• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خوب اگر زورگیری را زدی جرات داره بره کلانتری بگه موقع زورگیری کتک خوردم؟

امتحانش مجانیه :-D
عزیز ببین شما در هر صورت باید دیه رو بدی،نهایتا اینه که بخاطر زورگیریش چند وقتی‌زندانی بشه اما پولی که شما باید از جیب مبارک بدی سر جاشه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
در یک مبارزه آیا ضربات دوبله آرنج قابل دفاع کردن هستند؟

بله تمام ضربه ها قابل دفاع هستن.
اما در این مثال مشکل این هست که احتمالا شما "انتظار" ضربه ی دوم رو ندارید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خب حالا که بحث بازیگرای رزمی شد منم بازیگر مورد علاقمو معرفی کنم:happy:
دولف لوندگرن ! کیوکوشین کار / بدنساز معروف که تو فیلمای راکی و سرباز جهانی هم بازی کرده
البته بیشتر اکشن بازی میکرد تا رزمی

مشاهده پیوست 476194
مشاهده پیوست 476192
مشاهده پیوست 476195

اینم عکسش با سوسای اویاما
مشاهده پیوست 476197

خاطرات ما رو زنده کردی با این عکسا! :)

یه چیزی راجب فیلم های راکی بگم. هر چند که فیلم های خاطره انگیزی بودن اما چیزی که استالونه از بوکس در این فیلم ها ارائه می داد از هر نظر بد بود. خیلی بد بود ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با توجه به مواردی که دوستان درباره زورگیری گفتن فقط می تونم بگم ماشالله به قوانین این کشور! باید مواظب باشیم نازکتر از گل به جناب زورگیر نگیم ...

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با توجه به مواردی که دوستان درباره زورگیری گفتن فقط می تونم بگم ماشالله به قوانین این کشور! باید مواظب باشیم نازکتر از گل به جناب زورگیر نگیم ...

واقعا همین طوره.من همیشه تو فکر این قانون بودم که چرا باید کسی بخواد ازت زور گیری کنه وقتی که میخوای از خودت دفاع کنی چرا باید فکر دیه طرف باشی؟جالب اینجاست اگه اون تورو بزنه به هیچ وجه نمیشه پیداش کرد که ازش حقتو بگیری...
حالا این خوبه مورد داشتیم توی یکی از دوستان که طرف نصف شب اومده دزدی صاحب خونه بیدار شده دزد رو دیده دنبالش کرده بعد اقا دزده موقع فرار از پنجره میپره پاش میشکنه بعد از صاحب خونه دیه میگیره.
ای کاش قانون دفاع از خود تو ایران هم مثل امریکا وجود داشت.ای کاش...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام

بفرما
بچه مشهد
هاپکیدو کار ماهر

پانوشت:
تو فیلم داستان بروس لی استاد یاماموتو گفت : این پسره بروس لی ضرباتش رو با خشم و نفرت زیادی وارد میکنه

عه عه نترس خودتی؟ چرا اسم کاربریتو عوض کردی؟نکنه ترسو شدی:D

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
عه عه نترس خودتی؟ چرا اسم کاربریتو عوض کردی؟نکنه ترسو شدی:D

نه
احسان صاحاب فوروم ایدی نترس را بن کرد بخاطر بخش پزشکی
اسمی جون هر شب جومونگ نشون میده میتونی تکنیک های هاپکیدو را توش ببینی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نه
احسان صاحاب فوروم ایدی نترس را بن کرد بخاطر بخش پزشکی
اسمی جون هر شب جومونگ نشون میده میتونی تکنیک های هاپکیدو را توش ببینی

اره تقریبا هر شب میبینم به یاد قدیما:) ولی تکنیک ها هاپکیدو زیاد نداره
فک کنم تلویزیون قرار بود یه فیلم هاپکیدو نشون بده

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
واقعا همین طوره.من همیشه تو فکر این قانون بودم که چرا باید کسی بخواد ازت زور گیری کنه وقتی که میخوای از خودت دفاع کنی چرا باید فکر دیه طرف باشی؟جالب اینجاست اگه اون تورو بزنه به هیچ وجه نمیشه پیداش کرد که ازش حقتو بگیری...
حالا این خوبه مورد داشتیم توی یکی از دوستان که طرف نصف شب اومده دزدی صاحب خونه بیدار شده دزد رو دیده دنبالش کرده بعد اقا دزده موقع فرار از پنجره میپره پاش میشکنه بعد از صاحب خونه دیه میگیره.

بله راستش یکبار در این تاپیک با دوستان حقوقدانمون درباره ی این موضوع بحث کرده بودیم.
شخصا فکر می کنم "حریم شخصی" افراد باید بر هر چیزی اولویت داشته باشه. هیچ کس با هیچ توجیهی نباید این حریم رو نادیده بگیره یا به اون تعدی کنه. در حالیکه در کشور ما این موضوع وارونه است ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

واقعا اینجوریه:eek: یعنی اگه صاحب خونه بلایی سر دزدی که به حریمش اومده بیاره باید دیه بده!؟ من شنیده بودم اگه توی حریم شخصی ثابت شه که طرف برای حفظ جان و ناموس درگیر شده حتی اگه دزد رو هم از بین ببره ، قتل شاملش نمیشه البته اطلاع کاملی ازش ندارم و فقط شنیدم
در مورد دیه در درگیری هم متاسفانه بعضیا کارشون درگیری و گرفتن دیه هست

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
آمریکا قانون خوبی داره میگه هرکسی بهت حمله کرد اگر منجر به مرگ طرف بشه حق با تو هستش

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
خب البته میشه درمقابل زورگیر و دزد و ... یه کارایی هم کرد
اکثر زورگیرا جاهایی رو واسه زورگیری انتخواب میکنن که خلوت باشه ( اگه تو ملا عام باشه موضوع رسانه ای میشه و اعدام...) پس حتی اگه بزنید طرفو ناکار هم کنید کسی نیست که بخواد شاهد باشه ! اونوقت زورگیر چطوری میخواد ثابت کنه که شما زدینش ؟! اونم کسی که سابقه داره میخواد ثابت کنه یه شهروند معمولی و سر به زیر کتکش زده ؟! پلیس حرف کیو باور میکنه ؟!
در مورد متجاوزا هم شما دوتا انتخواب دارید
اول اینکه درگیر نشید در اینصورت
به عزیزانتون تجاوز میشه جلوی چشمتون
بعدش هم احتمالا میکشنتون یا اینکه خودتون خودکشی میکنید
اگه هم نمیرید زندگیتون به جهنم تبدیل میشه
متجاوزان گرامی هم خوش و خرم اونجا رو ترک میکنن
ولی اگه درگیر بشین
خونوادتون فرصت فرار کردن دارن حتی اگه خوش شانس باشین شاید بتونن کمک بیارن یا با 110 تماس بگیرن
قبل از اینکه کشته شین چند نفر از اونا رو هم میفرستید اونور !
درضمن بهرحال همه یه روزی میمیریم خب چه بهتر که مثل یه قهرمان بمیریم !
نمیدونم اگه خودم تو اون شرایط قرار بگیرم چه حالی پیدا میکنم ولی اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه دستمو محافظ قلب و گلو میکنم ( که درجا نمیرم ! ) و با دست دیگه و پاها و هرچیزی که دم دستم بیاد با وحشیگری و عربده کشی به طرف بیضه و گلو ی متجاوزا حمله میکنم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Yoshitoshi_Sojobo_Instructs_Yoshitsune_in_the_Sword.jpg

با سلام

دوباره صحبت از زورگیری و ......... :) معمولا در این زمینه کمتر پست میدم اما مواردی هست که بدردتون میخوره.

۱. برای برنده شدن در یک درگیری نامنظم (حالا میتونه هرچی باشه) هنررزمی کاربردی نداره. باید بلد باشی چطوری نامنظم بجنگی.

۲.در درگیری نامنظم اختلاف فکری و روحی به ۱۰۰٪ درجه خودش میرسه. روشهایی هست برای دسته بندی کردن این اختلاف ها تا علیه خود متجاوزگر استفاده کنیم. البته اینها آموزشهای نامنظم خاصی داره.

۳. سر : ما در نبرد نامنظم آموزش مبینیم سر اولین نهاد از کار انداختن هست. (نکته : مفهوم سر نقط حیاتی و بینایی سر هست)

۴.اجرای تاکتیک و تکنیک. که خیلی از رزمی کاران ما حتی مفهوم تاکتیک رو نمیدونن. یک متخصص نبردهای نامنظم به خوبی قضیه رو درک میکنه

۵.آموزش در شرایط زمانی و مکانی مختلف تا جای ممکن . مثلا در نینجوتسو یک قانون هست اگر کنارت مکانی تاریک دیدی حریف رو بکش به تاریکی (اونموقه تو آموزشات لازم رو تو تاریکی دیدی :rolleyes: ) اگر کنارت یک مکان گلی یا خاکی بود حریفت رو بکش اونجا تا ستفاده از تاکتیک.......................... و اجرای تکنیک

این دو فقط دو مثال کوچک بود. شما باید مراحل زیادی رو آموزش ببینید در این مرحله

6. از دنیای تخیلی رزمی خارج شوید (مهمترین اصل) چیزی که درس اول هست

۷. ممنون از حسن توجه شما:)

ببر سیاه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه دستمو محافظ قلب و گلو میکنم ( که درجا نمیرم ! ) و با دست دیگه و پاها و هرچیزی که دم دستم بیاد با وحشیگری و عربده کشی به طرف بیضه و گلو ی متجاوزا حمله میکنم

شما با این کار داری خودت رو به کشتن میدی :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
واقعا اینجوریه:eek: یعنی اگه صاحب خونه بلایی سر دزدی که به حریمش اومده بیاره باید دیه بده!؟ من شنیده بودم اگه توی حریم شخصی ثابت شه که طرف برای حفظ جان و ناموس درگیر شده حتی اگه دزد رو هم از بین ببره ، قتل شاملش نمیشه البته اطلاع کاملی ازش ندارم و فقط شنیدم
در مورد دیه در درگیری هم متاسفانه بعضیا کارشون درگیری و گرفتن دیه هست

مجبور نیستیم بگذاری کسی بفهمه . ردی نباید بجا بزاری .

کارو تمیز انجام بده :)

ببر سیاه

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
بنده هم خیلی در این مورد فکر کردم. از نظر قانونی مسئله با پیچیدگی هایی همراهه، در قانون "دفاع مشروع" داریم ولی خیلی کلی بیان شده و تفسیرهای کافی از اون ارائه نشده؛ این سبب میشه قضات بطور سلیقه ای در این مورد تصمیم بگیرند پس قاضی پرونده تصمیم نهایی رو میگیره. باید شانس بیاری و با یه وکیل خوب و قاضی منصف و عاقل مواجه بشی! در ضمن بعد از درگیری شما باید سریعا از محل متواری بشید!! این قانون همیشگیه!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بنده هم خیلی در این مورد فکر کردم. از نظر قانونی مسئله با پیچیدگی هایی همراهه، در قانون "دفاع مشروع" داریم ولی خیلی کلی بیان شده و تفسیرهای کافی از اون ارائه نشده؛ این سبب میشه قضات بطور سلیقه ای در این مورد تصمیم بگیرند پس قاضی پرونده تصمیم نهایی رو میگیره. باید شانس بیاری و با یه وکیل خوب و قاضی منصف و عاقل مواجه بشی! در ضمن بعد از درگیری شما باید سریعا از محل متواری بشید!! این قانون همیشگیه!

دفاع مشروع اتفاقا کلی بیان نشده،خیلیم دقیق بیان شده،اما شرایطش جوریه که هتره بیخیالش بشیم
چون ساده بخوام بگماینجوریه که یه سیلی اگر بهت زدن توام یه سیلی بزن با همون قدرت
نباید تو سیلی بزن پیش دستی کنی
در واقع اقدامات فقط باید دفع کننده باشه نه حمله کننده یا تهاجمی،اما بازم انقد نکات ریز داره که خدا بدونه
همیشه سعی کنید جوری ضربه بزنید که کبودی یا پارگی به جا نزارید،مثل شکم،یا با لبه دست بزنید رو آخرین دنده که معمولا کبود هم نمیشه
آبگاه بهترین جاست،چون اصلا کبود نمیشه اما نفس رو بند میاره :-D
بعدا هم با کمی تبحر میشه منکرش شد

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
شما با این کار داری خودت رو به کشتن میدی :)

والا بعد از 7-8 سال رزمی کار کردن چیزی که بدرد همچین شرایطی بخوره به ما یاد ندادن ! درضمن وقتی 4 نفر با قمه و قداره میریزن تو خونه ادم دیگه باید فاتحمون رو بخونیم :)! پس چه بهتر هر چندتا از اونا رو که میتونیم با خودمون ببریم
اصلا گارد گرفتن به هیچ دردی نمیخوره فقط ادمو میبره تو جو صمیمی و ورزشی باشگاه
یه رزمی کار اگه یه متجاوز رو گوشه ی اتاق گیر بیاره احتمالا شروع میکنه به هوک زدن ! ولی یه دعواگر (؟) حرفه ای سر طرفو میکوبه به دیوار ( که از 50 تا هوک تاثیرش بیشتره )
ورزش رزمی ( درواقع اینایی که تو ایران من دیدم) فقط به ادم قدرت سرعت و دل و جرات میدن وگرنه تکنیکاشون به هیچ دردی نمیخوره کسی که اون چنتا رو داشته باشه دیگه نیازی به ورزش رزمی نداره

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
مشاهده پیوست 476882

با سلام

دوباره صحبت از زورگیری و ......... :) معمولا در این زمینه کمتر پست میدم اما مواردی هست که بدردتون میخوره.

۱. برای برنده شدن در یک درگیری نامنظم (حالا میتونه هرچی باشه) هنررزمی کاربردی نداره. باید بلد باشی چطوری نامنظم بجنگی.

۲.در درگیری نامنظم اختلاف فکری و روحی به ۱۰۰٪ درجه خودش میرسه. روشهایی هست برای دسته بندی کردن این اختلاف ها تا علیه خود متجاوزگر استفاده کنیم. البته اینها آموزشهای نامنظم خاصی داره.

۳. سر : ما در نبرد نامنظم آموزش مبینیم سر اولین نهاد از کار انداختن هست. (نکته : مفهوم سر نقط حیاتی و بینایی سر هست)

۴.اجرای تاکتیک و تکنیک. که خیلی از رزمی کاران ما حتی مفهوم تاکتیک رو نمیدونن. یک متخصص نبردهای نامنظم به خوبی قضیه رو درک میکنه

۵.آموزش در شرایط زمانی و مکانی مختلف تا جای ممکن . مثلا در نینجوتسو یک قانون هست اگر کنارت مکانی تاریک دیدی حریف رو بکش به تاریکی (اونموقه تو آموزشات لازم رو تو تاریکی دیدی :rolleyes: ) اگر کنارت یک مکان گلی یا خاکی بود حریفت رو بکش اونجا تا ستفاده از تاکتیک.......................... و اجرای تکنیک

این دو فقط دو مثال کوچک بود. شما باید مراحل زیادی رو آموزش ببینید در این مرحله

6. از دنیای تخیلی رزمی خارج شوید (مهمترین اصل) چیزی که درس اول هست

۷. ممنون از حسن توجه شما:)

ببر سیاه

استاد میشه بگین کدوم ورزش/هنر/سبک /... تو ایران این نامنظم جنگیدنو اموزش میده ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالا