• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون میلاد جان
اول یه نکته انحرافی
این عکسی که گذاشتی چرا یه پاش پاچشو زده بالا
بعد اینکه فقط هم از یکپا برای برگشت استفاده میکنه! واقعا همینطوره؟
در مورد غلط از پشت هم بگی ممنون میشم میگن توی جودو از حرکات پایست!

خدا قوت
یا علی

با سلام دوست من

در مورد پاچه واسه این میزنن بالا که وقتی حرکت آکروباتیک میزنی همه چی با سرعت اتفاق میفته و اینکه بشه تو این سرعت پاها رو از هم تشخیص داد ok? ;)

2 واسه این که تو دستو پا نباشه.

در مورد غلط از پشت منظور شما بک فلیپ هست؟ یا روی زمین؟
مشاهده پیوست 359551

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
به نظر شما حرکت آکروبات کاربردی داریم ؟

حرکات آکروبات چیز خوبیه یا نه ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به نظرتون بهترین ضربه به فرد هیکلی تر و نسبتا قویتر به چه هست؟ مثلا ضربه با پا یا دست و به کجا

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به نظرتون بهترین ضربه به فرد هیکلی تر و نسبتا قویتر به چه هست؟ مثلا ضربه با پا یا دست و به کجا

با سلام و تشکر از فعالیت شما در تاپیک

در مورد این که کدام ضربه میتونه اثر بیشتری رو بزاره مهم نیست مهم این هست که ضربه به کدام نقطه وارد میشه و میزان فشار وارد شده چقدره و این که فاصله بین دست و پا تا اون نقطه چقدر هست.

یک نکته : فرق بین یک فرد متخصص با یک فرد معمولی این هست که مبارز متخصص همیشه نقطه حساس رو در نظر میگیره که تو چینی بهش میگن (دیماک ) و در ژانی میگن (کیوشو)

که پیشتر در این مورد بحث کردم

یک بحث هست در مورد ضربه در نصف النهارهای نقطه ای که تخصصم هست که به زودی خواهم گفت

ممنون از حسن توجه شما
1267460740.jpg

P-kyusho_jutsu_4021-1.JPG

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
این روزها خیلی دلگیرم چون تاپیک خیلی کم پتانسیل شده .

و این تاپیک بدون تلاش شما دوستان و همکاری شما استادان و عزیزان به حالت اکتیو در نخواهد آمد

از شما دوستان و همچنین کاربران فعال بخش ورزشی خواهش دارم که تاپیک رو تنها نزارن

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یا اون روزها بخیر:( یاد و روحش گرامی اون موقه آدم از دیدن فیلم لذت میبرد و هنر رزمی احترام داشت. اما حالا...
1704-22-14514076i2-2041.jpg

امروز داشتم به این فکر میکردم که امروزه ورزش های رزمی خیلی کم رنگ شده و جای خودش رو به روش و ...... مدرن داده

از 24 سال پیش که واسه اولین بار رزمی رو شروع کردم دقیقا به یاد دارم باشگاه مملو از هنرجو و انرژی بود چون اون زمان کامپیوتری نبود ...... ماهواره...........وای.............

حتی تا چندین سال بعدش همه شور و شوق رزمی رو داشتن

اما این چند سال عین مشاهده کردم که هنرهای رزمی چایگاه خودش رو روز به روز داره کمتر مینه

اساتید قلابی . آموزشهای اینترنتی . آموزشهای تصویری . وجود مواد نیروزا شیمیایی.

به وجود آمدن فیلمهای اکشن و تکراری شدن صحنهای غیر واقعی رزمی و..............

حتی اساتید خوب پاتانسیل تمرینی خود را از دست داده اند.

به وجود آمدن سبک ها و .... مثل هیپ هاپ ، پارکور ، بریک تریکس ، وو........... من این ها را نفی نمیکنم اما باید افراد توجه داشته باشن که اصل و اصالت یک روش مهمه نه نمای آن.

سال 2013 هنرهای رزمی به دید بنده کم کم داره نابود میشه:hmm:

ممنون از حسن توجه شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

بدون در نظر گرفتن موقعیت و شرایط به وجود اومده میتونم در کل یک نقطه که خیلی هم حساسه رو بهتون بگم

ناحیه ی بین لب بالایی و بینی که بهش "فیلتِروم" (Philtrum) میگن
در زیر این ناحیه رشته های عصبی بسیار زیادی هست که با کوچکترین ضربه ، از چشم حریف اشک میاد و درد زیادی داره
(اگه بتونم فیلمشو میذارم که همه ببینیم)
البته نباید نقاط حساس دیگه رو از یاد برد "بین پاها" - "چشم ها" - "مجاری تنفسی(ضربه مستقیم به گلو)" - "بینی" - "ضربه مستقیم با پنجه یا کف پا به روی زانوی حریف(اینم خیلی خیلی خطرناکه)"

ولی در کل نقاط بسیار زیادی در بدن هست که بسیار حساس هستند و قوی کردن اون نقاط بسیار بسیار سخته

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
فرقشم استاد آبتین با آرنولد اینه که عضله آرنولد با انواع مکمل ها و تزریق ها به صورت مجازی بالا اومد و از بین رفت اما بروسلی مطمئنا اگه زنده می بود در کهنسالی هم از عضله بی بهره نبود

ای بابا
من روی پدنسازها تعصب دارم این جوری نگید
درسته که مکمل و اینا استفاده می کنن ولی همه اونا در نقش کاتالیزور هستن
دوم این که میگید مثلا بدنش بعد از دوران ورزش میخوابه خب معلومه وقتی شما با وزنه 300 کیلویی پرس نمیزنی بدن هم عضله رو کم میکنه (کاهش مصرف انرژی-روشی که همه ما را زنده نگه داشته)

فقط مساله اینه که بدنسازی چون در ارتباط با هیکل هستش افت شما هم معلومه اما در بقیه ورزش ها نمیشه نگاه کنی و بفهمی افت کرده یا نه. پس همه میگن این ورزش فایده نداره چون بعدش عضله رو از دست میدی. خب شما تو کدوم ورزش بدون تمرین در اوج می مونید؟

ببخشید که کمی منحرف شدم از بحث هنر های رزمی

DavidRx7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ایول به همه دوستان رزمی کار

برای آدم چاق چه ورژش رزمی خوبه ؟ یکی بهم گفت جدو ؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ای بابا
من روی پدنسازها تعصب دارم این جوری نگید
درسته که مکمل و اینا استفاده می کنن ولی همه اونا در نقش کاتالیزور هستن
دوم این که میگید مثلا بدنش بعد از دوران ورزش میخوابه خب معلومه وقتی شما با وزنه 300 کیلویی پرس نمیزنی بدن هم عضله رو کم میکنه (کاهش مصرف انرژی-روشی که همه ما را زنده نگه داشته)

فقط مساله اینه که بدنسازی چون در ارتباط با هیکل هستش افت شما هم معلومه اما در بقیه ورزش ها نمیشه نگاه کنی و بفهمی افت کرده یا نه. پس همه میگن این ورزش فایده نداره چون بعدش عضله رو از دست میدی. خب شما تو کدوم ورزش بدون تمرین در اوج می مونید؟

ببخشید که کمی منحرف شدم از بحث هنر های رزمی

امین جان اصلا و به هیچ عنوان بحث سر بدنسازی نیست بدنسازی پایه و اساس تمام ورزش هاست اصلا ورزش بدون بدنسازی مگه میشه ،من هم از خیلی از مطالب شما در تاپیک بدنسازی استفاده میکردم چون با وزنه هم کار میکنم توی پرورش اندام هم طرف بعد از چند وقت کار کردن و آمادگی بدنی و به اصطلاح تشنه شدن بدن برای جبران کمبود ها از بعضی مکمل های کم ضرر میتونه استفاده کنه و این طبیعیه ....... اما

به نظر من اون چیزی که خیلی زیاده و اصلا جالب نیست اینه که طرف هنوز نیومده دو روز کار نکرده خودش رو میبنده به تسترون ، ناندرلون انواع هورمون و مکمل ها که معلوم نیست اصلا از کجا و کی و چی تهیه کرده خب این تسترون بعدا میتونه باعث سرطان پروستات بشه مکمل و چربی سوز کبد رو از کار میندازه و ....بعد از دو ماه هم بنده خدا کتش رو باز میکنه گردنش رو میده بالا فکر می کنه آخر ورزشکار شده غافل از اینکه فقط فضای بیشتری رو اشغال کرده بعد از چند ماهم که خسته شد کمش میکنه و یا ولش میکنه و بدون شک بدنش نه تنها افت بلکه در معرض انواع عوارض و چربی های اضافه قرار میگیره.

من بدنسازی رو به عنوان پایه و اساس ورزش و همین طور پرورش اندام رو ورزشی بسیار خوب و لذت بخش میدونم اما نه زیاده روی و بدن رو بستن به انواع هورمون ها و خرج های کلان برای دوره ای کوتاه که اون وقت ورزش نیست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ایول به همه دوستان رزمی کار

برای آدم چاق چه ورژش رزمی خوبه ؟ یکی بهم گفت جدو ؟

ساندا ، سبک های رینگی مثل کیک بوکس ، جودو ،بستگی به علاقه شخصی خودتون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یا اون روزها بخیر:( یاد و روحش گرامی اون موقه آدم از دیدن فیلم لذت میبرد و هنر رزمی احترام داشت. اما حالا...
مشاهده پیوست 360652

امروز داشتم به این فکر میکردم که امروزه ورزش های رزمی خیلی کم رنگ شده و جای خودش رو به روش و ...... مدرن داده

از 24 سال پیش که واسه اولین بار رزمی رو شروع کردم دقیقا به یاد دارم باشگاه مملو از هنرجو و انرژی بود چون اون زمان کامپیوتری نبود ...... ماهواره...........وای.............

اما این چند سال عین مشاهده کردم که هنرهای رزمی چایگاه خودش رو روز به روز داره کمتر مینه

به وجود آمدن سبک ها و .... مثل هیپ هاپ ، پارکور ، بریک تریکس ، وو........... من این ها را نفی نمیکنم اما باید افراد توجه داشته باشن که اصل و اصالت یک روش مهمه نه نمای آن.

ممنون از حسن توجه شما

کاملا با شما موافقم استاد. حقایق بسیار تلخی را مطرح کردید.

راستی میلاد جان یک سوال.
شما فیلم Ninja Assassin را دیدید احیانا؟ اگر دیدید خواستم بپرسم آیا فیلم به واقعیت های نینجوتسو نزدیک است؟ یا کلا بی ربط است و ...
ممنونم

d1.jpgninja_assassin33.jpgNinja-Assassin-ninja-assassin-22979921-800-531.jpg

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مشاهده پیوست 360652

ممنون از حسن توجه شما

افسوس استاد میلاد به حقایق تلخی اشاره کردید ، یادمه باشگاه کاراته(قاآنی نو) به قدری شلوغ بود که کمربندها تفکیک بود یعنی دو نفر فقط به کمربندسفیدها یاد میدادن ، در باشگاه بوکس (هیئت بوکس فارس دروازه اصفهان) توی اون سوله بزرگی وقتی دور میزدیم نفر اول و آخر فاصله ای نداشتن ، کونگ فو که دیگه چندتایم پشت سر هم بود باشگاه رویایی پیمان با اون اساتید بنام و اما متاسفانه الان ....

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
کاملا با شما موافقم استاد. حقایق بسیار تلخی را مطرح کردید.

راستی میلاد جان یک سوال.
شما فیلم Ninja Assassin را دیدید احیانا؟ اگر دیدید خواستم بپرسم آیا فیلم به واقعیت های نینجوتسو نزدیک است؟ یا کلا بی ربط است و ...
ممنونم

مشاهده پیوست 361118مشاهده پیوست 361119مشاهده پیوست 361120

از استیل "شو کوسوگی sho kosugi " بازیگر نقش استاد نینجاها یا همون پدرشون خیلی خوشم اومد
اون حرکاتی که با دست انجام میده که واقعیه و چنین حرکاتی جزء آموزشهای بعضی از کوریوها محسوب میشه و دلایل زیادی داره
ولی اونجایی که دستشو میبره و بعد خوبش میکنه و چنین تمرینات مبارزه ایی رو نمیدونم
البته عذرخواهی میکنم چون از آقا میلاد سوال کردین:blush:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
موقع شنا رفتن وقتی به اندازه عرض شونه دست رو باز می کنیم
وقتی کف دست رو زمین باشه به کدوم عضله فشار میاد
وقتی رو مشتها شنا بریم رو کدوم عضله فشار میاد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
.

راستی میلاد جان یک سوال.
ممنونم

مشاهده پیوست 361118مشاهده پیوست 361119مشاهده پیوست 361120

خواهش میکنم استاد آیتین

در مورد فیلم باید بگم که در ابتدا این فقط یک فیلم هست. و فقط یک سری قوانین مدارس مخفی توش نشون میده و در بنیان فیلم کاملا تخیلی و کاملا اشتباه و در کل ازش خوشم نمیاد. چون خالی از حقیفته

فقط چند مورد درونش بود که به حقیقت نزدیکه:

1. عادت کردن به درد تا نهایت ممکن.

2. مخفی بودن مدارس ج. ا.س spy

3.خالی بوئن از احساس

4. در خدمت دایمو بودن

ممنون از حسن توجه شما

بالا