• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
یه چیزو من در مورد کاراته و سبک توآ متوجه نمیشم
چرا در تمرین مشت زنی این سبک ها مثلا یکی از دست ها مشت کرده را کنار کلیه بدن قرار میدن ؟
اینجوری موقع نوبت دست مشت شده دچار اتلاف انرژی میشن و از دفاع کردن غافل

بله این حرکت در واقع عمدتا در فرم و کاتا رخ میدهد و در مبارزه تقریبا غیر قابل استفاده است. بین کاتا و کومیته و بین فرم و مایانا تفاوت وجود داره. از ایده آلیسم تا پراگماتیسم... که استاد فایرنایت توضیح دادند.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام به همه
چند روزی درگیر کارای دانشگاه بودم و نتونستم درست حسابی سر بزنم به اینجا
اگه خاطرتون باشه میخواستم ساندا و موی تای و جودو رو یاد بگیرم !
که یهو یه اگهی دیدم که اموزش MMA ّبود ! احتمالا میرم چند جلسه تمریناتشون رو میبینم اگه خوب بود همینو میرم چون تلفیقی از همه ی اون سبکهاییه که میخواستم کار کنم
خوبیش اینه که فرم و فلسفه و اینا هم نداره و هرروز تمرین مبارزه ست

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دای دوجوکو یه سبک هست شبیه کاراته زیر نظر اویاما در ژاپن بود. که بعد از مرگ ایشون طبق سازمان جهانی این سبک به دست نماینده دایدو در ایران (شیهان باغدارنیا) افتاد. (سنسی اسدی هم کار میکرد . قابل توجه میلاد خان:rolleyes:) از این سبک خاطره هایی به ذهنم مونده که وقتی یادش میفتم اشک در چشمانم حلقه میزنه

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دای دوجوکو یه سبک هست شبیه کاراته زیر نظر اویاما در ژاپن بود. که بعد از مرگ ایشون طبق سازمان جهانی این سبک به دست نماینده دایدو در ایران (شیهان باغدارنیا) افتاد. (سنسی اسدی هم کار میکرد . قابل توجه میلاد خان:rolleyes:) از این سبک خاطره هایی به ذهنم مونده که وقتی یادش میفتم اشک در چشمانم حلقه میزنه

درود به شما همرزم عزیز

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
fth.jpg
در نینجوتسو یک قانون هست.

از ترس دشمن علیه خودش استفاده کن

ترس=مرگ

ببر سیاه

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
واکنش
tfffh.jpg

آیا هر عملی عکس العملی هست؟

نکته ای که تفاوتش را میتوان در یک مبارز کهنه کار با یک مبارز تازه کار دید همین است. و تفاوت در میان این دو بسیار زیاد است.

یک مبارز کهنه کار به هیچ عنوان هر عملی عکس العملی نشون نمیده ;) نکته اینجاست که مبارز حرفه ای از مدت زمان بین عمل بدون عکس العمل استفاده میکنه.

حالا چطوری میشه به مدت زمان محدود و تشخیص عمل واقعی برای واکنش رسید و تشخیص عمل بدون عکس العمل رسید نیاز به تمرین زیاد داره .

این راز هنرهای ژاپنی هست. مخصوصا استفاده از شمشیر

حال یک نکته برای یادگیری:

به شیوه مبارزه راسوی جنگلی و مار دقت کنید: :wacko: در پایان ر.ج مار را تکه تکه خواهد کرد و اورا نمیخورد و فقط جریان یک مبارزه قدرت عمل بدون عکس العمل است.

ببر سیاه

ممنون از حسن توجه شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733

دقیقا کدام اویاما؟

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
نمیدونم شاید اشتبا کردم:D
ولی خب اینطوری که شنیدم بعد از مرگ رئیس سبک دایدو در جهان این سبک به مجید باغدارنیا رسیده دیگه؟؟! اینو مطمئنم.

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بنظرم در هنر رزمی نینجتسو موقع شمشیر زنی شمشیر باید عضوی از بدنت بشه
درست همون شیوه مشت زنی جیت کان دو که از شمشیر زنی گرفته شده (مشت بلند جیت کان دو )

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان عزیز اگر امکانش هست در باره سیستما یه توضیح مفصل و خوب بدین که کاملا متوجه بشم:)

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
سلام میلاددجان
ذن به چه صورت هست و چطور باید ذهن رو آزاد کرد یه توضیح مفصل از طریق ایمیل یا بعد بدید.
با تشکر;)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

پوزش میطلبم . دای دو جوکو هیچ وقت زیر نظر اویاما نبوده . تاکاشی آزوما از شاگردان اویاما بوده است اما بعد از ادغام چند سبک با رعایت احترام و ادب از خدمت اویاما مرخص شد .:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
پوزش میطلبم . دای دو جوکو هیچ وقت زیر نظر اویاما نبوده . تاکاشی آزوما از شاگردان اویاما بوده است اما بعد از ادغام چند سبک با رعایت احترام و ادب از خدمت اویاما مرخص شد .:)

به نظرم استاد با توجه به اینکه توی این سبک فقط از دستکش و کلاه استفاده میشه و در عین حال زدن ضربات آرنج و زانو ، سر و کف دست مجازه باید سبک جالبی برای مبارزه باشه شاید بهترین سبک کاراته برای مبارزه
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
به نظرم استاد با توجه به اینکه توی این سبک فقط از دستکش و کلاه استفاده میشه و در عین حال زدن ضربات آرنج و زانو ، سر و کف دست مجازه باید سبک جالبی برای مبارزه باشه شاید بهترین سبک کاراته برای مبارزه
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

با درود .

به نظر من هم سبک جالبی است . اما اگر از دستکش استفاده نمیشد ، خیلی بهتر بود . چون به هر حال در کیوکوشین مشت ها به قفسه سینه و شکم زیاد اصابت میکند . اما با استفاده از دستکش ، اثر گذاری ضربات مشت خیلی کم میشود .
البته نظر شخصی من بود . :) شما چطور ؟ نظرتون در مورد این سبک چیه ؟

(( دوستان خیلی مواظب خودتون باشید . من که بد جوری سرما خوردم . این تغییر فصل همراه با .... میتونه باعث بشه سرما بخورید ))

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
از این سایت که نیمشه دانلود کرد اگر میشه چطوریه؟

اقا چرا نباید دانلود بشه شما توی صفحه دانلود روی "لینک مستقیم" کلیک کنید بعد اگه اکانت داشتید خودش شروع میکنه به دانلود مثل عکس زیر :

http://hoseinati.persiangig.com/Untitled.jpg

اگر هم اکانت نداشته باشید یه کم با سرعت پایین شروع میکنه به دانلود (عینا مثل یه هاست رایگان میشه) و صفحه ای مثل این رو نشون میده:

http://hoseinati.persiangig.com/Untitled2.jpg

و وقتی روی دانلود رایگان کلیک میکنید یه ثانیه شمار 60 ثانیه ای میاد بعد که تموم شد یه عبارت امینتی هست که باید پر کنید بعد میتونید دانلود کنید.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
دوستان یه سوالی برام پیش اومده:
این چند صفحه ی اخیر چندتا سوال پرسیدم و دوتا نظر خواهی هم کرده بودم.جریان چیه ؟چرا هیشکی جواب نمیده ؟فقط میان لایک میکنن میرن.
اگه یکی منو روشن کنه ممنون میشم.
کاری کردم که از دستم ناراحتید خدایی نکرده؟
با تشکر.

Last edited:
بالا