• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
به مدت 1 سال زیر نظر سیفو قهرمانی آموزش دید و بعد از سازمان جدا شد و ادعا کرده که زیر نظر اساتید چینی آموزش خودشو تکمیل کرده
و الان سبک وینگ چون سنتی رو در ایران راه انداخته که من متاسفانه هنوز یه سایت که در مورد این سبک باشه به زبان فارسی پیدا نکردم
شاخه ی دیگه ایی از وینگ چون هم تو ایران آموزش داده میشه که از این بهترن بهتره اون رو امتحان کنی
Kamran Pirnia | eWingChun

در واقع بزرگترن ادعاش اینه که زیرنظر هایمبرگر، که شاگرد ایپ چینگ فرزند استاد بزرگ ایپ من آموزش دیده. پس هیچ مستندی در این مورد وجود نداره؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
در واقع بزرگترن ادعاش اینه که زیرنظر هایمبرگر، که شاگرد ایپ چینگ فرزند استاد بزرگ ایپ من آموزش دیده. پس هیچ مستندی در این مورد وجود نداره؟

یه ایمیل به این هایمبرگر بزن بپرس جریان چیه و مورد تایید هست یا نه ؟
جوابشم این جا بذار ببینیم چی گفته ;)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگر حركت شما در هنرهاي رزمي در يك جهت باشه چه در كونگفو چه در جودو و آيكيدو و......................... اون جهت باعث خواهد شما در جهت بهترين رشد كنيد

اين هست اصل پيشرفت در هنرهاي رزمي

ممنون از حسن توجه شما

(ببر سياه)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جالبه که مخفف اولی wt بود و دومی رو به مسخره میگفتن .....

دوست من بهتره در اين مكان از كلمات نا مناسب استفاده نكنيم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تای ساباکی در واقع حرکتی رندانه برای محافظت از خود و ضربه زدن به حریف. ...

اين بهترين نوع تعريف هست . و دقيقا معناي اين حركت رو به ژاپني به نقش ميكشه

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
اگر حركت شما در هنرهاي رزمي در يك جهت باشه چه در كونگفو چه در جودو و آيكيدو و......................... اون جهت باعث خواهد شما در جهت بهترين رشد كنيد

اين هست اصل پيشرفت در هنرهاي رزمي

ممنون از حسن توجه شما

(ببر سياه)

کاری ساده ولی بی اندازه سخت و البته بی نهایت مفید و ظریف... امیدوارم بتونم اون جهت رو درست تشخیص بدم

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
همرزم عزيز مطلب شما بسيار مفيد هست

اما اگر در بخش تردي باز ميكرديد بهتر بود و......

ممنون از حسن توجه شما
سلام خدمت استاد میلاد
استاد متوجه منظورتون نشدم!!؟باید دقیقا چیکار میکردم !!؟؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
همرزم عزيز مطلب شما بسيار مفيد هست

اما اگر در بخش تردي باز ميكرديد بهتر بود و......

ممنون از حسن توجه شما

میلاد خان از اونجایی که تو کار شبکه هستین یه سوال داشتم ازتون
عاغا سرعت نت من 1 مگ ه ولی فیلم و اینا رو خیلیییییی دیر باز میکنه ! حتی فیلمای اپارات رو هم به زور باز میکنه
سرعت سنج هم نصب کردم معمولا تو بدترین حالت سرعت میاد رو 500
حالا میخوام ببینم با این سرعت بالا چرا فیلمارو باز نمیکنه ؟!؟!
شرمنده اف تاپیک رفتم :D

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد خان از اونجایی که تو کار شبکه هستین یه سوال داشتم ازتون
عاغا سرعت نت من 1 مگ ه ولی فیلم و اینا رو خیلیییییی دیر باز میکنه ! حتی فیلمای اپارات رو هم به زور باز میکنه
سرعت سنج هم نصب کردم معمولا تو بدترین حالت سرعت میاد رو 500
حالا میخوام ببینم با این سرعت بالا چرا فیلمارو باز نمیکنه ؟!؟!
شرمنده اف تاپیک رفتم :D

سلام همرزم عزيز
هر چند جاي اين سوال اينجا نيست ولي......
هميشه سرعت اينترنت بستگي به اينترنت شما نداره چرا كه سرعت سوريس دهنده (سايت) هم مهم هست.

چون اينترنت شما شرينگ هست و ميزان سرعت در بازه زماني خاص متفاوت هست

و......

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بابا ورزش رزمی و تمرین زیاد و بدن ورزیده و.... چه به درد می خوره؟
الان دوره ی بروسلی و جت لی و.... گذشته دوره دورهی خوش تیپیه بدن توپ هم با بدن سازی و دارو بدست میاد
میری جودو دست میشکنه ....کنگفو و کاراته که انقدر می زننت که ...
این برای پسراش چه برسه که دخترا ورزش رزمی کار کنن :blink:

این پست مال 3 سال پیشه ولی چون ممکنه حرف خیلیا باشه ترجیح میدم جوابشو بدم !
ببین دوست عزیز منظورت از خوشتیپی این کاریکاتورای بدنسازه ؟!:blink:
اگه ما با جنس مخالف زیاد ارتباط داشتیم باید بدونی همشون از بدن های عضله ای خوششون میاد ولی نه این پرورش اندام کارایی که حجم بازوشون دو برابر رون پاشونه !! یا سرشونه هاشون از سرشون هم گنده تره !!! اتفاقا اکثرا به اینجور پسرا میگن عقده ای !!
چون بخاطر اینکه 2 نفر فقط نگاش کنن میره هزار جور دارو و امپول و ... مصرف میکنه اخرشم که یه مشکلی واسش پیش اومد هیشکی به دادش نمیرسه...

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
راههای تقویت مچ دست شکسته شده و بعد از یک سال چجوری باید تقویت کنم که دیگه تو هر مبارزه با کوچکترین ضربه ای باد نکنه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام به همگی
همونطور که میدونید تو مسابقات رزمی هیچ غافلگیر شدنی وجود نداره و مبارزه با اشاره داور شروع و تموم میشه واسه همین خیلی از رزمی کارا تو درگیری واقعی مقابل اوباش ضربه ی اول رو قبل از اینکه اصلا درگیری شروع بشه میخورن و تمام ! ( بارها و بارها دیدم اینو ) واسه همین یه گارد نسبتا خوب که خودم چند بار ازش نتیجه گرفتم رو با دوستان به اشتراک میذارم که البته خیلی ساده ست
به این صورت که شما حین کل کل و کری خوندن با طرف یه دستتون رو روی چونه تون میذارید و مثلا دارین با ریشتون ور میرین ! یه دست دیگه ( ترجیحا دست قویتر ) رو روی جیبتون میذارید
این گارد نا محسوس دو تا حسن داره
1- این که طرف چون میبینه دستتون رو جیبتون هست شاید فکر کنه چاقویی چیزی دارید واسه همین اصلا درگیر نشه باهاتون ( که چه بهتر )
2-اگه بخواد مشت یا کله بزنه تو صورتتون با دست چپ ( دست ضعیفتر ) میتونید از صورتتون دفاع کنید و اگه بخواد با زانو بزنه به بیضتون با دست راست میتونید دفاع کنید
البته احتمالا ضربه رو میخورید ولی با قدرت خیلی خیلی کم که تاثیر چندانی هم نداره...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام به همگی
همونطور که میدونید تو مسابقات رزمی هیچ غافلگیر شدنی وجود نداره و مبارزه با اشاره داور شروع و تموم میشه واسه همین خیلی از رزمی کارا تو درگیری واقعی مقابل اوباش ضربه ی اول رو قبل از اینکه اصلا درگیری شروع بشه میخورن و تمام ! ( بارها و بارها دیدم اینو ) واسه همین یه گارد نسبتا خوب که خودم چند بار ازش نتیجه گرفتم رو با دوستان به اشتراک میذارم که البته خیلی ساده ست
به این صورت که شما حین کل کل و کری خوندن با طرف یه دستتون رو روی چونه تون میذارید و مثلا دارین با ریشتون ور میرین ! یه دست دیگه ( ترجیحا دست قویتر ) رو روی جیبتون میذارید
1- این که طرف چون میبینه دستتون رو جیبتون هست شاید فکر کنه چاقویی چیزی دارید واسه همین اصلا درگیر نشه باهاتون ( که چه بهتر )
2-اگه بخواد مشت یا کله بزنه تو صورتتون با دست چپ ( دست ضعیفتر ) میتونید از صورتتون دفاع کنید و اگه بخواد با زانو بزنه به بیضتون با دست راست میتونید دفاع کنید
البته احتمالا ضربه رو میخورید ولی با قدرت خیلی خیلی کم که تاثیر چندانی هم نداره...

جالب و کارامد هست. ممنون.

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
سلام به همگی

راه دیگه رعایت فاصله
چون وقتی فاصله داشته باشی باید مقداری بدنشو کش بده به سمت جلو او وقت گاردش باز میشه
بیخودی نیست نیست که در جیت کان دو استاد بروس لی میگه باید بصورت یک بعدی بایستید یعنی طوریکه یک برگ کاغذ را از بالا نگاه کنید مثل یک خط ترسیم کنید

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام عزیزان
بعد از سه سال کیوکوشین کار کردن،متاسفانه این ماه به خاطر مشکلاتی نتونستم برم و احتمالا تا عید م نخواهم رفت
چه کنم که هم چاق نشم هم بدنم از فرم نیفته
؟
به نظر شما تو این مدت برم بدن سازی ؟
با توجه به اینکه فقط درس میخونم و فعالیتم کم شده دیگه بدنم خیلی به کالری زیاد نیاز ندتره،لذا میخوام وزنمو ۶ کیلو کم کنم
نیاز به راهنمایی و کمک شما ها دارم
سپاس :)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام به همگی

اینجوری شاید اگه اونم چاقویی چیزی داشته باشه در بیاره :cool:

بالا