• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
مجبور نیستیم بگذاری کسی بفهمه . ردی نباید بجا بزاری .

کارو تمیز انجام بده :)

ببر سیاه

کار را که کرد؟
آن کس که تمام کرد
تو خیابون هم اگر میبینی شن و ماسه ریخته رو زمین میتونه از شن و ماسه برای کور کردن موقت زورگیر استفاده کنی اون وقت میتونی چاقوشو بگیری خودشو کاردی کنی

برای زن ها هم کاربردی میتونه باشه
همش بستگی به شتاب و سرعت داره
در فیزیک به ما یاد دادن از حرکت به شتاب میرسیم و از شتاب به سرعت
همه اینا در میلی ثانیه از زمان باید اتفاق بیوفته که مغز زوگیر قدرت تصمیم گیریشو از دست بده

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
حالا که بحث زورگیری شده:
اگر کسی با دو دست یقه ی شما رو بگیره چی کار میکنید،نه بصورت نمایشی بلکه با تمام قدرت و خشونت جوری که نتونی دستش رو تکون بدی!!!!!
چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:

Last edited:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه سری نکته که میتونه مناسب باشه!!!!

همیشه سعی کنید لباس مناسب و راحت بپوشید منظورم برای محیط بیرون از خونه یا باشگاه هست،تصور کنید میخوایین فرار کنید حالا به هردلیلی آیا شلوار تنگ بهتره یا شلوار راحت!!!!
توی خرید شلوار بیرونی دقت کنید چون اگه تنگ باشه و بیرون بخواین از ضربه پا استفاده کنید به مشکل میخورید!

کفش مهمترین مسلئه برای دعوا در بین پوشش شماست چرا چون اگر زمین لغزنده باشه امکان سر خوردن شما توی دعوا پیش میاد و تعادل خودتون رو از دست میدید! سعی کنید کفشی به پا داشته باشید که کفیه مناسبی داشته باشه هم برای فرار کردن و هم برای بالا رفتن از دیوار و دعوا توی شرایط بارانی یا برفی.....
هرچند شما این موارد رو بهتر از من میدونید ولی خواستم یادآوریشون کنم!:hmm:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
حالا که بحث زورگیری شده:
اگر کسی با دو دست یقه ی شما رو بگیره چی کار میکنید،نه بصورت نمایشی بلکه با تمام قدرت و خشونت جوری که نتونی دستش رو تکون بدی!!!!!
لگد به بیضه+فرو کردن دست توی چشم
غول هم باشه ولت میکنه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
حالا که بحث زورگیری شده:

این که شما میگی کلا یه میحثه تو دفاع شخصی به نام یقه گیری. در حضور اساتید جسارته ولی کارهای زیادی میشه کرد. بهترین کار ضربه زدن به نقاط حساس عصبی فرد هست از نظر من. تکنیکی که در این رابطه آم.زش داده میشه اینطوری هست که شما دو دست رو مشت میکنی نوک مفصل انگشت میانی رو میاری بیرون مث وقتی که میخوای در بزنی و با مشت میزنی روی عصبی که روی گردن شخص هست نزدیکای اون رگی که وقتی غیرتی میشیم قلنبه میشه. اگه درست بزنی یارو ول میکنه و وقتی ول کرد فرار میکنی...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
این که شما میگی کلا یه میحثه تو دفاع شخصی به نام یقه گیری. در حضور اساتید جسارته ولی کارهای زیادی میشه کرد. بهترین کار ضربه زدن به نقاط حساس عصبی فرد هست از نظر من. تکنیکی که در این رابطه آم.زش داده میشه اینطوری هست که شما دو دست رو مشت میکنی نوک مفصل انگشت میانی رو میاری بیرون مث وقتی که میخوای در بزنی و با مشت میزنی روی عصبی که روی گردن شخص هست نزدیکای اون رگی که وقتی غیرتی میشیم قلنبه میشه. اگه درست بزنی یارو ول میکنه و وقتی ول کرد فرار میکنی...

لزومی به فرار نیست، تکنیک های خیلی ساده ای وجود داره که باعث آسیب زدن به لیگامن ها، تاندون ها و مفاصل میشه. در واقع کسیکه یقه میگیره، گور خودشو کنده

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
لزومی به فرار نیست، تکنیک های خیلی ساده ای وجود داره که باعث آسیب زدن به لیگامن ها، تاندون ها و مفاصل میشه. در واقع کسیکه یقه میگیره، گور خودشو کنده

با سلام

يه نكته :

لزوم به فرار هست اما اجراي تكنيك و تاكتيك بعد فرار:) يا در مرحله اول فرار . اين يك قانونه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درگیری خیابونی کیمبو فایتر سابق یو اف سی که الان مبارزات خیابونی میکنه !
بوکس خیابانی-کیمبو سلایس سیاه پوست 1
واقعا اگه یه ایکیدو کار با اینا در بیفته فکر نکنم زنده بمونه !

اين يك درگيري خياباني نيست . يك مبارزه كنترل شده و توليد شده هست. كه نظم خاص خودش رو داره

ممنون از فيلم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

ناقط حساس چندين سال تمرين ميخواد و استاد خوب كيوشو جوتسو

بعد از تخصص در نقاط كيوشو شما ياد خواهيد گرفت چگونه از اين نقاط به صورت نامنظم استفاده كني

ممنون از حسن توجه شما

ببر سياه

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
ناقط حساس چندين سال تمرين ميخواد و استاد خوب كيوشو جوتسو

بعد از تخصص در نقاط كيوشو شما ياد خواهيد گرفت چگونه از اين نقاط به صورت نامنظم استفاده كني

ممنون از حسن توجه شما

ببر سياه

استاد باعث افتخاره استفاده از اطلاعات شما. شما رو به عنوان کسی که واقعا تلاش میکنه به حقیقت نینجوتسو پی ببره خیلی قبول دارم. انشاالله من هم بتونم از اطلاعات وتجربیات شما استفاده کرده و نزدیک بشم به فلسفه بوجینکان. ممنون از پاسختون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد باعث افتخاره استفاده از اطلاعات شما. شما رو به عنوان کسی که واقعا تلاش میکنه به حقیقت نینجوتسو پی ببره خیلی قبول دارم. انشاالله من هم بتونم از اطلاعات وتجربیات شما استفاده کرده و نزدیک بشم به فلسفه بوجینکان. ممنون از پاسختون

ممنون از توجه شما

اما من مدتهاست دیگر بوجینکان تمرین نمیکنم. و این که بوجینکان حقیقت مطلق نینجوتسو نیست. و من مدتهاست به حقیقت پی بردم:D

ممنون از حسن توجه شما

ببر سباه

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
میلاد نمیخوای جیت کان دو بروس لی را یاد بگیری؟ روش بی روشی

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
یه مطلب جالب دیگه یادم افتاد بگم (البته من از اونا نیستم که برای هر چیزی بدیل ایرانی پیدا کنم ها،بلکه برعکس متنفرم اما حیفم اومد نگم)

و تونهم در مورد نینجا های وطنیه (البته نینجا که نه شبیهش). در ضمن اگر تکراریه ببخشید

کلمه Assassin در انگلیسی برگرفته از کلمه حشاشین هستش (یهنی قاتلایی که حشیش می کشیدن)
اوج فرقه حشاشین در زمان شاه جهان بود که تحت تاثیر صوفیها بودن
به روایت تاریخ اینا حرفه ای ترین فاتلان و جاسوسان همه دوران ها بودن که کاملا وقف شده بودند و در صورت شکست زنده دستگیر نمیشدن
روش مورد علاقه شون در مورد کشتن، شیوه نمایشی بود اونهم در اوج جمعیت یا مثلا تمام محافظان یک پادشاه که تو سری بازی های Assassin Creed هم دیده میشه و بعد ناپدید شدن. گاها پیش می اومد که سالها مثلا وارد یک منطقه ای میشدن و جلب اعتماد میکردن

تخصصشون هم نفوذ مخفیانه بود و یک روششون که تو فیلما زیاد دیدید، شبانه یک خنجر رو کنار تخت پادشاه یا شخص مورد نظر فرو میکردن به همراه یک نامه و یا یک کیسه زر که طرف انتخاب کنه

به تمام اصول دارو سازی و دارت و شمشیر مسلط بودند ولی خنجر سلاح اصلیشون بود، وفاداریشون به حدی بود که مثلا برای اثباتش خودشون رو از برج پرتاب میکردن پایین
البته تحت تاثیر داروها و وعده بهشت شیخ هم بودن!
ولی شیوه آدمکشی و نفوذو جاسوسیشون بی همتا بود که با سقوط آخرین قلعه یعنی قلعه حسن صباح به گور رفت (خواستید کتاب حسن صباح رو بخونید به اسم قلعه الموت)

سایت:

حشاشین - ویکی‌پدیا

Assassins - Wikipedia, the free encyclopedia

در آخر یادی میکنم از جنگجوی بزرگ صلاح الدین که ریچارد شیردل قهرمان افسانه جنگ های صلیبی 3 سال ازش شکست خورد (برای فتح اورشلیم) و این فتح پابرجا بود تا زمان تشکیل دولت اسراییل

پ.ن: تو رو خدا ببخشید من همش حاشیه میرم؛ من دو ساله به دلایل کاری تنها زندگی میکنم و هفته ای چند ساعت میرم خونه و اینجا تنها جاییکه که بعد از دانشگاه گوش (اینجا چشم) مفت گیر آوردم! یعنی کمبود حرف زدن دارم طوری که شاید هفته جمعا نیم ساعت صدا از دهنم خارج نمیشه!!!!

اقا خیلی حال کردم با این پست
واقعا همیشه دین از یه طرف که باعث هدایت انسان ها میشه از یه طرف دیگه میتونه خطرناک ترین انسان ها رو هم بسازه...نمونش هم همین طالبان و القاعده و ...که واقعا تروریست های اموزش دیده هستن و به خاطر وعده های دروغین بهشت عملیات های انتحاری انجام میدن ...خیلی جالب بود بهشون مواد میدادن و میبردن تو باغ میگفتن شما رفتین بهشت:lol:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
اقا خیلی حال کردم با این پست
واقعا همیشه دین از یه طرف که باعث هدایت انسان ها میشه از یه طرف دیگه میتونه خطرناک ترین انسان ها رو هم بسازه...نمونش هم همین طالبان و القاعده و ...که واقعا تروریست های اموزش دیده هستن و به خاطر وعده های دروغین بهشت عملیات های انتحاری انجام میدن ...خیلی جالب بود بهشون مواد میدادن و میبردن تو باغ میگفتن شما رفتین بهشت:lol:

سلام همرزمای عزیز. جای این مطالب اینجا نیست ولی چون مطرح شد، برای مزید اطلاع دوستان مطالبی رو عرض میکنم.

کلمه assassin که در اصل از واژه "حشاشین" بوجود اومده به دلیل حشیش کشیدن افراد فرقه باطنیه نبوده. فرقه باطنیه در زمینه داروسازی مهارت عجیب و فوق العاده ای داشت و حشاش در اون زمان به داروساز اطلاق میشد. نه کسیکه حشیش میکشه!! این در واقع یه اشتباه تحت اللفظی و ظاهریه. فرقه باطنیه، الموت یا اسماعیلیه که به ***** حسن صباح که یک سیاس بی نظیر و فردی مجرب و کارکشته بود، یکی از فرقه های ترور موفق در طول تاریخ بودند که شیوه های عجیب و غریبی برای تربیت افرادشون داشتند! مثلا بعد از اعلام قیامه القیامه توسط حسن صباح، ورزش کردن و تمرین رزم برای کل مردهای باطنیه اجباری میشه! گذشته از این آموزش های عمومی، افرادی در قلعه هایی مخفی مانند قلعه طبس بصورت عجیب و منحصربفرد آموزش میدیدند، کسیکه برای اولین بار وارد یکی از این قلاع میشد؛ باید بین مقطوع النسل شدن یا کشته شدن یکی رو انتخاب میکرد. افرادی که در این قلاع آموزش میدیدن بدون کوچکترین رحم و دل آزردگی یا شک و تردید، اهداف مورد نظرشون رو در لحظه از پا در می آوردن. در حقیقت بزرگترین آموزش این افراد آموزش روحی و روانی برای اجرای ترورهای دستور داده شده از طرف حسن صباح بوده.

کتاب بسیار زیبای "خداوند الموت" نوشته پل آمیر در این زمینه منحصر بفرد و مفیده... در این کتاب در مورد قضیه این بهشت مصنوعی و مواد کشیدن هم نوشته. در زمان حسن صباح بهیچ وجه همچین چیزی وجود نداشته، بلکه بعدها فرقه اهل باطن از آموزه های حسن صباح منحرف میشه و قلاعی که روزی در اونها افرادی خشک، متعصب، با عقایدی صلب و محکم، ورزیده و بی رحم (که برخی از اونها خواجه شده بودن) به تمرین رزم و قتل می پرداختند تبدیل شد به بهشت مصنوعی اسماعیلیه که مردان بعد از کشیدن حشیش و نعشه شدن، برای خوشگذرانی با زنهایی که منتظرشون بودند وارد این قلعه ها میشدند!

مسئله آخر: این فرقه بعد از قیامه القیامه، به فرمان حسن صباح، دیگه به آموزه های اسلامی مانند نماز و... عمل نمیکردند و این قضیه دلایلی داشت که در اون کتاب، بسیار مبسوط و دلنشین توضیح داده شده. بنظر میرسه در اصل حسن صباح اعتقاد عمیقی به اسلام نداشته... والله اعلم

Last edited:
بالا