• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوست عزیز اگه تو خونه کار میکنید شدیدا پیشنهاد میکنم برید به یه باشگاه و زیر نظر مربی.چون من خودم چند وقت پیش قبل از اینکه برم باشگاه میخواستم توی خونه تمرین کنم و به همین خاطر یه تشک اوردم گذاشتم گوشه ی اتاقم و به عنوان کیسه بوکس ازش استفاده کردم.ولی همون 2 روز مشت زدن غیر اصولی باعث شد مچ دست چپم 1 ماه شدیدا درد داشته باشه.پس توصیه شدید میکنم از یه باشگاه شروع کنید.

راستش فعلا نمیتونم برم باشگاه وسیله و چیزای دیگه هم هست فقط با نحوه انجامش مشکل دارم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
images.jpgrtg.jpgt.jpgerg.jpg

امروز نگاهی که به تاپیک داشتم دیدم روی تنفس نکته سنجی شده

دوستان یکی از مهمترین و حساس ترین و پیشرفته ترین واحد هنرهای رزمی روش تنفس کردن و تنفس هست

به قول جناب استاد آبتین نیاز به شیوه صحیح داره.

در روش های ژاپنی کیاجوتسو (روش تنفس) یکی از محمترین ملاکهای یک مبارز خوب هست

و یک نکته این که مبارزی جنگجوی خوبی هست که نفس داشته باشه :hmm:

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
البته برای 3 ماه تابستون برنامه ی شدیدی دارم : هر روز 2 نوبت دویدن به مسافت 8 کیلومتر-دوچرخه سواری مسافت 25 کیلومتری-کلاس شنای پیشرفته(مقدماتی رو تابستون گذشته گذروندم.)-بوکس هم که سرجاشه.به نظرتون با این برنامه میتونم خودمو تا حد خوبی خودمو اماده کنم؟(از نظر نفس و اب کردن چربی های اضافه)

ابتدا به تاپیک روش های رزمی خوش آمدی

دوست من برنامه شما کاملا اشتباه است

اگر شما طبق حرف خودتان به دنبال آب کردن چربی و آمادگی هستید پس دنبال راه و روش رزمی رفتن اشتباه هست. چرا که شما میتونی به متخصص تغذیه مراجعه کنی که خیلی هم بهتره و این که با ورزش های دیگه هم میشه چربی آب کرد

همین شنا کافی هست. و دو میدانی

اما اگر وارد شیوه و روش های رزمی شدی دیدگاه خود را نسبت به چرب آب کردن و کلمه ای به نام هنر و تخیل و ورزش و.................... تغییر بده

حال شما به تاپیک روش های رزمی خوش آمدی

ممنون از حسن توجه شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
استادان سلام من تازه وارد تاپیک شدم عجب جای باحالیه-سلام-
من عضلات شکمم روبه روی هم نیست چیکار کنم روبهروی هم بشه؟
آقا من تازه واردم-پست اولم بود:hmm:

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
خوش آمدید به این تاپیک
سوالات شما رو مطالعه کردم. یکی دو سوال دارم. اگر مایل بودید پاسخ بدید:

- برنامه ای که برای سوزاندن چربی و بهبود تنفس در نظر دارید یک برنامه ی شخصی هست یا شخص خاصی به شما پیشنهاد کرده؟ راستش این برنامه عملی نیست و مضر هم هست.
- می تونم بپرسم دقیقا چه مدتی هست شروع کردید به بوکس؟
- یکی از دلایلی که افراد دچار کمبود نفس می شوند، روش نادرست تنفس هست. باید قادر باشید با ریتم درستی نفس بکشید، در غیر این صورت به سرعت خسته می شید. روش خاصی برای تنفس آموزش دید؟

راستی کسی که به شما گفته دویدن صبح زود باعث سکته میشه چه دلیلی یا مدرکی برای حرفش داشته؟

سلام دوست عزیز.تشکر بابت پاسخ.
راستش من این برنامه رو از شخص خاصی نگرفتم.نشستم خودم برنامه ریختم که چربی هامو چطوری اب کنم و در عین حال توی باشگاه بوکس کم نیارم.برای همین این برنامه رو ریختم.لطفا راهنمایی کنید که چرا اشتباه هست؟خیلی ممنون میشم.راستش هنوز این برنامه رو شروع نکردم.18 خرداد که امتحانام تموم میشه میخواستم شروع کنم.
---
راستش دقیق دقیق نمیدونم چه مدت هست ولی 4-5 ماهی میشه شروع بوکس.
---
هیچ روش تنفسی من اموزش ندیدم متاسفانه.
----
گفت چون اون موقع از صبح شما تازه از خواب بیدار شدی اگه بخوای بدوی یه دفعه فشار میاد.حالا راست و دروغش رو نمیدونم ولی حرفش چطوری بگم.قانع کننده بود تا حدی.البته برای من که اطلاعات خاصی ندارم.
-
منتظر جوابتون هستم استاد گرامی.

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ابتدا به تاپیک روش های رزمی خوش آمدی

دوست من برنامه شما کاملا اشتباه است

اگر شما طبق حرف خودتان به دنبال آب کردن چربی و آمادگی هستید پس دنبال راه و روش رزمی رفتن اشتباه هست. چرا که شما میتونی به متخصص تغذیه مراجعه کنی که خیلی هم بهتره و این که با ورزش های دیگه هم میشه چربی آب کرد

همین شنا کافی هست. و دو میدانی

اما اگر وارد شیوه و روش های رزمی شدی دیدگاه خود را نسبت به چرب آب کردن و کلمه ای به نام هنر و تخیل و ورزش و.................... تغییر بده

حال شما به تاپیک روش های رزمی خوش آمدی

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون استاد گرامی از پاسخ دادنتون.
--
دوست عزیز چون من از دکتر تغذیه نتیجه نگرفتم رو اوردم به ورزش.رفتم متخصص تغذیه بعد ایشون یه برنامه غذایی داد که چه چیز های رو نخورم و ... من هم 1ماه کاملا رعایت کردم ولی بعدش تکراری شد.اصلا حس و حال اینکه به توصیه های دکتر عمل بکنم رو نداشتم.
به همین خاطر رفتم باشگاه بوکس. یک دلیلش این بود که همه میگفتن تمرین های بوکس خیلی سنگینه و دلیل دیگش این بود که کلا از بوکس خوشم میومد.(البته من توی 10 سالگی 1 سال کونگ فو توا کار کردم و خیلی هم بدن اماده ای داشتم به طوری که 180 رو باز میکردم و مشکل چندانی نداشتم.ولی خوب چون گذاشتم کنار رو به روز بدنم امادگیش رو از دست داد و اضافه وزن اوردم.)الانم 2 ماه مونده تا 18 سالم تموم بشه.اینارو فقط جهت اطلاع گفتم.
----
استاد میشه بگین منظورتون از تغییر دادن دیدگاه چیه؟
---
استاد در ضمن شما میگین برنامم کاملا اشتباه هست میشه برنامه ی منو اصلاح کنید؟خیلی ممنون میشم.
---
ببخشید تورو خدا که سرتونو درد اوردم.

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
استادان سلام من تازه وارد تاپیک شدم عجب جای باحالیه-سلام-
من عضلات شکمم روبه روی هم نیست چیکار کنم روبهروی هم بشه؟
آقا من تازه واردم-پست اولم بود:hmm:

درود
يه نوع شكم زدن هست که شكم زدن همراه با كيمه ميگن من اینو پیشنهاد میدم . مثل شكم زدن عاديه با اين تفاوت كه وقتي بالا ميايد باید تمام نفستون رو بيرون بدید و به صورت ارادی خودتون ماهيجه هاي شكمتون رو به انقباض در بیارید .سرت رو هم كامل به پاهات نزديك می کنی تا ماهيجه های شکمت كامل توي هم جمع شه.
فشاري كه به ماهيچه هاي شكمت مياره خيلي بالاست وشايد به سختي بتوني 15 20 تا بزني.
هميشه هم بعد از تمرين شكم باید ماهيچه هاي شكم رو با مشت و مالش سرد كرد .اين كار هم باعث ميشه چربي هاي شكمتون سريعتر تر اب بشه هم شكمتون رو مثل سنگ سفت ميكنه و ماهیچه های شکمتون رو بعد از مدتی کنار هم فیکس میکنه.

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
استادان بزرگوار سوالی دارم در مورد بدنسازی
من از 14 سالگی مشکلی روی عضلات شکمم دارم اونم اینه که 7 ، 8 تا عضله من رو به روی هم نیستند؟چیکار کنم عضلات شکمم روبه روی هم بشن

این ژنتیکیه و نمیشه کاریش کرد اما مشکلی هم نداره
من خیلی از بدنسازای حرفه ای رئ دیدم که مثل شما هستن
هرچند با تمرینات حجمی شکم میتونید کاری کنید متقارن تر دیده بشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام میشه در موزد سایه یکم توضیح بدید چیزی پیدا نکردم
یه کیسه برزنتی هم دارم نسبتا سفته مشکل داره بزنمش?:D

zgg123 عزیز، سایه یعنی تمرین و مبارزه با حریف فرضی ، بدون کیسه و متد خاصی
یعنی اینکه قبل از ضربه به کیسه تا چند ماه فقط جلوی آیینه نحوه صحیح زدن مشت رو تمرین کنید یعنی فاکتورهایی مثل زاویه داشتن آرنج به هنگام ضربه ، باز بودن نسبی انگشتان قبل از ضربه و محکم مشت کردن انگشتان به هنگام ضربه ، رعایت کردن عمل دم و بازدم برای بهبود تنفس و افزایش سرعت و نکات دیگه که قبلا هم اشاره شده .....
بعد از مدتی کارکردن و رعایت این نکات و مهارت نسبی استفاده از میت و کیسه به صورت ثابت و متحرک و..
برای استفاده از کیسه (تکرارمیکنم بعد از یادگرفتن اصول مشت زنی) کیسه نباید سفت باشه حتما دستات رو با بانداژ ببند (دستکش بوکس لازم نیست)کیسه رو خالی و لباس کهنه پر کن ، خاک اره با لباس کهنه میشه استفاده از خاک اره بعد از مدتی باعث سفتی کیسه میشه (پایین سفت میشه بالا شل :دی)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز تشکر میکنم بابت توضیحات.
خیلی مدت زیاد نیست و در مقایسه با استاد هایی مثل شما که توی این تاپیک پست میدن خیلی کمه.
ولی در حدی کلاس رفتم که الان کیسه و میت میزنم و مبارزه هم میکنم.(برداشت بد نکنید تورو خدا فقط جهت اطلاع گفتم.)ولی به خاطر اینکه اضافه وزن دارم زود خسته میشم و نفسم تموم میشه.البته برای 3 ماه تابستون برنامه ی شدیدی دارم : هر روز 2 نوبت دویدن به مسافت 8 کیلومتر-دوچرخه سواری مسافت 25 کیلومتری-کلاس شنای پیشرفته(مقدماتی رو تابستون گذشته گذروندم.)-بوکس هم که سرجاشه.به نظرتون با این برنامه میتونم خودمو تا حد خوبی خودمو اماده کنم؟(از نظر نفس و اب کردن چربی های اضافه)
راستی من یه جایی شنیدم که میگفتن دویدن صبح زود خیلی خوب نیست و سکته قلبی میاره.در این مورد نظرتون چیه؟

خواهش میکنم دوست عزیز همون طور که اساتید عزیز هم گفتن شما احتیاج به یک برنامه مناسب از تمرینات هوازی و روش های مناسب تنفسی دارید .
اضافه وزن شما چه میزان هست (قد و وزن)؟ اگه موردی باشه اساتید بزرگوار شما رو راهنمایی می کنن
نرمش ، گرم کردن و دویدن در صبح باعث تقویت شش ها و سلامت قلب میشه و هیچ مشکلی نداره در کمپ ها و آمادگی برای مسابقات یکی از تمرینات دویدن در صبح در کوه یا جای خوش آب و هواست

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوست عزیز اضافه وزن رو نپرس که روم نمیشه بگم.
15 کیلو.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام دوست عزیز.تشکر بابت پاسخ.
راستش من این برنامه رو از شخص خاصی نگرفتم.نشستم خودم برنامه ریختم که چربی هامو چطوری اب کنم و در عین حال توی باشگاه بوکس کم نیارم.برای همین این برنامه رو ریختم.لطفا راهنمایی کنید که چرا اشتباه هست؟خیلی ممنون میشم.راستش هنوز این برنامه رو شروع نکردم.18 خرداد که امتحانام تموم میشه میخواستم شروع کنم.
---
راستش دقیق دقیق نمیدونم چه مدت هست ولی 4-5 ماهی میشه شروع بوکس.
---
هیچ روش تنفسی من اموزش ندیدم متاسفانه.
----
گفت چون اون موقع از صبح شما تازه از خواب بیدار شدی اگه بخوای بدوی یه دفعه فشار میاد.حالا راست و دروغش رو نمیدونم ولی حرفش چطوری بگم.قانع کننده بود تا حدی.البته برای من که اطلاعات خاصی ندارم.
-
منتظر جوابتون هستم استاد گرامی.

درباره ی برنامه همان طور که استاد میلاد هم فرمودند و بنده هم عرض کردم باید جدا تجدید نظر کنید. برای کاهش وزن پیشنهاد می کنم ورزش و برنامه ی غذایی را همزمان دنبال کنید. برنامه ای که در نظر دارید اغراق شده است و قابل اجرا نیست، بعلاوه زمانی برای "ریکاوری" در نظر نگرفتید که باعث می شود از نظر جسمی و روحی تحلیل بروید. بعلاوه تغذیه را هم فراموش کردید.

نکته ی دیگر هم اینکه اگر برای ادامه ورزش جدی هستید و برنامه ریزی بلند مدت دارید، پس صبر کنید. به خودتان زمان بدید و دلسرد نشید. به تدریج به هدفتان - چه پیشرفت در ورزش باشد، چه داشتن تناسب اندام - می رسید. افراد کم حوصله، عجول و پرتوقع مناسب بوکس یا سایر هنر رزمی دیگری نیستند.

درباره روش تنفسی از مربی تان سوال کنید. در رشته های مختلف رزمی روش های خاصی برای تنفس وجود دارد. قبل از هر حرکتی باید یاد بگیرید درست نفس بکشید تا دچار کم نفسی و خستگی نشوید.

اما چند نکته:

- باید بدانید که طرز نفس کشیدن شما باید با حرکاتتان تناسب داشته باشد. تنفس آهسته برای حرکات آرام و تنفس سریع برای حرکات سریع. زمانی که در اطراف رینگ حرکت می کنید، زمانی که دور از دسترس حریف یا به اصطلاح out of range هستید، در همه ی این حالات بر تنفس آهسته، مداوم و یکنواخت تمرکز کنید. تنفس آهسته به شما کمک می کند تا دچار تنش و اضطراب نشوید، بتوانید فکر کنید و البته هوا و انرژی را ذخیره کنید برای انجام حرکت سریع.

- از راه بینی تنفس کنید. عمل "دم" را از همیشه از راه بینی انجام بدهید. بازدم را می توانید هم از بینی و هم از راه دهان (به شکلی که توضیح خواهم داد) انجام بدهید.

- برای انجام حرکات سریع مانند مشت زنی، حرکات دفاعی یا فوت ورک سریع احتیاج به تنفس سریع داریم. منظور از تنفس سریع دم و بازدم سریع نیست، بلکه صرفا بازدم سریع، کوتاه و انفجاری است. برای این منظور روشی در بوکس وجود دارد:

به آهستگی و از راه بینی عمل دم را انجام بدهید. حالا بجای یک بازدم بلند، از چند بازدم انفجاری و منقطع استفاده می کنید. به این صورت که با دهان و فک بسته، سعی کنید هوا را به شدت از بین لب ها بیرون بدهید. باز شدن دهان ممکن باعث شکستن فک، دندان یا گاز گرفتن زبان بشود. در این حالت یک صدای "سسس" یا "هیسس" مانند تولید می شود. در واقع در حالی که یک مشت سریع می زنید یک بازدم سریع و کوتاه انجام می دهید. در نتیجه یک دم بلند می تواند به چندین بازدم کوتاه تقسیم بشود. هر بار که با هر ضربه یک بازدم سریع انجام دادید باید جریان بازدم را قطع کنید تا هوا بیرون نرود. می توانید صرفا لب ها را ببنید و یا راه گلو را ببنید ( که نیاز به توضیحات بیشتر دارد).

به طور کلی حرکاتتان را با تنفس تان هماهنگ کنید.

- برای دویدن می توانید صبح، بعد از ظهر یا شب بدوید. بستگی به "مود" شما داره و شخصی است. من شخصا شب ها می دوم. هر زمانی مزیت ها و معایب خودش را دارد. دویدن در صبح هم اگر برایتان مقدور است تجربه ی لذت بخشی است.

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یک کپسول به شما معرفی میکنم ساخت آلمان نفس و مقاومت بنیه بدنی شما را در تمرین زیاد میکنه

لانگزیت

ویتامین سی + روی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
درود
يه نوع شكم زدن هست که شكم زدن همراه با كيمه ميگن من اینو پیشنهاد میدم . مثل شكم زدن عاديه با اين تفاوت كه وقتي بالا ميايد باید تمام نفستون رو بيرون بدید و به صورت ارادی خودتون ماهيجه هاي شكمتون رو به انقباض در بیارید .سرت رو هم كامل به پاهات نزديك می کنی تا ماهيجه های شکمت كامل توي هم جمع شه.
فشاري كه به ماهيچه هاي شكمت مياره خيلي بالاست وشايد به سختي بتوني 15 20 تا بزني.
هميشه هم بعد از تمرين شكم باید ماهيچه هاي شكم رو با مشت و مالش سرد كرد .اين كار هم باعث ميشه چربي هاي شكمتون سريعتر تر اب بشه هم شكمتون رو مثل سنگ سفت ميكنه و ماهیچه های شکمتون رو بعد از مدتی کنار هم فیکس میکنه.

این ژنتیکیه و نمیشه کاریش کرد اما مشکلی هم نداره
من خیلی از بدنسازای حرفه ای رئ دیدم که مثل شما هستن
هرچند با تمرینات حجمی شکم میتونید کاری کنید متقارن تر دیده بشه

تا گفتم تازه کارم سریع جواب دادین:D مرسی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
درباره ی برنامه همان طور که استاد میلاد هم فرمودند و بنده هم عرض کردم باید جدا تجدید نظر کنید. برای کاهش وزن پیشنهاد می کنم ورزش و برنامه ی غذایی را همزمان دنبال کنید. برنامه ای که در نظر دارید اغراق شده است و قابل اجرا نیست، بعلاوه زمانی برای "ریکاوری" در نظر نگرفتید که باعث می شود از نظر جسمی و روحی تحلیل بروید. بعلاوه تغذیه را هم فراموش کردید.

نکته ی دیگر هم اینکه اگر برای ادامه ورزش جدی هستید و برنامه ریزی بلند مدت دارید، پس صبر کنید. به خودتان زمان بدید و دلسرد نشید. به تدریج به هدفتان - چه پیشرفت در ورزش باشد، چه داشتن تناسب اندام - می رسید. افراد کم حوصله، عجول و پرتوقع مناسب بوکس یا سایر هنر رزمی دیگری نیستند.

درباره روش تنفسی از مربی تان سوال کنید. در رشته های مختلف رزمی روش های خاصی برای تنفس وجود. قبل از هر حرکتی باید یاد بگیرید درست نفس بکشید تا دچار کم نفسی و خستگی نشوید.

اما چند نکته:

- باید بدانید که طرز نفس کشیدن شما باید با حرکاتتان تناسب داشته باشد. تنفس آهسته برای حرکات آرام و تنفس سریع برای حرکات سریع. زمانی که در اطراف رینگ حرکت می کنید، زمانی که دور از دسترس حریف یا به اصطلاح out of range هستید، در همه ی این حالات بر تنفس آهسته، مداوم و یکنواخت تمرکز کنید. تنفس آهسته به شما کمک می کند تا دچار تنش و اضطراب نشوید، بتوانید فکر کنید و البته هوا و انرژی را ذخیره کنید برای انجام حرکت سریع.

- از راه بینی تنفس کنید. عمل "دم" را از همیشه از راه بینی انجام بدهید. بازدم را می توانید هم از بینی و هم از راه دهان (به شکلی که توضیح خواهم داد) انجام بدهید.

- برای انجام حرکات سریع مانند مشت زنی، حرکات دفاعی یا فوت ورک سریع احتیاج به تنفس سریع داریم. منظور از تنفس سریع دم و بازدم سریع نیست، بلکه صرفا بازدم سریع، کوتاه و انفجاری است. برای این منظور روشی در بوکس وجود دارد:

به آهستگی و از راه بینی عمل دم را انجام بدهید. حالا بجای یک بازدم بلند، از چند بازدم انفجاری و منقطع استفاده می کنید. به این صورت که با دهان و فک بسته، سعی کنید هوا را به شدت از بین لب ها بیرون بدهید. باز شدن دهان ممکن باعث شکستن فک، دندان یا گاز گرفتن زبان بشود. در این حالت یک صدای "سسس" یا "هیسس" مانند تولید می شود. در واقع در حالی که یک مشت سریع می زنید یک بازدم سریع و کوتاه انجام می دهید. در نتیجه یک دم بلند می تواند به چندین بازدم کوتاه تقسیم بشود. هر بار که با هر ضربه یک بازدم سریع انجام دادید باید جریان بازدم را قطع کنید تا هوا بیرون نرود. می توانید صرفا لب ها را ببنید و یا راه گلو را ببنید ( که نیاز به توضیحات بیشتر دارد).

- برای دویدن می توانید صبح، بعد از ظهر یا شب بدوید. بستگی به "مود" شما داره و شخصی است. من شخصا شب ها می دوم. هر زمانی مزیت ها و معایب خودش را دارد. دویدن در صبح هم اگر برایتان مقدور است تجربه ی لذت بخشی است.

استاد آبتین خیلی زحمت میکشین،سبکی که کار میکنید چیه؟
از زمانی که وارد تاپیک شدم خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم
معلومه آدم پری توی هنرهای رزمی هستید
آریگاتو گوذای ماشتا استاد آبتین

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
یک کپسول به شما معرفی میکنم ساخت آلمان نفس و مقاومت بنیه بدنی شما را در تمرین زیاد میکنه

لانگزیت

ویتامین سی + روی

اگرم خواستید دوپینگ کنید: افدرین
اما عوارضش پای خودتون
هر ند تا شلاق تمرین به بدن نخوره هیچ چیز فایده نداره

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین خیلی زحمت میکشین،سبکی که کار میکنید چیه؟
از زمانی که وارد تاپیک شدم خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم
معلومه آدم پری توی هنرهای رزمی هستید
آریگاتو گوذای ماشتا استاد آبتین

خواهش می کنم. بنده ام از شما خیلی چیزها یاد گرفتم. خودتان استاد هستید.
راستش دوستان کمابیش در جریان سوابق بنده هستند. من سابقه پراکنده ای از سال های کودکی دارم در هنرهای رزمی. مقداری کاراته، کونگ فو، بوکس، کیک بوکس. مدت زمانی هم ایران نبودم آنجا هم آشنایی با اساتید نسل اول جیت کان دو و شاگردانشان پیدا کردم و آموزش دیدم. همانجا به طور غیر رسمی بیشتر با وینگ چون آشنا شدم و موارد اینچنینی. راستش من صرفا با انگیزه های شخصی به هنرهای رزمی می پردازم و تقریبا همیشه بخشی از اوقات روزمره ام را علاوه بر تمرین به مطالعه اختصاص می دم. حتما متوجه منظورم هستید. یک جور دغدغه شخصی بوده همیشه.
در نهایت امیدوارم مطالبی که مطرح می کنم برای دوستان قابل استفاده بوده باشد.

خیلی از شما ممنونم

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

درباره روش تنفسی از مربی تان سوال کنید. در رشته های مختلف رزمی روش های خاصی برای تنفس وجود دارد. قبل از هر حرکتی باید یاد بگیرید درست نفس بکشید تا دچار کم نفسی و خستگی نشوید.

اما چند نکته:

استاد واقعا تشکر میکنم از اینکه راهنمایی کردید و زحمت کشیدید اینهمه تایپ کردید به خاطر سوال من.
--
در مورد برنامه باید بگم خودم تقریبا میدونستم خیلی سنگینه ولی مثلا فکر میکردم اگه خیلی فشار بیارم به خودم بدون رعایت نکاتی که گفتین مشکلی نیست و میتونم.
---
من برای ورزش برنامه ای خیلی طولانی مدت دارم(تا اخر عمرم)و هدفم هم نه قهرمانی هست نه کسب مدال فقط میخوام موقعی که سنم رفت بالا بدنم زود از کار نیفته و محتاج دیگران نباشم.همین.
-----
حتما با مربی ام در مورد تنفس صحبت میکنم.
----
از نکته هایتان هم نهایت استفاده رو بردم.بازم ممنون.
---
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم:ایا میشه در کنار بوکس به ورزش رزمی دیگه ای پرداخت؟(مثلا روز های زوج که میرم بوکس روز های فرد هم برم یه باشگاه دیگه)چون من خیلی بوکس رو دوست دارم امکان نداره بتونم خودمو راضی کنم که ولش کنم به خاطر یه ورزش دیگه.ولی از طرفی هم بوکس چون فقط مشت زدن هست یه جورایی محدوده.توصیه ای دارید در این مورد؟

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
بعد از مدت ها که دوباره تمرینات (بدنسازی) رو شروع کردم خواستم یه رژیمی هم بگیرم (10 کیلو اضافه وزن دارم) تا تو رزمی راحت تر باشم. اما لامصب تا میرم تو باشگاه دیگه نمیفهمم چه اتفاقی میفته در نتیجه شدم 107 کیلو. فوقش یک کیلو چربی کم کردم تو این 3 هفته. االان بعد 20 دقیقه دویدن مچ پاهام تا 10 دقیقه بی حس میشه مگر اینکه تو همون حالت ادامه بدم.

پس سوال من از دوستان گرامی اینه که چه سبکی رو برای من پیشنهاد میکنید، با در نظر گرفتن اینکه نفس و انعطاف بدنی خوبی دارم (مثلا پاهام الان که تازه شروع کردم تا 160 درجه باز میشن) و پاهام هم تا سر حریف هم قد خودم (179) میرسن. خودم به جیت کون دو علاقه دارم.

بالا