مرسی نادیه جان متشکرم
از دوستان کسی در مورد دای دوکو میدونه؟ یه سبکه که تو ایران هم هست. :blink::blink:
؟؟؟؟کسی از دوستان چیزی در موردش شنیده؟
آره این همین این چیه؟استاد من دای دوکو نشنیدم ، من فقط دای دوجوکو شنیدم .
خب من خیلی آدم دوست داشتنی ای نیستم چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی معمولا دور و برم خلوته.
حالا اگه گله ای چیزی دارین بگین، شاید اشتباهی از بنده سر زده و ...
اتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون
موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه
همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم
بله . با نظر جناب train کاملا موافقم .
آره این همین این چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدی استاد
ممنون میشم
ممنون از حسن توجه شما
آره این همین این چیه؟
ممنون میشم
ممنون از حسن توجه شما
چقدر خوب بود از دوره دبیرستان یک رشته ورزشی رزمی بعنوان تدریس در ایران ارائه میشد
خدایی نکرده نخواستم جسارتی به استاد آبتین عزیز بکنم ولی....
فروم جون فان جیت کان دو شما رو که نگاه میکردم(البته فقط 2 یا 3 پستش رو کامل خوندم بقیش رو نخواستم بخونم:blink و پست هایی که در این فروم قرار دادید
به یه سری مسائل برخورد کردم که برام خوشایند نبود.....
مثلا شما میگید جیت کان دو واقعی توی ایران تدریس نمیشه....یا وینگ چون واقعی چین(اگر اشتباه میکنم بگید)
با حرف هایی که میزنید از یک سمت افتخار میکنم با شما آشنا شدم (اگر قابل بدونید دوست) و از سمت دیگه ازتون دلگیر شدم چون یک حالتی برام بوجود اومده که فکر کنم اگر جلوی خودم رو نگیرم همه چیز رو رها کنم بیام پیشتون برای آموزش دیدین(البته جلوی خودم رو نگه میدارم)
حقایقی رو از تکنیک های جیت کان دو رو میگید که توی سایت ها ایرانی(سایت های مرجع و فرعی رزمی) نیست!!!!
در واقع میشه گفت دلسرد شدم از جیت کان دو و وینگ چون ایران چرا چون به شما و حرفهای شما بیشتر از اونا اعتماد دارم!!!!!
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی حرفام رو به صورت کلی زدم امیدوارم منظور رسیده باشه
خیلی دوستون دارم استاد
خجالتم دادین. خوشحالم که چنین نظری درباره ی من داریناتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم
یکی از فیلم های مورد علاقه ی من! مبارزه ی پایانی این فیلم رو بسیار دوست دارم. زمانی که دو دوست قدیمی به ناچار با هم مبارزه می کنن و ...دانلود فیلم ExpressLeech - Easy way to share your files Samurai Rebellion 1967 Samurai Rebellion 1967 DVDRip x264 AAC-Devil 750MB
آره این همین این چیه؟
ممنون میشم
ممنون از حسن توجه شما
جناب nadie این فیلم که گذاشتی برای دانلود پسورد میخواد چیکارش کنم؟
راستی دوستان این کتاب رو یکی از دوستام پیشنهاد داده میگه خیلی کتاب جامعی هست.
تاییدش میکنین بشینم بخونمش یا ارزش نداره؟
مشاهده پیوست 458061
پسووردش را پیدا میکنم میذارم
چقدر خوب بود از دوره دبیرستان یک رشته ورزشی رزمی بعنوان تدریس در ایران ارائه میشد
جناب nadie این فیلم که گذاشتی برای دانلود پسورد میخواد چیکارش کنم؟
راستی دوستان این کتاب رو یکی از دوستام پیشنهاد داده میگه خیلی کتاب جامعی هست.
تاییدش میکنین بشینم بخونمش یا ارزش نداره؟
مشاهده پیوست 458061