• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
این هم اصل مطلب (آنرا کپی کنید در ورد تا علائم نگارشی درست بشود):

[h=1]THE WISDOM OF BRUCE LEE This Issue: “Dealing with Reality”[/h]
Type: Technical Articles

By Joe Hyams
(Taken from “Knowing Is Not Enough”, Fall 2000)

Bruce Lee and I were having dim sum, a traditional Chinese breakfast of meat-filled pastries, in a downtown Los Angeles restaurant after a lesson. I seized on this opportunity to tell him that I was discouraged. At forty-five, I felt I was too old and my body too stiff to achieve any real ability in Jeet Kune Do.

“You will never learn anything new unless you are ready to accept yourself with your limitations,” Bruce answered. “You must accept the fact that you are capable in some directions and limited in others, and you must develop your capabilities.”

“But ten years ago I could easily kick over my head,” I said. “Now I need an hour to limber up before I can do it.”

Bruce set his chopsticks down alongside his plate, clasped his hands lightly on his lap, and smiled at me. “That was ten years ago, “ he said gently. “So you are older today and your body has changed. Everyone had physical limitations to overcome.”

“That’s all very well for you to say,” I replied. “If ever a man was born with natural ability as a martial artist, it is you.”

Bruce laughed. “I’m going to tell you something very few people know. I became a martial artist in spite of my limitations.”

I was shocked. In my view, Bruce was a perfect physical specimen and I said so.

“You probably are not aware of it,” he said, “but my left leg is almost one inch shorter than the right. That fact dictated the best stance for me – my right foot leading. Then I found because the right leg was longer, I had an advantage with certain types of kicks, since the uneven stomp gave me greater impetus.”

“And I wear contact lenses. Since childhood I have been near-sighted, which meant that when I wasn’t wearing glasses, I had difficulty seeing an opponent when he wasn’t up close. I originally started Wing-Chun because it is an ideal technique for close-in fighting. I accepted my limitations for what they were and capitalized on them. And that’s what you must learn to do. You say you are unable to kick over your head without a long warm-up, but the real question is, is it really necessary to kick that high? The fact is that, until recently, martial artists rarely kicked above knee height. Head-high kicks are mostly for show. So perfect you kicks at waist level and they will be so formidable you’ll never need to kick higher.”

“Instead of trying to do everything well, do those things perfectly of which you are capable. Although most expert martial artists have spent years mastering hundreds of techniques and movements, in a bout, or kumite, a champion may actually use only four or five techniques over and over again. These are the techniques which he has perfected and which he knows he can depend on.”

I protested. “But the fact still remains that my real competition is the advancing years.”

“Stop comparing yourself at forty-five with the man you were at twenty or thirty,” Bruce answered. “the past is an illusion. You must learn to live in the present and accept yourself for what you are now. What you lack in flexibility and agility you must make up with knowledge and constant practice.”

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود بر استاد میلاد . جسارتا سوالی دارم .

در گذشته نینجا ها ماموریت های زیادی انجام میدادند . بعضی وقت ها از آب رد میشدن . از کوه و .... حال چیزی که برای من سوال است اینه که جنس کفش های آنها چه بوده ؟

با سلام و درود به شما استاد عزیز

در مورد این که کفش نینجا ها چی هست. ما بهش میگیم جیکاتابی مخصوص عملیات های جنگلی و کوهستانی و آبی در کل چیریکی هست.

شکل این کفش به دلایل خاصی هست که من چندتاش رو میگم:

1. اصطکاک فوق العاده زیادی داره
2. گرفتن طناب با انگشتان پا
3.پرتاب شوریکن یا تانتو با انگشتان پا
4.تغییر رد پا به رد پای حیوان
5. تغییر جهت مسیر ردپا;)

و..........:cool:

البته روی آب راه رفتن تکنیکی هست که ما بهش میگیم میزوگومی کورو از سری روش های میزوگومو جوتسو هست. که نیاز به وسایل داره

ممنون از حسن توجه شما

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
این هم اصل مطلب (آنرا کپی کنید در ورد تا علائم نگارشی درست بشود):

THE WISDOM OF BRUCE LEE This Issue: “Dealing with Reality”

Type: Technical Articles

By Joe Hyams
(Taken from “Knowing Is Not Enough”, Fall 2000)

Bruce Lee and I were having dim sum, a traditional Chinese breakfast of meat-filled pastries, in a downtown Los Angeles restaurant after a lesson. I seized on this opportunity to tell him that I was discouraged. At forty-five, I felt I was too old and my body too stiff to achieve any real ability in Jeet Kune Do.

“You will never learn anything new unless you are ready to accept yourself with your limitations,” Bruce answered. “You must accept the fact that you are capable in some directions and limited in others, and you must develop your capabilities.”

“But ten years ago I could easily kick over my head,” I said. “Now I need an hour to limber up before I can do it.”

Bruce set his chopsticks down alongside his plate, clasped his hands lightly on his lap, and smiled at me. “That was ten years ago, “ he said gently. “So you are older today and your body has changed. Everyone had physical limitations to overcome.”

“That’s all very well for you to say,” I replied. “If ever a man was born with natural ability as a martial artist, it is you.”

Bruce laughed. “I’m going to tell you something very few people know. I became a martial artist in spite of my limitations.”

I was shocked. In my view, Bruce was a perfect physical specimen and I said so.

“You probably are not aware of it,” he said, “but my left leg is almost one inch shorter than the right. That fact dictated the best stance for me – my right foot leading. Then I found because the right leg was longer, I had an advantage with certain types of kicks, since the uneven stomp gave me greater impetus.”

“And I wear contact lenses. Since childhood I have been near-sighted, which meant that when I wasn’t wearing glasses, I had difficulty seeing an opponent when he wasn’t up close. I originally started Wing-Chun because it is an ideal technique for close-in fighting. I accepted my limitations for what they were and capitalized on them. And that’s what you must learn to do. You say you are unable to kick over your head without a long warm-up, but the real question is, is it really necessary to kick that high? The fact is that, until recently, martial artists rarely kicked above knee height. Head-high kicks are mostly for show. So perfect you kicks at waist level and they will be so formidable you’ll never need to kick higher.”

“Instead of trying to do everything well, do those things perfectly of which you are capable. Although most expert martial artists have spent years mastering hundreds of techniques and movements, in a bout, or kumite, a champion may actually use only four or five techniques over and over again. These are the techniques which he has perfected and which he knows he can depend on.”

I protested. “But the fact still remains that my real competition is the advancing years.”

“Stop comparing yourself at forty-five with the man you were at twenty or thirty,” Bruce answered. “the past is an illusion. You must learn to live in the present and accept yourself for what you are now. What you lack in flexibility and agility you must make up with knowledge and constant practice.”

ممنون
درسته کتاب هیامز بود نه پارکر
باید دوباره کتابارو از کارتونا بیارم بیرون

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

در مورد این که کفش نینجا ها چی هست. ما بهش میگیم جیکاتابی مخصوص عملیات های جنگلی و کوهستانی و آبی در کل چیریکی هست.

5. تغییر جهت مسیر ردپا;)

البته روی آب راه رفتن تکنیکی هست که ما بهش میگیم میزوگومی کورو از سری روش های میزوگومو جوتسو هست. که نیاز به وسایل داره

ممنون از حسن توجه شما
سلام
استاد میلاد میشه بپرسم چه سبکی کار میکنید و چند سالتونه

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام به شما
راستش پیشنهاد می کنم شما هم درباره موضوعاتی مانند افتخار آفرینی، سبک اصیل و فلسفه دار و غیره قدری تجدید نظر کنید.

اینکه شما سبکی تولید کنید و برایش فلسفه ای بتراشید، حرفها و ادعاهای عجیب و غریب مطرح کنید، بعد هم امر به شما مشتبه بشود که استاد مهمی هستید و ... در واقع شما و پیروانتان صرفا دچار سوء تفاهم شده اید.

بارها در این تاپیک عرض کرده ام، ایجاد یک سبک جدید باید با دلایل بسیار بسیار محکم و با پشتوانه ی دانش و در پاسخ به یک نیاز اتفاق بیافتد. در غیر این صورت ارزش و اعتباری نخواهد داشت.

خب با این دیدی که شما مطرح می کنید شاید اگه قدری زودتر متولد میشدید به اومایا و اوشیبا هم امثال این نصایح رو میدادید. توصیه می کنم قدری مطالعه تون رو در این زمینه بیشتر کنید.
در ثانی وقتی این سبک توسط یه متخصص ایجاد شده و بنیانگذار از اولین افرادی هست که در ایران شروع به تدریس کاراته کرده و بعدها این تز علمی رو ارائه دادند بهتره شخصی در اون حد در موردش نظر بده.
مسئله ی دیگه ای وجود داره و اون اینکه تا حالا توی ایران به خاطر جو حاکم سبک های بسیاری ابداع شدند ولی هیچ کدومشون به اندازه توآ بسط و گسترش نداشته. اگه قدری گشت و گذار کنید توی سایت های خارجی زبان، متوجه بسط توآ در کشورهای مختلف میشین و همین عامل باعث شد که فدراسیون جهانی برای این رشته تشکیل بشه.
البته متوجه باشید من فقط کونگ فو کار نکردم و در حال حاضر کونگ فو و آی کی دو رو با هم کار می کنم و تعصب خاصی هم ندارم و اگه روزی علاقمند بشم سایر رشته ها رو هم کار می کنم. و با توجه به مظالعه ی چند ساله در این زمینه این مطالبو بیان می کنم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خب با این دیدی که شما مطرح می کنید شاید اگه قدری زودتر متولد میشدید به اومایا و اوشیبا هم امثال این نصایح رو میدادید. توصیه می کنم قدری مطالعه تون رو در این زمینه بیشتر کنید.
در ثانی وقتی این سبک توسط یه متخصص ایجاد شده و بنیانگذار از اولین افرادی هست که در ایران شروع به تدریس کاراته کرده و بعدها این تز علمی رو ارائه دادند بهتره شخصی در اون حد در موردش نظر بده.
مسئله ی دیگه ای وجود داره و اون اینکه تا حالا توی ایران به خاطر جو حاکم سبک های بسیاری ابداع شدند ولی هیچ کدومشون به اندازه توآ بسط و گسترش نداشته. اگه قدری گشت و گذار کنید توی سایت های خارجی زبان، متوجه بسط توآ در کشورهای مختلف میشین و همین عامل باعث شد که فدراسیون جهانی برای این رشته تشکیل بشه.
البته متوجه باشید من فقط کونگ فو کار نکردم و در حال حاضر کونگ فو و آی کی دو رو با هم کار می کنم و تعصب خاصی هم ندارم و اگه روزی علاقمند بشم سایر رشته ها رو هم کار می کنم. و با توجه به مظالعه ی چند ساله در این زمینه این مطالبو بیان می کنم.

ممنونم از شما. موفق باشید.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام کاربر گرامی

با توجه به مطلب شما لازم شد مطلبی را بگوییم

تاپیک هنرهای رزمی مکانی است آزاد برای نقطه نظر همه افراد علاقمند.

اما یک نکته رو توجه داشته باشید که در تاپیک هنرهای رزمی مثل هر مکان دیگری جایگاه افراد و سوابق افراد دارای احترام هستند

جناب آبتین یکی از افراد فعال و پرسابقه تاپیک هستند و با شناختی که از ایشان دارم مطالبی خالی از دلیل و مدرک و مطالعه بیان نمیکنند

من به شخصه به اعضای محترمم تاپیک حساس هستم و کوچکترین بی احترامی و حتی نگارش ناصحیح را نفی و به شدت برخورد خواهم کرد.

ایشان نتنها در زمینه فنی رزمی دارای توان فنی هستن بلکه در زمینه علوم رزمی دارای مطالعه بوده و ما از ایشان متشکریم.

قدم شما روی چشم .حسن نیت همه ما موجب افزایش فعالیت تاپیک میشود

شیوه نگارش خود را صحیح کنید چرا که در اینجا مکانی اخلاقی ، علمی و پایدار است

با تشکر از شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
استاد میلاد میشه بپرسم چه سبکی کار میکنید و چند سالتونه
سلام همرزم عزیز

من سبکی خاصی کا نمیکنم. من شیوه و مکتب نینجوتسو آموزش دیدم

ممنون از حسن توجه و فعالیت شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

5. تغییر جهت مسیر ردپا;)

ممنون از حسن توجه شما

استاد درود بر شما . خیلی ممنون از توضیحتون . جسارتا میشه کمی در مورد جنس جیکاتابی بگویید ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد درود بر شما . خیلی ممنون از توضیحتون . جسارتا میشه کمی در مورد جنس جیکاتابی بگویید ؟

خواهش میکنم

جنس امروزش کنف و کفش پلاستیک

اما در گذشته مدل خاصی از کنف و نوعی پارچه نرم و کفش موادی با براده چوب و چوبهای نرم به هم چسبیده ریز به کار میبردن

البته یک نکته جیکا تابی با تابی فرق داره که امروزه با تابی میرن رو تاتامی و استفاده از جیکا تابی روی تاتامی ممنوع هست

یک نکته این که این نوع کفش مثل این هست که رو برگ آب بپاشی :wacko: حرکت نینجا رو بی صدا میکنه ;)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با سلام کاربر گرامی

با توجه به مطلب شما لازم شد مطلبی را بگوییم

تاپیک هنرهای رزمی مکانی است آزاد برای نقطه نظر همه افراد علاقمند.

اما یک نکته رو توجه داشته باشید که در تاپیک هنرهای رزمی مثل هر مکان دیگری جایگاه افراد و سوابق افراد دارای احترام هستند

جناب آبتین یکی از افراد فعال و پرسابقه تاپیک هستند و با شناختی که از ایشان دارم مطالبی خالی از دلیل و مدرک و مطالعه بیان نمیکنند

من به شخصه به اعضای محترمم تاپیک حساس هستم و کوچکترین بی احترامی و حتی نگارش ناصحیح را نفی و به شدت برخورد خواهم کرد.

ایشان نتنها در زمینه فنی رزمی دارای توان فنی هستن بلکه در زمینه علوم رزمی دارای مطالعه بوده و ما از ایشان متشکریم.

قدم شما روی چشم .حسن نیت همه ما موجب افزایش فعالیت تاپیک میشود

شیوه نگارش خود را صحیح کنید چرا که در اینجا مکانی اخلاقی ، علمی و پایدار است

با تشکر از شما

با سلام. خیلی قابل احترامه که هوای کاربرها و علی الخصوص باسابقه ها رو دارید. ولی فکر نمی کنم صحبت از تنفر و فرقه سازی و ادعای امام زمانی و فلسفه بافی مربوط به مسائل فنی باشه. چه بهتر بود که ضمن توصیه ای که به بنده فرمودید که به روی چشم توصیه ای هم به ایشون می فرمودید که به جای توهین به بررسی فنی بپردازند. اگه مطلع بودند میدونستند که پرونده امام زمان و ادعای خدایی توسط یه گروه تولید شده نه توسط خود یارومه میرزایی.
با تقدیم احترام

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام به همه دوستان

امیدوارم این پست کمکی باشه برای من و همه دوستان

دوستان همونطور که میدونید این تا‍‍پیک واسه عموم آزاد هست چه از دوستان قدیمی چه از دوستان جدید همه و همه .......... قدمشان روی چشم اینجا

اما یک نکته که بارها هم گفته شده این هست که اینجا یک تاپیک معمولی نیست اینجا مکانی مخصوص با وجود افرادی متخصص چون شماست.

فقط کمی شیوه نگارش ها را باید تنظیم کنیم و این که افراد تازه وارد با دقت نظر بیشتری به تاپیک نگاه کنند

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام. خیلی قابل احترامه که هوای کاربرها و علی الخصوص باسابقه ها رو دارید. ولی فکر نمی کنم صحبت از تنفر و فرقه سازی و ادعای امام زمانی و فلسفه بافی مربوط به مسائل فنی باشه. چه بهتر بود که ضمن توصیه ای که به بنده فرمودید که به روی چشم توصیه ای هم به ایشون می فرمودید که به جای توهین به بررسی فنی بپردازند. اگه مطلع بودند میدونستند که پرونده امام زمان و ادعای خدایی توسط یه گروه تولید شده نه توسط خود یارومه میرزایی.
با تقدیم احترام

جناب ققنوس توآ

عبارات بنده را مرور بفرمایید:

"میرزایی هم که عاقبت از کونگ فو سازی به فرقه سازی روی آورد. ظاهرن ایشان خودشان را امام و پیامبر و خدا معرفی می کردند. ادعاها و حرفهای منسوب به ایشان خودش گویای همه چیز است."

اینها چیزهایی هستند که به ایشان "منسوب" است. کسی هم با اطمینان نمی تواند صحت و سقمش را اثبات کند الا خود ایشان. بهرحال زمانی که پرونده ی شخصی را مورد بررسی قرار می دهید نه فقط سابقه ایشان در یک زمینه ی خاص - مثلا هنرهای رزمی - بلکه شخصیت ایشان، عقایدشان، گفته هایشان و الخ، همه و همه در معرض قضاوت هستند. شما نمی توانید بنده را محکوم کنید که چرا این موارد را مطرح می کنم، خود جناب میرزایی باید مورد سوال قرار بگیرد.

بنده توهینی به شخص شما نکردم. اگر هم حرفهای تندی راجع به جناب میرزایی و سابقه شان زدم، این به شخص شما مربوط نمی شود. این شما بودید که نسبت به بنده قضاوت کردید آنهم با تمسخر. اکیدا از شما در خواست می کنم اگر در اینده خواستید بنده را مورد خطاب قرار بدید از این ادبیات استفاده نکنید.

اگر حقیقا مایل هستید درباره فلسفه ی هنرهای رزمی و بطور اخص کونگ فو گفت و گو کنیم بنده استقبال هم می کنم.

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
محبوبیت توآ تا حد زیادی مدیون فیلم های بروس لی بود که تو اون زمان اکران می شد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بیچاره بروس لی دیگه زبونش مو در آورد که در مورد جیت کان دو گفت این سبک رزمی به هیچ سبک دیگه ای وصل نیست
این غلطه که بروس لی را با اسم کونگ فو بشناسیم
اگر به اسم کونگ فو بشناسیم بروس لی بخاطر نقاط ظعف کونگ فو و سایر سبک ها
جیت کان دو را ابدا کرد

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بیچاره بروس لی دیگه زبونش مو در آورد که در مورد جیت کان دو گفت این سبک رزمی به هیچ سبک دیگه ای وصل نیست
این غلطه که بروس لی را با اسم کونگ فو بشناسیم
اگر به اسم کونگ فو بشناسیم بروس لی بخاطر نقاط ظعف کونگ فو و سایر سبک ها
جیت کان دو را ابدا کرد

این اشتباهی بود که اون موقع انجام میشد
تو یکی از فیلم ها که بروس تویه جزیره کاراته کارها رو میزنه بعد اکران فیلم موجب درگیری بین کاراته کارها و توآ کارها شد :blink:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
به نظر من نباید این طوری محدود به سبک شد
حتی در زمان خود بروس هم اگر شما شاگرد بلاواسطه اون بودید و همه حرکاتتون شبیه اون بود یعنی در اشتباه بودید
چون در این صورت هیچ وقت نباید یک شاگرد از استادش بهتر بشه (حالا رزمی یا فلسفه یا علم). مثلا دیگه نباید اینیشتینی وجود میداشت

کلمه استاد در انگلیسی بهار منظور رو میرسونه
master (استاد) شدن فقط به معنی بالاترین نیست بلکه به معنی کسب و پروراندن یک چیزی هستش
شما باید یک چیزی رو در خودتون درونی بکنید
اگر جیت کون دو کار میکنید باید برای شما درونی بشه و باهاتون هماهنگ بشه

هر هنر رزمی که مثلا در مورد مشت روشی داره هدف نهاییش بلاخره اینه که کمترین ضربات مشت رو دریافت کنید و موثر ترین ضربات رو به قسمت مطابق با هدفتون وارد کنید
به همین خاطره که نمیشه گفت بین کاراته و کونگ فو کدوم قوی تره

هرچند نمیشه منکر نقاط ضعف و قوت سبک ها شد که در این صورت اصلا پیسرفت در هیچ زمینه ای معنا نداشت.
مثلا ببینید چند سبک متفاوت کشتی آزاد مگه داریم؟ اما اونی بهتره که بهتر فنون رو اجرا میکنه
در ابن بین آشنایی با سبک بهتر یعنی این که شما شروع نکرده شاید دارای امتیازاتی هستید

هر سبکی هم شاید یه طور کامل تحت تاثیر یک سبک دیگری نباشه اما روی اصول موضوع تقریبا یکسان بنا میشه.
تیر اندازی یک سری اصول موضوع خودش رو داره اما هر تیرانداز قابلی با روش درونی شده خودش اسلحه اش رو تو دستش میگیره تا بکشه و کشته نشه و هر چیزی که شما رو از این هدف دور کنه نقض غرض هستش.

به نظر شخصی من اگر سبکی به اسم بهترین وجود داشت دیگه شاهد این همه تنوع نبودیم اما سبک هایی که شما رو از هدف دور میکنن قطعا نابود میشن. مثل همه سبک هایی که فراموش شدن و نه من و نه شما اسماشون رو نمیدونیم چون که نابود شدن.

پس من به دنبال سبکی میرم که بیشتر من رو هدایت میکنه. من الان شدم 110 کیلو و داره میده بالا پس دیگه نباید زور بزنم نینجا بشم چون نمیتونم 2 ساعت از یه درخت آویزون بمونم و یا از یه سوراخ برم تو یه اطاق!!!

پ.ن: مطالب یالا از بعد فیزیکی بود و این نظرات رو نمیشه به طور فراگیر به هنر های رزمی تعمیم داد
با تشکر از حوصله شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با عرض سلام، کاملا با آقای amin734mo موافقم.
3 تا مطلب:
1- منظورم توهین به کسی نبود و شاید از کلمات مناسبی استفاده نکردم. منظورم از اون جمله این بود که شاید در زمان اون اساتید بزرگ هم افرادی بودند که اونها رو در مورد سبک هاشون سرزنش میکردن ولی همین که این سبک ها با این همه اقبال مواجه شدند نشون میده که "نیاز" برای این سبک ها وجود داشته و بقول آقای amin اگه اینطور نبود این سبکها رفته رفته از یادها میرفتن.
2- اینکه با قطعیت می فرمایید: "میرزایی هم که عاقبت از کونگ فو سازی به فرقه سازی روی آورد" برای من جای سواله! شما مدرکی در این مورد دارید؟ اگه نه بهتره فرمایشتون رو تجدید نظر کنید.
3- بله بهتره بجای این صحبت های خاله زنکی بحث فنی داشته باشیم.

برای شروع بنده کتاب "کاراته و ذن کاراته" اولین کتاب در مورد رشته های رزمی که در ایران توسط یارومه میرزایی نوشته شده رو معرفی می کنم. این کتاب قبل از ابداع هنر توآ توسط آقای میرزایی طبع شده. این کتاب در سه بخش نرمش ها و تمرینات عمومی، ضربات مختلف دست و پا و مکتب تائو و ذن تنظیم شده که با توجه به تاریخ نگارش این کتاب و مسئله اولین بودن، نمایانگر تخصص و تبهر نویسنده است.

http://www.kungfutoa.ca/images/books/zenkarate.pdf

در مورد این مطلب که بروسلی باعث اشاعه و محبوبیت توآ شده، من سنخیتی نمی بینم. بطور مثال چرا سبب محبوبیت کاراته کان ذن ریو یا تکواندو نشده؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
تشکر از جناب musashi که مطلب ارزنده ای رو طرح کردند

با تقدیم احترام

بالا