• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بعد از مدت ها که دوباره تمرینات (بدنسازی) رو شروع کردم خواستم یه رژیمی هم بگیرم (10 کیلو اضافه وزن دارم) تا تو رزمی راحت تر باشم. اما لامصب تا میرم تو باشگاه دیگه نمیفهمم چه اتفاقی میفته در نتیجه شدم 107 کیلو. فوقش یک کیلو چربی کم کردم تو این 3 هفته. االان بعد 20 دقیقه دویدن مچ پاهام تا 10 دقیقه بی حس میشه مگر اینکه تو همون حالت ادامه بدم.

پس سوال من از دوستان گرامی اینه که چه سبکی رو برای من پیشنهاد میکنید، با در نظر گرفتن اینکه نفس و انعطاف بدنی خوبی دارم (مثلا پاهام الان که تازه شروع کردم تا 160 درجه باز میشن) و پاهام هم تا سر حریف هم قد خودم (179) میرسن. خودم به جیت کون دو علاقه دارم.

با سلام امیدوارم که همیشه موفق باشی

این که ما در ابنجا به شما بگوییم چه سبک و روشی خوب هست اشتباه هست . اما چون خودت جیت کاندو رو انتخواب کردی خوب است .اما دفت کن که مربی خوبی پیدا کنی

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استادان سلام من تازه وارد تاپیک شدم عجب جای باحالیه-سلام-
من عضلات شکمم روبه روی هم نیست چیکار کنم روبهروی هم بشه؟
آقا من تازه واردم-پست اولم بود:hmm:

تمرینات A B S زو به صورت متقارن و اصولی انجام بده

ممنون از حسن توجه شما

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام امیدوارم که همیشه موفق باشی

این که ما در ابنجا به شما بگوییم چه سبک و روشی خوب هست اشتباه هست . اما چون خودت جیت کاندو رو انتخواب کردی خوب است .اما دفت کن که مربی خوبی پیدا کنی

ممنون از حسن توجه شما

با تشکر از جوابتون
در واقع منظور من سبکی هست که به فیزیک بدنیم بخوره و بتونم ازش نهایت بهره رو ببرم. هر چند هنر رزمی به قد و وزن محدود نمیشه اما خب شاید سبکی باشه که مثلا بشه گفت مناسب تره

من بوکس کار میکردم قدیم و الان هم خودم تمرین میکنم.
متاسفانه غیر از توآ و بوکس که مربی داشتم برای جیت کون دو اینجا مربی [خوب] نیست و خودم از یه سری کتاب و فیلم تمرین میکنم.

با تشکر

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اگرم خواستید دوپینگ کنید: افدرین
اما عوارضش پای خودتون
هر ند تا شلاق تمرین به بدن نخوره هیچ چیز فایده نداره

من اصلا اسم دوپینگ را آوردم؟

این کپسول که دو پینگ نیست فقط املاح از دست رفته بدن را جبران میکنه

samanosuke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه قربان. این یه درک اشتباه از ورزشهای رزمیه.
ورزش رزمی راه درست زندگی کردن و صبوری هستش.
آریگات

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با تشکر از جوابتون
در واقع منظور من سبکی هست که به فیزیک بدنیم بخوره و بتونم ازش نهایت بهره رو ببرم. هر چند هنر رزمی به قد و وزن محدود نمیشه اما خب شاید سبکی باشه که مثلا بشه گفت مناسب تره

من بوکس کار میکردم قدیم و الان هم خودم تمرین میکنم.
متاسفانه غیر از توآ و بوکس که مربی داشتم برای جیت کون دو اینجا مربی [خوب] نیست و خودم از یه سری کتاب و فیلم تمرین میکنم.

با تشکر

امین جان شما خودت پیشکسوت هستی. با توجه به سابقه تون در بوکس فک می کنم از کیک بوکس لذت ببرید. مثلا ساندا گزینه ی خوبی هست.

اما جیت کان دو را مگه به همین صورت تجربی تمرین کنید. حقیقتا امکان یادگیری در ایران وجود ندارد.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
امین جان شما خودت پیشکسوت هستی. با توجه به سابقه تون در بوکس فک می کنم از کیک بوکس خوشتان لذت ببرید. مثلا ساندا گزینه ی خوبی هست.

اما جیت کان دو را مگه به همین صورت تجربی تمرین کنید. حقیقتا امکان یادگیری در ایران وجود ندارد.

برای یادگیری جیت کان دو واقعی باید به کدوم کشور سفر کرد؟

ایتالیا
انگلیس
؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
برای یادگیری جیت کان دو واقعی باید به کدوم کشور سفر کرد؟

ایتالیا
انگلیس
؟

در واقع باید اشخاص بخصوصی را بشناسید. در ایتالیا، ژاپن و چین افرادی هستند و همین طور آمریکا. در هنگ کنگ هم مرکزی برای جون فان جیت کان دو ایجاد شده است.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان همون طور که میدونید در اکثر سوالهای مربوط به هنرهای رزمی اولین سوال مربوط به اینه که چه سبکی رو انتخاب کنم یا چه سبکی برای درگیری بهتره ،اما اون سوالی که همیشه توی ذهنم بوده اینه که سبک ها مگه چه مقدار با هم اختلاف دارن و اینکه مگه در سبک های رزمی اون چیزی که بیش از اجرای فنون چه در باشگاه و چه درخیابان اهمیت داره آمادگی بدنی نیست ؟
آیا ما میتونیم به طور قطع یک سبک رو برتر از سبک دیگه بدونیم
به نظر شما و به خصوص با توجه به وضعیت بیمارگونه این روزهای هنرهای رزمی آیا باید به دنبال یک سبک باشیم یا یک استاد خوب ؟

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم:ایا میشه در کنار بوکس به ورزش رزمی دیگه ای پرداخت؟(مثلا روز های زوج که میرم بوکس روز های فرد هم برم یه باشگاه دیگه)چون من خیلی بوکس رو دوست دارم امکان نداره بتونم خودمو راضی کنم که ولش کنم به خاطر یه ورزش دیگه.ولی از طرفی هم بوکس چون فقط مشت زدن هست یه جورایی محدوده.توصیه ای دارید در این مورد؟

دوستان میشه به این سوال پاسخ بدید؟خیلی ممنون میشم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان همون طور که میدونید در اکثر سوالهای مربوط به هنرهای رزمی اولین سوال مربوط به اینه که چه سبکی رو انتخاب کنم یا چه سبکی برای درگیری بهتره ،اما اون سوالی که همیشه توی ذهنم بوده اینه که سبک ها مگه چه مقدار با هم اختلاف دارن و اینکه مگه در سبک های رزمی اون چیزی که بیش از اجرای فنون چه در باشگاه و چه درخیابان اهمیت داره آمادگی بدنی نیست ؟
آیا ما میتونیم به طور قطع یک سبک رو برتر از سبک دیگه بدونیم
به نظر شما و به خصوص با توجه به وضعیت بیمارگونه این روزهای هنرهای رزمی آیا باید به دنبال یک سبک باشیم یا یک استاد خوب ؟

موضوع حساسی را مطرح کردید محمد عزیز.

افراد در شروع ناگزیرند تا از بین سبک های متنوع و گوناگون انتخاب هایی انجام بدهند. اما آیا در تاریخ هنرهای رزمی این همه تنوع و شاخه شاخه شدن اساسا ضرورتی داشته؟ فکر می کنم نداشته است.

همیشه فکر می کنم افراد باید یک جایی از عمر ورزشی و رزمی شان به مرحله "بی سبکی" برسند. یعنی هنرهای رزمی را یک "کل" ببینند، تعریف کنند، نقد کنند و دوست بدارند. دغدغه ی آنها این باشد که مهارت ها، تکنیک ها و دانش رزمی شان را بهبود بدهند بدون تعصب به این یا آن سبک. خلاصه از بند نام ها و سبک ها خلاص شوند.

در پاسخ به سوال آخری، به نظرم پیدا کردن "استاد خوب" مهم تر است و سخت تر ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد واقعا تشکر میکنم از اینکه راهنمایی کردید و زحمت کشیدید اینهمه تایپ کردید به خاطر سوال من.
--
در مورد برنامه باید بگم خودم تقریبا میدونستم خیلی سنگینه ولی مثلا فکر میکردم اگه خیلی فشار بیارم به خودم بدون رعایت نکاتی که گفتین مشکلی نیست و میتونم.
---
من برای ورزش برنامه ای خیلی طولانی مدت دارم(تا اخر عمرم)و هدفم هم نه قهرمانی هست نه کسب مدال فقط میخوام موقعی که سنم رفت بالا بدنم زود از کار نیفته و محتاج دیگران نباشم.همین.
-----
حتما با مربی ام در مورد تنفس صحبت میکنم.
----
از نکته هایتان هم نهایت استفاده رو بردم.بازم ممنون.
---
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم:ایا میشه در کنار بوکس به ورزش رزمی دیگه ای پرداخت؟(مثلا روز های زوج که میرم بوکس روز های فرد هم برم یه باشگاه دیگه)چون من خیلی بوکس رو دوست دارم امکان نداره بتونم خودمو راضی کنم که ولش کنم به خاطر یه ورزش دیگه.ولی از طرفی هم بوکس چون فقط مشت زدن هست یه جورایی محدوده.توصیه ای دارید در این مورد؟

خواهش می کنم حسین جان. برای شما بسیار آرزوی موفقیت می کنم.

راستش نظر من را بخواهید بهتر هست فعلا روی بوکس و بهبود مهارت هایتان تمرکز کنید. بوکس خودش دنیایی است و حتی بعد از سالها تمرین، ممکن است هر روز نکات تازه ای پیدا کنید و بیاموزید.

اما در آینده می تونید مثلا بروید سراغ کیک بوکس یا اگر به رشته های گلاویزی و فنون سابمیشن علاقمند باشید، جودو می تواند گزینه ی بسیار خوبی باشد.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من اصلا اسم دوپینگ را آوردم؟

این کپسول که دو پینگ نیست فقط املاح از دست رفته بدن را جبران میکنه

بله درسته.
من منظورم در ادامه مطلب شما بود آقا رضا

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
اصلا استاد عالی جوجیتسو و آیکیدو در ایران پیدا میشه؟

آیکیدو : استاد آق ساقلو و شیهان مهدی زاده
جوجیتسو : استاد همسایه (اسم کوچیکشون رو یادم نیست)
درسته استاد خوب توی ایران کمه ولی هست

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

hosein ati 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
خواهش می کنم حسین جان. برای شما بسیار آرزوی موفقیت می کنم.

راستش نظر من را بخواهید بهتر هست فعلا روی بوکس و بهبود مهارت هایتان تمرکز کنید. بوکس خودش دنیایی است و حتی بعد از سالها تمرین، ممکن است هر روز نکات تازه ای پیدا کنید و بیاموزید.

اما در آینده می تونید مثلا بروید سراغ کیک بوکس یا اگر به رشته های گلاویزی و فنون سابمیشن علاقمند باشید، جودو می تواند گزینه ی بسیار خوبی باشد.

خیلی ممنون دوست عزیز.من هم برای شما ارزوی موفقیت روز افزون دارم.
دوست عزیز فقط اگه ممکنه اون برنامه ی بنده رو هر جور صلاح میدونید تغییر بدید اصلاح کنید.چون شما خیلی در این زمینه اطلاعات دارید ولی بنده حقیر چیزی نمیدونم.
از اینکه به من کمک میکنید نهایت تشکر رو دارم.خیلی آقایی.

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

بوکس به دلیل فقط استفاده مشت محدود نیست و بدون شک از کاربردی ترین ورزشها در مبارزه هست در کمتر سبکی این همه تحرک و شگردهای مختلف رو تجربه میکنید علت جذابیتش هم همینه، جالبه که بیشتر کسائی که بوکس کار کردن اون رو لذت بخش ترین ورزش میدونن که دقیقا همین طوره
به نظر من انتخاب دو سبک لااقل شروع کمتر از یک سال نمیتونه جالب باشه به خصوص که شما اولویت های دیگه هم برای بهبود آمادگی بدنی تنفس واستقامت ، سرعت و قدرت دارید
روزهای که بوکس کار نمیکنید رو هم میتونید به بدنسازی رزمی با وزنه اختصاص بدین اینطوری به آمادگی بدنی بالاتر و بدنی خوش تراش تر میرسید و سرعت روند آماده سازی بدنی شما بسیار بالاتر میره این کاری هست که خودم به شخصه انجام دادم بعد از رسیدن به آمادگی و حد مطلوب میتونید از یک سبک دیگه حالا بسته به علاقه (انعطاف و نمایشی ، حرکات پا یا فنون گلاویزی و یا سبک های مشابه مثل کیک بوکس و ..هم استفاده کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
موضوع حساسی را مطرح کردید محمد عزیز.

افراد در شروع ناگزیرند تا از بین سبک های متنوع و گوناگون انتخاب هایی انجام بدهند. اما آیا در تاریخ هنرهای رزمی این همه تنوع و شاخه شاخه شدن اساسا ضرورتی داشته؟ فکر می کنم نداشته است.

همیشه فکر می کنم افراد باید یک جایی از عمر ورزشی و رزمی شان به مرحله "بی سبکی" برسند. یعنی هنرهای رزمی را یک "کل" ببینند، تعریف کنند، نقد کنند و دوست بدارند. دغدغه ی آنها این باشد که مهارت ها، تکنیک ها و دانش رزمی شان را بهبود بدهند بدون تعصب به این یا آن سبک. خلاصه از بند نام ها و سبک ها خلاص شوند.

در پاسخ به سوال آخری، به نظرم پیدا کردن "استاد خوب" مهم تر است و سخت تر ...

دقیقا با شما موافقم استاد آبتین عزیز
مرحله بی سبکی تعبیر جالبی بود ، تعصب به یک سبک فقط باعث ندیدن ناقصی های اون سبک میشه
متاسفانه پیدا کردن استاد خوب بسیار سخته ، گرفتن مدرک مربیگری لااقل درجه 3 کاری نداره و راحت اون رو میدن بعد هم یک بنر و پوستر راست و دروغ و بعد هم ...
همون طور که قبلا هم گقتم بنده خدا توی پوستر میزنه قهرمان جهان حال اونکه اون سبک اصلا مسابقات جهانی نداره یا آشنا به هیبنوتیزم و .... یا متخصص اجرای فنون و درگیری های خیابانی تضمینی
هنرجو هم خب به اولین چیزی که نگاه میکنه همین پوسترهاست و متاسفانه چون آشنایی نداره جذب میشه و بعد از مدتی یا دلزده میشه یا مصدوم و

بالا