• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
با سلام خدمت اساتید گرامی

یک پیشنهادی داشتم...

میگم حالا که جمع خودمونی هستش، دوستان بیان یک تاریخچه مختصر از سوابق رزمی-ورزشی خودشون بگن
که شامل سبک هایی باشه که کار کردید و مدت زمان هر کدوم + مشکلاتی ورزشی که باهشون در گیر هستید یا در گیر بودید و موفق به حلش شدید + برنامه آینده.

اینجوری هم بهتر با هم آشنا میشیم و هم این که شاید نکاتی رو برای پیشرفت همدیگه بتونیم بیان کنیم؛ یعنی یه جورایی در مورد همدیگه مشاوره بدیم و نکات ضعف و قوت همدیگه رئ برجسته کنیم

در ضمن میخواستم یک تاپیک در مورد بدنسازی رزمی + نکات تغذیه، مکمل ها و داروها + درمان کایروپراتیک آسیب های ورزشی بزنم. به نظرتون مفید واقع میشه؟

آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم این همه رزمی کار خوب داریم اما لباس همه شون به تنشون زار میزنه؛ به بیان دیگه ضرباتشون شاید سرعت داشته باشه اما اون قدرت انجاری لازم رو نداره. یک سری هم میفتن تو دام مربی (؟؟؟) های سودجوی ناآگاه که برای جیب مشتری ها نقشه دارن و واقعا هیچ چیز بارشون نیست. حتی خیلی ها که 100 درصد تصمیمشون رو گرفتن و میخوان دوپینگ کنن رو هم راهنمایی می کنم تا حداقل ناقص-مرحوم نشن (مثل یه هم دانشگاهیمون که متاسفانه مرحوم شد و کلی هم مرید جمع کرده بود).

در مورد کایروپراتیک هم با توجه به سابقه خودم و مدتی همکاری غیر رسمی با دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متوجه شدم که اکثر دکتر های ارتوپد که بهشون مراجعه می کنیم، بدون اغراق، نمی تونن آسیب های ورزشی رو درمان کنن چون ازش اطلاع ندارن!!! دسترسی به متخصص ارتوپد ورزشی هم سخته (از این سخت تر پیدا کردن مشاور دارویی هستش).

ممنون میشم نظرات شما رو بدونم

به دليل نقش مهم و حساس بدن سازي و بحث تغذيه در كنار ورزش هاي رزمي تاپيكي حياتي براي اين بخش به حساب مياد
و قسمت هنر هاي رزمي جاي خالي چنين تاپيكي رو داره.
ممنون از شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود به همه . یکی از برنامه های تمرینی خودمو اینجا قرار میدهم . این برنامه فقط مال دست و شکم و پا است . برنامه های دیگری هم انجام میدهم که مربوط به گردن و ..... است .
این یک برنامه 2 ساعته تا 2:30 است !
قبلش به هر روشی که میدونی بدنتو گرم کن . جوری که احساس کنی دمای بدنت کمی بالا تر رفته و حرکت بدنت راحت و نرم شده . مخصوصا دست ها .
مرحله یک ) 30 دقیقه دویدن : بدون وقفه و استراحت . باید تقسیم به 6 ست بشود . به این ترتیب که ست اول آرام ، ست دوم سرعتی ، ست سوم آرام ، ست چهارم سرعتی ، ست پنجم آرام ، ست ششم سرعتی

از اینجا به بعد باید خیلی سرعتت را در انجام مراحل بعدی بالا ببری .
مرحله دو ) 40 شنا کف دست و پنجه دست رو به جلو ، 20 اسکوات پروانه ، 20 تا شنا کف دست /* به این صورت که هر دو دست را بر روی یک سکو قرار بدهی . میدانم شاید استپ در دسترس نباشد . اما اگر استپ داشتی 2 تا استپ بردار و هر کدام را زیر یک دست بگزار و باید بین استپ ها فاصله باشد تا وقتی شنا میری و میری پایین ، سرت کاملا بره پایین . */ 20 دراز نشست . پاها 90 بالا باشد L شکل. 20 شنا کف دست 20 شنا .
بعد کاملا صاف به صورت طاق باز دراز میکشی و هر دو دستت را پشت گردنت قلاب میکنی و سرت را می خوابونی زمین و 20 تا پایت را کشیده میاری بالا تا جایی که از باسن با زمین 90 درجه شود ( بالا تنه ثابت باشد ) . 20 شنا کف دست . به حالت نشستن اسب پاهایت را خم میکنی منظورم کیبا داچی است . و دستانت را از طرفین بالا بیار ( کمی بیشتر از 90 درجه ) 5 دقیقه در همین حالت بمون . اینجا مرحله نفس گیری است .

هم پا و هم شکم و هم دست بعد از 1 ماه قدرت زیادی پیدا میکنی . این 2 مرحله را باید 7 بار تکرار کنی . اما شما اولش 2 تا 3 بار تکرارشون کن . ( بودن وقفه )
شاید شما این تمریناتو دوست نداشته باشید . اما برای من ، زمانی که میرم پارک برای تمرین خیلی عالیه !
اگر سوال بود در خدمتم .

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
هم پا و هم شکم و هم دست بعد از 1 ماه قدرت زیادی پیدا میکنی . این 2 مرحله را باید 7 بار تکرار کنی . اما شما اولش 2 تا 3 بار تکرارشون کن . ( بودن وقفه )

با برنامه کاری ندارم. اما نگارش ابن دو جمله آخر آدمو یاد دعانویس ها میاندازه (شوخی) :D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود به همه . یکی از برنامه های تمرینی خودمو اینجا قرار میدهم . این برنامه فقط مال دست و شکم و پا است . برنامه های دیگری هم انجام میدهم که مربوط به گردن و ..... است .
این یک برنامه 2 ساعته تا 2:30 است !
قبلش به هر روشی که میدونی بدنتو گرم کن . جوری که احساس کنی دمای بدنت کمی بالا تر رفته و حرکت بدنت راحت و نرم شده . مخصوصا دست ها .
مرحله یک ) 30 دقیقه دویدن : بدون وقفه و استراحت . باید تقسیم به 6 ست بشود . به این ترتیب که ست اول آرام ، ست دوم سرعتی ، ست سوم آرام ، ست چهارم سرعتی ، ست پنجم آرام ، ست ششم سرعتی

از اینجا به بعد باید خیلی سرعتت را در انجام مراحل بعدی بالا ببری .
مرحله دو ) 40 شنا کف دست و پنجه دست رو به جلو ، 20 اسکوات پروانه ، 20 تا شنا کف دست /* به این صورت که هر دو دست را بر روی یک سکو قرار بدهی . میدانم شاید استپ در دسترس نباشد . اما اگر استپ داشتی 2 تا استپ بردار و هر کدام را زیر یک دست بگزار و باید بین استپ ها فاصله باشد تا وقتی شنا میری و میری پایین ، سرت کاملا بره پایین . */ 20 دراز نشست . پاها 90 بالا باشد L شکل. 20 شنا کف دست 20 شنا .
بعد کاملا صاف به صورت طاق باز دراز میکشی و هر دو دستت را پشت گردنت قلاب میکنی و سرت را می خوابونی زمین و 20 تا پایت را کشیده میاری بالا تا جایی که از باسن با زمین 90 درجه شود ( بالا تنه ثابت باشد ) . 20 شنا کف دست . به حالت نشستن اسب پاهایت را خم میکنی منظورم کیبا داچی است . و دستانت را از طرفین بالا بیار ( کمی بیشتر از 90 درجه ) 5 دقیقه در همین حالت بمون . اینجا مرحله نفس گیری است .

شاید شما این تمریناتو دوست نداشته باشید . اما برای من ، زمانی که میرم پارک برای تمرین خیلی عالیه !
اگر سوال بود در خدمتم .

ممنونم جناب فایرنایت. برنامه ی بسیار موثری است ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم جناب فایرنایت. برنامه ی بسیار موثری است ...

درود بر استاد آبتین ! آقا آخه چرا :eek:؟؟؟؟ ساعت 03:43 بامداد :eek:؟؟؟ این کارو با خودت نکن ! خواب کافی خیلی مهمه ! چون خیلی دوست دارم اینارو بهت میگم :happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چند وقتی است که نه خبری از جناب lya است و نه خبری از جناب s.alireza امیدوارم هر جا که هستند موفق و سلامت باشند و سری هم به ما بزنند .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر استاد آبتین ! آقا آخه چرا :eek:؟؟؟؟ ساعت 03:43 بامداد :eek:؟؟؟ این کارو با خودت نکن ! خواب کافی خیلی مهمه ! چون خیلی دوست دارم اینارو بهت میگم :happy:

:) ای بابا، حق با شماست! راستش گاهی ساعت نه و ده که می خوابم، خیلی زود بیدار میشم و ممکنه دیگه خوابم نبره. بهرحال ممنون:happy:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه سوال ذهن منو درگیر کرده
آخرین نینجای واقعی ژاپن کیه؟ چنجی کاواکامی یا توشیتسوکه تاکاماتسو

با سلام

من در جواب دادن به این سوال سکوت میکنم چرا که نمیخواهم مسائلی بازگو شود

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

شما چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟:lol:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نمیدونم علت تنفر من از کونگ فو توآ چیه

شاید بخاطر اینه که هر نه نه قمری خودشو استاد میدونه و کلیپ بیرون داده کلیپ شکستن آجر روی سینه با پتک همینطور کلیپ شکتن چوب

مسخرس
اگر دقت کنید اکثر باشگاه های کونگ فو توآتو پایین شهر قرار داره و اکثر کلاس سهای خوب کاراته و جودو در بالای شهر

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

شاید بخاطر اینه که هر نه نه قمری خودشو استاد میدونه و کلیپ بیرون داده کلیپ شکستن آجر روی سینه با پتک همینطور کلیپ شکتن چوب

مسخرس
اگر دقت کنید اکثر باشگاه های کونگ فو توآتو پایین شهر قرار داره و اکثر کلاس سهای خوب کاراته و جودو در بالای شهر

آره،همین جوریه که شما میگید،ولی آخه چرا کونگ فوتوآ پایین شهره و کاراته و... بالاشهر؟
جواب به این سوال یعنی وارد شدن به خیلی از مسائل تلخ

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

مسخرس

درود بر شما . سبک توآ و جناب ابراهیم میرزایی تاریخ مبهمی دارد . چندین بار به طور مفصل درباره ایشان و سبکشون مطالعاتی داشتم . به نظر من نمیشه به این راحتی سبک توآ را تایید یا رد کرد . البته منظورم این نیست که شما دارید توآ را رد میکنید ! لطفا سوء برداشت نشود . من هم مثل شما که نظر شخصیتان را گفتید ، از سبک توا خوشم نمیاد . اما به همین راحتی هم ردش نمیکنم .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود بر شما . سبک توآ و جناب ابراهیم میرزایی تاریخ مبهمی دارد . چندین بار به طور مفصل درباره ایشان و سبکشون مطالعاتی داشتم . به نظر من نمیشه به این راحتی سبک توآ را تایید یا رد کرد . البته منظورم این نیست که شما دارید توآ را رد میکنید ! لطفا سوء برداشت نشود . من هم مثل شما که نظر شخصیتان را گفتید ، از سبک توا خوشم نمیاد . اما به همین راحتی هم ردش نمیکنم .

آخه آدم زورش میگیره طرف خودشو استاد کونگ فو توآ میدونه بعدش میره جودو هم یاد میگیره با تکواندو بعدش اسمشو میذازه جیت کان دو بعدش میره تو باشگاه خودش کلیپ درست میکنه به اسم استاد جیت کان دو میفرسته تو اینترنت و عده زیادی را گمراه میکنه

بنظرم جیت کان دو نابود شد همین اساتید کونگ فو توآ ایرانی جیت کان دو و دیگر سبک های رزمی واقعی را نابود کردند
یکی از علائمی که این نمونه افراد خودشونو لو میدن یه پاشون رو زمین یه پاشون صاف 180 رو هوا نگه میدارن این کلا علامت سکبک کونگ فوتوآ هست

این خطر برای نینجتسو هم وجود داره

مثلا نینجا رنجر
نینجا فایتر
اسم های مسخره من در آوردی

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
آخه آدم زورش میگیره طرف خودشو استاد کونگ فو توآ میدونه بعدش میره جودو هم یاد میگیره با تکواندو بعدش اسمشو میذازه جیت کان دو بعدش میره تو باشگاه خودش کلیپ درست میکنه به اسم استاد جیت کان دو میفرسته تو اینترنت و عده زیادی را گمراه میکنه

بنظرم جیت کان دو نابود شد همین اساتید کونگ فو توآ ایرانی جیت کان دو و دیگر سبک های رزمی واقعی را نابود کردند
یکی از علائمی که این نمونه افراد خودشونو لو میدن یه پاشون رو زمین یه پاشون صاف 180 رو هوا نگه میدارن این کلا علامت سکبک کونگ فوتوآ هست

این خطر برای نینجتسو هم وجود داره

مثلا نینجا رنجر
نینجا فایتر
اسم های مسخره من در آوردی
به خاطر همين تقليدهاي كور كورانه و عوام فريبي ديگران هم هست كه چهره اين ورزش رو زشت كردن
دليلش هم اينه كه بعضي از همين اساتيد مخترع سبك براي رسوندن اين ورزش به سطح مسابقات دست به انواع تحريفها و ابداع سبك هاي از من در اوردي ميزنند كه كارشون لطمه بزرگي رو به اين ورزش وارد كرده.
البته يه دليل هم ميتونه اين باشه كه بر خلاف ورزش هايي مثل كاراته و جودو و... ،سازمان يا شورايي به اون صورت وجود نداره كه باعث اتحاد و سازماندهي بين باشگاه ها و اساتيد بشه. و همين باعث شده هر كسي خودشو ازاد ببينه و هر كاري خواست انجام بده.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
من نه کونگ فو توآ کار کردم و نه میخوام کار کنم ولی همین جوری که داریم بحث میکنیم (البته بهتر از من میدونید) به سبک یا استادی بی احترامی نشه
ممنون ازتون
راستی استاد میرزایی زنده هنوز ؟

دلم برای lya تنگ شده،آخه سبکامون بهم نزدیک بود میتونستیم کلی با هم بحث کنیم
ای کاش بیاد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
همه این استادای کونگ فو توآ را جمع کنند همشون زا یک استاد کاراته کیوکوشین شکست میخورن
کونگ فو توآ پدر هرچی فرم در آورده

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اصلا نباید همچین سوالی میکردم،اشتباه شد

دوست عزیز چرا برای شما این سوال ‍‍به وجود آمد؟

نزدیک به ۶ سال قبل در همین مکان مواردی را بیان کردم که ............... حال نمیتوانم دوباره...... لطفا مرا درک کنید. و از طرفی من محدودیت انتقال دانش نینجوتسو دارم. و رمز و راز آن. ( چرا که من مجبورم)

اما سوالی دیگه باشه در خدمتم .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالا