• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستان کسی در مورد دای دوکو میدونه؟ یه سبکه که تو ایران هم هست. :blink::blink:

؟؟؟؟کسی از دوستان چیزی در موردش شنیده؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از دوستان کسی در مورد دای دوکو میدونه؟ یه سبکه که تو ایران هم هست. :blink::blink:

؟؟؟؟کسی از دوستان چیزی در موردش شنیده؟

استاد من دای دوکو نشنیدم ، من فقط دای دوجوکو شنیدم .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خب من خیلی آدم دوست داشتنی ای نیستم :) چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی معمولا دور و برم خلوته.
حالا اگه گله ای چیزی دارین بگین، شاید اشتباهی از بنده سر زده و ...

اتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون
موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه:)
همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم

بله . با نظر جناب train کاملا موافقم . :)

خدایی نکرده نخواستم جسارتی به استاد آبتین عزیز بکنم ولی....
فروم جون فان جیت کان دو شما رو که نگاه میکردم(البته فقط 2 یا 3 پستش رو کامل خوندم بقیش رو نخواستم بخونم:blink:) و پست هایی که در این فروم قرار دادید
به یه سری مسائل برخورد کردم که برام خوشایند نبود.....
مثلا شما میگید جیت کان دو واقعی توی ایران تدریس نمیشه....یا وینگ چون واقعی چین(اگر اشتباه میکنم بگید)
با حرف هایی که میزنید از یک سمت افتخار میکنم با شما آشنا شدم (اگر قابل بدونید دوست) و از سمت دیگه ازتون دلگیر شدم چون یک حالتی برام بوجود اومده که فکر کنم اگر جلوی خودم رو نگیرم همه چیز رو رها کنم بیام پیشتون برای آموزش دیدین(البته جلوی خودم رو نگه میدارم:D)
حقایقی رو از تکنیک های جیت کان دو رو میگید که توی سایت ها ایرانی(سایت های مرجع و فرعی رزمی) نیست!!!!
در واقع میشه گفت دلسرد شدم از جیت کان دو و وینگ چون ایران چرا چون به شما و حرفهای شما بیشتر از اونا اعتماد دارم!!!!!
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی حرفام رو به صورت کلی زدم امیدوارم منظور رسیده باشه
خیلی دوستون دارم استاد

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
چقدر خوب بود از دوره دبیرستان یک رشته ورزشی رزمی بعنوان تدریس در ایران ارائه میشد

بله خوب بود-به نظر شما چه رشته ایی میبود اوضاع بهتر میشد و کارایی داشت؟

یک سوال نترس جان -این تصویری (آواتار) که گذاشتید کار فتوشاپه؟چون یه جوریه؟بدن با سر از لحاظ اندازه میزون نیست و اینکه سر خیلی روبه رو هست و بدن رو به سمت چپ هست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خدایی نکرده نخواستم جسارتی به استاد آبتین عزیز بکنم ولی....
فروم جون فان جیت کان دو شما رو که نگاه میکردم(البته فقط 2 یا 3 پستش رو کامل خوندم بقیش رو نخواستم بخونم:blink:) و پست هایی که در این فروم قرار دادید
به یه سری مسائل برخورد کردم که برام خوشایند نبود.....
مثلا شما میگید جیت کان دو واقعی توی ایران تدریس نمیشه....یا وینگ چون واقعی چین(اگر اشتباه میکنم بگید)
با حرف هایی که میزنید از یک سمت افتخار میکنم با شما آشنا شدم (اگر قابل بدونید دوست) و از سمت دیگه ازتون دلگیر شدم چون یک حالتی برام بوجود اومده که فکر کنم اگر جلوی خودم رو نگیرم همه چیز رو رها کنم بیام پیشتون برای آموزش دیدین(البته جلوی خودم رو نگه میدارم:D)
حقایقی رو از تکنیک های جیت کان دو رو میگید که توی سایت ها ایرانی(سایت های مرجع و فرعی رزمی) نیست!!!!
در واقع میشه گفت دلسرد شدم از جیت کان دو و وینگ چون ایران چرا چون به شما و حرفهای شما بیشتر از اونا اعتماد دارم!!!!!
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی حرفام رو به صورت کلی زدم امیدوارم منظور رسیده باشه
خیلی دوستون دارم استاد

خب شما من رو نگران کردی موساشی جان. راستش فکر کردم شاید توی بحث های اخیر حرف تندی زده باشم به کسی و باعث ناراحتی شده باشم.
راستش البته من کاره ای که نیستم. هیچ وقت هم تا امروز از طریق هنرهای رزمی درآمد کسب نکردم. همیشه سعی کردم صرفا در محدوده اطلاعات و تجربیاتم صحبت کنم و ابهاماتی اگر هست به اونها بپردازم. در زمینه جیت کان دو و وینگ چون و مسائل مربوط به اونها، قصد نداشتم به افرادی که در ایران به این رشته ها می پردازن بی احترامی کرده باشم. اما دلایل خودم را مطرح کردم و سعی کردم مستدل و صادقانه باشد. سعی کردم معیار رو حقیقت قرار بدم و نه اشخاص. اگر دوستان ابهاماتی را مطرح کردند، بسیار تلاش کردم که پاسخ مناسبی برایشان تهیه کنم و ...
حالا هم قضاوت نهایی بر عهده دوستان هست و بنده انتظار و توقعی بیشتری ندارم.
در ضمن من مخلص شما و بقیه دوستان خوبم در این تاپیک هم هستم. بودن در بین دوستان این تاپیک باعث افتخارم هست.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه:) همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم
خجالتم دادین. خوشحالم که چنین نظری درباره ی من دارین :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
جناب nadie این فیلم که گذاشتی برای دانلود پسورد میخواد چیکارش کنم؟ :D

راستی دوستان این کتاب رو یکی از دوستام پیشنهاد داده میگه خیلی کتاب جامعی هست.
تاییدش میکنین بشینم بخونمش یا ارزش نداره؟
IMAG0004.jpg

Last edited:

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
آره این همین این چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدی استاد

ممنون میشم

ممنون از حسن توجه شما

استاد یه پیغام اخر صفحه ی 559 دادم فکر کنم ندیدین اگه میشه یه نگاه بندازین

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
جناب nadie این فیلم که گذاشتی برای دانلود پسورد میخواد چیکارش کنم؟ :D

راستی دوستان این کتاب رو یکی از دوستام پیشنهاد داده میگه خیلی کتاب جامعی هست.
تاییدش میکنین بشینم بخونمش یا ارزش نداره؟
مشاهده پیوست 458061

محتویات کتاب رو نخوندم ولی اگر خودشون نوشتن که فکر نکنم ارزش .............
یکی از نمایندگانشون میگفت ایشون به سیستم جهانی وصل نیست!!!
ولی اگر ترجمه هست حتما بخونید!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چقدر خوب بود از دوره دبیرستان یک رشته ورزشی رزمی بعنوان تدریس در ایران ارائه میشد

کلا توی مدارس ایران ورزش و تربیت بدنی رو درست یاد بدن رزمی پیشکش ، در تایلند از بچگی همون موقع که سواد رو یاد می گیرن موی تای کار میکنن ، در چین ووشو جزو سنت مردمش هست ، در پارکها پیر و جوان با هم تای چی تمرین میکنن در کره تکواندو و..و.. ، در ایران هم که تازه همون باشگاهاش امکاناتشون بسیار پایینه ، من بعید می دونم کسی روی این تاتامی های غیراستاندارد و آسفالت مانند مصدوم نشده باشه

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
بالا