• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
نمیدونم علت تنفر من از کونگ فو توآ چیه

شاید بخاطر اینه که هر نه نه قمری خودشو استاد میدونه و کلیپ بیرون داده کلیپ شکستن آجر روی سینه با پتک همینطور کلیپ شکتن چوب

مسخرس
اگر دقت کنید اکثر باشگاه های کونگ فو توآتو پایین شهر قرار داره و اکثر کلاس سهای خوب کاراته و جودو در بالای شهر

اوایل انقلاب توی مساجد کلاس های توآ و ساواته اینا بود که احتمالا منتقل شدن به باشگاه های اطراف و سنتی موندن
توآ خوب یا بد اقلا پشتش کمی تجربه وفلسفه بود و به صورت قارچی تشکیل نشد....

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوست عزیز چرا برای شما این سوال ‍‍به وجود آمد؟

نزدیک به ۶ سال قبل در همین مکان مواردی را بیان کردم که ............... حال نمیتوانم دوباره...... لطفا مرا درک کنید. و از طرفی من محدودیت انتقال دانش نینجوتسو دارم. و رمز و راز آن. ( چرا که من مجبورم)

اما سوالی دیگه باشه در خدمتم .

بعضی از مسایلی رو که میگید چند وقت پیش تو نبش قبر این تاپیک و مشابهاش می خوندم که با آقایان ....... و ....... هم بود.

شما برو جلو من با دراگونوو هواتو دارم. لازم شد آتشبار هم هست. :skull:
:D

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
沈黙は秘密パッケージです

:hmm:
:eek:

それは常にされている

یکی ترجمه کنه
hmmsmiley02.gif

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من نه کونگ فو توآ کار کردم و نه میخوام کار کنم ولی همین جوری که داریم بحث میکنیم (البته بهتر از من میدونید) به سبک یا استادی بی احترامی نشه ممنون ازتون راستی استاد میرزایی زنده هنوز ؟

نظر بنده را بخواهید کونگ فو توآ از اساس زیر سوال است.
میرزایی هم که عاقبت از کونگ فو سازی به فرقه سازی روی آورد. ظاهرن ایشان خودشان را امام و پیامبر و خدا معرفی می کردند. ادعاها و حرفهای منسوب به ایشان خودش گویای همه چیز است.

متاسفانه چینی ها توجهی به ترویج صحیح هنرهای رزمی شان نداشتند. این موضوع دلایل مختلفی دارد. برای مثال در اواسط قرن بیستم، و پس از روی کار آمدن مارکسیست ها، ماجرای انقلاب فرهنگی پیش آمد. آنها در زمینه های مختلف فرهنگ چینی اعمال نظر می کردند و محدودیت هایی بوجود می آوردند. هنرهای رزمی هم از این مساله بی نصیب نماند و اساتید هنرهای رزمی از شهرهای مختلف چین مجبور به فرار و ترک چین شدند. مقصد بیشتر آنها هنگ کنگ بود. این آشفتگی ها طبیعتا آموزش کونگ فو در خود چین را هم سخت می کرده چه برسد به کشور های دیگر.

یا مثلا موضوع ممنوعیت آموزش کونگ فو به سایر ملیت ها که همان طور که قبلا هم در این تاپیک توضیح داده بودم، یکجور حال و هوای نژاد پرستانه و مافیایی پیدا کرده بود.

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی ترجمه کنه
hmmsmiley02.gif

沈黙は秘密パッケージです چونوگا متسو نا گیاگو دو شوکو . جمله ای از سنسی فوجیتا سیکو بود : سکوت راز و رمز ها را بسته بندی میکند

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بعضی از مسایلی رو که میگید چند وقت پیش تو نبش قبر این تاپیک و مشابهاش می خوندم که با آقایان ....... و ....... هم بود.

شما برو جلو من با دراگونوو هواتو دارم. لازم شد آتشبار هم هست. :skull:
:D

خواهش میکنم دوست عزیز امین جان شما لطف داری

راستش را بخواهی اسم نبش قبر تاپیک آوردی و این که باید بگم که مجبور شدم نزدیک به چند ۱۰۰ پستم رو در همین تاپیک پاک کنم که گویای خیلی از حقایق بود . جناب firnight 666 شاهد این ماجرا بودند.

اگر آنها را میدیدی چه میگفتی ......................:cool:

اما اکنون رزومه من گوشه گیری شده و این که من جبورم و دیگه پیر شدم :lol: دیگه زمان قمه بستن من تموم شده ما پیرمرد تاپیک شدیم حالا نوبت شماست:rolleyes:

در این مدت سعی کردم تاپیک رو نگه دارم و این که تا سرد شد استارت بزنم مشکلی بود پیگیری کنم و خدایش تا حالا تمام تلاشم رو کردم و کم نزاشتم. این که تاپیک در ابتدا چه بود و اکنون چه شده.

ازشما و اساتیدی چون شما و جناب آبتین و فایر ۶۶۶ و نترس و لیا و ............. همه شما ممنونم مخصوصا جناب آبتین که در این مدت تمام تلاش مفیدش رو تو تاپیک انجام میده.

باز هم تشکر میکنم که برای تاپیک وقت گذاشتی و میگذاری و از پیش خواندی.

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

راستش را بخواهی اسم نبش قبر تاپیک آوردی و این که باید بگم که مجبور شدم نزدیک به چند ۱۰۰ پستم رو در همین تاپیک پاک کنم که گویای خیلی از حقایق بود . جناب firnight 666 شاهد این ماجرا بودند.

اما اکنون رزومه من گوشه گیری شده و این که من جبورم و دیگه پیر شدم :lol: دیگه زمان قمه بستن من تموم شده ما پیرمرد تاپیک شدیم حالا نوبت شماست:rolleyes:

در این مدت سعی کردم تاپیک رو نگه دارم و این که تا سرد شد استارت بزنم مشکلی بود پیگیری کنم و خدایش تا حالا تمام تلاشم رو کردم و کم نزاشتم. این که تاپیک در ابتدا چه بود و اکنون چه شده.

ازشما و اساتیدی چون شما و جناب آبتین و فایر ۶۶۶ و نترس و لیا و ............. همه شما ممنونم مخصوصا جناب آبتین که در این مدت تمام تلاش مفیدش رو تو تاپیک انجام میده.

ممنون از حسن توجه شما

درود بر استاد میلاد . جسارتا سوالی دارم .

در گذشته نینجا ها ماموریت های زیادی انجام میدادند . بعضی وقت ها از آب رد میشدن . از کوه و .... حال چیزی که برای من سوال است اینه که جنس کفش های آنها چه بوده ؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آخه آدم زورش میگیره طرف خودشو استاد کونگ فو توآ میدونه بعدش میره جودو هم یاد میگیره با تکواندو بعدش اسمشو میذازه جیت کان دو بعدش میره تو باشگاه خودش کلیپ درست میکنه به اسم استاد جیت کان دو میفرسته تو اینترنت و عده زیادی را گمراه میکنه

بنظرم جیت کان دو نابود شد همین اساتید کونگ فو توآ ایرانی جیت کان دو و دیگر سبک های رزمی واقعی را نابود کردند
یکی از علائمی که این نمونه افراد خودشونو لو میدن یه پاشون رو زمین یه پاشون صاف 180 رو هوا نگه میدارن این کلا علامت سکبک کونگ فوتوآ هست

این خطر برای نینجتسو هم وجود داره

مثلا نینجا رنجر
نینجا فایتر
اسم های مسخره من در آوردی

اون نینجا رنجر که خیلی جالبه دستکش میپوشی میری داخل رینگ فنون بوکس رو اجرا می کنی و چند تا تکنیک گلاویزی جودو رو یاد میگیری اما لباس نینجا به تنتون هست:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ماشالله دوستان چه دل پری دارن:D
من مطالب دوستان رو خوندم و حرفاشون رو تا حدود زیادی قبول دارم البته زمانی کونگ فو توا اساتید بسیار خوبی در ایران داشت که از جمله اون در شیراز استاد جمشید محمود آبادی و استاد فلاح بودن که امیدوارم هرجا هستن موفق باشن من این سبک رو در دوران نوجوانی به مدت نسبت زیادی کار کردم البته من تعصب خاصی روی یک سبک ندارم و بعد از اون هم بوکس و ساندا کار کردم اما میتونم بگم این سبک در زمان این اساتید از بهترین سبک های ایران بود و شاگردان بسیار خوبی پرورش داده شد که بعضی خارج از کشور رفتن بعضی رو خبر ندارم ، شاگردانی همچون استاد رئیسی هم اکنون مسئول آموزش تکاوران نیروی زمینی ارتش در شیراز هست. در اون زمان یادمه در تمام وزن ها به غیر از یک وزن در کشور طلا آوردیم امیدوارم دوستان هرجا هستن موفق و سربلند باشند

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ممنون از حسن توجه شما

من هم از شما ممنونم استاد گرامی. بهرحال این تاپیک به شما مدیون است. امیدوارم همیشه انرژی، وقت و حوصله داشته باشید برای تاپیک هنرهای رزمی ...

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوست عزیز چرا برای شما این سوال ‍‍به وجود آمد؟

نزدیک به ۶ سال قبل در همین مکان مواردی را بیان کردم که ............... حال نمیتوانم دوباره...... لطفا مرا درک کنید. و از طرفی من محدودیت انتقال دانش نینجوتسو دارم. و رمز و راز آن. ( چرا که من مجبورم)

اما سوالی دیگه باشه در خدمتم .

دیگه سوال بود پیش اومد
واسه این مسائل بود که گفتم نباید اصلا سوال میکردم

این تکنیکی که طرف سیزا نشسته بعد استاد با شمشیر به سرش میزنه و اون شخص نشسته جاخالی میده،اسمش چیه؟برای چه رده ایی؟
ممنون

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
نمیدونم علت تنفر من از کونگ فو توآ چیه

شاید بخاطر اینه که هر نه نه قمری خودشو استاد میدونه و کلیپ بیرون داده کلیپ شکستن آجر روی سینه با پتک همینطور کلیپ شکتن چوب

مسخرس
اگر دقت کنید اکثر باشگاه های کونگ فو توآتو پایین شهر قرار داره و اکثر کلاس سهای خوب کاراته و جودو در بالای شهر

با سلام خب شاید بهتر باشه شما دیدتون رو نسبت به انسانیت اصلاح کنید. سبک توآ افتخارات زیادی رو برای ایران توی سطح دنیا آورده ولی کاستی هایی هم وجود داره.
شخصا بنده سالها توآ کار کردم و به این رشته عشق می ورزم. همینطور که به آی کی دو علاقمندم. هر سبکی زیبایی های خاص خودشو داره. زیبایی توآی ابراهیم میرزایی هیچ از زیبایی کیوکوشین اویاما و یا عظمت آی کی دوی اوشیبا کم نمی کنه. باید یاد بگیریم به سبک های اصیل و فلسفه دار احترام بذاریم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام خب شاید بهتر باشه شما دیدتون رو نسبت به انسانیت اصلاح کنید. سبک توآ افتخارات زیادی رو برای ایران توی سطح دنیا آورده ولی کاستی هایی هم وجود داره.
شخصا بنده سالها توآ کار کردم و به این رشته عشق می ورزم. همینطور که به آی کی دو علاقمندم. هر سبکی زیبایی های خاص خودشو داره. زیبایی توآی ابراهیم میرزایی هیچ از زیبایی کیوکوشین اویاما و یا عظمت آی کی دوی اوشیبا کم نمی کنه. باید یاد بگیریم به سبک های اصیل و فلسفه دار احترام بذاریم.

سلام به شما
راستش پیشنهاد می کنم شما هم درباره موضوعاتی مانند افتخار آفرینی، سبک اصیل و فلسفه دار و غیره قدری تجدید نظر کنید.

اینکه شما سبکی تولید کنید و برایش فلسفه ای بتراشید، حرفها و ادعاهای عجیب و غریب مطرح کنید، بعد هم امر به شما مشتبه بشود که استاد مهمی هستید و ... در واقع شما و پیروانتان صرفا دچار سوء تفاهم شده اید.

بارها در این تاپیک عرض کرده ام، ایجاد یک سبک جدید باید با دلایل بسیار بسیار محکم و با پشتوانه ی دانش و در پاسخ به یک نیاز اتفاق بیافتد. در غیر این صورت ارزش و اعتباری نخواهد داشت.

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام به شما
راستش پیشنهاد می کنم شما هم درباره موضوعاتی مانند افتخار آفرینی، سبک اصیل و فلسفه دار و غیره قدری تجدید نظر کنید.

اینکه شما سبکی تولید کنید و برایش فلسفه ای بتراشید، حرفها و ادعاهای عجیب و غریب مطرح کنید، بعد هم امر به شما مشتبه بشود که استاد مهمی هستید و ... در واقع شما و پیروانتان صرفا دچار سوء تفاهم شده اید.

بارها در این تاپیک عرض کرده ام، ایجاد یک سبک جدید باید با دلایل بسیار بسیار محکم و با پشتوانه ی دانش و در پاسخ به یک نیاز اتفاق بیافتد. در غیر این صورت ارزش و اعتباری نخواهد داشت.

گفتید نیاز یادم افتاد فکر کنم تو کتاب اد پارکر بود که میخوندم بروس بهش گفته بود چون چشماش نزدیک بین هستش و لنز میزنه وینگ چون کار کرد
همونجا نوشته بود که پای راستش مثل پای اون فوتبالیست برزیلی (باز اسمش یادم رفت) چند سانت کوچک بود که به نقطه قوتش تبدیل شده بود

حالا راست و دروغش با نویسنده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوستان به نظرتون تحمل بیشتر درد مقاومت بدن رو بیشتر میکنه یا یه عامل روحیه...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
گفتید نیاز یادم افتاد فکر کنم تو کتاب اد پارکر بود که میخوندم بروس بهش گفته بود چون چشماش نزدیک بین هستش و لنز میزنه وینگ چون کار کرد
همونجا نوشته بود که پای راستش مثل پای اون فوتبالیست برزیلی (باز اسمش یادم رفت) چند سانت کوچک بود که به نقطه قوتش تبدیل شده بود

حالا راست و دروغش با نویسنده

بله همین طوره امین گرامی. پای چپش حدود یک اینچ کوتاه تر بود.

بالا