• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با درود .

به نظر من هم سبک جالبی است . اما اگر از دستکش استفاده نمیشد ، خیلی بهتر بود . چون به هر حال در کیوکوشین مشت ها به قفسه سینه و شکم زیاد اصابت میکند . اما با استفاده از دستکش ، اثر گذاری ضربات مشت خیلی کم میشود .
البته نظر شخصی من بود . :) شما چطور ؟ نظرتون در مورد این سبک چیه ؟

(( دوستان خیلی مواظب خودتون باشید . من که بد جوری سرما خوردم . این تغییر فصل همراه با .... میتونه باعث بشه سرما بخورید ))

خدا بد نده استاد:)
آره با شما موافق هستم ، البته اگه از دستکش استفاده نمیشد ، اونوقت ضربات دست به سر ممنوع میشد ، که به نظرم اینجور یه جور محدودیت برای مبارزه در فواصل نزدیک بوجود میاورد البته این نظر من هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان یه سوالی برام پیش اومده:
این چند صفحه ی اخیر چندتا سوال پرسیدم و دوتا نظر خواهی هم کرده بودم.جریان چیه ؟چرا هیشکی جواب نمیده ؟فقط میان لایک میکنن میرن.
اگه یکی منو روشن کنه ممنون میشم.
کاری کردم که از دستم ناراحتید خدایی نکرده؟
با تشکر.

کدوم سوال منظورتونه آقا حسین عزیز ، اگه معرفی کتاب هست که کسی مثل من اطلاعی از اون کتاب نداره
اما در کل البته که کتاب برای بالابردن سطح اطلاعات خوبه
اما کتاب و سی دی وقتی کارایی پیدا می کنه که به طور عملی هم انجام بشه بخصوص دفاع شخصی که به نظرم میتونه خطراتی هم داشته باشه
استاد ما خودش سی دی هایی رو در اختیار ما می گذاشت اما وقتی در پارک تمرین میکردیم یا باشگاه خودش به حرکاتی رو که در لوح ها آموزش می دیدیم نظارت داشت در واقع کتاب و سی دی تکمیل کننده حرکات ما بود نه آغاز کننده
در هر حال امیدوارم اگه دوستانی درباره این کتاب اطلاعاتی دارن ما رو بی نصیب نذارن

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
کدوم سوال منظورتونه آقا حسین عزیز ، اگه معرفی کتاب هست که کسی مثل من اطلاعی از اون کتاب نداره
اما در کل البته که کتاب برای بالابردن سطح اطلاعات خوبه
اما کتاب و سی دی وقتی کارایی پیدا می کنه که به طور عملی هم انجام بشه بخصوص دفاع شخصی که به نظرم میتونه خطراتی هم داشته باشه
استاد ما خودش سی دی هایی رو در اختیار ما می گذاشت اما وقتی در پارک تمرین میکردیم یا باشگاه خودش به حرکاتی رو که در لوح ها آموزش می دیدیم نظارت داشت در واقع کتاب و سی دی تکمیل کننده حرکات ما بود نه آغاز کننده
در هر حال امیدوارم اگه دوستانی درباره این کتاب اطلاعاتی دارن ما رو بی نصیب نذارن

نه دوست عزیز منظورم کتاب نبود البته ممنونم به خاطر اینکه نظرتون رو در اختیارم گذاشتید.منظورم ایناست:

با سلام به دوستان و استادان گرامی. دوستان بنده یه دوستی دارم توی نیروی دریایی ارتش امریکا خدمت میکنه.یادمه بعضی از دوستان زیاد در مورد تمرینات دفاع شخصی اونا کنجکاو بودن(اسمش میک مپ بود دیگه درسته؟)
ازش پرسیدم گفتم این اموزش رو دیدی گفت اره . میخوام ازش دعوت کنم بیاد به به تاپیک نظرتون چیه دوستان؟البته میترسم قبول نکنه چون هنوزم عضو ارتش هست .

با سلام عرض ادب.

ممنون که جواب دادین.
خوش به حال اون 7-8 تا سالمند که شما بهشون نرمش یاد میدید.ای کاش استاد بنده هم به اندازه ی شما دانش در زمینه ی هنر های رزمی داشت.(اصن ادم میاد سطح دانش این تاپیک رو میبینه دلسرد میشه برای رفتن به باشگاه)

یه سوال , یعنی هستن ادمایی که به خاطر هنر رزمی از شهر دور پاشن بیان اونجا؟واقعا ادم خوشحال میشه میبینه همچین ادمایی هستن.

بهترین راه برای یاد گرفتن ذن چیه؟من خیلی بهش علاقه مند و نیازمندم این روزا.(احتمالا توی 23 دقیقه هم یه نکته ای هست درسته؟)

استاد یه پیغام اخر صفحه ی 559 دادم فکر کنم ندیدین اگه میشه یه نگاه بندازین

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست من حسین آقای عزیز در این بخش راجع به ذن زیاد مطلب گفته شده مثل http://forum.persiantools.com/t36616-page2.html
در مورد دوستتون در نیروی دریایی هم خب مشخصه دیگه کیه که بدش بیاد :)این لایک ها هم یعنی تایید
موفق باشید:happy:

Last edited:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوستان یه سوالی برام پیش اومده:
این چند صفحه ی اخیر چندتا سوال پرسیدم و دوتا نظر خواهی هم کرده بودم.جریان چیه ؟چرا هیشکی جواب نمیده ؟فقط میان لایک میکنن میرن.
اگه یکی منو روشن کنه ممنون میشم.
کاری کردم که از دستم ناراحتید خدایی نکرده؟
با تشکر.

حسین عزیز دوتا از سوالاتتون که بیشتر مربوط به آقا میلاد بود!!!;)
اما سوال اول که مربوط به دوستتون توی نیروی دریایی بود و میک مپ آموزش دیده بود هم باید بگم
ما از خدامونه یه همچین شخصی بیاد اینجا و در مورد شیوه آموزش و تکنیک های (تا سطحی که مجاز هست!) میک مپ برامون توضیح بده:cool:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
نه دوست عزیز منظورم کتاب نبود البته ممنونم به خاطر اینکه نظرتون رو در اختیارم گذاشتید.منظورم ایناست:

سلام حسین عزیز. متعاقبا سخنان دوستان trian و musashi تایید میشه. اگه ایشون به این تاپیک بیان که ما از خدامونه، یه حفره ی دیگه توی تاپیک پر میشه!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سرعت ، قدرت ، استقامت به همراه بهبود و مدیریت تنفس از عوامل برتری یک رزمی کار می باشد
بدیهیه که در چنین مواردی بدنسازی رزمی اهمیت ویژه ای پیدا میکنه که با پرورش اندام کاملا متفاوت هست و این امر بدون استاد خوب میسر و امکان پذیر نیست

به فرض ، استفاده از وزنه های دست و پا در بهبود سرعت ضربات مشت و پا بسیارمناسب هست اما اگر مبتنی بر اصول و با تمرین های مناسب همراه نباشه ، آسیب هایی رو برای زانو و آرنج به همراه داره .
استفاده از تمرین های کششی مناسب و به مدت کافی هم برای گرم کردن و هم برای سرد کردن از اصول و ضروری، برای جلوگیری از صدمات هست عدم رعایت، باعث گرفتگی عضلات و طبعا آسیب های بدنی می شود. همچنین یک باشگاه رزمی خوبی باشگاهی هست که دستگاه های متناسب با حرکات و تقویت عضلات رزمی رو داشته باشه ، کار با دستگاه و وزنه در سرعت وقدرت بسیار موثر هست.

به نظر من ، استادی که با علم و آگاهی همچنین تجربه و مهارت هنرجو رو آموزش بده ، تمرین های پایه رو به درستی و کامل و تمرین های تکنیکی رو با مهارت و توجه به ضعف و قدرت هنرجو انجام بده میتونه هنرجو رو بامهارت بالا در سبک برتر قرار بده

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
پوزش میطلبم . دای دو جوکو هیچ وقت زیر نظر اویاما نبوده . تاکاشی آزوما از شاگردان اویاما بوده است اما بعد از ادغام چند سبک با رعایت احترام و ادب از خدمت اویاما مرخص شد .:)
آآآآآآآآآآآآآآآآره من یه پست واسه عذرخواهی گذاشتم استاد بزرگوار...ببخشید:D

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
بنظرم در هنر رزمی نینجتسو موقع شمشیر زنی شمشیر باید عضوی از بدنت بشه
درست همون شیوه مشت زنی جیت کان دو که از شمشیر زنی گرفته شده (مشت بلند جیت کان دو )

اونطوری که من اطلاع دارم:
این حرف شما کاملا درسته. یه بنده خدا بود میگفت باید سلاح با دست نینجا دوست و رفیق باشه. ولی از نظر من اینطور نباید باشه. چون دوست و رفیق یه روز از آدم جدا میشه. ولی قسمتی از بدن اگر ازت جدا بشه بدن ناقص میشه. پس سلاح یک نینجا باید عضوی از بدنش یا به اصطلاح بهتر باید دست سومش باشه:)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
اونطوری که من اطلاع دارم:
این حرف شما کاملا درسته. یه بنده خدا بود میگفت باید سلاح با دست نینجا دوست و رفیق باشه. ولی از نظر من اینطور نباید باشه. چون دوست و رفیق یه روز از آدم جدا میشه. ولی قسمتی از بدن اگر ازت جدا بشه بدن ناقص میشه. پس سلاح یک نینجا باید عضوی از بدنش یا به اصطلاح بهتر باید دست سومش باشه:)

بله و البته در کار با هر سلاح دیگه ای، باید رزمنده به سطوحی از مهارت برسه که سلاحش رو عضوی از بدنش بدونه. این مثل معروف معانی عمیق تری دارد که ما از آن ها غافلیم. مثلا باید بتونه با سلاح استراحت کنه، بشینه، راه بره و تمام فعالیتهاش رو "با همراه داشتن" سلاح انجام بده. رسیدن به این سطح از آگاهی و شعور و مهارت کار چندان آسانی نیست!

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سرعت ، قدرت ، استقامت به همراه بهبود و مدیریت تنفس از عوامل برتری یک رزمی کار می باشد
بدیهیه که در چنین مواردی بدنسازی رزمی اهمیت ویژه ای پیدا میکنه که با پرورش اندام کاملا متفاوت هست و این امر بدون استاد خوب میسر و امکان پذیر نیست

به فرض ، استفاده از وزنه های دست و پا در بهبود سرعت ضربات مشت و پا بسیارمناسب هست اما اگر مبتنی بر اصول و با تمرین های مناسب همراه نباشه ، آسیب هایی رو برای زانو و آرنج به همراه داره .
استفاده از تمرین های کششی مناسب و به مدت کافی هم برای گرم کردن و هم برای سرد کردن از اصول و ضروری، برای جلوگیری از صدمات هست عدم رعایت، باعث گرفتگی عضلات و طبعا آسیب های بدنی می شود. همچنین یک باشگاه رزمی خوبی باشگاهی هست که دستگاه های متناسب با حرکات و تقویت عضلات رزمی رو داشته باشه ، کار با دستگاه و وزنه در سرعت وقدرت بسیار موثر هست.

به نظر من ، استادی که با علم و آگاهی همچنین تجربه و مهارت هنرجو رو آموزش بده ، تمرین های پایه رو به درستی و کامل و تمرین های تکنیکی رو با مهارت و توجه به ضعف و قدرت هنرجو انجام بده میتونه هنرجو رو بامهارت بالا در سبک برتر قرار بده

ممنونم از مطالب آگاهی بخشتون استاد trian...

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
سلام
بچه ها یادتونه پارسال گفتم مچ دستم تو تصادف از سه قسمت شکست؟
بعد 16 ماه اومدم تمرین رزمی بای یکی داشته باشه تو دفاع کردم تاندوم ها مچ دستم کشیده شد دستم الان باد کرده پیش دکتر رفتن گفتم باید بش استراحت بدی و این آمپول ها و قرص و پماد نوشته گفت باید بی حرکت نگهش داری
این دست دیگه برای من دست نمیشه
بعد از این همه تقویت کردن مچ دستم و شنا زدن وزنه زدن بعدش راحت یا یک تمرین موقع دفاع دستم اینجوری ضربه بخوره
فکر کنم دیگه باید از ورزشی های رزمی فاصله بگیرم یا تبدیل به یک مبارز یک دست بشم
با یک دست مبارزه کردن باید سخت باشه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بله و البته در کار با هر سلاح دیگه ای، باید رزمنده به سطوحی از مهارت برسه که سلاحش رو عضوی از بدنش بدونه. این مثل معروف معانی عمیق تری دارد که ما از آن ها غافلیم. مثلا باید بتونه با سلاح استراحت کنه، بشینه، راه بره و تمام فعالیتهاش رو "با همراه داشتن" سلاح انجام بده. رسیدن به این سطح از آگاهی و شعور و مهارت کار چندان آسانی نیست!

جناب ققنوس توآ یه سوال دارم:
شالبند توآ جنسش چیه؟طولش چند متر هست؟ پهناش چند سانته؟
خواهشا زود بگین چون کار واجبی دارم:happy:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
جناب ققنوس توآ یه سوال دارم:
شالبند توآ جنسش چیه؟طولش چند متر هست؟ پهناش چند سانته؟
خواهشا زود بگین چون کار واجبی دارم:happy:

شالبند توآ از دو پارچه به هم دوخته تشکیل میشه. پهنای شالبند 7 سانتیمتر است که رنگ جلوی شالبند نشانگر درجه ی همراه و رنگ پشت شالبند درجه ی استاد آن همراه را نشان میدهد. پارچه جلوی شالبند معمولا از جنس تترون می باشد و پارچه ی پشت شالبند معمولا از جنسی کرک مانند و مخملی ضخیم می باشد که حرارت لازم را برای قسمت تانتین بدن فراهم می کند. پارچه عقب پهن تر از پارچه ی جلویی است و لبه های آن از جلو به پارچه جلویی دوخته میشود. پس هر همراه در شالبند خود درجه ی خود و استادش را بهمراه دارد. طول شالبند از 1.7 تا 2.3 متر قابل تغییر است.

وینگ چون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شما استاد بروس رو کونگ فو کار نمیدونید و تصور میکنید که فقط تو سریال نمایش میداد کاملا اشتباه میکنید فیلم های هست کاملا واقعی جلوی کلی ادم نمایش میده اصلا تحالا مشت نزدیک استادو دیدی توی سریالم هست اما فک نکنم واقعی شو دیده باشی نه فقط این شنا رفتن استادپرش استاد از همه مهم تر سرعت استاد اینا همه واقعیئا نه سریال اگه استاد الان زنده بود بازم اینو میگفتی علت مرگ استادم بلخره معلوم نشد هرچی بو مشکوک بود میخواستن جلوی پیشرفته استادو بگیرن.وسلام

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
اگه شما استاد بروس رو کونگ فو کار نمیدونید و تصور میکنید که فقط تو سریال نمایش میداد کاملا اشتباه میکنید فیلم های هست کاملا واقعی جلوی کلی ادم نمایش میده اصلا تحالا مشت نزدیک استادو دیدی توی سریالم هست اما فک نکنم واقعی شو دیده باشی نه فقط این شنا رفتن استادپرش استاد از همه مهم تر سرعت استاد اینا همه واقعیئا نه سریال اگه استاد الان زنده بود بازم اینو میگفتی علت مرگ استادم بلخره معلوم نشد هرچی بو مشکوک بود میخواستن جلوی پیشرفته استادو بگیرن.وسلام

دوست عزیز روی صحبت شما با کیست؟؟؟
ما هم این ویدیوها رو دیدیم(همونی که یارو رو از فاصله 1 اینچی و 6 اینچی با مشت میزنه و بقیه ویدیو هایی که گفتید)-کسی هم اینجا نگفت استاد بروس لی کونگ فو کار نکرده.........

وینگ چون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز روی صحبت شما با کیست؟؟؟
ما هم این ویدیوها رو دیدیم(همونی که یارو رو از فاصله 1 اینچی و 6 اینچی با مشت میزنه و بقیه ویدیو هایی که گفتید)-کسی هم اینجا نگفت استاد بروس لی کونگ فو کار نکرده.........
اینو به اونایی گفتم که میگن استاد فقط توی سریال این کارارو میکنن

بالا