• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
[FONT=&amp]Watch your thoughts; they become words.[/FONT][FONT=&amp]
Watch your words; they become actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny.

- Lao Tze -[/FONT]

مراقب افکارت باش؛ آنها به واژه ها تبدیل می شوند.
مراقب واژه هایت باش؛ آنها به رفتار تبدیل می شوند.
مراقب رفتارت باش؛ آنها به عادت ها تبدیل می شوند.
مراقب عادت هایت باش؛ آنها به شخصیت تبدیل می شوند.
مراقب شخصیت ات باش؛ که به سرنوشت ات تبدیل خواهد شد ...

لائو زه
فیلسوف و عارف چینی

Lao Tzu 4.jpg

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
[FONT=&amp].
[/FONT]
مراقب افکارت باش؛ آنها به واژه ها تبدیل می شوند.
مراقب واژه هایت باش؛ آنها به رفتار تبدیل می شوند.
مراقب رفتارت باش؛ آنها به عادت ها تبدیل می شوند.
مراقب عادت هایت باش؛ آنها به شخصیت تبدیل می شوند.
مراقب شخصیت ات باش؛ که به سرنوشت ات تبدیل خواهد شد ...

لائو زه
فیلسوف و عارف چینی

مشاهده پیوست 463301
سلام استاد ...
این جملاتی که شما گذاشتی عالی و آموزنده اس و ولی اصلش حدیثی از مولای متقیان حضرت علی(ع) هستش ...
بازم ممنون از اطلاعات مفید و ارزنده شما استاد گرانقدر که در اختیار سایر دوستان قرار میدید ...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
ممنون از دوستان
ولی چه جور جاخالی ای ؟!
مثلا همین جاخالیایی که تو بوکس و غیره هست ؟! چون یه سبک جدیدا دارم در موردش تحقیق میکنم هرجا میرم نوشته ساباکی !! توی سومو هم مثل اینکه زیاد از همین ساباکی استفاده میکنن
ورزشی که درموردش دارم تحقیق میکنم انشین کاراته هست که نوشته تلفیقی از کیوکوشین جودو و ساباکی های سومو ئه ! دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

تای ساباکی همون جاخالی سایر رشته ها و رشته های رینگی نیست. تای ساباکی شاید بشه به نوعی "جاخالی رندانه" معنی کرد. بیرون رفتن از مسیر انرژی حریف متخاصم و قرار گرفتن در موقعیتی مناسب و امن و نزدیک ترین موقعیت به نقاط ضعف حریف. تای ساباکی در اکثر مواقع ما رو به حریف نزدیکتر میکنه ولی جاخالی دادن های رینگی معمولا (و نه همیشه...) ما رو از حریف دورتر میکنه. اگه میخای تای ساباکی رو درک کنی باید "zone theory" که زیاد در مباحث رزمی مطرح میشه رو به شایستگی درک کنی. تای ساباکی در واقع حرکتی رندانه برای محافظت از خود و ضربه زدن به حریفه. و مطالب زیاد دیگه ای که...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام استاد ...
این جملاتی که شما گذاشتی عالی و آموزنده اس و ولی اصلش حدیثی از مولای متقیان حضرت علی(ع) هستش ...
بازم ممنون از اطلاعات مفید و ارزنده شما استاد گرانقدر که در اختیار سایر دوستان قرار میدید ...

سلام خواهش می کنم و ممنون
راستش لائو زه چیزی در حدود هزار سال پیش از حضرت علی زندگی می کرده.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام موساشی عزیز
بروس لی به دلیل شهرت زیاد از حدی که پیدا کرده بود، مکرر به مبارزه دعوت می شد، حالا بی دلیل یا با دلیل. بعضی از این مبارزه ها شواهد بیشتری داشتن، بعضی هم نداشتن و در حاله ای از ابهام هستن. بهرحال با قطعیت نمیشه درباره شون نظر داد. درباره ی این کسی که در سریال بود و یکدستی می جنگید هم اطلاعی ندارم. احتمالا تخیلی باشه.

استاد آبتین مبارزه بروسلی با موی تای کار یا شائولین کار تا چه حد صحت داشته ، واقعا همچین مبارزه ای بوده؟ یا به درستی مشخص نیست

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام خواهش می کنم و ممنون
راستش لائو زه چیزی در حدود هزار سال پیش از حضرت علی زندگی می کرده.

رد واقع اینها حقایقی هستند که هر حقیقت طلبی با مراقبه و تزکیه به اونها دست پیدا میکنه... حالا حضرت علی یا لائو زه یا هر کس دیگه. سخن سخن زیباییست

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
استاد آبتین میخاستم نظرتون رو در مورد آموزش از راه دور یا آموزش ویدیویی بدونم. راستش داشتم ویدیوهای tommy carruthers رو تو یوتیوب میدیدم تو یکی از ویدیوها نوشته بود آموزش آنلاین! فکر میکردم اساتیدی در این سطح، به آموزش آنلاین رغبتی ندارند... اما انصافا حرکات و ضربات آقای tommy carruthers متحیر کننده بود

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین میخاستم نظرتون رو در مورد آموزش از راه دور یا آموزش ویدیویی بدونم. راستش داشتم ویدیوهای tommy carruthers رو تو یوتیوب میدیدم تو یکی از ویدیوها نوشته بود آموزش آنلاین! فکر میکردم اساتیدی در این سطح، به آموزش آنلاین رغبتی ندارند... اما انصافا حرکات و ضربات آقای tommy carruthers متحیر کننده بود

سلام مسلم عزیز
راستش من شخصا موافق آموزش آنلاین یا ویدئویی نیستم، مگه اینکه بعنوان یک مکلمل از اونها استفاده بشه. مثلا کسی که تکنیکی رو قبلا آموزش دیده و حالا با تماشای ویدئوی یک فرد متخصص و استاد، جزییات اون تکنیک رو بررسی می کنه. از طرف دیگه همون طور که حتما موافقید، ما به هر کسی دسترسی نداریم. مثلا استادی که شصت سال پیش زندگی می کرده یا متخصصی که حالا مرده. مثلا یک بوکسور می تونه حرکات شوگر ری رابینسون رو تماشا کنه و ازش الگو بگیره. طبیعتا این رو در هیچ باشگاه بوکسی بهش آموزش نمی دن.

درباره ی سیفو tommy carruthers که اشاره کردید یه توضیحی عرض کنم بد نیست. ایشون یک مقدار متمایز از بقیه اساتید هستن. از این جهت که ذاتا فرد بخصوصی هست و استعداد خاصی داره. پیش از شروع جیت کان دو هم در بسیاری از سبک های رزمی آموزش دیده. و از طرف دیگه با بهترین شاگردان بروس لی رابطه نزدیک داشته و بوسیله ی اونها آموزش دیده. جیت کان دو رو با جس گلاور شروع می کنه که اولین شاگرد رسمی بروس لی از زمان اقامتش در آمریکاست. رابطه جس گلاور و تامی تا زمانی که گلاور از دنیا رفت پا بر جا و صمیمی بود. در ادامه تامی آموزش رو پیش چند نفر دیگه که مهم ترینشون تد ونگ هست ادامه میده.

در واقع حرکات ایشون یک عصاره ای از بهترین حرکات جیت کان دو هست. جس گلاور اعتقاد داشت که حرکات تامی بیشترین شباهت رو به بروس لی داره.
اما ایشون علاوه بر آموزش هایی که دیده تلاش زیادی هم کرده تا واقع گرایی و سایر اهدافی که بروس لی از بوجود آوردن جیت کان دو داشته رو بخوبی درک کنه و در عمل انجام بده و پیگیری کنه. همیشه حرکات مختلف رو نقد می کنه و سعی میکنه جیت کان دو رو در مسیری که باید باشه قرار بده.

ایشون در باشگاهشون در اسکاتلند متنوع ترین تمرینات رو طراحی می کنه که تماشای اونها هم جالب هست. تمریناتی که بی شباهت به تمرینات نظامی نیست.

از نظر شخصیت هم ایشون فرد دوست داشتنی هست. هر چند که بسیار هم صریح هست و اگر با اون بحث بی مورد کنید براحتی حالتون رو می گیره :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
رد واقع اینها حقایقی هستند که هر حقیقت طلبی با مراقبه و تزکیه به اونها دست پیدا میکنه... حالا حضرت علی یا لائو زه یا هر کس دیگه. سخن سخن زیباییست

بله دقیقا.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین مبارزه بروسلی با موی تای کار یا شائولین کار تا چه حد صحت داشته ، واقعا همچین مبارزه ای بوده؟ یا به درستی مشخص نیست

سلام محمد عزیز
بله این مبارزات صحت داره.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تای ساباکی همون جاخالی سایر رشته ها و رشته های رینگی نیست. تای ساباکی شاید بشه به نوعی "جاخالی رندانه" معنی کرد. بیرون رفتن از مسیر انرژی حریف متخاصم و قرار گرفتن در موقعیتی مناسب و امن و نزدیک ترین موقعیت به نقاط ضعف حریف. تای ساباکی در اکثر مواقع ما رو به حریف نزدیکتر میکنه ولی جاخالی دادن های رینگی معمولا (و نه همیشه...) ما رو از حریف دورتر میکنه. اگه میخای تای ساباکی رو درک کنی باید "zone theory" که زیاد در مباحث رزمی مطرح میشه رو به شایستگی درک کنی. تای ساباکی در واقع حرکتی رندانه برای محافظت از خود و ضربه زدن به حریفه. و مطالب زیاد دیگه ای که...

تشکر می کنم از توضیحتون. استفاده کردم.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام مسلم عزیز
راستش من شخصا موافق آموزش آنلاین یا ویدئویی نیستم، مگه اینکه بعنوان یک مکلمل از اونها استفاده بشه. مثلا کسی که تکنیکی رو قبلا آموزش دیده و حالا با تماشای ویدئوی یک فرد متخصص و استاد، جزییات اون تکنیک رو بررسی می کنه. از طرف دیگه همون طور که حتما موافقید، ما به هر کسی دسترسی نداریم. مثلا استادی که شصت سال پیش زندگی می کرده یا متخصصی که حالا مرده. مثلا یک بوکسور می تونه حرکات شوگر ری رابینسون رو تماشا کنه و ازش الگو بگیره. طبیعتا این رو در هیچ باشگاه بوکسی بهش آموزش نمی دن.

درباره ی سیفو tommy carruthers که اشاره کردید یه توضیحی عرض کنم بد نیست. ایشون یک مقدار متمایز از بقیه اساتید هستن. از این جهت که ذاتا فرد بخصوصی هست و استعداد خاصی داره. پیش از شروع جیت کان دو هم در بسیاری از سبک های رزمی آموزش دیده. و از طرف دیگه با بهترین شاگردان بروس لی رابطه نزدیک داشته و بوسیله ی اونها آموزش دیده. جیت کان دو رو با جس گلاور شروع می کنه که اولین شاگرد رسمی بروس لی از زمان اقامتش در آمریکاست. رابطه جس گلاور و تامی تا زمانی که گلاور از دنیا رفت پا بر جا و صمیمی بود. در ادامه تامی آموزش رو پیش چند نفر دیگه که مهم ترینشون تد ونگ هست ادامه میده.

در واقع حرکات ایشون یک عصاره ای از بهترین حرکات جیت کان دو هست. جس گلاور اعتقاد داشت که حرکات تامی بیشترین شباهت رو به بروس لی داره.
اما ایشون علاوه بر آموزش هایی که دیده تلاش زیادی هم کرده تا واقع گرایی و سایر اهدافی که بروس لی از بوجود آوردن جیت کان دو داشته رو بخوبی درک کنه و در عمل انجام بده و پیگیری کنه. همیشه حرکات مختلف رو نقد می کنه و سعی میکنه جیت کان دو رو در مسیری که باید باشه قرار بده.

ایشون در باشگاهشون در اسکاتلند متنوع ترین تمرینات رو طراحی می کنه که تماشای اونها هم جالب هست. تمریناتی که بی شباهت به تمرینات نظامی نیست.

از نظر شخصیت هم ایشون فرد دوست داشتنی هست. هر چند که بسیار هم صریح هست و اگر با اون بحث بی مورد کنید براحتی حالتون رو می گیره :)

کاملا روشن شدم استاد، ممنون از وقتی که گذاشتید...

تشکر می کنم از توضیحتون. استفاده کردم.

ممنونم استاد. در برابر مطالب ارزشمند شما، این قطره هم نیست.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
این خوانگ پی بازیگر نقش منفی داستان بروس لی عجب مهارتی تو کونگ فوی شائولین داره اما تو یک صحنه بود از طناب استفاده شده

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سیفو tommy carruthers سرعت دستاش خیلی بالاست
این یه خاطر تمرین چی سائو هست یا کار با آدمک چوبی یا تمرین دیگه ؟ :confused:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دوستان کسی در مورد "کامران پیرنیا" اطلاعاتی داره؟ یکی از شاگرداش ادعا میکرد وینگ چون اصیل و سنتی کار میکنه

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
دوستان کسی در مورد "کامران پیرنیا" اطلاعاتی داره؟ یکی از شاگرداش ادعا میکرد وینگ چون اصیل و سنتی کار میکنه

ببخشید جای اساتید جواب میدم. من حدود 10 سال پیش که پیگیر این مسائل بودم شنیدم که ایشون شاگرد سیفو قهرمانی در wing tsun بوده و بعد خودش با کمک یکی دیگه از شاگردای همین سیفو میاد و wing chun رو راه میاندازه. جالبه که مخفف اولی wt بود و دومی رو به مسخره میگفتن wc .
من با اطلاعات کمم میدونم که همه جای دنیا افراد پس از کلی آموزش و زحمت و تمرین و تلاش و تازه بعد از تایید اساتید درجه یک هر سبکی اجازه پیدا میکنن سبک جدیدی رو ارائه بدن اما اینجا مثل همه کارامون هردمبیل به تام معناست. برای هر سبکی حداقل دهها نفر مدعی بنیانگذاری و ***** هستند.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

به مدت 1 سال زیر نظر سیفو قهرمانی آموزش دید و بعد از سازمان جدا شد و ادعا کرده که زیر نظر اساتید چینی آموزش خودشو تکمیل کرده
و الان سبک وینگ چون سنتی رو در ایران راه انداخته که من متاسفانه هنوز یه سایت که در مورد این سبک باشه به زبان فارسی پیدا نکردم
شاخه ی دیگه ایی از وینگ چون هم تو ایران آموزش داده میشه که از این بهترن بهتره اون رو امتحان کنی
Kamran Pirnia | eWingChun

بالا