• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

NamakPash

Registered User
لایک‌ها
106
از صفحه ی 100 تا این جا رو مطالعه کردم (سرعتی ) واقعا عالی بود و خیلی خیلی یاد گرفتم و کاش میشد در فرصتی بهترین صحبت هایی که شده و بسیار مفید هست رو در یک فایل جمع کرد

من هم به خاطر تحقیقی که برای خودم داشتم بعضی از این نکات ارزشمند رو در مورد { رشته ، سبک ، هنر } رزمی رو در یک فایل جمع کردم که سر فرصت به اساتید میدم تا اگر نیاز به اصلاحاتی داره انجام بشه و بعد به صورت عمومی قرار داده بشه

با تشکر از همه اساتید

king aj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کدام ورزش رزمی برای درگیری های خیابانی مناسبه؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اینجوری شاید اگه اونم چاقویی چیزی داشته باشه در بیاره :cool:

نه دیگه ! وقتی فکر کنه ما هم چاقو داریم این ریسکو نمیکنه چون میدونه هر دو طرف اسیب میبینن !
یکی از دوستان اراذل ( ! ) یه چیزی شبیه به شوکر میذاشت تو لباسش با هرکی بحثش میشد سریع لباسو میزد بالا ! طرف هم قفل میکرد دیگه هیچی نمیگفت:lol:
به قول میلاد نینجا اینا تاکتیکه نه تکنیک ...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از صفحه ی 100 تا این جا رو مطالعه کردم (سرعتی ) واقعا عالی بود و خیلی خیلی یاد گرفتم و کاش میشد در فرصتی بهترین صحبت هایی که شده و بسیار مفید هست رو در یک فایل جمع کرد

من هم به خاطر تحقیقی که برای خودم داشتم بعضی از این نکات ارزشمند رو در مورد { رشته ، سبک ، هنر } رزمی رو در یک فایل جمع کردم که سر فرصت به اساتید میدم تا اگر نیاز به اصلاحاتی داره انجام بشه و بعد به صورت عمومی قرار داده بشه

با تشکر از همه اساتید

موفق باشی هم رزم عزیز

ممنون از حسن توجه شما به تاپیک

ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نه دیگه ! وقتی فکر کنه ما هم چاقو داریم این ریسکو نمیکنه چون میدونه هر دو طرف اسیب میبینن !
یکی از دوستان اراذل ( ! ) یه چیزی شبیه به شوکر میذاشت تو لباسش با هرکی بحثش میشد سریع لباسو میزد بالا ! طرف هم قفل میکرد دیگه هیچی نمیگفت:lol:
به قول میلاد نینجا اینا تاکتیکه نه تکنیک ...

:) توان شناخت فرق بین این دو رزمی کار را تبدیل به گلادیاتور میکند

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بسیار زیبا و کارآمد . در وصف این جمله ای که فرمودید هر چی بگم کم گفتم . این جمله را همیشه استادم بهم میگفت .

درود بر شما استاد ، حال گرفتمو سرحال اوردی !

شما من رو به یاد یک خاطره انداختید. درد : آخرین دروازه پالایش روح و معانی متافیزیک و ذن

ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

خیلی ممنون از شما اساتید ...

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
هر شب جومونگ داره میذاره
داخلش همش تکنیک های هاپکیدو را نشون میدن

venooos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ببخشيد كسي نميدونه تو شيراز كجا تاي چي واسه خانوما داره ؟

اگه جواب بديد ممنون ميشم ...........

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
یک چیز تو جومونگ دقت کردید:

سربازان امپراطوری هان را که نشون میده درست
اما اساتید برتر کونگ فو چین را نشون نمیدن
همش تبلیغ هاپکیدو هستش
تکنیک دو پا بطور افقی پریدن تو صورت حریف

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام دوستان ببخشيد كسي نميدونه تو شيراز كجا تاي چي واسه خانوما داره ؟

اگه جواب بديد ممنون ميشم ...........

سلام دوست عزیز متاسفانه من شیراز نیستم ولی میتونین برید اینجا
پرتال اطلاع رساني هيئت ووشو استان فارس
شماره هیئت ووشو فارس رو نوشته باهاشون تماس بگیرید و ادرس باشگاه های تایچی شیراز رو بخواید

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
یا اون روزها بخیر:( یاد و روحش گرامی اون موقه آدم از دیدن فیلم لذت میبرد و هنر رزمی احترام داشت. اما حالا...
مشاهده پیوست 360652

امروز داشتم به این فکر میکردم که امروزه ورزش های رزمی خیلی کم رنگ شده و جای خودش رو به روش و ...... مدرن داده

از 24 سال پیش که واسه اولین بار رزمی رو شروع کردم دقیقا به یاد دارم باشگاه مملو از هنرجو و انرژی بود چون اون زمان کامپیوتری نبود ...... ماهواره...........وای.............

حتی تا چندین سال بعدش همه شور و شوق رزمی رو داشتن

اما این چند سال عین مشاهده کردم که هنرهای رزمی چایگاه خودش رو روز به روز داره کمتر مینه

اساتید قلابی . آموزشهای اینترنتی . آموزشهای تصویری . وجود مواد نیروزا شیمیایی.

به وجود آمدن فیلمهای اکشن و تکراری شدن صحنهای غیر واقعی رزمی و..............

حتی اساتید خوب پاتانسیل تمرینی خود را از دست داده اند.

به وجود آمدن سبک ها و .... مثل هیپ هاپ ، پارکور ، بریک تریکس ، وو........... من این ها را نفی نمیکنم اما باید افراد توجه داشته باشن که اصل و اصالت یک روش مهمه نه نمای آن.

سال 2013 هنرهای رزمی به دید بنده کم کم داره نابود میشه:hmm:

ممنون از حسن توجه شما

راستش به نظر من مقصر اون اساتید ترسو و بزدلی هستن که اومدن گفتن ورزش رزمی واسه نزدیک شدن به خدا و عرفان و معنویات و... هست که اکثرا اساتید شرقی هم بودن متاسفانه
الان 80% باشگاههای ایران چیزی جز نرمش و چند ضربه ی میت رو یاد نمیدن
طرف بخواد واسه سلامتی کار کنه میره شنا
واسه سرگرمی و تفریح میره والیبال که خیلی هم حالش بیشتره تا رزمی
واسه هیکل خوب میره بدنسازی
واسه دفاع از خودش هم نیاز چندانی به رزمی نیست تازه اکثر ورزشای رزمی تو موقعیت های زورگیری و تجاوز به کار ادم نمیان
پس دیگه چه فایده ای داره رزمی ؟! مگه اینکه واقعا طرف علاقه داشته باشه به ورزشش
بنده خودم اگه یادتون باشه دنبال تکنیکایی میگشتم که حریفو درجا خلاص کنه مثل شکستن گردن-قطع نخاع کردن-کور کردن و...
وقتی دیدم تو رزمی اینا رو یاد نمیدن بیخیال رزمی شدم و رفتم بدنسازی ولی هنوز دنبال فنون کاربردی و واقعی هستم که متاسفانه تو ایران یافت می نشود !!!
الانم اگه دقت کنین بچه های 7-8 ساله دیگه فیلمای بروس لی و ون دام و اینا رو نگاه نمیکنن رفتن سمت فیلمای راک و اسکات ادکینز و ...
بنده معتقدم اگه سبک های رزمی مثل قبلا کارایی جنگی خودشون رو داشتن هیچوقت این اتفاق نمی افتاد اگه تو کاراته بجای چند ضربه مسخره ی پا اون تکنیکای خطرناک و کشنده رو یاد میدادن این وضع پیش نمیومد چون همیشه احتیاج به امنیت هست ...
اولین باری که رفتم کلاس کونگ فو توا حاضرم قسم بخورم بیش از 50 نفر داشتن کار میکردن اصلا ادم وحشت میکرد
الان طرف میگه چرا برم کونگ فو توا ؟ میرم پرورش اندام بعد عکسمو میذارم فیسبوک همه کف کنن ! یا میرم پارکور دوتا پشتک میزنم همه برام دست بزنن ! الان 90% رزمیکارا بچه های زیر 18 سال هستن
وقتی قهرمان موی تای رو خفت میکنن ... وقتی از قهرمان کیوکوشین زورگیری میکنن.. یه رزمی کار نمیتونه مثل یه پارکور کار اکروبات بزنه ! هیکلش هیچوقت مثل یه فیتنس کار نمیشه ! اگه نتونه از خودش دفاع هم کنه که دیگه واقعا رزمی ول معطله !
همونطور که گفتم اون اساتید ترسو که تکنیکای کاربردی رو حذف کردن باعث این وضعیت شدن ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
راستش به نظر من مقصر اون اساتید ترسو و بزدلی هستن که اومدن گفتن ورزش رزمی واسه نزدیک شدن به خدا و عرفان و معنویات و... هست که اکثرا اساتید شرقی هم بودن متاسفانه
الان 80% باشگاههای ایران چیزی جز نرمش و چند ضربه ی میت رو یاد نمیدن
طرف بخواد واسه سلامتی کار کنه میره شنا
واسه سرگرمی و تفریح میره والیبال که خیلی هم حالش بیشتره تا رزمی
واسه هیکل خوب میره بدنسازی
واسه دفاع از خودش هم نیاز چندانی به رزمی نیست تازه اکثر ورزشای رزمی تو موقعیت های زورگیری و تجاوز به کار ادم نمیان
پس دیگه چه فایده ای داره رزمی ؟! مگه اینکه واقعا طرف علاقه داشته باشه به ورزشش
بنده خودم اگه یادتون باشه دنبال تکنیکایی میگشتم که حریفو درجا خلاص کنه مثل شکستن گردن-قطع نخاع کردن-کور کردن و...
وقتی دیدم تو رزمی اینا رو یاد نمیدن بیخیال رزمی شدم و رفتم بدنسازی ولی هنوز دنبال فنون کاربردی و واقعی هستم که متاسفانه تو ایران یافت می نشود !!!
الانم اگه دقت کنین بچه های 7-8 ساله دیگه فیلمای بروس لی و ون دام و اینا رو نگاه نمیکنن رفتن سمت فیلمای راک و اسکات ادکینز و ...
بنده معتقدم اگه سبک های رزمی مثل قبلا کارایی جنگی خودشون رو داشتن هیچوقت این اتفاق نمی افتاد اگه تو کاراته بجای چند ضربه مسخره ی پا اون تکنیکای خطرناک و کشنده رو یاد میدادن این وضع پیش نمیومد چون همیشه احتیاج به امنیت هست ...
اولین باری که رفتم کلاس کونگ فو توا حاضرم قسم بخورم بیش از 50 نفر داشتن کار میکردن اصلا ادم وحشت میکرد
الان طرف میگه چرا برم کونگ فو توا ؟ میرم پرورش اندام بعد عکسمو میذارم فیسبوک همه کف کنن ! یا میرم پارکور دوتا پشتک میزنم همه برام دست بزنن ! الان 90% رزمیکارا بچه های زیر 18 سال هستن
وقتی قهرمان موی تای رو خفت میکنن ... وقتی از قهرمان کیوکوشین زورگیری میکنن.. یه رزمی کار نمیتونه مثل یه پارکور کار اکروبات بزنه ! هیکلش هیچوقت مثل یه فیتنس کار نمیشه ! اگه نتونه از خودش دفاع هم کنه که دیگه واقعا رزمی ول معطله !
همونطور که گفتم اون اساتید ترسو که تکنیکای کاربردی رو حذف کردن باعث این وضعیت شدن ...

با سلام دوست من

بله مواردي هست اما نكته اينجاست كه تكنولو‍ژي خيلي چيزها را تغيير خواهد داد. و داره ميده

و يك نكته جالبتر واست بگم كه فعلا دور دور روشهاي مدرن هست. :) و يك نكته يادمون نره همرزم ما هنوز هستيم :)

ممنون ازحسن توجه شما به تاپيك

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا ما اینجا از قدیمیا بودیما،هیچ کی راهنماییمون نکرد :-(

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

بالا