• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد همچنان مرموز و مشکوک :f34r:
جملات خیلی جالبی هستن :happy:
اگه امکان داره راجع به ببرسیاه هم توضیحاتی بدید ؟
ممنون

این کار و شغل من هست :cool:

در مورد ببر سیاه ؟ از زمانی که رزمی شروع کردم تا............. دوستان و هرکسی منو از نزدیک میشناسه به این اسم صدا میکنه :blush: یا این که متد و تکنیک تاکتیک هایی که من آموزش میدادم به این اسم میشناختن . البته دوستان رزمی کار خودم هم دوست دارم . شما هم میتونی صدام کنی

ببر سیاه :happy:

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
اقا میلاد اینطور که من از صحبت هاتون فهمیدم شما اموزش هم میدین . میشه بپرسم چه سبکی رو؟شیراز زندگی میکردین دیگه تا جایی که یادمه , درسته؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اقا میلاد اینطور که من از صحبت هاتون فهمیدم شما اموزش هم میدین . میشه بپرسم چه سبکی رو؟شیراز زندگی میکردین دیگه تا جایی که یادمه , درسته؟

سلام همرزم عزیز حسین جان.
از این من کلاس و باشگاهی داشته باشم باید بگم نه نداشتم و ندارم.

در مورد آموزش هم همونطور که میدونید من حق آموزش ندارم فقط میتونم متدهایی که آزادهستم توضیح بدم. گاهی هم بعضی از مربیان رزمی که میشناسنم لطف میکنن ازم درخواست میکنن بعضی شبا برم تو باشگاهشون در خدمت شاگرداشون باشیم..............
و دیگه افرادی که از شهرهای دیگه میان و من چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم. چون زحمت میکشن. روی کسی رو تاحالا زمین ننداختم مخصوصا از شهرهای دور. صادقانه هم میگم تا اینجا بلم و میتونم یاد بدم........

گاهی وقتا صبح ها تو یه پارک نزدیک خونمون ۷ تا ۸ تا سالمند هستند که بهشون نرمش یاد میدم.
در روز ۲۳ دقیقه ذهنم رو آزاد میکنم (ذن)

شاگرد خصوصی هم نداشتم اما یک نفر خیلی بهم نزدیکه در بعضی ............

در مورد این که من چه سبک/ مکتب/ هنر/ ورزش /................. کار میکنم مهم نیست این شیوه من هست و اینطوری ........

عاشق سرعت . زمان کم. جمله کوتاه و پرمحتوا سکوت . هستم

در کل شاید در روز خیلی خیلی کم صحبت کنم به طوری که اگر شما از نزدیکانم باشید یا در نزدیکیم باشی برای شما برای اولین بار تجربه خواهد شد.
ظاهرم چیزی نیست که نشون میده
فقط ..........
در کل
مهم اینه که هممون ریشه یک درخت بزگ هستیم . شما نباشی من هم نیستم و آنها هم نیستند

با تشکر ببر سیاه

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب آبتین

در این مدتی که بحث در مورد اینو سانتو بود من از این شخصیت خوشم اومد .

چرا؟ چون میدونم دلیلش رو خوب میدونید

با تشکر از مطالب بسیار پر محتوای شما

ممنون از حسن توجه شما

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329

در مورد آموزش هم همونطور که میدونید من حق آموزش ندارم فقط میتونم متدهایی که آزادهستم توضیح بدم. گاهی هم بعضی از مربیان رزمی که میشناسنم لطف میکنن ازم درخواست میکنن بعضی شبا برم تو باشگاهشون در خدمت شاگرداشون باشیم..............
و دیگه افرادی که از شهرهای دیگه میان و من چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم. چون زحمت میکشن. روی کسی رو تاحالا زمین ننداختم مخصوصا از شهرهای دور. صادقانه هم میگم تا اینجا بلم و میتونم یاد بدم........

گاهی وقتا صبح ها تو یه پارک نزدیک خونمون ۷ تا ۸ تا سالمند هستند که بهشون نرمش یاد میدم.

در مورد این که من چه سبک/ مکتب/ هنر/ ورزش /................. کار میکنم مهم نیست این شیوه من هست و اینطوری ........

در کل شاید در روز خیلی خیلی کم صحبت کنم به طوری که اگر شما از نزدیکانم باشید یا در نزدیکیم باشی برای شما برای اولین بار تجربه خواهد شد.
فقط ..........
در کل
مهم اینه که هممون ریشه یک درخت بزگ هستیم . شما نباشی من هم نیستم و آنها هم نیستند

با تشکر ببر سیاه

ممنون از حسن توجه شما

با سلام عرض ادب.

ممنون که جواب دادین.
خوش به حال اون 7-8 تا سالمند که شما بهشون نرمش یاد میدید.ای کاش استاد بنده هم به اندازه ی شما دانش در زمینه ی هنر های رزمی داشت.(اصن ادم میاد سطح دانش این تاپیک رو میبینه دلسرد میشه برای رفتن به باشگاه)

یه سوال , یعنی هستن ادمایی که به خاطر هنر رزمی از شهر دور پاشن بیان اونجا؟واقعا ادم خوشحال میشه میبینه همچین ادمایی هستن.

بهترین راه برای یاد گرفتن ذن چیه؟من خیلی بهش علاقه مند و نیازمندم این روزا.(احتمالا توی 23 دقیقه هم یه نکته ای هست درسته؟)

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با سلام به دوستان و استادان گرامی. دوستان بنده یه دوستی دارم توی نیروی دریایی ارتش امریکا خدمت میکنه.یادمه بعضی از دوستان زیاد در مورد تمرینات دفاع شخصی اونا کنجکاو بودن (اسمش میک مپ بود دیگه درسته؟)
ازش پرسیدم گفتم این اموزش رو دیدی گفت اره . میخوام ازش دعوت کنم بیاد به به تاپیک نظرتون چیه دوستان؟البته میترسم قبول نکنه چون هنوزم عضو ارتش هست .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون استاد آبتبن عزیز از مطالب خوبتون
اگه اشتباه نکنم کالی اسکریما خوش یک سبک فیلیپینی هست ، کالی همون سبک جنوبی فیلیپین و اسکریما هم هموم آدنیس دمانو که دن اینو سانتو به بروس آموزش داد هستش به عبارتی سبک شمالی فیلیپین
پس با این وجود کالی اسکریما خودش یک سبک هست ،پس کالی اسکریما هم باید بدون پسوند جیت کاندو باشه یجورایی شبیه توآی خودمون
در کل تا اونجایی که میدونم کالی اسکریما ، و انواع مختلف و متفاوت جیت کاندو به طور گسترده در نقاط مختلف دنیا آموزش داده میشه ، مثلا در کشور خودمون ، استادی مانند سیفو ش... که معتقده جیت کاندویی که آموزش میده 60 درصد جیت کاندوی بروسلی و 40 درصد تجربه شخصی خودش هست ، این واقعا عجیبه که چرا جیت کاندو به این روز افتاده شاید بیشتر از هر سبک دیگه ای
و در آخر هم اینکه جیت کاندویی که اینوسانتو آموزش میده همون کالی اسکریما هست یعنی اینو سانتو داره جیت کاندوی فیلیپینی رو در غالب جیت کاندوی بروسلی آموزش میده اون هم در غالب نماینده بروسلی در جیت کاندو و رئیس سبک بعد از بروسلی ؟

بله همین طوره که فرمودین. در واقع اینوسانتو که به عنوان یک شرقی تسلط بسیار خوبی هم به انگلیسی داشت، از فرصت بوجود آمده استفاده کرد و تحت نام جیت کان دو و بروس لی، هنرهای رزمی فلیپینی رو که مورد علاقه ی خودش و مربوط به کشور خودش بود رو به غربی ها معرفی می کرد و آموزش می داد.

این کاملا درسته که آشنایی اولیه بروس لی با سلاح های اسکریما بوسیله اینوسانتو بود. اما چیزی که مایلم یادآوری کنم این هست که روش بروس لی برای استفاده از چوب های مختلف یا نانچیکو و غیره با اسکریما متفاوت هست. در واقع او با سلاح، روش منحصر به خودش را دارد که همان روش جیت کان دو ست.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
واقعا ممنون-
میتونید عکسی از کیمورا بذارید؟
اگر اینجوری باشه که میگید که مطمئنا هست واقعا.......
آیا جیمز گلاور یا کیمورا سبک جدیدی برمبنای جیت کان دو پایه گذاری کردند یا همون جیت کان دو بروسلی رو آموزش میدن؟

بله. تاکی کیمورا در جوانی و پیری:

taky kimura bruce lee.jpgtaky kimura en bruce lee.jpgtaky kimura.jpg2014592221.jpg

کیمورا چندان فعال نبود در زمینه آموزش. اما همان روش بروس لی را آموزش می ده.
جس گلاور روشی به اسم "کونگ فوی غیر کلاسیک" آموزش می داد. این سبک تقریبا همان جیت کان دوی اولیه ی سال های 64 - 65 میلادی هست. اما تفاوت های جزیی دارد و شاید به این دلیل گلاور آنرا جیت کان دو نمی نامید. بهرحال ایشون سهم زیادی در معرفی بروس لی و جیت کان دو داشته.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آبتین

در این مدتی که بحث در مورد اینو سانتو بود من از این شخصیت خوشم اومد .

چرا؟ چون میدونم دلیلش رو خوب میدونید

با تشکر از مطالب بسیار پر محتوای شما

ممنون از حسن توجه شما

بله متوجه هستم استاد میلاد گرامی.

و ممنونم که مطالب را دنبال می کنید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

فقط ..........
در کل

با تشکر ببر سیاه

ممنون از حسن توجه شما

از شیوه زندگی شما لذت بردم!

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و ما هم بتونیم بیشتر از وجود شما بهره ببریم استاد عزیز.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
باطلاق ....................درخت .................. مياموتو موساشي

ببر سياه

آهان ، حالا فهمیدم . اما دوباره برگشتم سر جای اولم .

استاد فکر کنم دوباره هارد ریست شدم . داشتم در مورد مواردی از " قدرت اتحاد با کائنات " از موریهه اوشیبا تحقیق میکردم .

همزمان هم در مورد مطالبی که سوسای اویاما در مورد تمرین و تمرکز گفته بود ، مطالعه میکردم . به ناکجا آباد رسیدم .

دوباره به این سوال رسیدم که :: واقعا ما داریم چیکار میکنیم . آیا حقیقت هنرهای رزمی همینه ؟ و چندین سوال بدون جواب دیگه .

هر چه قدر جلوتر میرم بیشتر دلسرد میشم . اما هنوزم به مسیرم ادامه میدم .

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بله. تاکی کیمورا در جوانی و پیری:

مشاهده پیوست 457892مشاهده پیوست 457893مشاهده پیوست 457895مشاهده پیوست 457896

کیمورا چندان فعال نبود در زمینه آموزش. اما همان روش بروس لی را آموزش می ده.
جس گلاور روشی به اسم "کونگ فوی غیر کلاسیک" آموزش می داد. این سبک تقریبا همان جیت کان دوی اولیه ی سال های 64 - 65 میلادی هست. اما تفاوت های جزیی دارد و شاید به این دلیل گلاور آنرا جیت کان دو نمی نامید. بهرحال ایشون سهم زیادی در معرفی بروس لی و جیت کان دو داشته.

با تشکر از شما استاد گرامی که وقت گذاشتید و زحمت کشیدید

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بله همین طوره که فرمودین. در واقع اینوسانتو که به عنوان یک شرقی تسلط بسیار خوبی هم به انگلیسی داشت، از فرصت بوجود آمده استفاده کرد و تحت نام جیت کان دو و بروس لی، هنرهای رزمی فلیپینی رو که مورد علاقه ی خودش و مربوط به کشور خودش بود رو به غربی ها معرفی می کرد و آموزش می داد.

این کاملا درسته که آشنایی اولیه بروس لی با سلاح های اسکریما بوسیله اینوسانتو بود. اما چیزی که مایلم یادآوری کنم این هست که روش بروس لی برای استفاده از چوب های مختلف یا نانچیکو و غیره با اسکریما متفاوت هست. در واقع او با سلاح، روش منحصر به خودش را دارد که همان روش جیت کان دو ست.

استاد با اینکه سوالات بنده رو جواب میدید و توی رزمی آدم پرباری هستید ولی من نمیدونم جدیدا نسبت به شما یک حس بد درونم بوجود اومده
نمیدونم والا چی بگم.......
:hmm:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد با اینکه سوالات بنده رو جواب میدید و توی رزمی آدم پرباری هستید ولی من نمیدونم جدیدا نسبت به شما یک حس بد درونم بوجود اومده

خب من خیلی آدم دوست داشتنی ای نیستم :) چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی معمولا دور و برم خلوته.
حالا اگه گله ای چیزی دارین بگین، شاید اشتباهی از بنده سر زده و ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خب من خیلی آدم دوست داشتنی ای نیستم :) چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی معمولا دور و برم خلوته.

اتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون
موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه:)
همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

اتفاقا برعکس ، هم چهره شما دوست داشتنی هست و هم اخلاق و منشتون
موساشی عزیز هم حتما دلایل مرموزی داره (مثل استاد میلاد :دی) که امیدوارم اگه کدورته بازگو بشه:)
همه ما کاربران توی این تاپیک جزء یک خانواده هستیم

بله . با نظر جناب train کاملا موافقم . :)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
گسترده تر کردن سیستم غیر ارادی بصل النخاعی... این در واقع کاریه که انحام میدیم. کل سناریو...

درود . استاد لطفا عنایت بفرمایید و با تحلیل نوشته خود ، ما را هم مورد لطف قرار دهید . ( حقیقتا نگرفتم )

بالا