• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دقیقا با شما موافقم استاد آبتین عزیز
مرحله بی سبکی تعبیر جالبی بود ، تعصب به یک سبک فقط باعث ندیدن ناقصی های اون سبک میشه
متاسفانه پیدا کردن استاد خوب بسیار سخته ، گرفتن مدرک مربیگری لااقل درجه 3 کاری نداره و راحت اون رو میدن بعد هم یک بنر و پوستر راست و دروغ و بعد هم ...
همون طور که قبلا هم گقتم بنده خدا توی پوستر میزنه قهرمان جهان حال اونکه اون سبک اصلا مسابقات جهانی نداره یا آشنا به هیبنوتیزم و .... یا متخصص اجرای فنون و درگیری های خیابانی تضمینی
هنرجو هم خب به اولین چیزی که نگاه میکنه همین پوسترهاست و متاسفانه چون آشنایی نداره جذب میشه و بعد از مدتی یا دلزده میشه یا مصدوم و

فقط شهر ما حداقل 10 تا تاپ فایتر کلاس جهانی داره :دی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فقط شهر ما حداقل 10 تا تاپ فایتر کلاس جهانی داره :دی

تاسف آوره که امروزه خیلی راحت و بی دردسر بنا به دلایلی همه چیز شدنیه .خب دیگه توی سربازیمون تعداد سرهنگ ها بیشتر از سربازاست ، توی دانشگاهامون تعداد لیسانس ها بیشتر از دیپلمه ها هست خب چه عیبی داره سوپرفایترها هم بیشتراز هنرجوها باشن :happy:
به این میگن برنامه ریزی دقیق و کلان :دی

ضمنا خوشحالم که شما دوباره توی تاپیک بدنسازی هم فعالیت می کنید ، چیزهای زیادی ازتون یاد گرفتم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
تاسف آوره که امروزه خیلی راحت و بی دردسر بنا به دلایلی همه چیز شدنیه .خب دیگه توی سربازیمون تعداد سرهنگ ها بیشتر از سربازاست ، توی دانشگاهامون تعداد لیسانس ها بیشتر از دیپلمه ها هست خب چه عیبی داره سوپرفایترها هم بیشتراز هنرجوها باشن :happy:
به این میگن برنامه ریزی دقیق و کلان :دی

ضمنا خوشحالم که شما دوباره توی تاپیک بدنسازی هم فعالیت می کنید ، چیزهای زیادی ازتون یاد گرفتم

شما لطف دارید

الان اگه وقت کنم به تاپیک دارو ها هم میرم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خیلی ممنون دوست عزیز.من هم برای شما ارزوی موفقیت روز افزون دارم.
دوست عزیز فقط اگه ممکنه اون برنامه ی بنده رو هر جور صلاح میدونید تغییر بدید اصلاح کنید.چون شما خیلی در این زمینه اطلاعات دارید ولی بنده حقیر چیزی نمیدونم.
از اینکه به من کمک میکنید نهایت تشکر رو دارم.خیلی آقایی.

ممنونم از شما. لطف دارید.

برنامه ی جزیی و دقیق نمی تونم بدم چون باید بدونم برنامه شما در باشگاه تان دقیقا چی هست.

اما این نکات را پیشنهاد می کنم:

- هر برنامه ای که برای ورزش دارید باید زمان خاصی برای ریکاوری داشته باشه. پیشنهادم این هست که دو روز انتهای هفته را "به طور کامل" به استراحت اختصاص بدید. یا می توانید یک روز در میان ورزش کنید (فاصله بیشتر از یک روز هم مطلوب نیست).

- می توانید چهار روز در هفته بدوید. حدود 5-7 کیلومتر. قبل یا بعد از تمرین تفاوتی ندارد. ساعتی که برای دویدن انتخاب می کنید هم به عهده ی خودتان. بعد از طی چند کیلومتر، بطور ناپیوسته دوی سرعت انجام بده. یعنی مثلا برای فواصل کوتاه مثلا صد متر سریع بدوید و بعد دوباره آهسته ادامه بده. تنفس از راه بینی هم فراموش نشود.

- در ابتدای هر روز ورزشی در باشگاه، 15 دقیقه طناب بزنید. طناب زدن همانطور که سایر دوستان هم اشاره کردند، بسیار بسیار اهمیت دارد. می تونید سریع طناب بزنید در حالیکه بر روی تنفس آرام و از راه بینی تمرکز کرده اید (دم از راه بینی، بازدم از راه بینی یا دهان). طناب زدن حتی نسبت به دویدن هم برتری دارد. در شروع می تونید 15 دقیقه را در چند ست بزنید و به تدریج سعی کنید تا ست ها کمتر بشود تا جایی که بتوانید یکنواخت تمام 15 دقیقه را طناب بزنید.

- در شروع هر جلسه تمرین بعد از طناب زدن، تمرین سایه انجام بدید. مثلا برای 15 دقیقه.

- شنا و دراز نشت هم در انتهای روزهای تمرینی در حدود 100 تا (مجموعا) انجام بدید. ست هایش را خودتان با توجه به توانایی تان تنظیم کنید.

- برنامه غذایی خوبی هم داشته باشید. به جای سه وعده سنگین، پنج وعده ی کوچک داشته باشید. صبحانه، ناهار و شام غذای کمتری میل کنید، اما مابین آنها میان وعده داشته باشید. در طول روز همیشه قبل از اینکه دچار گشنگی بشوید باید چیزی بخورید، در عین حال پرخوری هم نکنید. مواد مورد نیاز بدن را حتما تامین کنید (کربوهیدارت، پروتئین، ویتامین و ... ). آب بنوشید. غذاهای مزخرف هم مصرف نکنید یا لااقل دیر به دیر مصرف کنید و مواردی از این قبیل.

- جناب trian هم نکات ارزشمندی مطرح کردند. حتما استفاده کنید.

Last edited:

soul-broken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سوال درباره نینجوتسو از اساتید محترم داشتم.
میشه بگین در طول جلسه چه تمرین هایی انجام میشه و چه کارهایی در طول جلسه آموزشی انجام میشه؟
ممنون

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
بوکس به دلیل فقط استفاده مشت محدود نیست و بدون شک از کاربردی ترین ورزشها در مبارزه هست در کمتر سبکی این همه تحرک و شگردهای مختلف رو تجربه میکنید علت جذابیتش هم همینه، جالبه که بیشتر کسائی که بوکس کار کردن اون رو لذت بخش ترین ورزش میدونن که دقیقا همین طوره
به نظر من انتخاب دو سبک لااقل شروع کمتر از یک سال نمیتونه جالب باشه به خصوص که شما اولویت های دیگه هم برای بهبود آمادگی بدنی تنفس واستقامت ، سرعت و قدرت دارید
روزهای که بوکس کار نمیکنید رو هم میتونید به بدنسازی رزمی با وزنه اختصاص بدین اینطوری به آمادگی بدنی بالاتر و بدنی خوش تراش تر میرسید و سرعت روند آماده سازی بدنی شما بسیار بالاتر میره این کاری هست که خودم به شخصه انجام دادم بعد از رسیدن به آمادگی و حد مطلوب میتونید از یک سبک دیگه حالا بسته به علاقه (انعطاف و نمایشی ، حرکات پا یا فنون گلاویزی و یا سبک های مشابه مثل کیک بوکس و ..هم استفاده کنید

خیلی ممنو دوست عزیز خیلی استفاده کرئم.فقط میشه بگین منظورتون از "بدنسازی رزمی با وزنه "چیه؟یکم راهنمایی کنید که منظورتون چه حرکتی هست.

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ممنونم از شما. لطف دارید.

برنامه ی جزیی و دقیق نمی تونم بدم چون باید بدونم برنامه شما در باشگاه تان دقیقا چی هست.

اما این نکات را پیشنهاد می کنم:

- هر برنامه ای که برای ورزش دارید باید زمان خاصی برای ریکاوری داشته باشه. پیشنهادم این هست که دو روز انتهای هفته را "به طور کامل" به استراحت اختصاص بدید. یا می توانید یک روز در میان ورزش کنید (فاصله بیشتر از یک روز هم مطلوب نیست).

- می توانید چهار روز در هفته بدوید. حدود 5-7 کیلومتر. قبل یا بعد از تمرین تفاوتی ندارد. ساعتی که برای دویدن انتخاب می کنید هم به عهده ی خودتان. بعد از طی چند کیلومتر، بطور ناپیوسته دوی سرعت انجام بده. یعنی مثلا برای فواصل کوتاه مثلا صد متر سریع بدوید و بعد دوباره آهسته ادامه بده. تنفس از راه بینی هم فراموش نشود.

- در ابتدای هر روز ورزشی در باشگاه، 15 دقیقه طناب بزنید. طناب زدن همانطور که سایر دوستان هم اشاره کردند، بسیار بسیار اهمیت دارد. می تونید سریع طناب بزنید در حالیکه بر روی تنفس آرام و از راه بینی تمرکز کرده اید (دم از راه بینی، بازدم از راه بینی یا دهان). طناب زدن حتی نسبت به دویدن هم برتری دارد. در شروع می تونید 15 دقیقه را در چند ست بزنید و به تدریج سعی کنید تا ست ها کمتر بشود تا جایی که بتوانید یکنواخت تمام 15 دقیقه را طناب بزنید.

- در شروع هر جلسه تمرین بعد از طناب زدن، تمرین سایه انجام بدید. مثلا برای 15 دقیقه.

- شنا و دراز نشت هم در انتهای روزهای تمرینی در حدود 100 تا (مجموعا) انجام بدید. ست هایش را خودتان با توجه به توانایی تان تنظیم کنید.

- برنامه غذایی خوبی هم داشته باشید. به جای سه وعده سنگین، پنج وعده ی کوچک داشته باشید. صبحانه، ناهار و شام غذای کمتری میل کنید، اما مابین آنها میان وعده داشته باشید. در طول روز همیشه قبل از اینکه دچار گشنگی بشوید باید چیزی بخورید، در عین حال پرخوری هم نکنید. مواد مورد نیاز بدن را حتما تامین کنید (کربوهیدارت، پروتئین، ویتامین و ... ). آب بنوشید. غذاهای مزخرف هم مصرف نکنید یا لااقل دیر به دیر مصرف کنید و مواردی از این قبیل.

- جناب trian هم نکات ارزشمندی مطرح کردند. حتما استفاده کنید.

از شما هم نهایت تشکر رو دارم.اصلا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم.خیلی ممنون.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
از شما هم نهایت تشکر رو دارم.اصلا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم.خیلی ممنون.

خواهش می کنم. ما اینجا جمع شدیم برای همین بحث ها. برای من هم گفتگو با دوستانی مثل شما لذت بخشه.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه سوال درباره نینجوتسو از اساتید محترم داشتم.
میشه بگین در طول جلسه چه تمرین هایی انجام میشه و چه کارهایی در طول جلسه آموزشی انجام میشه؟
ممنون

نینجوتسو بیشتر روی دفاع شخصی مانور میدن ولی نه اینکه فکر کنین فقط فقط دفاع شخصی هست،آکروبات و سلاح های مخصوص نینجا ها و ... هم با توجه به کمربند بهتون آموزش داده میشه
شما کجا زندگی میکنید؟
بهترین راه اینه که به یک باشگاه نینجوتسو نزدیک محل زندگیتون مراجعه کنید و به مدت یکی دو هفته برید سر تمریناتشون و بشنید و ببینید و بعد تصمیم گیری کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خیلی ممنو دوست عزیز خیلی استفاده کرئم.فقط میشه بگین منظورتون از "بدنسازی رزمی با وزنه "چیه؟یکم راهنمایی کنید که منظورتون چه حرکتی هست.

خواهش میکنم دوست عزیز
رزمی بدون بدنسازی و کار با وزنه کامل نیست و فایده نداره تمرین های رزمی بیشتر باعث افزایش استقامت میشه در ضمن حرکت های با وزنه بسته به وضعیت فیزیکی شما متفاوت هست ،تمرینات پارالر - بازو ،سرشانه ساعد، اسکات ، لیفت و ... تحت نظر یک مربی بدنساز با تجربه و آشنا به هنررزمی باعث افزایش حجم ، تقویت عضله ، زیبایی و خوش تراش شدن بدن میشه و به جرات میتونم بگم کار با وزنه در کنار سبک اصلی قدرت و سرعت و تمام فاکتورهای لازم برای موفقیت یک رزمی کار رو به همراه بدنی زیبا و عضلانی به طرز شگفت انگیزی بالاتر می بره فراموش نکنید تغزیه مناسب ،از جمله استفاده از موادغذایی حاوی پروتئین و همچنین استراحت کافی اولین و مهمترین شرط رسیدن به این هدف هست که استاد آبتین پیشتر در این باره به طور کامل توضیح داده بودند

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این جا کسی بوکس کار می کنه ؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام خدمت اساتید گرامی

یک پیشنهادی داشتم...

میگم حالا که جمع خودمونی هستش، دوستان بیان یک تاریخچه مختصر از سوابق رزمی-ورزشی خودشون بگن
که شامل سبک هایی باشه که کار کردید و مدت زمان هر کدوم + مشکلاتی ورزشی که باهشون در گیر هستید یا در گیر بودید و موفق به حلش شدید + برنامه آینده.

اینجوری هم بهتر با هم آشنا میشیم و هم این که شاید نکاتی رو برای پیشرفت همدیگه بتونیم بیان کنیم؛ یعنی یه جورایی در مورد همدیگه مشاوره بدیم و نکات ضعف و قوت همدیگه رئ برجسته کنیم

در ضمن میخواستم یک تاپیک در مورد بدنسازی رزمی + نکات تغذیه، مکمل ها و داروها + درمان کایروپراتیک آسیب های ورزشی بزنم. به نظرتون مفید واقع میشه؟

آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه رزمی کار خوب داریم اما لباس همه شون به تنشون زار میزنه؛ به بیان دیگه ضرباتشون شاید سرعت داشته باشه اما اون قدرت انجاری لازم رو نداره. یک سری هم میفتن تو دام مربی (؟؟؟) های سودجوی ناآگاه که برای جیب مشتری ها نقشه دارن و واقعا هیچ چیز بارشون نیست. حتی خیلی ها که 100 درصد تصمیمشون رو گرفتن و میخوان دوپینگ کنن رو هم راهنمایی می کنم تا حداقل ناقص-مرحوم نشن (مثل یه هم دانشگاهیمون که متاسفانه مرحوم شد و کلی هم مرید جمع کرده بود).

در مورد کایروپراتیک هم با توجه به سابقه خودم و مدتی همکاری غیر رسمی با دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متوجه شدم که اکثر دکتر های ارتوپد که بهشون مراجعه می کنیم، بدون اغراق، نمی تونن آسیب های ورزشی رو درمان کنن چون ازش اطلاع ندارن!!! دسترسی به متخصص ارتوپد ورزشی هم سخته (از این سخت تر پیدا کردن مشاور دارویی هستش).

ممنون میشم نظرات شما رو بدونم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

یک پیشنهادی داشتم...

میگم حالا که جمع خودمونی هستش، دوستان بیان یک تاریخچه مختصر از سوابق رزمی-ورزشی خودشون بگن
که شامل سبک هایی باشه که کار کردید و مدت زمان هر کدوم + مشکلاتی ورزشی که باهشون در گیر هستید یا در گیر بودید و موفق به حلش شدید + برنامه آینده.

اینجوری هم بهتر با هم آشنا میشیم و هم این که شاید نکاتی رو برای پیشرفت همدیگه بتونیم بیان کنیم؛ یعنی یه جورایی در مورد همدیگه مشاوره بدیم و نکات ضعف و قوت همدیگه رئ برجسته کنیم

در ضمن میخواستم یک تاپیک در مورد بدنسازی رزمی + نکات تغذیه، مکمل ها و داروها + درمان کایروپراتیک آسیب های ورزشی بزنم. به نظرتون مفید واقع میشه؟

آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه رزمی کار خوب داریم اما لباس همه شون به تنشون زار میزنه؛ به بیان دیگه ضرباتشون شاید سرعت داشته باشه اما اون قدرت انجاری لازم رو نداره. یک سری هم میفتن تو دام مربی (؟؟؟) های سودجوی ناآگاه که برای جیب مشتری ها نقشه دارن و واقعا هیچ چیز بارشون نیست. حتی خیلی ها که 100 درصد تصمیمشون رو گرفتن و میخوان دوپینگ کنن رو هم راهنمایی می کنم تا حداقل ناقص-مرحوم نشن (مثل یه هم دانشگاهیمون که متاسفانه مرحوم شد و کلی هم مرید جمع کرده بود).

در مورد کایروپراتیک هم با توجه به سابقه خودم و مدتی همکاری غیر رسمی با دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متوجه شدم که اکثر دکتر های ارتوپد که بهشون مراجعه می کنیم، بدون اغراق، نمی تونن آسیب های ورزشی رو درمان کنن چون ازش اطلاع ندارن!!! دسترسی به متخصص ارتوپد ورزشی هم سخته (از این سخت تر پیدا کردن مشاور دارویی هستش).

منم با قسمت بدنسازی موافقم

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329

اگه اینکارو بکنید ممنون میشم.

(دوستان من همون hosein ati 2 هستم یه مدت بن بودم به مسائلی که در بازارچه پیش اومده بود.از این به بعد با اکانت اصلیم خدمتتون میرسم.)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

یک پیشنهادی داشتم...

با تشکر از شما دوست عزیز

فعالیت شما موجب کمک به اعضای میشود

ممنون از حسن توجه شما به بخش هنرهای رزمی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد کتاب the secret traditions of the shinobi
رو دارید ؟(همینی که عکسش رو گذاشتید)

سلام دوست من

در مورد کتاب نه اما سوالی دارید در خدمتم؟

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

چرا که نه. تاپیک هنرهای رزمی تاپیک بسیار خوبی هست، اما کمبودهایی داره. چه بهتر که بحث ها را به طور مجزا و اختصاصی دنبال کنیم.
شخصا از تاپیک شما استقبال می کنم.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام دوست من

در مورد کتاب نه اما سوالی دارید در خدمتم؟

ممنون از حسن توجه شما

یه سوال ذهن منو درگیر کرده
آخرین نینجای واقعی ژاپن کیه؟ چنجی کاواکامی یا توشیتسوکه تاکاماتسو

بالا