اینو به اونایی گفتم که میگن استاد فقط توی سریال این کارارو میکنن
خارج از فیلم هم ای بروس لی کلیپی اثری چیزی هست؟
اینو به اونایی گفتم که میگن استاد فقط توی سریال این کارارو میکنن
با سلامسلام
سه تا سوال داشتم.
1. میخواستم بدونم از نظر زمانی تقریبا هر سبکی چه قدر طول میکشه تا حرفی برای گفتن داشته باشیم؟ حداقل به صورت میانگین برای یک فرد کدوم زمان کمتر و کدوم بیشتری می بره. از نظر مسابقه و مدال منظورم نیست . یادگرفتن فنون بیشتر مد نظرم هست. (مثلا بعضی از سبک های کاراته بسیار زمان بر هستند)
2. از نظر سادگی ، پیچیده نبودن و مخصوصا کاربردی بودن فن ها کدوم سبک ها حرف اول رو می زنه
3. احتمال آسیب دیدگی در باشگاه و حین تمرین و مبارزه در کدوم سبک ها کمتر هست
سبک هایی که در موردشون تحقیق میکنم: جودو ، جوجیتسو ، هاپکیدو ، وینگ چون ، آی کی دو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، موی تای ، کیوکوشین
ممنون میشم اگر جواب بدید
پیشاپیش تشکر میکنم
مشاهده پیوست 461847
" برای من، شکست در هر چیزی، موقتی و زودگذر است ...شکست به سادگی به من می گوید که در کارهایم اشتباهی وجود دارد؛ این راهی است به سوی کامیابی و حقیقت ..."
بروس لی
سلام
سه تا سوال داشتم.
1. میخواستم بدونم از نظر زمانی تقریبا هر سبکی چه قدر طول میکشه تا حرفی برای گفتن داشته باشیم؟ حداقل به صورت میانگین برای یک فرد کدوم زمان کمتر و کدوم بیشتری می بره. از نظر مسابقه و مدال منظورم نیست . یادگرفتن فنون بیشتر مد نظرم هست. (مثلا بعضی از سبک های کاراته بسیار زمان بر هستند)
2. از نظر سادگی ، پیچیده نبودن و مخصوصا کاربردی بودن فن ها کدوم سبک ها حرف اول رو می زنه
3. احتمال آسیب دیدگی در باشگاه و حین تمرین و مبارزه در کدوم سبک ها کمتر هست
سبک هایی که در موردشون تحقیق میکنم: جودو ، جوجیتسو ، هاپکیدو ، وینگ چون ، آی کی دو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، موی تای ، کیوکوشین
ممنون میشم اگر جواب بدید
پیشاپیش تشکر میکنم
یه جوون مرد پیدا می شه یه سری لینک دانلود فیلم، مقاله یا هرچی از نینجوتسو بهم بده؟
الان کمربند زرد شدم ولی هنوز می لنگم! لاقل اگه می شه یکی آداب باشگاه (جملاتی که اول و آخر تو صف می گن) رو برام بذاره. به سنسی گفتم جزوه آموزشی بیاره هی یادش می ره...
یه مجموعه ویدیو آموزشی هم دانلود کردم به حجم 2 گیگ اسمش آموزش کمربند سیاه نینجوتسو در خانه (Ninjutsu BlackBelt Home Study Course) بود ولی زبان انگلیسیه و زیرنویس هم نداره کسی زیرنویس انگلیسیش رو داره یا برنامه ای سراغ داره از روی صدا اتومات زیرنویس انگلیسی کنه لطف کنه کمک کنه.
راستی ویدیو آموزشی از کار با چوب، نانچیکو، کاتانا چوبی و... هر چی دارید بذارید به خصوص چوب.
دمتون گرم امیدوارم یکی کمک کنه دیگه همه تون باید استاد یا سنپای باشید یه چند تا لینک دانلود که اطلاعات باشگاه نمی شه واستون
راستی یه حرکت تو گرم کردن هست دو نفر خم می شن به هم می چسبن و باید دست بذاری پشتشون و از روشون بپری (لارج ها و درجه بالاها بدون دست گذاشتن می پرن البته) من این یه حرکت رو نمی تونم برم یعنی اوایل یکی دو بار زدم دیگه نتونستم نمی دونم چرا.
تو اون گرم کردن اولیه توی صف هم تو با کردن 180 درجه پاهام مشکل شدید دارم و نمی تونم 180 باز کنم و احساس پارگی به آدم دست می ده، فکر کنم واسه سنم باشه که 22 سالمه اینم یه راهکاری بدید.
کف پارو (درست گفتم دیگه؟) هم شدیدا ستمه و فکر نکنم حالا حالاها بتونم...بچه کوچیک نیستم که سنسی کمربندم رو بگیره و رو هوا بچرخونتم!
ضمنا تو آکروبات هم ضعیفم. فقط کار با سلاحم خوبه و تمرکز!
دیگه 2 ماهی هم هست دارم می رم...
استاد آبتین نبودی!دلتنگت شدیم
توی سریال بروسلی دوتا شخصیت فکر منو مشغول کردن.
یکی "ادی پارکر" و دومی اسمشو نمیدونم-با یک دست با بروسلی مبارزه میکنه توی باشگاه بروسلی و به بروسلی میگه خواستم بهت بگم زیاد مغرور نشو -
این شخص کیه؟
جدا از اینکه این یک سریال هست و مسلما توش خالی بندی داره و سریال هم درجه 3 یا 4 .... هست
جالبه که تو این سریال یک دوبلور بجای 10 نفر صحبت میکنه
بش میگن ساخت سریال به سبک چینی سریالی که ارزون تموم بشه
ضمن بازیگری هستش که تو این سریال آمریکایی و قدش بلنده یکبار د نقش شاگرد بروس میاد یکبار در نقش دکتر بیمارستان
یکبار هم در نقش قاچاقچی مواد در لس آنجلس بازی میکنه
خاک تو سر چینی ها با این سریال ساختنشون
پر از عیب و ایراد
چه کم پیدا شدن همه !!
دوستان کسی میتونه معنی دقیق ساباکی رو به من بگه ؟!
چه کم پیدا شدن همه !!
دوستان کسی میتونه معنی دقیق ساباکی رو به من بگه ؟!
دقیق دقیق رو نمیدونم ولی معنیش میشه
جاخالی دادن
فکر کنم تای ساباکی مدنظرتونه
استاد آبتین نبودی!دلتنگت شدیم
توی سریال بروسلی دوتا شخصیت فکر منو مشغول کردن.
یکی "ادی پارکر" و دومی اسمشو نمیدونم-با یک دست با بروسلی مبارزه میکنه توی باشگاه بروسلی و به بروسلی میگه خواستم بهت بگم زیاد مغرور نشو -
این شخص کیه؟
جدا از اینکه این یک سریال هست و مسلما توش خالی بندی داره و سریال هم درجه 3 یا 4 .... هست
خارج از فیلم هم ای بروس لی کلیپی اثری چیزی هست؟