gulmish
Registered User
- نوشتهها
- 2,138
- لایکها
- 4,459
با سلام خدمت اساتید گرامی
یک پیشنهادی داشتم...
میگم حالا که جمع خودمونی هستش، دوستان بیان یک تاریخچه مختصر از سوابق رزمی-ورزشی خودشون بگن
که شامل سبک هایی باشه که کار کردید و مدت زمان هر کدوم + مشکلاتی ورزشی که باهشون در گیر هستید یا در گیر بودید و موفق به حلش شدید + برنامه آینده.
اینجوری هم بهتر با هم آشنا میشیم و هم این که شاید نکاتی رو برای پیشرفت همدیگه بتونیم بیان کنیم؛ یعنی یه جورایی در مورد همدیگه مشاوره بدیم و نکات ضعف و قوت همدیگه رئ برجسته کنیم
در ضمن میخواستم یک تاپیک در مورد بدنسازی رزمی + نکات تغذیه، مکمل ها و داروها + درمان کایروپراتیک آسیب های ورزشی بزنم. به نظرتون مفید واقع میشه؟
آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه رزمی کار خوب داریم اما لباس همه شون به تنشون زار میزنه؛ به بیان دیگه ضرباتشون شاید سرعت داشته باشه اما اون قدرت انجاری لازم رو نداره. یک سری هم میفتن تو دام مربی (؟؟؟) های سودجوی ناآگاه که برای جیب مشتری ها نقشه دارن و واقعا هیچ چیز بارشون نیست. حتی خیلی ها که 100 درصد تصمیمشون رو گرفتن و میخوان دوپینگ کنن رو هم راهنمایی می کنم تا حداقل ناقص-مرحوم نشن (مثل یه هم دانشگاهیمون که متاسفانه مرحوم شد و کلی هم مرید جمع کرده بود).
در مورد کایروپراتیک هم با توجه به سابقه خودم و مدتی همکاری غیر رسمی با دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متوجه شدم که اکثر دکتر های ارتوپد که بهشون مراجعه می کنیم، بدون اغراق، نمی تونن آسیب های ورزشی رو درمان کنن چون ازش اطلاع ندارن!!! دسترسی به متخصص ارتوپد ورزشی هم سخته (از این سخت تر پیدا کردن مشاور دارویی هستش).
ممنون میشم نظرات شما رو بدونم
به دليل نقش مهم و حساس بدن سازي و بحث تغذيه در كنار ورزش هاي رزمي تاپيكي حياتي براي اين بخش به حساب مياد
و قسمت هنر هاي رزمي جاي خالي چنين تاپيكي رو داره.
ممنون از شما