خیلی ممنون دوست عزیز.من هم برای شما ارزوی موفقیت روز افزون دارم.
دوست عزیز فقط اگه ممکنه اون برنامه ی بنده رو هر جور صلاح میدونید تغییر بدید اصلاح کنید.چون شما خیلی در این زمینه اطلاعات دارید ولی بنده حقیر چیزی نمیدونم.
از اینکه به من کمک میکنید نهایت تشکر رو دارم.خیلی آقایی.
ممنونم از شما. لطف دارید.
برنامه ی جزیی و دقیق نمی تونم بدم چون باید بدونم برنامه شما در باشگاه تان دقیقا چی هست.
اما این نکات را پیشنهاد می کنم:
- هر برنامه ای که برای ورزش دارید باید زمان خاصی برای ریکاوری داشته باشه. پیشنهادم این هست که دو روز انتهای هفته را "به طور کامل" به استراحت اختصاص بدید. یا می توانید یک روز در میان ورزش کنید (فاصله بیشتر از یک روز هم مطلوب نیست).
- می توانید چهار روز در هفته بدوید. حدود 5-7 کیلومتر. قبل یا بعد از تمرین تفاوتی ندارد. ساعتی که برای دویدن انتخاب می کنید هم به عهده ی خودتان. بعد از طی چند کیلومتر، بطور ناپیوسته دوی سرعت انجام بده. یعنی مثلا برای فواصل کوتاه مثلا صد متر سریع بدوید و بعد دوباره آهسته ادامه بده. تنفس از راه بینی هم فراموش نشود.
- در ابتدای هر روز ورزشی در باشگاه، 15 دقیقه طناب بزنید. طناب زدن همانطور که سایر دوستان هم اشاره کردند، بسیار بسیار اهمیت دارد. می تونید سریع طناب بزنید در حالیکه بر روی تنفس آرام و از راه بینی تمرکز کرده اید (دم از راه بینی، بازدم از راه بینی یا دهان). طناب زدن حتی نسبت به دویدن هم برتری دارد. در شروع می تونید 15 دقیقه را در چند ست بزنید و به تدریج سعی کنید تا ست ها کمتر بشود تا جایی که بتوانید یکنواخت تمام 15 دقیقه را طناب بزنید.
- در شروع هر جلسه تمرین بعد از طناب زدن، تمرین سایه انجام بدید. مثلا برای 15 دقیقه.
- شنا و دراز نشت هم در انتهای روزهای تمرینی در حدود 100 تا (مجموعا) انجام بدید. ست هایش را خودتان با توجه به توانایی تان تنظیم کنید.
- برنامه غذایی خوبی هم داشته باشید. به جای سه وعده سنگین، پنج وعده ی کوچک داشته باشید. صبحانه، ناهار و شام غذای کمتری میل کنید، اما مابین آنها میان وعده داشته باشید. در طول روز همیشه قبل از اینکه دچار گشنگی بشوید باید چیزی بخورید، در عین حال پرخوری هم نکنید. مواد مورد نیاز بدن را حتما تامین کنید (کربوهیدارت، پروتئین، ویتامین و ... ). آب بنوشید. غذاهای مزخرف هم مصرف نکنید یا لااقل دیر به دیر مصرف کنید و مواردی از این قبیل.
- جناب trian هم نکات ارزشمندی مطرح کردند. حتما استفاده کنید.