روشی که آرنولد قبل از یکی از مسابقاتش در هنگام محدودیت موقت دسترسی به وزنه انجام داد]

keyarsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من بوکسور برای این که بتونم سرعت دستامو بیشتر کنم بجز استفاده از گلابی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
و همچنین برای یاد گرفتن جاخالی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
من بوکسور برای این که بتونم سرعت دستامو بیشتر کنم بجز استفاده از گلابی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
و همچنین برای یاد گرفتن جاخالی چه تمریناتی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

سلام به شما

این مطلبی هست که چند وقت پیش در تاپیک جون فان جیت کان دو نوشته بودم. می تونید مطالعه کنید:

http://forum.persiantools.com/t328966-page17.html#post6921414

بالا