• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

NamakPash

Registered User
لایک‌ها
106
سلام

سه تا سوال داشتم.

1. میخواستم بدونم از نظر زمانی تقریبا هر سبکی چه قدر طول میکشه تا حرفی برای گفتن داشته باشیم؟ حداقل به صورت میانگین برای یک فرد کدوم زمان کمتر و کدوم بیشتری می بره. از نظر مسابقه و مدال منظورم نیست . یادگرفتن فنون بیشتر مد نظرم هست. (مثلا بعضی از سبک های کاراته بسیار زمان بر هستند)

2. از نظر سادگی ، پیچیده نبودن و مخصوصا کاربردی بودن فن ها کدوم سبک ها حرف اول رو می زنه

3. احتمال آسیب دیدگی در باشگاه و حین تمرین و مبارزه در کدوم سبک ها کمتر هست

سبک هایی که در موردشون تحقیق میکنم: جودو ، جوجیتسو ، هاپکیدو ، وینگ چون ، آی کی دو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، موی تای ، کیوکوشین

ممنون میشم اگر جواب بدید

پیشاپیش تشکر میکنم

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام

سه تا سوال داشتم.

1. میخواستم بدونم از نظر زمانی تقریبا هر سبکی چه قدر طول میکشه تا حرفی برای گفتن داشته باشیم؟ حداقل به صورت میانگین برای یک فرد کدوم زمان کمتر و کدوم بیشتری می بره. از نظر مسابقه و مدال منظورم نیست . یادگرفتن فنون بیشتر مد نظرم هست. (مثلا بعضی از سبک های کاراته بسیار زمان بر هستند)

2. از نظر سادگی ، پیچیده نبودن و مخصوصا کاربردی بودن فن ها کدوم سبک ها حرف اول رو می زنه

سبک هایی که در موردشون تحقیق میکنم: جودو ، جوجیتسو ، هاپکیدو ، وینگ چون ، آی کی دو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، موی تای ، کیوکوشین

ممنون میشم اگر جواب بدید

پیشاپیش تشکر میکنم
با سلام
1-تو سبکهای بوکس کیک بوکس و موی تای تقریبا 1 سال بقیه سبکهایی که گفتید بیشتر از 2 سال وقت میبره بعضی سبکها مثل جوجیتسو بالای 4 سال شاید وقت ببره
2- موی تای کیک بوکس بوکس کیوکوشین
3-ایکیدو وینگ چون هاپکیدو
در کل هدفتون رو باید مشخص کنید از رزمی ! مثلا دنبال مدال و مسابقات هستین یا سلامتی و تناسب اندام یا دفاع شخصی یا... ؟؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
1377986_10153313350055634_1910465033_n.jpg

" برای من، شکست در هر چیزی، موقتی و زودگذر است ...​
شکست به سادگی به من می گوید که در کارهایم اشتباهی وجود دارد؛ این راهی است به سوی کامیابی و حقیقت ..."​

بروس لی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
مشاهده پیوست 461847

" برای من، شکست در هر چیزی، موقتی و زودگذر است ...​
شکست به سادگی به من می گوید که در کارهایم اشتباهی وجود دارد؛ این راهی است به سوی کامیابی و حقیقت ..."​

بروس لی

استاد آبتین نبودی!دلتنگت شدیم:rolleyes:
توی سریال بروسلی دوتا شخصیت فکر منو مشغول کردن.
یکی "ادی پارکر" و دومی اسمشو نمیدونم-با یک دست با بروسلی مبارزه میکنه توی باشگاه بروسلی و به بروسلی میگه خواستم بهت بگم زیاد مغرور نشو -
این شخص کیه؟
جدا از اینکه این یک سریال هست و مسلما توش خالی بندی داره و سریال هم درجه 3 یا 4 .... هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام

سه تا سوال داشتم.

ممنون میشم اگر جواب بدید

پیشاپیش تشکر میکنم

در پیرو صحبت های دوستمون آقا رضا ، اینکه ، اگه هدفتون از باشگاه رزمی تعیین مدت زمان برای یاد گرفتن تکنیک هاست ، مطمئن باشید رزمی رو خیلی زود رها می کنید
در غالب سبک های رزمی یادگرفتن کافی نیست کسب مهارت در اجرای تکنیک مهم هست ، به فرض در یک سبک دفاع شخصی به شما 25 تکنیک دست رو ظرف 6 ماه یاد میدن ، که این یاد گرفتن فقط در حد شوخی با دوستان و اجرای اون هست در صورتی که برای اجرای تقریبا کاربردی به چندین سال زمان نیاز هست که بستگی به استعداد و پشتکار شما داره.

در سبک مبارزات رینگی بوکس ماشالا غالب اساتید بنیه رو کمی خوب که ببینن ، از ماه دوم هنرجو رو وارد رینگ می کنن در حالی برای در این قبیل سبک ها شما باید حداقل دو ماه رو فقط با تمرین و طناب و ضربه روبه روی آیینه تمرین کنید بعد ضربات پایه و تازه بعد از چند ماه اجازه پوشیدن دستکش رو پیدا می کنید اون هم بدون ضربه به کیسه و حدود یکسال که گذشت بدن شما اماده اجرای حرکات هست

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یه جوون مرد پیدا می شه یه سری لینک دانلود فیلم، مقاله یا هرچی از نینجوتسو بهم بده؟
الان کمربند زرد شدم ولی هنوز می لنگم! لاقل اگه می شه یکی آداب باشگاه (جملاتی که اول و آخر تو صف می گن) رو برام بذاره. به سنسی گفتم جزوه آموزشی بیاره هی یادش می ره...
یه مجموعه ویدیو آموزشی هم دانلود کردم به حجم 2 گیگ اسمش آموزش کمربند سیاه نینجوتسو در خانه (Ninjutsu BlackBelt Home Study Course) بود ولی زبان انگلیسیه و زیرنویس هم نداره:( کسی زیرنویس انگلیسیش رو داره یا برنامه ای سراغ داره از روی صدا اتومات زیرنویس انگلیسی کنه لطف کنه کمک کنه.
راستی ویدیو آموزشی از کار با چوب، نانچیکو، کاتانا چوبی و... هر چی دارید بذارید به خصوص چوب.
دمتون گرم امیدوارم یکی کمک کنه دیگه همه تون باید استاد یا سنپای باشید یه چند تا لینک دانلود که اطلاعات باشگاه نمی شه واستون:D
راستی یه حرکت تو گرم کردن هست دو نفر خم می شن به هم می چسبن و باید دست بذاری پشتشون و از روشون بپری (لارج ها و درجه بالاها بدون دست گذاشتن می پرن البته) من این یه حرکت رو نمی تونم برم یعنی اوایل یکی دو بار زدم دیگه نتونستم نمی دونم چرا.
تو اون گرم کردن اولیه توی صف هم تو با کردن 180 درجه پاهام مشکل شدید دارم و نمی تونم 180 باز کنم و احساس پارگی به آدم دست می ده، فکر کنم واسه سنم باشه که 22 سالمه اینم یه راهکاری بدید.
کف پارو (درست گفتم دیگه؟) هم شدیدا ستمه و فکر نکنم حالا حالاها بتونم...بچه کوچیک نیستم که سنسی کمربندم رو بگیره و رو هوا بچرخونتم!
ضمنا تو آکروبات هم ضعیفم. فقط کار با سلاحم خوبه و تمرکز!
دیگه 2 ماهی هم هست دارم می رم...

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه جوون مرد پیدا می شه یه سری لینک دانلود فیلم، مقاله یا هرچی از نینجوتسو بهم بده؟
الان کمربند زرد شدم ولی هنوز می لنگم! لاقل اگه می شه یکی آداب باشگاه (جملاتی که اول و آخر تو صف می گن) رو برام بذاره. به سنسی گفتم جزوه آموزشی بیاره هی یادش می ره...
یه مجموعه ویدیو آموزشی هم دانلود کردم به حجم 2 گیگ اسمش آموزش کمربند سیاه نینجوتسو در خانه (Ninjutsu BlackBelt Home Study Course) بود ولی زبان انگلیسیه و زیرنویس هم نداره:( کسی زیرنویس انگلیسیش رو داره یا برنامه ای سراغ داره از روی صدا اتومات زیرنویس انگلیسی کنه لطف کنه کمک کنه.
راستی ویدیو آموزشی از کار با چوب، نانچیکو، کاتانا چوبی و... هر چی دارید بذارید به خصوص چوب.
دمتون گرم امیدوارم یکی کمک کنه دیگه همه تون باید استاد یا سنپای باشید یه چند تا لینک دانلود که اطلاعات باشگاه نمی شه واستون:D
راستی یه حرکت تو گرم کردن هست دو نفر خم می شن به هم می چسبن و باید دست بذاری پشتشون و از روشون بپری (لارج ها و درجه بالاها بدون دست گذاشتن می پرن البته) من این یه حرکت رو نمی تونم برم یعنی اوایل یکی دو بار زدم دیگه نتونستم نمی دونم چرا.
تو اون گرم کردن اولیه توی صف هم تو با کردن 180 درجه پاهام مشکل شدید دارم و نمی تونم 180 باز کنم و احساس پارگی به آدم دست می ده، فکر کنم واسه سنم باشه که 22 سالمه اینم یه راهکاری بدید.
کف پارو (درست گفتم دیگه؟) هم شدیدا ستمه و فکر نکنم حالا حالاها بتونم...بچه کوچیک نیستم که سنسی کمربندم رو بگیره و رو هوا بچرخونتم!
ضمنا تو آکروبات هم ضعیفم. فقط کار با سلاحم خوبه و تمرکز!
دیگه 2 ماهی هم هست دارم می رم...

خوش اومدی همرزم،
دنبال فیلم آموزشی نباش چون وظیفه استادت هست که بهت یاد بده،فیلم آموزشی بدرد نمیخوره،فقط برای یادآوری تکنیک ها باید استفاده بشه!!!!!!
اون مجموعه آموزشی که کلا چرت و پرت هست(خودم دارمش)،تکنیک های هر کمربند رو ناقص آموزش میده و استادش هم ون داک هست.
کلا فیلم رو بیخیال شو برای دلایلی که گفتم;)....
توی یاد گرفتن عجله نکن مخصوصا واسه 180 باز کردن،توی این تاپیک در این مورد صحبت هایی شده و حالا نیازی نیست همه 180 باز کنند،البته خوبه انعطاف زیاد باشه ولی نه به قیمت آسیب دیدن.....
کف پارو:happy:نه همرزم،اگر منظورت به پشت چرخیدن با استفاده از دسته که اسمش نیم وارو هست
آکروباتت کم کم با پشتکار خودت بهتر و بهتر میشه(یکم عجولی:D)
یه چیز بهت میگم سعی کن ازش توی هنرهای رزمی استفاده کنی
"نمایشی کار نکن(منظورم دفاع شخصی،سلاح سرد و...هست) "

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوستان .امروز بالاخره رفتم مجموعه ورزشی کبگانیان (همونطور که ادرس داده بودین) کلاس جوجیتسو رو تماشا کردم واقعا از تمریناتشون خوشم اومد. اسم استادشون اقای رجبی کیا بود پرسیدم از یکی گفت دان 5 هستن.البته 5 نفر کمربند مشکی بودن به غیر از ایشون ولی شاگرد بودن .
راستی این مربی چطوره؟
دوستان میخواستم خواهش کنم ادرس باشگاه جوجیتسو برزیلی و نینجتسو رو برام بزارید ( هر چه قدر به 7 تیر نزدیک تر بهتر)
میخوام این چند روزی که تهرانم تمرینات اونارم ببینم.ممنون میشم یه باشگاه سطح بالا معرفی کنید.

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
یکی "ادی پارکر" و دومی اسمشو نمیدونم-با یک دست با بروسلی مبارزه میکنه توی باشگاه بروسلی و به بروسلی میگه خواستم بهت بگم زیاد مغرور نشو -
این شخص کیه؟
جدا از اینکه این یک سریال هست و مسلما توش خالی بندی داره و سریال هم درجه 3 یا 4 .... هست

جالبه که تو این سریال یک دوبلور بجای 10 نفر صحبت میکنه
بش میگن ساخت سریال به سبک چینی سریالی که ارزون تموم بشه
ضمن بازیگری هستش که تو این سریال آمریکایی و قدش بلنده یکبار د نقش شاگرد بروس میاد یکبار در نقش دکتر بیمارستان
یکبار هم در نقش قاچاقچی مواد در لس آنجلس بازی میکنه
خاک تو سر چینی ها با این سریال ساختنشون
پر از عیب و ایراد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
جالبه که تو این سریال یک دوبلور بجای 10 نفر صحبت میکنه
بش میگن ساخت سریال به سبک چینی سریالی که ارزون تموم بشه
ضمن بازیگری هستش که تو این سریال آمریکایی و قدش بلنده یکبار د نقش شاگرد بروس میاد یکبار در نقش دکتر بیمارستان
یکبار هم در نقش قاچاقچی مواد در لس آنجلس بازی میکنه
خاک تو سر چینی ها با این سریال ساختنشون
پر از عیب و ایراد

خودم میدونم سریال چرت و پرته نادیه جان
این دو نفری که گفتم یکم جالب اومدن توی سریال چون از بروسلی میشه گفت شکست نخوردن

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
چه کم پیدا شدن همه !!
دوستان کسی میتونه معنی دقیق ساباکی رو به من بگه ؟!

ساباکی رو شاید بشه یه جورایی "مهارت" یا "مدیریت" یا "نحوه" یا ... معنی کرد. البته معنی دقیق رو باید کسیکه به زبان ژاپنی تسلط داره بیان کنه! مثلا تای ساباکی به معنی نحوه حرکت تمامیت بدن و آشی ساباکی به معنی نحوه انجام footwork و قدم برداشتنه.

دقیق دقیق رو نمیدونم ولی معنیش میشه

جاخالی دادن

فکر کنم تای ساباکی مدنظرتونه

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
دوست عزیز تا جایی که در ایکیدو به من یاد داده شده معنیش میشه جابجایی.
اشی ساباکی در ایکیدو میشه جابجایی پا.از اونجایی اشی به معنی پا هست معنی ساباکی میشه جابجایی.
امیدوارم به دردتون بخوره.

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
فکر کنم تای ساباکی مدنظرتونه

بله شما درست میگید،من به بدترین حالت منظورم رو رسوندم
در واقع تای به معنی بدن و ساباکی هم حرکت کردن هست که کلا میشه حرکت بدن
ولی فکر کنم بشه از جاخالی دادن به نحوی برای معنی ساباکی استفاده کرد(البته فقط برای هنرهای رزمی ژاپنی)آخه توی خیلی از باشگاه ها میگن ساباکی
یعنی از کلمه ساباکی تنها برای همه چی(تای ساباکی-آشی ساباکی) استفاده میکنند-من خیلی کم شنیدم بگن آشی ساباکی یا تای ساباکی
ما قبلا که کار میکردیم،شاگرد ارشدمون هی میگفت ساباکی بعدش میگفت معنیش میشه جاخالی دادن:happy:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ممنون از دوستان
ولی چه جور جاخالی ای ؟!
مثلا همین جاخالیایی که تو بوکس و غیره هست ؟! چون یه سبک جدیدا دارم در موردش تحقیق میکنم هرجا میرم نوشته ساباکی !! توی سومو هم مثل اینکه زیاد از همین ساباکی استفاده میکنن
ورزشی که درموردش دارم تحقیق میکنم انشین کاراته هست که نوشته تلفیقی از کیوکوشین جودو و ساباکی های سومو ئه ! دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
این شخص کیه؟

سلام موساشی عزیز
بروس لی به دلیل شهرت زیاد از حدی که پیدا کرده بود، مکرر به مبارزه دعوت می شد، حالا بی دلیل یا با دلیل. بعضی از این مبارزه ها شواهد بیشتری داشتن، بعضی هم نداشتن و در حاله ای از ابهام هستن. بهرحال با قطعیت نمیشه درباره شون نظر داد. درباره ی این کسی که در سریال بود و یکدستی می جنگید هم اطلاعی ندارم. احتمالا تخیلی باشه.

بالا